41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• RBJ
    érdekes nekem személy szerint semmi bajom az uj avira val.
    meg vagyok elégedve vele teljes mértékben.
    azért finomaban is megfogalmazhattad volna az elégedetlenségedet.
    Ne csodálkozz azon ha figyelmeztetést fogsz kapni.
  • gergely1991
    Milyen érdekes hogy mostanság nincs letölthető adatbázis frissítésük :D link
  • Narxis
    :D

Jim tesa
  • Doomista
    Ezt nem kellet volna. Ezért a szádba köpök mikor alszol!
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a k*rva retkes fas******* avira a k*rva anyja p******* bas****** !!! ez a ki**szott **** egy nagy fos. egesz nap nem ment a netem, 3 ora utan kiderult, hogy valamit szur ez a szarfos a netemen, leuninstatllaltam es meg az eszkozkezeloben meg mindig ott volt 4 aviras ******** ! most sikerult megoldani, mer ez a *********** avira, bent maradt es 5 menu utan ki kellett valasztani es onnan torolni ! az a ****** ******* miatt nem volt eddig netem. eddig szerettem ezt a ******** avirat , de most betelt a pohar, meg egy ilyen *********t nem teszek fel a gepemre. Ti is inkabb toroljetek le a ******* !
  • Narxis
    Még nincs kint.
  • RBJ
    csak gondoltam.
  • Doomista
    Ki mondta, hogy lelehet tölteni?
  • RBJ
    honnan lehet leszedni ezt a iobit malware fighter t? sehol nem találom.
  • RBJ
    tényleg most kitől fognak adatbázist lopni.?
  • Narxis
    köszcsy :*
  • Narxis
    jah :D
  • Doomista
    Csini cuki muki a tigris avatarod logouton.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most meg a pandamacitól fog lopni?:D
  • Narxis
    Nem mutatja képeket? grrr

Akkor itt van: Link
  • Narxis
    IObit Malware Fighter, cloud alapú cucc, IObit Security 360-at fogja váltani.. :D

• Narxis
    lol
  • gergely1991
    kép
  • Pano
    Jó ember, figyelj. S a takarításkor, hogy 1 adott programban több motor van, szerinted nem kell összehangolni? Egy programról beszélünk. EGY program, amiben több antivirus van. Szerinted azt nem kell összehangolni?
    Te meg próbálj meg mondatot értelmezni, mielőtt írsz.
  • Pianista
    előbb töltsd le, nézz bele és utánna írj... abból a 14-ből 3 ami aktív védelmes... a többi az takarításra van...
  • kl24h
    Szerintem az sem lenne elég, legalább ennyi, mint a lenti listában.
  • gergely1991
    Vigyázat:A frissités lehet maga a vírus is
    Erről pedig ennyit
  • gergely1991
    Szegény avast, mások mikkel nem zavarják össze az AV felhasználójait?!:O
  • sznorbi2
    Mekkora FP-ket produkálhat kb. 1-1,5 milliós vírusadatbázisból?
    A másik oldalon már jeleztek, hogy a Norton Safeweb ugrik rá mert valamilyen Adware van az oldalon az egyik fájlban ha letölti az ember és a WOT is racsít az oldalra.
  • Pano
    Nem csak a terheléssel van a gond, hanem rettentő bugos is. Bár nem csoda, ennyi motort összehangolni normálisan, szinte lehetetlen.
  • sznorbi2
    Mondjuk 14 antivírussal felszerelkezve még a NASA gépeit is megizzasztaná!
    Jól gondolom?
    Gondolom nem is igazán létezik ennél összetettebb védelmi szoftver.
  • Pano
    Hát, anno nagyon nagy király volt, még én is használtam :) De már 10 éve csak árnyéka önmagának, semmire nem való. Harmat gyenge :( Kb a Virusbusterel van egy szinten.
  • Pano
    Nem kamu, valóban létező hivatalos dolog, csak kb használhatatlan annyira terhel és annyira lassú.
  • kl24h
    Ajánlom a következő tesztet elvégezni azoknál az antivírusoknál, amelyeknél van lehetőség fájlokat hozzáadni a karanténba.

Felnyítjuk az Internet Explorer-t és www.youtube.com oldalon megkeresünk egy akármilyen videoklippet. Megvárjuk amig betöltődik, közben halgatni/nézni is lehet.
    A videófájl betöltődik a C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temporary Internet Files\...\*.flv (vagy kiterjesztés nélküli)formátumba és még egy helyen szerepel, a C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temp\*.tmp formátumba.

A teszt abból áll, hogy ezt a *.tmp fájlot hozzá lehet adni a karantén fajlok közé, a hozzáadást, ha lehet, úgy kell végezni, hogy a *.tmp fájlot ne tőrőlje az antivírus, mert akkor Error-t adhat az Internet Explorer.

Saját tapasztalatom szerint az avast! 4.8 verzió nem tudta karanténba helyezni. Ha jól emlékszem az Avira sem tudta vagy csak egy 0 B fájlot másolt a karanténba, de ezt nem mondom biztosra. Az AVG-nél azt hiszem nincs lehetőség ilyenre. A többit nem teszteltem.
    Ma teszteltem a Norton Internet Security 2010 és sikeresen karantenba tudta helyezni.

Ezt a tesztet csak azért hoztam fel, hogy megmutatja milyen "erős" az antivírus, tehát, hogy ha egy fájlt használ egy prógram, akkor képes-e a fájlról másolatot írjon a karanténba. Ha véglegesen akarjuk tőrölni, akkor lehet, hogy az a prógram ami használja a fájlot Errot ad vagy egyszerűen az antivírus kéri a rendszer újraindítását.
  • RBJ
    most botlottam bele egy oldalon az f-prot ba.
    azt hittem , hogy már rég kihalt. ha jól emlékszem anno win 98 on volt divat.
    most tud valaki valami véleményt mondani ?
  • sznorbi2
    Erről hallottatok már?

GSA Security(Cobra Security)
    Jól olvastam?
    14 önálló antivirus scan-je van?
    Nem durva egy kicsit?
    Ráadásul FREEWARE!
    Itt a kép is róla:
    GSA Security picture
    Vagy ez valami kamu?
  • gergely1991
    Ja és még valamit: Lassabb lesz a gép és kevesebb eséllyel fog indulni a gta vagy bármely más játék:D
  • L7wy
    KHÜK
  • Jim Morrison
    :D

Kellemes Húsvétot Kívánok mindenkinek!

• Pano
    1.- Azért, mert valaki nem azonnal válaszol még nem kell lesüllyedni iskolázatlan buták szintjére és szidalmazni a másikat.
    2.- Mivel ma Jézust Ünnepeljük, hozzá méltóan válaszolok neked, attól függetlenül, hogy te miként cselekedtél, tehát: Abban az esetben, ha nincs annak az antispyware programnak rezidens (állandó) védelme, nem gond, ha egyszerre vannak fenn a gépen. De több antivirust, vagy antispyware programot egyszerre nem ajánlatos állandó védelemmel használni, mert szét vághatják a rendszert és összeakadhatnak. Többet ártasz vele, mint használsz.
    Az, hogy egyszerre több ilyen programot használsz állandó védelemmel, nem fog nagyobb védelmet biztosítani, sőt, bizonyos esetekben pont az ellenkezőjét éred el, csökkented a hatékonyságukat.
  • Arkon
  • Doomista
  • Arkon
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket
  • gergely1991
    Kellemes húsvétot mindenkinek
  • Doomista
    Kellemes Húsvétot Kívánok mindenkinek!