Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De lehet hogy Avast 5 csak még nincsenek teszteredmények.
Linux Mint 13 Cinnamon
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mert én csak 32 bitesre találtam torést mindig.
nincs is benne program update menu. ha te az adatbázis frissitésre gondoltál ha azt letiltod semmi értelme az egésznek akkor.
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
megveszed vagy szívsz 😞
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
+ Újra megemlítem hátha régebben valaki nem olvasta :
Immunet Protect - nagyon jó kis Cloud alapú ingyenes védelem - telepíthetõ a fõ vírusirtó mellé. Nálam fogott már meg olyan vírust amire a fõ vírusirtó nem jelzett. Jelenleg 60 ezren használják és 6 850 000 vírus mintát fel.
Aki free-t akar, annak ajánlom.
csak azért kérdezem mert még kinézetre is hasonló
Linux Mint 13 Cinnamon
Kép
A póker játék honlapja.
setup fájl VT
Számomra nagyon is ismerõs ez az oldal a setup fájljával együtt, már egyszer kiveséztük ezt az egészet, úgy hogy mást nem is mondok.
http://biztonsagportal.hu/facebook-hamis-riasztasok-valodi-veszelyek.html
Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
Ugyhogy a nod-al volt valami.
Esetleg lehet, hogy ütközött a pc tools-al, vagy más programmal?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Egyébként, aztán sikerült letelepítenem a nod-ot.
Ugy csináltam, hogy az a 1,5 perc alatt, ameddig ujra nem boot-olt, addig a nod saját uninstall ját el tudtam inditani, és letelepítettem, és azóta nem indulgat ujra.
Ugyhogy a nod-al volt valami.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
-TuneUp Utilities 2010
-Advanced SystemCare 3
-Yamicsoft
-Glary Utilities
-Raxco PerfectSpeed Pc Optimizer
-Ashampoo WinOptimizer 6.5
Ezeket teszteltem, nem csináltak kárt a rendszerben, nem is lett Nasa számítógépem, de amire kell arra tökéletesek.