41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Köszi a gyors választ, hamarabb és ügyesen válaszoltál a kérdésemre, mint Doomista barátunk!
  • Narxis
    Trojan.Backdoor.Hupigon.Danger!!!
  • kl24h
    Milyen névre gondoltál?
  • F34R
    Kössz a gyors választ avast még nem volt ;)
  • Pano
    Épp a minap raktam fel egy régi, nem akkora hardveres erővel bíró laptopra win7-et. Annál nagyon jól bevált a legújabb 5-ös avast free, teljesítményre/védelemre is. Ő 50 mega körül eszik a memóriából (ha jól emlékszem), viszont nem fog vissza és rendelkezik minden funkcióval. Detektálási arányban is egész előkelő eredményeket mutat.
    KAV-ot 5 éves gépre semmiképp. Utóbbival magam ellen beszélek, mert én azt használom, de úgy vagyok vele, hogy kényelmesen csak olyan gépen használható, amibe azért van nafta. De tény, hogy nagyon jó.
    Avira free vagy premium szintén jó lehet rá, mert annak sem nagy az erőforrás igénye. Remek a detektálási aránya, de azért produkál falseokat, ez így igaz. Már nem annyit, mint régen, de itt-ott előfordul. Az ingyenes verzónak a nagy hátránya, hogy nincs pl web védelem, napi 1 és lassú update.

Summa summárum, én Avast 5-öt tennék rá.
  • F34R
    Segítséget szeretnék kérni, nemrég váltottam Win 7 re a sok évi XP uralom után egyelőre nem raktam fel Antivírust, pont azért mert döntésképtelen vagyok. Leírom eddigi tapasztalataimat , fontos lenne nem nagy erőforrású AV mivel régebbi hardverrel rendelkezem (5 éves)Nemutósorba vmi free esetleg hosszabb trial jöhet szóba

KIS 2010 PRO/Konta(megfelelő biztonságot nyújt,KB 35 MB rendszermemória normál állapotban ,lassú update állandóan "ugat"(jelentésekre gondolok hiába vannak kikapcsolva)vsizonylag rövid 30 napos trial lassú scan-time

NOD kilőve számomra nem nyújt semmi pluszt/védelmet amiért felraknám

Microsoft Security Essential (Ingyenes gyorsan scan-nel elegendő védelmet nyújt A friss Antivírus viszont eléggé sokat 70 Mb eszi állandóan

Avira Personal : ez is ingyenes bár itt a fórumon írták ez keveset tud
    különös tapasztalatom nem nagyon volt vírusnak észlelt oylan állományt ami fontos volt ezért került cserére

AVG Antivirus 9 (Ezekből volt Ingyenes meg tört is )Sok Task Proccess volt amit nem nagyon lehetett követni a böngészőbe épített link-check-errel meg iszonyat lassú volt a böngészés)
    Aránylag ez is jól védett míg benem kaptam egy komolyabb vírust amit nem észlelt.

Előre is köszönöm ha vki írna

F34R
  • Madmano
    Szerintem megérné,de a KIS-hez van egy licenszem,ami még 239napig jó.Nem akarok kidobni ennyi napot,pl.30napért.
  • Andr0
    elég ígéretesnek néz ki de van egy összehasonlítás a Kaspersky oldalán nézd meg hogy megéri-e neked az a pár új funkció főként a személyes cuccok védelmére fektettek hangsúlyt
  • Madmano
    Most lesem ezt a Pure-t.Hmm.Érdemes a KIS-ről váltani?
  • Narxis
    Megjelenéstől számítva pár hónap elvileg, nem szoktak pontos időpontot adni, esetleg írj a magyar forgalmazónak egy e-mailt.
  • JoeFromHun
    Sziasztok! Ebből a Kaspersky PURE-ból lehet tudni,h mikor lesz magyar?
    Valakinek esetleg van vmi infója?
  • Doomista
    Csak kár hogy rendes nevet nem tudtak neki adni
  • belapeter
    Bocsi,és köszi :)
  • kl24h
    Congratulations for Symantec!
  • Doomista
    Nem tartott sokáig.

" This video has been removed by the user. "
  • Arkon
  • Doomista
    Kezdőre, újoncra utal :DD
  • gergely1991
    Hát nem sokat mutat sajna.De az nem értem hogy miért egy beviteli mezőjű ablak ugrik fel
  • Doomista
    TE report
    Anubis reportban annyi van, hogy 2 db fájlt hoz létre, az egyiket ha jól emlékszem, a windows mappába, a másikat a c meghajtón az antivírus mappába.
  • Doomista
    Youtube magasabb rangú nála, ők meg videót tudnak törölni.
  • gergely1991
    1.Nincs (még) accountom:D
    2.Úgyis törölni fogja a kommentet XD
  • Doomista
    Lám-lám :DDD Commentbe kell cselekednünk :D
  • gergely1991
    lám-lám mit is találtam:D
  • gergely1991
    Szerintem ezt a antivirus2010.exe-et átírták hogy kevés eséllyel ismerjék fel a AV motorok ;D
  • Doomista
    Várom a 2011-es verzióját a következő évben ^^ :D
  • gergely1991
    De érdekes ez:
    original name: Antivirus2010.exe
    internal name: Antivirus2010.exe
    :D
  • Doomista
    De hát látod, free! ;D
  • Narxis
    Durva cucc.
  • Doomista
    user-av2010
    VT
  • gergely1991
    Akkor gondolom hogy neked is fix ipcímed van
  • Pianista
    *magát a programot tartalmazza...
  • Pianista
    khm... írtam hogy töltsd le... nézz bele hogy hogy épül fel... nem olyan program mint avira vagy gdata, hanem mint egy mindent egybefoglaló "ablak" ha belemész a könyvtárába, akkor látsz soksok más mappát, ami a különböző programok telepítőjét, esetleg maga a programot tartalmazza... röviden ez egy úgymond "futtató" program...
  • RBJ
    igen fix ip s mivel upc s. fiber 60
  • Doomista
    De a mondatomba ott van, hogy Premium, és Security Suite.
    Szerintem egyértelmű, logikus.
  • dragon11
    Igen, erre magamtól valahogy rájöttem..:) az volt a kérdés, hogy itt a "Security Suite" az az igazi "Premium Security Suite" akar lenni?
  • Doomista
    Tedd vissza :D Reinstall windows, és kész :D
  • Doomista
    E topik bannerja alatt a --Hasznos oldalak-- menüpontjában megtalálod külön a Premiumhoz, külön a Security Suite-hoz az 1 hónapos promó kulcsot kérő oldalt.
  • Jim Morrison
    #30563 & #30566
    Eddig avirat hasznaltam, nem volt vele gond. De most, mikor 6 oram ment el erre a szarra kicsit ideges voltam/vagyok. Bocsanat. Ki is csillagoztam, egy kettonel csak nyomkottam a csillagot :D
  • dragon11
    Sry, elolvastam a hasznos oldalakat télleg.. de az Avira Premium Security Suitehez hol tudok ingyenes kulcsot kérni?:S

premium, meg külön security suitekat találtam..

vagy a sima security suite lenne a premium security suite?:D

ty
  • gergely1991
    Van egy elméletem:Neked fix ip-d van?