Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bocsássátok meg tudatlanságom 😄

és esetleg Avira-hoz nem tudsz/tud valaki jelenleg linket? 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Legtöbb ponton végigmentem már,de ez a csökkentett mód-os dologgal ki tudtam irtani,s már minden rendben van végre!
Még egyszer köszönöm <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Glory, Glory Man. United!
Rendszer-visszaállítást kapcsold ki, és ha esetleg nem tudod törölni normál módban, akkor csökkentett módban hálózat nélkül töröld.
Egyszerûen nem tudom kiiktatni... Próbáltam már 3 féle online scan-es dolgot,meg pár kémprogram eltávolítót,stb... De mindig ez a kezdõlap.
Azokon is végigmentem,amiket egyik oldalon olvastam,hogyan lehet kivenni,s hiába megyek végig a pontokon, újraindítás utána ugyan az marad.
Glory, Glory Man. United!
Köszönöm, hogy ilyen részletes választ és megoldást adtál a bejegyzésemre.
Üdvözlettel: gy?jt?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerk: mcafee legfrissebb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Anyukám bekapta azt a rendõrös vírust 😄 mcafee van rajta alapból, de régen frissült (ráadásul baromi lassú). Ha egy pc s magazin DVD jérõl felteszek egy vírusirtót mennyi az esélye, hogy az már el tudja távolítani?
Sokan tapasztaltátok, hogy a napokban a bejelentkezési oldalon barátságtalan üzenet fogadott benneteket, miszerint a Mailbox.hu támadó weboldal, vírusos oldal, kártékony kódot tartalmazó oldal, stb. Mi az igazság?
Nos, a fentiek közül egyik sem igaz. A riasztásnak azonban volt alapja. A reklámokat (bannereket) kiszolgáló rendszerünkben olyan banner kód került, ami rosszindulatú weboldalra vitte az adott bannerre kattintókat, azaz a cél weboldalon valóban volt rosszindulatú kód. Tehát még egyszer: nem a Mailbox oldala tartalmazott támadó kódot, vírust, és így tovább.
A szükséges bejelentéseket a téves jelzésrõl a legfontosabb szolgáltatók felé – Google, Microsoft – azonnal megtettük. Ennek folyományaként a nyitó oldalunk már tegnap óta problémamentesen elérhetõ, bejelentkezés közben azonban még tapasztalhattok további figyelmeztetõ jelzést. Megnyugtatunk mindenkit, a továbblépés biztonságos, a levelekhez szabad továbblépni.
Aki szeret abszolút biztonságban élni, õt sem hagyjuk támogatás nélkül, okostelefonok levelezõ programjain keresztül, na és persze az Outlook használatával is gondtalanul és támadási figyelmeztetések nélkül lehet levelezni.
A bannereket mûködtetõ szerverünkön biztonsági módosítást hajtottunk végre, így a késõbbiekben hasonló anomáliára nem számítunk.
*** UPDATE
Komoly nyomozás folyik, hogy miért csak bizonyos felhasználóknál látszik a biztonsági figyelmeztetés. Erõs a gyanúnk, hogy a probléma lokális szintre került, de ezt még igazolni kell. Hasznos és nagyon informatív ez a két oldal, mindenki megnyugtatásául:Link1,Link2.
Az az utóbbi 2-3 héten a Mailbox fiókom megnyitásakor egy figyelmeztetõ jelzés érkezik, amely jelzés támadó webhelyre figyelmeztet.
Találkoztatok ezzel a problémával?
Üdvözlettel: gy?jt?
Kéne egy kis segítség.
Van egy laptop (win7 x64 wifin) valamint egy asztali gép (win7 x32 kábelen) a routerhez kapcsolva mindkettõn KIS 2013.
Na már most eddig simán látták egymást a gépek illetve a megosztott mappákat is, de az elmúlt napokban valamiért csak a laptop turkálhat az asztali mappáiban az asztali gép nem képes a laptop megosztott dolgaihoz hozzáférni (de látja a hálózaton), de amennyiben kikapcsolom a laposon a KIS-t egybõl látható lesz minden. Mit kéne beállítani a tûzfalban, hogy mûködjön?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Egy pc-t kellene leellenõriznem, hogy van-e valamilyen kémprogram rajta.
Fut a gépen KIS állandó védelme, de nem tudom, hogy elég-e, képes-e felismerni a különbözõ kémprogramokat.
Nekem specifikusan csak a kémprogramok ellen kellene valami.
Tudtok valamit ajánlani?
Elõre is köszönöm!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elõtte:
Utánna:

Malwarebytes Antimalware is mehet mellé(nincs valós védelme még).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#39881: köszi !
Találtam Neked egy cikket errõl. Találsz benne egy speciális eltávolítót is. Remélhetõleg sikerrel jársz majd.
Link
#hhwnd
Microsoft Safety Scanner
Kaspersky virus removal tool,ha az sem akkor a kaspersky rescue disk-et használd.
Van valami ötletetek, hogy mivel próbálkozzam? Valamilyen más vírusírtó program vagy egyéb? Lécci segítsetek, köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehetséges, hogy nálad is valamikor járt egy vírus és az állította át a regiszterekben, hogy induljon a Java egyes oldalaknál.