Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként úgy használtam a Kaspersky legfrissebb verzióját, hogy elõtte csináltam egy Win reinstall-t, friss driverekkel, szoftverekkel. Szóval nem lehetett az a baja, hogy leharcolt volt a Win.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
a youtubes videok meg legjobban a google chromen mennek...outlokk 2007-es meg mittom en maga buggos szar rakas...amint emlitettem jatekokra nagyon fasza,beadom neki az exceptionst a jatekra a tobbit meg nem engedi ki,csak ha a szolgaltato most nem szorakozna 4-5napja akkor normalis ping-em is volna...
A firefox most meg mikor elkuldom az uzit azt irja ki hogy ures uzenet nem kuldheto el,erre back-t nyomok es ujra a mehetre akkor elkuldi,google chromen semmi gond,nemtom mi csinalhatja...kb. 1-2hete van ez a gond,ja es mindig backupolom a firefox-bol a cookie,bookmarkokat meg favorit cuccokat😊 csak mondom 1-2hete kezdett igy szarni a FF.
Néha összeomlott ha Outlook 2007-et megnyitottam.
Nagyjából ezek jutottak most eszembe.
Kasperskyhez képest egyébként 2 dologban jobb.
-nincs bug, egyáltalán, eddig egy darabot se találtam
-itt legalább teljesen mûködik 64biten a virtualizáció a böngészõvel. Kaspersky-nél pedig mindig figyelmeztet ha Safe run-ba indítottam a böngészõt illetve többször be is zárta ha olyan oldalt néztem ami összetettebb, pl. java-t használt vagy ilyesmi. Zone Alarm-ban pedig hibátlanul mûködik. Programokat meg felesleges sandbox-ban indítani SZÁMOMRA, inkább feltöltöm ha gyanús virustotal-ra vagy ThreatExpertre, de ritkán kell ilyet csinálnom.
és ma reggel jelzett vmit az avast a dokumentumokból, vagyis avira. karanténba tettem. meg jelzett asszem1sohl dolgot a system32bõl. azt is karanténba tettem.
most meg megyek, de, ha tudtok erre vmit, kösz. fõleg, h ez a sohl szintén vírus, v windowshoz tartozó fájl. ezér utálom a rendszer fájlokat, mer nem lehet tudni.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Viszont ahogy a VT elemzés mutatja...az is mindegy lett volna. Remek dolog ez a virtualizáció. Hasonló cucc a Vipre-ben van ha jól tudom, de majd Pano kolléga megerõsít vagy cáfol.
Rogue installer, óvatosan!
Kaspersky adatbázisában nincs benne még.
Azonban az Advanced scan résen van:

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
1-5 ig kb hányas lehet? Van valami oldal ahol megmutatja a fúl beállításait? Ja és van hozzá valami okosság?(gondolok magyar verzióhoz)
<#worship>#worship>
Nézze meg az osztályzatot, sajnos még kevesen tudják létezését (persze Önt is beleértve), de az egyik legnagyobb kártevõ adatbázissal rendelkezik.
DRIVESENTRY
Doomista barátunknak igaza volt, hogy Ön utána kellene nézzen az igazi és hamis antivírusok listája között.
tudod meddig fog tartani ez az egészséges életmód nálad.
semeddig.
<#zavart1>#zavart1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
imageshackról, képfeltöltésrõl, és errõl biztosan nem lehet 😞
Ezért legyél VIP tag! 😄 Visszatudod vonni a hsz-t, és nincs gáz 😄 Pano úgy is törölni fogja, ne aggódj 😄
legalább akkor írni ki h héééé nem jó a cím---<#duma>#duma>
A tudással nő a kételkedés is...
És te gondolod, hogy a gyümölcsök, zöldségek egészsegesek?
Attól függ kitõl/honnan veszed.
A tudással nő a kételkedés is...