Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Mirõl beszélsz? Másnaposság? <#eplus2><#nevetes1><#nevetes2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
Ingyen antivirusok mind szarak ugyan mar Avira meg NOD32 mind 2tonek a fejlesztoi ingyen dolgoznak? miert mert szar... a kasperskyt megkell fizzetni mert tud vedeni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Úgy legyen, hogy az Avira elég neked, és kész 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Legend Killer
ezt pl akkor nem vettem észre, de lehet megtörtént.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gergely1991
"azt mondják sok vírus írtó üti egymást és nem jó nekik, ha többféle van. bezavarnak, meg ilyenek. "
Meg úgy lelassítja a rendszered hogy csak na😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Legend Killer
mittomén 😄. nem értem, h érted 😄.

" de Avira mellé nem érdemes használni szerintem."

akko, h legyen? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Doomista
Mit akarsz csinálni ? 😄

Legend Killer
akkor hogyan kell? zárjam be addig avirát? :S én ehhez totál nem értek.

Doomista
Jah, van hozzá serial, csak bemásolod és van egy full programod. Könnyû aktiválni.
Malwarebytes nem ütközik más antivírussal, nem hiába írtam, hogy kiegészítõ védelem, nem helyettesit egy antivírust.

Doomista
Nem szívja a rendszert, de Avira mellé nem érdemes használni szerintem.

Legend Killer
mit értesz rendszer szívás alatt? 😄

Legend Killer
és fizetõset, hogy kell? annak is van egyszerû trükkje, mint aviránál, hogy hamis adatok és pacsi?

egyébként meg egyszer faterom feltett nekem egyszer három-négy különbözõ vírus írtót<#falbav> és be is halt a gépem.
azt mondják sok vírus írtó üti egymást és nem jó nekik, ha többféle van. bezavarnak, meg ilyenek. ha ez a malwarebytes felkerül, még nem jelent akadályt és szintén nem piszmog a rendszer fájlokban és töröl ki minden szart?

amióta az avast elbaszta a picsába a gépem a kurva rendszer fájl törléssel, azóta allergiás vok erre és nagyon aggódok ezen a téren.

és kösz a linket.

Andr0
Ennek az aktív védelmét érdemes bekapcsolni Avira mellé? vagy csak szívja a rendszert?

Armin & Ayu fan

Doomista
Malwarebytes antimalware
Ez egy jó kiegészítõ védelem antivírusok mellé, szintén malwarek irtására használatos, az ingyenest scannolásra jó használni, a fizetõsnek viszont van aktív védelem is.

Legend Killer
2? azt hittem1gyel megelégszel 😄.

jó, majd berajzolok kettõ üveg sört 😄.

havonta1szer... hm... oké. malware izé az mi? nekem csak avira van.

Doomista
hónaponta 1x futtatom le az avirát + malwarebytest, de sosem találtak nálam semmit ezer éve,és nem azért, mert ez a védelmem, hanem azért, mert tudok ésszel internetezni ;D

persze, bármikor fordulhatsz segítségért ide, de most már minden egyes segítségért fizetned kell nekem 2 üveg sört.

Legend Killer
amúgy Doomista, te nagy avira fan, meséljé nekem, h milyen gyakran szoktad keresni a vírusokat a gépeken? mer én ugye tegnap néztem, aztán ok. ma még nem.

meg beállítottam a dolgokat azzal a beállítás rarral. nagyjából úgy volt minden, csak egy-két dolgot kellett módosítani.

emellett mi lesz, ha megint rendszer fájlt hoz elõ majd vírus irtásnál? akkor is fordulhatok hozzád, hozzátok segítségért? 😄

Legend Killer
muhaha 😄: majd arcodba tapos 😄. csak viccelek 😄.

#28055: 😄DDDDDDDDDDDDD.

Andr0
a kinder maxi nálam kimaradt 😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Elolvastam az user hsz-át, 2 percig lekáromkodtam, aztán elmentem hoztam egy kinder maxi kinget a hûtõbõl, közben elgondolkodtam, hogy szóljak e hozzá valamit ehhez, de végül a nem szólok hozzá dolognál maradtam, megtették amúgy is mások helyettem ^^

Narxis
Nem lényeges, csak Doomista ingerküszöbét próbáltam növelni!<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Bár nálam is gyanús ez egész arról nem beszélve mert hogy 1 fertõzött fájl tulajdonságait "se" engedi meg tekinteni mert beriaszt rá.:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Andr0
Azért én nem venném megalapozott véleménynek ezt. Kicsit sok ez, hogy a barátnõm apjának a gépe... biztos van vmi bibi a storyban

Armin & Ayu fan

Doomista
grat a büntiponthoz te jószág 😄

Legend Killer
bõvebben 😄: vagy olvassam el? 😄

RBJ
arkon bácsi tudsz valami jó kav os háttérképet ?

Linux Mint 13 Cinnamon

ajajajj 😞

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RBJ
ti aztán jó belehuztattok a csevegésbe tegnap mi oda voltam inni.
hát egy kicsit savanyán érzem magam. sõt olyan gondolatok forognak a fejemben , hogy soha többet nem iszok.<#vigyor1>
Miss kristalx most kell az a kulcs vagy nem ?<#puszi>

Linux Mint 13 Cinnamon

Legend Killer
😄.

Doomista
nandorb kritikus OFF

Doomista
nandorb kritikus ON

nandorb
Na az a vki. aki olyan illedelmes es kuld avira mittom en miket meg nod cirkuszt annak adok pm-ben 1mail cimet. hogy kuldjon nekem is😊

nandorb
ez mind szep,de viszont fos termekre ilyen jo photoshopot?

Doomista

Start > Services.msc > Network DDE > Tulajdonságok > Indítás típusa:letiltva.
Legend Killer
nemtom :S.

gergely1991
Magyarul esetleg?😊

Legend Killer
majdmegnézem kikapcsoláskor.

Krystalx
Servicesben a Network DDE ki van kapcsolva ?

Control Panel - Performance and Maintenance - Administrative Tools.
Computer Management - Services and Applications - Services.
Network DDE - Properties
Startup type: disable legyen...

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
Amikor a leállítod a géped elõfordulhat hogy néhány alkalmazás lefagy és azt "erõszakosan" megszakítja te de is meg tudod tenni ha a "Befejezés most"-ra kattintasz....Bár az kérdés mi nem akart mûködni:S

Legend Killer
amikor már kikapcsol, kurva nehéz csinálni<#idiota><#hehe>. de majd megjegyzem a szövegét 😄.

Doomista
Képet 😄

Legend Killer
leszedtem a trójait, erre az alkalomra jó volt.

amúgy most felugró ablak jelzi gép kikapcsoláskor, h vmi dde szerver izé nem válaszol és így végig megy a kis csík és befejezi és kilép.

az mitõl van?

Krystalx
() ()
( '.' )
(")_(")

Doomista
Fõleg Avira mellet...totál felesleges! Az mellé nem kell semmi! Magának is túl jó már!! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾😉۶
๏̯͡๏😉۶
٩(×̯×)۶

Krystalx
még annyit ,ha fent hagyod a trojan remover-t ,akkor a beállításaiban (options) kapcsold ki a gyors keresést rendszer indításkor...különben minden alkalommal megteszi.
/sztem egy aktív av mellett az felesleges/

Legend Killer
😄

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>.

Doomista
<#eljen><#worship><#pias><#integet2><#nezze><#wow2>

Doomista
<#eljen><#worship><#pias><#integet2><#nezze>