Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
<#eljen><#worship><#pias><#integet2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Legend Killer
😄. ja, most restart volt, bár elõtte felugrott1kék ablak és entereztem neki a restart elõtt. akkor utána elment minden, csak háttér volt és vártam perceket, faszé se ugatott a gép, anyád gép, akko nyomtam a restart gombot és restart és belépéskor nem fogadott a hiba üzenet, ment1fast scan még és minden ok.

úgy, h kösz mindenkitõl a helpet!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Krystalx
khm khm...pedig SZÕÕÕKE vagyok !!! és okos és szép 😄

remélem sikerült megoldani ezt a csrcs problémát és elvileg már nem fog miatta szólni a windows sem 😉

A tudással nő a kételkedés is...

Legend Killer
😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gergely1991
OFF:
Te is tettél valamit értünk katt 😄DDD
OFF:

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Legend Killer
höhhõõõõõõõõ<#hawaii>

Legend Killer
áháááááááááá

ok. kösz. és nagyon rendesek vagytok, hogy segítetek<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>.

Doomista
Szegény gyereknek annyi mindent irtunk, te is meg gergely is meg én is xD Nem egyszerû az élet 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
C:\WINDOWS\system32\ mappába tedd, ez egy tiszta *.dll fájl, mert erre a fájlra irt hibát nálad, akkor másold a mappába, vagy írd felül ha létezik...hátha megszûnik ez a hiba.

Legend Killer
letöltöm én, mindent letöltök, h ez a szar csrcs dolog megoldódjon, csak közben nem akarom még jobban elbaszni a gépem 😄DDD.

off: ha tudtok bandát (zene banda, együttes, vágjátok, like Slipknot, Metallica 😄, csak magyar bandák) és szöveg írót keresnek, szóljatok nekik. mert én az vagyok és kell a munka 😄.

Legend Killer
ja, nem vettem észre 😄. megnézem. melyik mappába tegyem, ez mi? :S 😄

Krystalx
attól függ , miként térek vissza...

na nem töltötted le a trojan removert ??? legalább próbáld meg , ha nem tetszik uninstall ! "A legtöbb program megtalálja a malware-t, de nem tudja teljes egészében eltávolítani. Ez a program viszont nemcsak eltávolítja õket, de a rendszerben a malware-ek által végrehajtott módosításokat is visszaállítja."

képes vagy a regben turkálni, ha van olyan progi, ami megteszi azt helyetted ? 😊
na csak egy tanács volt, mert nem találtad meg manuálisan azt a xart. 😉

Doomista
#28001 <--- ezzel mi a helyzet ?

Legend Killer
nincs. sájsze csrcs.

Doomista
" én ha iszogatok vagy vmi ,akkor sem vagyok képes olyan szintre "süllyedni" h elégedett legyek a dolgokkal, ami egy ilyen selejtes világban elérhetetlen."

nem ittál eleget, ne félj attól a pálinkától, hajtsd meg rendesen!😄D
csak vigyázz, ne ha szondával tedd ezt! click click 2

gergely1991
De az msconfigba csak benne van vagy nem?:S

#28001:pxwma.dll nekem se nincs meg de nem nyavalyog:/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Legend Killer
halálod után elégedett leszel.

Krystalx
OFF
na drága ha te maximalista vagy ,akkor én mi ?? ne tudd meg...minden kikészít ,ami nem megfelelõ a számomra vagy nem tudom rá a választ, vagy nem tetszik...mindenen filózok az életben és ez nagyon tönkre tesz,,,néha már azt mondom h a butáknak sokkal jobb , és ha megnézed boldogabbak is. õk mindent elfogadnak úgy ahogy van. én ha iszogatok vagy vmi ,akkor sem vagyok képes olyan szintre "süllyedni" h elégedett legyek a dolgokkal, ami egy ilyen selejtes világban elérhetetlen.

Legend Killer
alapértelmezett reg_sz található, ami nemtommi. csrcs zéró.

Doomista
Jóóó nem azért mondom, de 2010 van ám 😄 Maximalista vagyok, ha valami jó, legyen jobb!!
Aviránál épp hogy elnézem, de legalább szabadon lehetne skinnelni, vagy valami, de az se 😞

Krystalx
ups, ez egy válasz volt a #27997-re

gergely1991
Oh keress egy neked meg felelt progit és azt nevezd át csrcs.exe <#idiota> <#idiota>

Krystalx
Cc-nek vagy a trojannak ? 😊
kit érdekel a kinézete egy programnak ha jó ? ez nem csaj !<#puszis>

Doomista
Töltsd le, és rakd be abba ***** mappába 😄

gergely1991
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\Run

Ezekbe se?

Krystalx
egy progi és egy kis leírás róla, ha még nem sikerült a registryben megtalálnod a hibás bejegyzést.
Trojan-Remover

Legend Killer
ok, mosmeg ilyeneket ír ki 😄.

A(z) C:\WINDOWS\system32\pxwma.dll fájl egy megosztott DLL-ként hivatkozik, és nem létezik. Ezek gyakran hátramaradnak a szoftverek eltávolítása után.

Megoldás: Törölje a regisztrációs értéket.

én kurvára nemtom mit tegyek 😄. nekem csak a csrcs kell LOL 😄.

Doomista
Csak ne lenne olyan durván fapados szr kinézete 😄D

Krystalx
CCleaner - Rendszerleíró - elvileg a -futtatás indítások-ban kéne lennie, de most sztem jelölj be mindent - hibák keresése ,
de NE törölj mindent !! csak amirõl biztosan tudod ,hogy mire jó...jelen esetben csak ami a csrcs-vel kapcsolatos.
ha nem igazán értesz hozzá ,akkor még most is a Torjan Remover-t ajánlom, az amúgy az egyik legjobb kis trójai keresõ program is. 30 napig fullos és free.

Doomista
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Runonce

Egyikbe sincs ?
Akkor nyilván az a baja, hogy nincs...kérd el valakitõl a fájlt.

Legend Killer
nincs sehol LOL. és mégis restartnál mindig kiírja.

gergely1991
Hú itt már a Regisztrációs bejegyzések közé kell turkálnod
Futtatás>regedit majd Ctrl+F majd be gépeled hogy run bepipálod a kulcs -ot a keresés típusánál majd addig nyomod a F3-at amíg a run mappában nem érkezel vagy ha ott nem szerepel az a mocsok csrcs.exe fájl...

Legend Killer
ja, de accleanernél nem találom, hogy merre kell megkeresni. piriform ccleaner v.2.28.1091 van.

Doomista
Asszem hijackthissel lehet kitudod lõni...letöltés

Krystalx
a registryben és rákéne keresni, lehet h ott is megvan vhol a hivatkozás ,amit ki kéne törölni
van egy kis progi a Trojan Remover...az képes átnézni a registry-t és ha talál valamit ,ami szte nem helyes bejegyzés ,akkor jelez rá és lehet választani h törlöd vagy hagyod stb.
de elvileg a Ccleaner is megtalálja a helytelen bejegyzéseket...

Legend Killer
lehet. csak meg kéne találnom és kiírtani<#violent>. kösz a válaszod egyébként.

Krystalx
szia, nekem is xp+sp3 van . megnéztem és nincs csrcs.exe...csak csrss.exe van.
sztem is az lehet a gond ,amit Gergely is írt , hogy az a kártevõ beírta magát az induló és futó alkalmazások közé,azért hiányolja a rendszered és nem azért ,mert valóban szüksége van rá.

Legend Killer
kitöröltem és restart megvolt és megint ott volt a hibaüzenet. váhh.

Narxis
Ezek rohadt jók. Nod-al vagy anélkül is, szép.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Jah a csrcs.exe😄
Msconfig automatikus inditás fülön jelölt ki a csrcs.exe-t
Gondolom ide fészkeltette magát😄

Doomista
Legend Killer

gergely1991
Csináld azt amit #27963 hsz végére írtam.....

Legend Killer
restart megvolt.

hosszadalmas szenvedés után gyötörte be magát bejelentkezésnél, addig minden ok volt.

belépve azt a hibát kaptam, amit neten olvastam restart elõtt:

a windows nem találja a csrcs.exe fájlt. ellenõrizze, hogy helyesen írta be a nevét, majd próbálkozzon újra. fájl kereséshez kattintson a start gombra, majd a keresés pontra.

úgy, h kellene xpre a csrcs.exe fájl.

Legend Killer
ok

Doomista
Ha már sikerült pár vírust benyalnod, még azért a biztonság kedvéért én azt mondom, futtasd le ezt a programot...felteszed, frissíted, és egy full scanra belövöd, aztán ha elvégezte a munkáját mehet az uninstall rá nyugodtan.

Legend Killer
mégnem 😄.

gergely1991
Félreértések elkerülések végett a #27969 hsz-re gondoltam <#vigyor5> <#vigyor5>

Doomista
Restart megvolt ?😄

Legend Killer
és úgy is töröltem már 😄... úgy, h nemtom.