Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RBJ
de most nézem 3 motor is van benne . avg norman , dr.web.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
nem is hallottam még a trustport ról.
elég kezdetleges kinézete van szegénynek.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
<#sir><#sir><#shakehead><#shakehead>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Én nem tennék fel két valós idejû védelemmel ellátott vírusirtót, de te tudod...

Köszi. Én is azért akartam min 2- õt, hogy kiegészítsék egymást. Bár egy kicsit attól is tartok, hogy összeakadnak, de eddig nem bántják egymást.
nandorb
nem,ez a 2untig eleg,ha az egyik nem eszlel vmit. akkor a masik igen... neha mind2 felismeri a dolgot.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

...sziasztok! Win 7 64 - bit alá KIS 2010 + a-squared Anti-Malware + józan ész szerintetek elegendõ védelmet nyújt, vagy még érdemes valamit kiegészítõként föltenni ? Malwarebytes free - re gondoltam még futtatni néha, de még meg sem néztem, hogy fut e 64 - bit - en. köszi..
gergely1991
Az analizáláson lévõ(belerejtett) linkek:
Click már
Click már
Click már

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

simon7012
Én is várom már, de a bétákkal nem szoktam foglalkozni...<#nyes>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

nandorb
nod-ra gondolom😊

Narxis
<#levele>

Narxis
Virus: JS:FakeCodec-W (Engine 😎

nandorb
vegre normalis felhasznalo😊

lck
Köszi !

Végre láthattam egy Avast 5 riasztást ! 😊
RBJ
bjelentett támadó weboldal.<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Csak egy koobface.

nandorb
aaa,nem megy.

Asztán megmé klikk má? Firefox alatt WOT fogta.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RBJ
pano már irthatna egy cikket az avast 5 rõl.
másnak is átupdatelt az avast 5 internet secre.? vagy blokkolták a kulcsot

Linux Mint 13 Cinnamon

Sziasztok!
Egy jó antispyware program kerestetik,ami valós idejû védelmet biztosít,esetleg ingyenes..ami ritka..és nincsen nagy erõforrásigénye..Kb.ennyi..Elõre is köszi!
Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Polonic
Elõtte gondolom nem tájékozódtál, csak feltetted és kész.
Holnapon is ott van, meg a programban is van, hogy regisztrálni kell az ingyenest. Utána 1 évig jó, aztán megint regisztrálsz.

Krystalx
a_legjobb_markas_virusirtok_-_ingyen <#vigyor>
"Mi most összegyûjtöttük néhány márkás antivírus ingyenes szolgáltatását, illetve ingyenes használható próbaverzióját."
vajon mi alapján sikerült ezt összegyûjteni? 😄D
nekem ez no comment ismét.<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>
1.Norton
2.Vipre
3.Nod32
4.Panda

A tudással nő a kételkedés is...

Shep
Tegnap kipróbáltam az Avast free verzióját. Igen ám, de ez mégis 30 naptól számol visszafele, akkor mégsem free, vagy mi van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Jaja, nálam is. 2011-est várom, illetve a betatesztelést nem várom annyira mert biztos tiszta bug lesz, csak kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek az újdonságok. Elvileg napokon belül kezdõdik a tesztelés.

simon7012
Mit írhatnék róla flottul mûködik....<#ravasz1>

Doomista
Tessék

Pano meg kicserélhetné.

Yoda001
tud valaki küldeni egy avira premium kulcsot privátban? sem a törökön sem a másik oldalon nem tudok kérni kulcsot, pedig létezik az emailcím megminden :|

http://9gag.com/gag/5135249

Doomista
Amennyit írsz róla, nem látszik egyáltalán <#eplus2><#gonosz1>

simon7012
De van én...<#crazya>

Doomista
Porból lettél, porrá leszel.

Narxis
köszönöm Gergely kollegina de ezt már vagy ezerszer láttam mert annyira jó reklám.

gergely1991
Narxis kollegina számára

gergely1991
what? nooo😄
Blokkoltattam 1 fájl futtatását a Tûzfalban...

Doomista
AdBlockPlus.

gergely1991
Én megoldottam hogy ne jelenjem meg a "vedd meg légyszí" féle felugró ablak😄

Nem jó a TuneUp? Amúgy a tegnap csak ideiglenesen mûködött az induló folyamatokba a ESS-i mert ma mikor bekapcsoltam megint kiírta hogy nem tudta betölteni a ESS-it. Most végül csináltam egy régi Ghost visszaállítást és ennyi.
Narxis
Immunis vagyok az alkoholra.

Köszi.
Doomista
Mi nem tetszik? 😄 Talán nincs munkahelyed, és nem tudod fizetni azt a menetet ? 😄

Narxis
<#gun><#ejnye1>

Doomista
What the fuck? Most szó szerint csak néztem, mikor végignéztem !

Ezek aztán tudják hogy kell flash reklámot készíteni. Profin ûzik.
De ezt azért nem kellet volna, fõleg, hogy ott a Nod topik rá, itt nem vagyunk kíváncsiak erre. Ezért ezen a héten sem én fizetem a menetet, hanem te.

Doomista
Én is egy vírus vagyok. Terjedek, de sosem halok ki. Lehetetlen engem megölni véglegesen. Szóval nem szívom.

nandorb
ha rossz lesz,akkor megszivtad mert tegnap ajanlottam a haveromnak😊

Doomista
Ja.

nandorb
az avira-ra amit ker az ember kodot ugyanugy ved mint amit megvesz az ember?