41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#30486 benne is van a #30482 hszben:
*.exe, *.dll, *.com -
#30485 Nem rég találtam rá:D -
#30484 Azt hogyan tudom egyszerűen megoldani? -
kl24h #30483 Még várhatsz egy kicsit a format C-vel.
Addig is szerzel sok tapasztalatot. -
kl24h #30482 Még van egy olyan megoldás, hogy megkeresed az összes létrehozott *.exe, *.dll, *.com fájlokat, attól a dátumtól, miota próbléma van a géppel és akkor esetleg lehetnek gyanus névvel rendelkező fájlok, amelyeket el lehet küldeni analizísre. -
#30481 Igen a rejtett mappákban is keresett.
A reg adatbázisban pedig több helyen csak úgy simán volt control.exe-ként és sehova nem mutatott a reg kulcs.
Mivel nem tudok rájönni,hogy miért jelenik meg egy idő után a control.exe a feladatkezelőben még az avira rescue cd-t lefuttatom és ha az sem lesz jó megoldás akkor egyértelmű, hogy windows hiba és format C: lesz a vége.
Köszi mégegyszer a segítségeteket!
De megint abba a csapdába estem, hogy nem igazán lehet rájönni, hogy mi is okozhatja a hibát,sajnos!
Mindjárt belenyúlok a Bluesoleil-be is.
-
#30480 Hmm bluetooth vezérlője ilyet csinálna? ez érdekes tud lenni..Végző esetként engedélyezd vagy unistalláld akkor bluesoleil segédprogramot:D -
kl24h #30479 Hogy kerested a control.exe?
Beállítottad a keresésnél, hogy a rejtett mappákban is keressen? -
#30478 Ha a 2 helyen más útvonalat jelöl akkor keresd meg és tölts fel vt-re... -
#30477 Bitdefender Top 5 -
#30476 A regisztrációs adatbázisban már legalább 3 helyen találtam és csak 1 helyen mutat a system32 mappára.
a HKCR CLSID mappában több helyen is van.
Mi a CLSID?
Még az OpenSaveMRU-ban is van. -
#30475 Máshol nincs control.exe viszont az eseménynaplóban lépten-nyomon a BluesoleilCS csinál bejegyzéseket valami Service paraméterekkel akar indulni de mivel tiltottam az auto indítását így eddig nem is racsított de ahogyan látom kb. 1 hete óta elég sok hibabejegyzése van és kb. azóta is szarakodik a gép. Előtte levő dátumok bejegyzésénél nincs vele gond pedig kb. 1 éve a gépen van.
Na lehet, hogy az okozhatja a bibit?
A DLLCACHE-ban nincs semmilyen control.exe és emiatt aggódom már egy ideje mert nem volt eddig vegetálásban sem a feladatkezelőben.
Viszont annyit már sikerült megtalálnom, hogy a control.exe a feladatkezelőhöz tartozik de még akkor sem láttam soha csak most. -
kl24h #30474 Ha csak ugy szimplán megjelenik, akkor az más control.exe.
Ezért keresd meg, hogy ha még találsz control.exe, mert ha találsz, akkorvalami nem tiszta.
még egy helyen megvan ugyanaz a control.exe, a C:\WINDOWS\system32\dllcache\control.exe, ami ugyanaz, mint a C:\WINDOWS\system32\control.exe. -
kl24h #30473 A C:-ben máshol még sok helyen lehet egy control.exe.
Keresd meg a C:-ben még hol van control.exe. Kell legyen. -
#30472 A méret okés a system32-ben de a feladatkezelőben 9180 bájt.
Eddig 1X sem láttam a feladatkezelőben ezért gondoltam rá!
A Windows mappában csak a konfig fájl van control-ként és nincs exe fájlkiterjesztése ott csak a system32-ben ami nem is tűnik bibi-nek, de miért 9180 bájt a feladatkezelőben és már amióta írtam, hogy megint megjelent semmilyen aktivitása nincs csak úgy vegetál. -
kl24h #30471 Windows XP SP2:
C:\WINDOWS\system32\control.exe (8192 bytes) kell legyen!
Ha C:\WINDOWS\ mappában van, akkor az nem jó. -
#30470 XP SP3 van és valóban 5 svchost fut.
Doomista: Nem szeretnék váltani antivirust mert amit írtam, hogy amióta a firefoxba nyúltam bele elég durván onnantól szarakodik és a Pandát is futtattam online ami közel 25 millió kártevőt ismer fel és nála sincs semmi, Kaspersky szintén semmi.
Miért van az, hogy csak HÁLÓZATI SZOLGÁLTAT-ot ír ki és a másik svchost meg teljesen ki van írva. -
kl24h #30469 Windows XP SP2 esetében (a Windows XP-knél is) a feladatkezelőben 6 db. svchost.exe kell fusson, ha több mind 6, akkor lehetséges, hogy valami nincs rendben. -
#30468 Avira Rescue CD használata
Hallod, szerintem egy win reinstall, és antivírus váltás kell neked. -
#30467 Most már megint megjelent a control.exe, eddig nem volt a feladatkezelőben de most ugrott fel és megint megjelentek a beragadt programok is benne.
Mindjárt próbálom a rescue cd-t csak még sohasem volt hozzá szerencsém.
Hogyan megy a rescue cd használat?
5 svchost-om van és közülük van 2 ami az egyik a HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS a másik meg HÁLÓZATI SZOLGÁLTAT néven van.
Lehet, hogy ez a bűnös?
A control.exe a system32-ben van.
Nandorb: nem szeretnék fellőni rá vagy 3-4 antivirust.
Eddig csak az F-Secure van rajta a Malwarebytes-al bár utóbbit sokszor inaktiválom. -
#30466 És még valami control.exe a win mappájában van? -
#30465 eh,rafer egy reinstall es vigyazz mit raksz fel,ne rakj 3-4antivirust egyszerre fel. -
#30464 Ezt nem értem... ha a feladatkezelőben szerepel akkor a regisztrációs adatbázisban hogy-hogy nincs jelen? Először is az alapján indítja el a programokat.Szóval ha ebből az egyiket törlöd belőle akkor nem biztos hogy a restrart után elindulna. Nem a svchost.exe van a kalamajkában?És a avira rescue cd-t próbáltad? -
#30463 Na az eseménynaplót mire átnézem nem lesz 1-2 perc.
Viszont itt láttam meg, hogy a CLT azért nem akart menni mert az F-Secure beépülő modulja nem engedte.
Regedit semmi, Msconfig semmi különös.
De az eseménynapló elég sok adatot tartalmaz és azt átvizitelem teljesen.
Köszi skacok.
Folytatom a leírások alapján a ellenőrizgetést.
Nandorb:
Még alig 2 hónapos a wincsim amit nem igazán szeretnék megölni mert eddigi legjobb wincsim. -
#30462 Huh kicsit félregépeltem:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\Curruntversion\Run
HKCU\Software\Microsoft\Windows\Curruntversion\Run
És utána restartold(a köv. indítás után remélem már nem indul újra) -
#30461 WIN reinstall meg elnem basza a hard disked. -
kl24h #30460 Control Panel
Administrative Tools
Event Viewer... itt a System-nél -
#30459 Viszont nekem a Kaspersky használatakor talált 1-2 nem az op.rendszerbe illő dolgot a Spybot, viszont 2 napja futtattam és nem volt említésre méltó dolog nála. -
#30458 régi már a progi nem nagyon fejlesztették pl a motorja még mindig csak 1 magot tud kezelni ha jól tudom. so ezvan. -
#30457 A Malwarebytes rengeteg Adware-t talált!
Mást nem.
Na mindjárt meglátom, hogy megy utána.
Gergely1991 mindjárt ránézek a regedit-re.
Narxis: ezzel megfogtál hol nézzem meg az eseménynaplót?
Folytatom az ellenőrzéseket. -
kl24h #30456 Miért nem éri meg? -
#30455 Eseménynaplót nézd meg. -
#30454 Számos megoldás van erre a proplémára.
start>futtatás >msconfig automatikus futtatás fülön ki pipálod a kártevőd vagy a regedit-en meg HCU\Software\microsoft\windows\Currentversion\Run esetleg onnan töröld ki .(Restartold) ki keresed az elérési útvonalát és törlöd mannuálisan
Alternativ megoldásokKihalászod innen a Avira Rescue Cd-t vagy ebbéb eltávolítókat -
#30453 Nem éri meg :( -
kl24h #30452 Még van egy útolsó megoldás a Spybot - Search & Destroy, elég sok időbe telik, amig a gépet lefuttatja, de megéri. -
#30451 az a squared-et a kaspersky melle jo berakni... -
#30450 Eddig szerencsére nem igazán hiszem, hogy bekaptam volna valamit mert a DeepGuard funkciója akkor is visított amikor nem kellett volna. 3 évig Kaspersky-t használtam de most utána az F-Secure meglepően jó.
Amellett meg a Kaspersky sem talál semmit melette, sőt eddig a Malwarebytes sem talált igazán veszélyes cuccot szerencsére.
Még talán az A-Squared-et próbálom valahogyan meg.
Drukkoljatok! -
#30449 Azért az F-secureből kinézném, hogy valamit mellette bekapsz. De a windows is be tud kattanni ok nélkül, szóval egyik sem kizárt...én windows hibára gondoltam...
-
#30448 Malwarebytes regisztrált van a gépen azt megpróbálom lefuttatni és ha nem talál semmit akkor valahogyan felkínlódom a Free Avirát,igaz már 2X nem sikerült.
Egyszerűen nem igaz, hogy nem tudja helyreállítani annyi karbantartó és tisztító!
Na próbálkozom az említett dolgokkal!
Azt furcsálom, hogy egyik pillanatról a másikra csinálja ezt és nem is adtam neki rá okot.
Egyébként a gép sebességével sincs semmilyen gondom mert ugyanolyan gyors az egyéb programokban mint máskor és ha a net is elindul akkor igazán gyorsan reagál mindenre!
Egyedül a Firefoxot buheráltam nem is kicsit az meg nem hiszem, hogy ilyen gondot okozna. -
#30447 De okozhat, de hát kaspersky...akkor most picit bukik, ha tényleg találni fog valamit még a malwarebytes vagy az avira.