Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kul. vki. irta hogy a kaspersky nemfog valaszolni mail-re es megis valaszoltak.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
És Igen vállalom a veszélyt a kockázatot,és a vele járó szenvedést.... <#eplus2>#eplus2> <#mf1>#mf1>
FAIL
Amúgy ha jól megcsinálja akkor benne a msconfig listáján is.
Én leteszteltem miután leírtam(így ha nem mûködne akkor még elõtte kitudnám javítani)
ték
Lefutatod a regsztrációs adatbázis kezelõt(regedit)majd ide elnavigálsz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd jobb gomb uj> karakterlánc névnek azt is amit akarsz az értéknek pedig meg adod a program elérési útvonalát
VIGYÁZAT!!: A Bejegyzések hibás módosítása a OS összeomlásához vezethet!!!!!!!
(Késõbb letesztelve=Mûködik)
Az elmúlt héten letöltöttem gépemre a Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 személyi tûzfalat. Egy fórumozó társam ajánlott a fenti programhoz magyarító fájlt
A Comodo V3hungarian.zip fájl néven. Letöltöttem a zip fájlt, kicsomagoltam és az alábbi fájlok jelentek meg:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/wDIkNKV1wqmJmawSCU03ks3kskXL010101143kskXLzmoqmwkN.jpg
A Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 program telepítési könyvtár struktúrája a gépemen így néz ki:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/ompDYYy2po0L1iXx0503ks3kskXL010101153kskXLzmoqmwkN.jpg
Hova kell beilleszteni a nyelvi fájlokat a telepítõ könyvtáron belül ahhoz, hogy a Beállítások ablakban a lenyitható nyelvek között a magyar is megjelenjen?
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/p7wmcBR0J47sCNBM3603ks3kskXL010101133kskXLzmoqmwkN.jpg
Nem lehet, hogy a nyelvi fájl a Comodo Internet Security programhoz tartozik?
Üdvözlettel: gy?jt?
Linux Mint 13 Cinnamon
Annyit kéne nektek is KIS használóknak elfogadni, hogy igenis van baj a programmal, attól mert nálatok jól mûködik. De másnál nem. És elismerni, hogy ez így van.
Pl. én is elismerem az aviráról, hogy pl másnál a webguard lassít. . .
Nem támadni kéne egybõl, meg hülyének nézni a másikat. . .
Boot idõ nagyon megnõ, böngészõben az új lapok lassabban nyílnak meg, full scan közben felzabálja az összes memóriát, ha archívumokban is keres, emiatt használhatatlan a rendszer. Ennyi példa elég? Ezeket a saját gépemen produkálta, igen. Most már leírom, a gép core 2 duoe 2,4 ghz, 2 giga ram win7 x64.
Már a tököm tele van az ilyenekkel, hogy összeolvastam hülyeségeket, elõre ítélsz, te nem ezt csináltad???? Meg ha így is lenne, akkor ezzel mi a baj, mert ha összeolvasok ilyeneket, az azt jelenti, hogy más szerint is bugos, lassú, azért írják a többiek ezeket. Nem?
<#gun>#gun><#violent>#violent><#pias>#pias>
Szerintem inkább ez utóbbi fedi a valóságot.
#27573 LCK
Vagy KIS 2010 9.0.0.736 (tûzfal nélkül telepítve)
Azt a kurva! Szó szerint ezt mondtam az elõbb!
Mondj már neveket, hagy szóljam le a hülye fejüket...talán ha egy program már vírusirtásra képes, akkor szerinted/szerintük nem lehet azt is beállítani, hogy mikor updateljen, automatikusan vagy manuálisan updateljen?? ÉS TÁDÁM! MÁRIS MEGVAN OLDVA EZ A PROBLÉMA.
Ismét a felhasználó a leggyengébb láncszem. Ismét a felhasználó a buta.
a 9 verziótól én nem vesszek észre lassulást annyira. sokkal rosszab az avg , f-secure stb.
de a legjobban az avira mellett szalad a gép és az avast free nél is meglepetésre gyors a gép. az avast pro nál úgy veszem észre , hogy kicsit lassabb de lehet képzelõdök.
Linux Mint 13 Cinnamon
És igen, nekem ha egy program bugzik és lassít, akkor ne legyen a gépemen. Persze tudom másnál lehet, hogy jó. A gépem tényleg nem õskövület, tehát nem emiatt van baja a kasperskynek.
Egyébként meg kérlek írj már magyarul, helyesen, nehezen érthetõ.<#vigyor>#vigyor>
Most nézem az egyik torrent oldalon /ncore/ ilyeneket kérdeznek az avast IS kapcsolatba.
hogy "maradjon fent a 4.8 ver és mellé rakja vagy mi legyen "
a másik értelmes "bekapcsolhatom a frissítést rajta ?"
ennyi hülyét egy rakásra . menten megmarom magam , hogy egyesek nem képesek józan paraszt ésszel gondolkodni.
és ezek torrenteznek.
következõ kérdés a lesz , hogy nyalhatok e pinát vagy nem ?
<#falbav>#falbav>
Linux Mint 13 Cinnamon