Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
És megfertõzõdik a géped ? Mer nekem nem.
Shep
Azért én néha belefutok trójais weboldalakba (havonta 1-5), úgyhogy ártani nem árt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lck
Mert akkor mi van ? Security-s védelmeket összesen talán 2 hétig ha használtam. Sose volt vírusom. Normális otthoni felhasználónak az antivírus is bõven elég.
Shep
Avirában nincs webvédelmi kóceráj ha csak az ingyenesre fussa 😊 Akkor adok egy esélyt az Avastnak, mert ez a Nod kikészít a nem frissülök szórakozásával.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Avirára gondolt, nem baj? Meg kéne nézni hogy melyik üzenetre válaszol.
lck
Mi az hogy ingyenesben nincs védelem ???
Avast a legjobb 5 vírusirtóban van.
Biztos hogy nem. Elnéztél te valamit. Xp, Vista, Win7 alatt hibátlanul fut.Tune up Reg cleanerje után meg nem kell restart... 😊
Shep
Avast amúgy, most jó vagy elmegy, vagy mi van azzal, mert ahány oldal/ember annyi vélemény, most mi az igaz?

Shep
De az ingyenesben nincs védelem. 😞

lck
Elvileg Avira - csak idegesítõ a reklámablak amit frissítéskor dobál.
De lehet hogy Avast 5 csak még nincsenek teszteredmények.
RBJ
avira

Linux Mint 13 Cinnamon

Shep
Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb valós idejû védelemmel ellátott ingyenes antivírus program?

Pianista
még mindig él

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Üdv! A win doki is csinál egy backup fájlt.Egyszerüen csak rá kellett volna nyomni a windokiban a backupra és visszaállitott volna mindent,beleértve a registry hibákat is!!Akkor gyorsabban megoldodott volna a problémád!.....saját tapasztalat,mert egyszer nekem is kilõtte a virúsirtóm az autómatikus inditásból.

RBJ
valamilyen szintu adatbázisának kell lennie akkor hogy azonosítja a kártevõket.

Linux Mint 13 Cinnamon

lck
Windows Registry Editor Version 5.00

"AutoUpdate"=dword:00000000
"NoInstall"=dword:00000001
Narxis
Nincs adatbázisa. Feltölti szerverre a gyanús cuccokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RBJ
és 64 bites re is.
mert én csak 32 bitesre találtam torést mindig.
nincs is benne program update menu. ha te az adatbázis frissitésre gondoltál ha azt letiltod semmi értelme az egésznek akkor.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Jó tudni ezt is, ismét tanultam valami újat, köszi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Hitman Pro 3.5.4 build 84-hez nekem van okosságom. 2080 -ig jó, csak le kell tiltani a program update-t.

lck
Immunet = Cloud alapú és valósidejû.
RBJ
hát kibirok harminc napot és ha ujrateszem remélem megint megy 30 at

Linux Mint 13 Cinnamon

lck
OKÉ
RBJ
nem cloud alapu

Linux Mint 13 Cinnamon

lck
Hitman Pro valós idejû ?
Doomista
igen igen, az tényleg jó, de valszeg nem lehet krekkelni :\
megveszed vagy szívsz 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
felraktam de ha vmit. elbaszik akkor veszel nekem 1QUAD CORE 3.00ghz-t gepet ami mellett 12GB DDR2-es +2GB DDR DX 11.tamogatasu grafikus kartyat...😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

RBJ
én meg hitman pro t ajánlom az is rengeteg dolgot fog meg és 4 motorral dolgozik.

Linux Mint 13 Cinnamon

lck
=vírusmintát ismer fel=
RBJ
na ugy látom nem a kulcsot tiltották le hanem a gazdája felupdatelt internet secre. bassza meg.

Linux Mint 13 Cinnamon

lck
Várható volt. Nem is raktam pro-t, nekem Seven alá tökéletesen elég a free.

+ Újra megemlítem hátha régebben valaki nem olvasta :

Immunet Protect - nagyon jó kis Cloud alapú ingyenes védelem - telepíthetõ a fõ vírusirtó mellé. Nálam fogott már meg olyan vírust amire a fõ vírusirtó nem jelzett. Jelenleg 60 ezren használják és 6 850 000 vírus mintát fel.
Aki free-t akar, annak ajánlom.
nandorb
aaa,azutan jott a problema hogy nyomtam a registry cleanap utan restartot.

Narxis
Inkább te töröltél olyat, ellenõrizheted, hogy mit akar törölni. Nándifan.

Narxis
A rohadékok.

RBJ
na most lõtték ki az avast kulcsokat

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
a norton utilities nek nem pc tools motorja van?
csak azért kérdezem mert még kinézetre is hasonló

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb
nem,nem lelassul mindig a szisztem es gondoltam hatha segit ha mar annyira dicseri hogy gyorsitja,erre puff elbasza a tisztitasnal olyat torol amit nem kene

Narxis
Inkább vírusok miatt rakhattad újra!

nandorb
nem ez igaz,win7-etest raktam ujra miatta tobbszor is a registry cleaner miatt

Hülyeséget beszélsz. Mit ittál?
Doomista
Elvileg nem az...annó elöször az volt, hogy az avira sem találta veszélyesnek, most úgy látom detektálja xD Fura :-o Nyilván azért, mert végülis az adataidat lementi a program, ha beirod a felh. nevet meg a jelszót, és ez sok antivirusnak nem nagyon tetszett...vagy lehet reklám oldalra vezet, spam oldalra, elég mélyen bele lehet ebbe merülni.

Narxis
Jah, fél éve beküldtem BitDefendernek és Avastnak is, úgy látszik nem tekintették veszélyesnek. 😄

Doomista

Narxis
Nem az!!!!

Doomista
Épp dolgozom...és nahát...ezt is megéltem...a virusbuster jelez virusra! Még sosem láttam virusbustert virusra jelezni 😄D
Kép
A póker játék honlapja.
setup fájl VT

Számomra nagyon is ismerõs ez az oldal a setup fájljával együtt, már egyszer kiveséztük ezt az egészet, úgy hogy mást nem is mondok.

nandorb
tune up ot felejtsd el FOS...

Doomista
Egyébként, aztán sikerült letelepítenem a nod-ot.
Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
Ugyhogy a nod-al volt valami.

Esetleg lehet, hogy ütközött a pc tools-al, vagy más programmal?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

dehát akkor telepítettem újra a gépet, és elsõ dolgom volt feltenni a nod ot, és már rögtön vírust kapott.

Egyébként, aztán sikerült letelepítenem a nod-ot.
Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
Ugyhogy a nod-al volt valami.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Narxis
Ha tweak, takarító programok kellenek akkor ezeket ajánlom:

-TuneUp Utilities 2010
-Advanced SystemCare 3
-Yamicsoft
-Glary Utilities
-Raxco PerfectSpeed Pc Optimizer
-Ashampoo WinOptimizer 6.5

Ezeket teszteltem, nem csináltak kárt a rendszerben, nem is lett Nasa számítógépem, de amire kell arra tökéletesek.