Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RBJ
bocsánat commodore + 4
istenem azok a kazettás idõk.<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
dehogy lassít. rendes gépre kell tenni nem comodor +4 re.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Polonic
Jó a frászt. Bughalmaz az egész. Lassít mind a dög. . .

RBJ
attól még , hogy firefox.exe még lehet fertõzött.
csak azt nem értem , hogy sok ember hogy a jó juhtúróba tud megfertõzõdni mikor én nem leptem leprás már évek óta.
micsoda harc folyik kérem itt a kártevõkkel. lófasz.
dommista megjöttem jelentem semmi bajom túléltem az estét.
volt rengeteg punci de úgy döntöttem ,hogy az asszonyé még jobb.<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb
aze jobb a KIS mindentol,csak sok csira nemismeri bevallani pl. Doomista,Narxis,kl24h

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
az a gond hogy olyasmit torolt ki ami nem virus hanem tiszta file... FIREFOX.exe biztos virus

Ezt megerõsíthetem. Elõszörre majdnem öt órára volt szüksége nálam egy Teljes vizsgálathoz a KIS-nek. (55G😎 Maximálisra volt és van is állítva minden.
Aztán szépen lassan mindig csökkent ez az idõ. Most ugyan ezt az 55GB levizsgálását már alig ötven perc alatt elvégzi a KIS. Ez természetesen a Teljes vizsgálat és nem a Gyors vizsgálat ideje! Azt, a Gyors vizsgálatot most futtattam le az elõbb kíváncsiságból és 4 (négy) perc volt! Vizsgálati mód Gyors vizsgálat/Formátum alapján/Max heurisztika/Alapos/Csak a módosult fájlok. <#vigyor0>

<#fejvakaras><#conf>
Huhh. Lehet, hogy ÉN nem értelek?

nandorb
pl. a havernal volt gond virussal de nagyon komoly mondom az egyiknel lattam hogy az van majd azt felbaszom,mivel ugyanazt a verziojo kasperskyt mikor 1x letorlod nemrakod fel. Erre scann-t nyomok eskezdve firefox-tol minden exe fajlt torlni kezdet,ott volt kb. 300 exe amibol csak 50hasznos jatek progi volt,es mindet torolte...

Narxis
Kaspersky minden scannelés után gyorsabb mert "megjegyzi" a tiszta fájlokat és csak azokat scanneli újra amelyek változtak. Lehet ezért írták, hogy gyorsabb, ilyen van az Aviraban?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Újat kérsz.

Doomista
"Hasznos oldalak" legördülõ menüben megtalálod a banner alatt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lejárt 3 hónap Avira promo.
Hogyan tudnám megújítani?
Vagy már csak megvenni tudom?

Lehet, de igaz, hogy eddig is nagyon keményen dolgoztak.
Ha már pihennek, én nem csodálkozok, mert a sok nehéz munka útán kell egy kis pihenés.
Polonic
Na mi történt aviránál a hétvégi frissítéssel?
Mert eddig semmi nincs.
Visszatértek a megszokott pihenéshez. <#vigyor0>

Az Avira szerintem is gyorsabban scannel mind Kaspersky.
Doomista
Mi ez az oldal amúgy? Mert nem az oldal saját tesztjei alapján minõsítette a helyezéseket, hanem egyéb tesztek alapján, azokat meg a tesztelõk hivatalos oldalán is megtudjuk szemlélni. Ocsmány design, ennyi erõvel akkor elég a toptenreviews oldal.

Scan test...a kaspersky gyorsabban scannel mint az Avira? Azt megnézném.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Hagyjuk. Tudás hiányában fennálló véleményt irt le az elõbb.

Biztos vagy benne, hogy semmit sem ér?
Ha van saját tapasztalatod errõl az Avira-s dologról, akkor meséld el röviden.
Ha mindenki <#pias>, akkor ne csodálkozz...
Doomista
<#integet2><#pias><#eljen><#pias>

gergely1991
Ha ezt meglátják az avira-sok akkor kinyomozzák az ip-det majd a lakóhelyed is,majd berúgják az ajtót és feltelepítik az avira PSS-t a gépedre és majd nézhetsz....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
Na doomista ma megyek szülinapra. már rég ittam.
iszok a te egészségedre is.
remélem nem hajlok el nagyon. nincs kedvem holnap pislogni ki a fejembõl.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Avira FBI körözése alatt állsz!

Narxis
<#eplus2><#hehe>

gergely1991
<#nevetes1> <#nevetes2> <#hehe> <#eljen>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

nandorb
jovan baszod,te meg itt marhulsz,hogy avira igy meg ugy,kozben meg szart se er <#hehe>

Doomista
Ja valamit kihagytam...kivétel gamernoobot (nandorbot), mert rajta az alkohol sem tudna segíteni.

nandorb
csak ugy tunik a virus modifikalodott, es most lappang,1-2nap mulva meg majd jon riva hogy anyu mit csinaljak virus van a gepen,eset kikapcsolva😊

Doomista
Lefogok itt mindenkit most már itatni, mert senki sem tud normálisan írni, és mindenki félreért mindenkit mindig !!

Narxis
Nem velem, egy srác írta másik fórumon és megkérdezte tõle valaki, hogy mit tett karanténba.

Doomista
#27537:
Akkor csak annyit fûzök hozzá hogy ha már net lopásról van szó, akkor a legjobb módszer erre a WPA hálózat törés ;D Elég hozzá egy backtrack linux és az áldozat a szomszédból ;D

#27539:
Akkor G-Data-t képviselõ ember nincs a topikban😞
😊

Stomu Yamastha
Vele hát. Ki mással?
Hisz tudjuk, hogy titokban nod fan. <#vigyor>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

Doomista
Ez most veled volt, vagy mi van ? Csak mert idézted össze vissza.

Narxis
"Hát ez poén!Ma délbe be akartak törni a gépembe...Szerencse hogy Eset smart securitym van mert kapásból kiszúrta a dolgot és sutty karanténba tette.Nem is lett semmi gond csak az a vicces,hogy nem vírus hanem valaki be akart törni a gépembe.Vagyis pontosabban volt vírus is de az is karanténba van már :d Lehet lopni akarták a netet mert eléggé akadozott :d"

"hali mi a file neve ami a karanténba lett téve?"

"Exploit.Pdfka.NGP trójai
meg egy többszörösen fertõzött fájl
De mostmár sztem kihaltak,mert eddig piros színnel írta ki öket a karanténba,mostmár viszont fekete.Meg reggel kiírta,hogy van néhány gyanús fájl és hogy küldjem el õket.Minden normális és minden jól mûködik."

Ennyi.

Narxis
Rendben, Károly.

Doomista
Jó, akkor te hívj Károlynak...😄 Neked Károly leszek, és meg van oldva a problémád 😄

Narxis
Inkább Károly legyél, ritkább mint a Gábor.

Doomista
Így igaz.

Nem is Károly vagy hanem Gábor -.-"
Doomista
Fuuu letöltöttem már a legelsõ verzióját, de azóta lusta voltam felrakni, na meg félek a bugoktól 😄D

Doomista
Most keltem 😄 Fécbúk jobb mint az iwiw, kövesd a jóságot te is!
CLICK - Jól megcsonkított profilom.

Narxis
Nem megy.

btw. nézzétek meg Ashampoo Antimalware-t, már 1.0.2-es verziónáltart. ^^

Doomista
Igen, mivel volt 1-3 hónap, mikor a BitDefender Total Security 2008 vagy 2009-es verzióját használtam, asszem akkor jött ki, új dizájnnal, és kipróbáltam 😊

Online Armon free nem megy 64 biten?
gergely1991
#27524: Fények, hangfalak? Wtf?😄
#27525: pánik=ok az

gergely1991
Még mondhattad volna hogy telepítsenek még 5-10 AV-t aztán nincs pánik aggodalomra😄

Pano
Én megyek utamra, a gyerekeknek iskola bált csinálni 😄 Ez nekem hajnal, minden bajom van, hogy fel kellett kelnem... no de mindegy, irány fényeket meg hangfalakat kötni, ójeee

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Krystalx
LOOL 5 ?? alig lehetett paranoiás 😊
cool még te sem alszol ?

A tudással nő a kételkedés is...