Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudással nő a kételkedés is...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
és már kezdem érteni h miért használják olyan kevesen /a bugokon kívûl/
ez nagyon lol 😄
#31 - egyszerre na az alig lenne durva...de az is h az emberek nagy része kvára nincs tisztában az alapokkal sem, és gépük van, neteznek össze vissza...persze mindenki így kezdi, és aki kérdez meg olvas, az ok, de többségben elvannak a semmiben.
mintha vennék egy kocsit és vezetném, az elvileg gurulna .de nem tudnám mikor melyik pedálra kell lépnem, vagy merre kell kormányozni ááááá
Invalid Flash/vagy java/pdf/ file (did you choose the correct resource type?)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
The submitted file is not detected. csak ez nem olyan hihetõ (nekem), mert olyanra is írta, amire ez nem v olt igaz 😊
pl kaspy elemzése azért is tetszik jobban,mert kicsit bõvebb leírást ad. úgy h az érthetõ egy nem profi user számára is. wepawet az néha már kicsit japán nekem...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de nem szólhatunk egy szót sem azok után h szilveszter óta hétvégén is van Update !!! 😄
/ma lehet h egymást analizálják <#kuss>#kuss>/ tök megnézném az arcokat ,akik ott dolgoznak.xd
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
kaspersky file scanner oldala sokkal jobban tetszik ,mert gyors és és..., de sajnos ott az 1Mb limit.
virtuális rendszerem és sandbox sincs most nekem fent. bitdefender-nek is lehetne már sandbox-a. legalább a böngészõt futtathatná abban...sztem ez lassan már alap kell h legyen.
analysis.avira
pendig...az úgy tudom nem jó 😄 ,függõben lesz sztem örökre kb 😊
Áhh én nem így nézek ki 😞 Nem vagyok fehér mint a fal 😄
Ez a Paint mûvészete!
Kapcsolattartáshoz virtuálisan a legjobb módszer a csevegõ program. Aztán az e-mail, és a fórumok.
néha nem rossz dolog, ha beszélgetsz vkivel pl neten és kva messze lakik...legalább a (valós) képek alapján stb. megtudhatsz róla egy picit többet is.
Linux Mint 13 Cinnamon
akik számítanak az életben azzal személyesen tartom a kapcsolatot nem ilyen iwiv es kakán stb.
meg sok hülye majom feltesz képet címet iskolát telsz. utána meg néz , hogy mindent tudnak róla.
Linux Mint 13 Cinnamon
facebookon már nem vagyok fent...csak myspacen.
#27493: Ha nem a logó méret a fontos akkor mi? <#eplus2>#eplus2> <#idiota>#idiota>
de nagyon fogta a gépet
Linux Mint 13 Cinnamon
leszedtem az avira t és most probálgatom az avast pro t.

Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
valaki betudná linkelni a magyar nyelvi fájlokat tartalmazo pro t és internet sect . avast tol.
Linux Mint 13 Cinnamon
Volt egy *.sys fájl a ...System32/Drivers/, amit elég volt csak egy Total Comander nézõkéjével felnyítni és máris a rendszer indult újra.
Szerintem nálad az svchost.exe (Generic Host Process for Win32 Services) inditotta újra a rendszert, mert valószínûleg egy vírust futtatott.
Valószínûleg az elem lesz tényleg😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers