Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég kezdetleges kinézete van szegénynek.
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
másnak is átupdatelt az avast 5 internet secre.? vagy blokkolták a kulcsot
Linux Mint 13 Cinnamon
Egy jó antispyware program kerestetik,ami valós idejû védelmet biztosít,esetleg ingyenes..ami ritka..és nincsen nagy erõforrásigénye..Kb.ennyi..Elõre is köszi!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Holnapon is ott van, meg a programban is van, hogy regisztrálni kell az ingyenest. Utána 1 évig jó, aztán megint regisztrálsz.
"Mi most összegyûjtöttük néhány márkás antivírus ingyenes szolgáltatását, illetve ingyenes használható próbaverzióját."
vajon mi alapján sikerült ezt összegyûjteni? 😄D
nekem ez no comment ismét.<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
1.Norton
2.Vipre
3.Nod32
4.Panda
A tudással nő a kételkedés is...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
http://9gag.com/gag/5135249
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Blokkoltattam 1 fájl futtatását a Tûzfalban...
Ezek aztán tudják hogy kell flash reklámot készíteni. Profin ûzik.
De ezt azért nem kellet volna, fõleg, hogy ott a Nod topik rá, itt nem vagyunk kíváncsiak erre. Ezért ezen a héten sem én fizetem a menetet, hanem te.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life