Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
de azt nem akarom, hogy indulás elõtt, mer avasttal is így szoptam.

és én dolgoznék, de nem találok munkát 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Narxis
Hát nem én raktam bele azt a szájbabaszott sg.hu linket. Egy okádék ez a fórummotor, látszik, hogy ezer éve nincs fejlesztve.

Nektek amúgy mit jelez rá?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
jobbnal jobb😊

A FIREFOXNAK UZENEM SZOPJON LE!!!

megint ures uzi nem kuldheto el,pedig kitoroltem es ujra raktam...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
EPIC FAIL vagy:

Not Found
The requested URL /google.analytics.com.tbxierkoqze.info/kav/KAV3.exe/eH999a4551V0100f070006R00000000102Td2f5ae93201l0409Kfef101e6320 was not found on this server.

RBJ
jé ti nem dolgoztok , hogy egész nap írogattok . a fene belétek <#vigyor>
legend killer nek nem kellene csinálnia az aviraval egy rescue cd t vagy mi a tokom és már induláskor átnézhetné a gépet míg nem bootol be semmi szar.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Legend Killer
fúúúú....fuhhh.....fúúúú... óóóóóóvaatosssssaaaaannnnn... KLIKK...

NARXIS, ELSZÁLLT A GÉP, TEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

<#idiota><#hehe>

rásekattolok amúgy 😄. annyirafélek 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Narxis
Click

VIGYÁZAT! ÓVATOSAN!!!!!!!!!!!

Doomista
Áh! Az alkohol ebben az esetben nagyon nagyon felejtõs! Egy rossz kattintás, és megint vírusos lesz a win7-m, és semmi kedvem így hétfõ este vírust irtani, persze pár perc alatt megoldanám a problémát, de ma nyugodt és békés estét akarok =) Fõleg, hogy xp-n már nem egyszer eljátszottam ezt 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
#28163: Látom a FF Cache memoriájában jelezhette😄
#28187: Ha van ROM szerû memoriád amiben a müködéshez szügséges fontos állományokat tartalmazza akkor nem hinném...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Legend Killer
ok

Kávét?
Sok csokit?

None alkohole? Nahát! <#nyes><#pias>

Doomista
Ezt azért ne felejtsd el!

Legend Killer
adjál a csokiból nekem is.

kurva ideges vok buzi fogorvosokra.

gergely1991
hoz létre szûrõt és töröltesd😄DDD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Bazd, most jött az elõb még egy...18 db-t mire átnézek...hoztam kávét és sok csokit, menni fog, nem adom fel!

gergely1991
Jól illik a 82 spam közé😄DDDD

Legend Killer
<#levele>

Doomista
ok

nandorb
á nem és ne is hidd, hogy valaha ezt mondja vki. neked.

Doomista
jah, most az elõbb te.

nandorb
mondta mar vki. hogy nemvagy virus buzi?

Doomista
Ez valami vicc? Azt hittem hátra dõlök a fotellal, mikor megláttam!

Narxis
Így igaz. Én IS-t használtam.

simon7012
Csak a tûzfalas változatnál csinálhatta Antivírusnál nem!

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

nandorb

Narxis
Na dobjad azt a képet! Na?Na?

nandorb
lol,az szar akkor,mert KIS alatt mingya dobom a kepet bekapcsolt firewall-al stb. utorrent melett.

Narxis
Ne tedd fel mert 1 nap lesz mire bebootol neked a gép 2 vírusirtóval, fõleg ezzel a kettõvel. Am. jól ment csak torrentezés közben 100%-on ment a proci mindkét magja, utánanéztem és erre már a 2009-es verziónál is panaszkodtak. Most már értem, hogy miért kérdezgették minden programfrissítésnél, hogy a Tûzfal verziószáma változott-e....

nandorb
hogy megy a G-data kepet nem mutatsz? kaspersky melle feltennem lehet?

Narxis
lol

nandorb
enyje ajanlottal szart szegenynek es most elbaszta a gepet,talan megse kellett volna😊

Doomista

Doomista
Avirát full scan mindenre, aztán malwarebytest letöltöd és azzal is full scan mindenre, csökkentett módban.

Legend Killer
azt mondta, tömik, kettõt. de pár hete húztak. meg nekem mostanában soha semmi nem sikerül, meg életem is szar. és emiatt is folyton idegeskedek, namind1.

ezért is írtam hétvégén nektek, ha tudtok vmit, hogy hol lehetne hirdetni pl dalszövegírást, mert ahhoz asszem értek, akkor szóljatokl. bár lehet nem ezt írtam. nemtom.

betettem a zene.netre 😄.

de ott sztem ritkán nézik.

meg hörögnöm is meg kéne tanulni, de hát azt se tudom, hogy hogyan kéne. jútúbon nézegettem róla vidiket, nem lettem sokkal okosabb 😄D.

Narxis
:S

húzni fogják a fogad?

Legend Killer
naja.

a rizikó mindenben ott van. megnézem majd, miután elvoltam a fogorvosnál.

Narxis
Remélhetõleg nem.

Legend Killer
és attól még nem szarja ketté a mobilt, ugye?

Narxis
Csinálj egy full scan-t, jobbat nem tudok. Vizsgáltass vele mindent, egész gépet, mobilt, pendrive-ot, mp3 lejátszót. Amit talál azt meg tedd karanténba.

Legend Killer
olyan ideges vok kurva élet. és faszom midnen nap van vmi fasság, amin felbaszom az agyam.

áhhh.

Legend Killer
jóvan bazdmeg32 v mennyi faszomgeci üzenet és most meg nem vagytok képesek válaszolni, holott hétvégén meg simán segítettetek.

ehh. és szar a kedvem, meg ez a buzi avira elõbb lefagyasztotta a gépem úgy ahogy van és cseszett az egészre, meg folyton elõugrott a kurva figyelmeztetés, hogy ott van a geci csrcs. szopjon herét faszom, amikor hétvégén lebasztam a picsába sikeresen mindenhonnan és most megint itt van?

meg baszki rátettem a mobilt, aztán teljesen megõrült és verte a faszát, hogy mindennel tele van a mobil. vírusokkal, meg mittomén. mondom neki delete, erre megin felugrik és figyelmeztet, mondom neki, delete, erre megin felugrik és figyelmeztett és percenként behozta a kurva csrcst, meg most is és anyád avira, akkor miafaszt csináljak mégis, ha bejelölöm a kurva deletet és cseszel bazdmeg kiírtani a büdös picsába?

faszomatazegészbe.

meg mehetek a buzi fogorvoshoz is, az is multkor leszólta a fogaim, kurva anyját, ne ugasson, hanem végezze a dolgát. erre baszki most erre a hétre adott idõpontot, mer aznap szerdán nemtommiafaszt csináltak, csak húztak, v miaszar.

najóvan.

szal pöcsöm mindenbe.

Narxis

Doomista
Nem...egyszerûen csak életed legnagyobb makkját makkoltad be.

Hmmm... érdekes...
Több helyen is olvastam, hogy a Kaspersky csinál ilyeneket, de lekopogom (kopp-kopp) nálam tökéletesen fut már jó ideje. Sosem tapasztaltam hasonlókat, de más olyasmit sem ami valamilyen bugosságára utalt volna.
Lehet, hogy kifogtam egy hibátlan terméket? <#vigyor>

Narxis
LOL, am. jah xD

Doomista
Akkor ezt is te irtad 😄D

Narxis
<#sir>

Doomista
Akkor sg-zel, fórumozól, virusokkal játszol, ezt is mind munkaidõben. <#ejnye1>

Narxis
Neeeeeeem.