Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
A legközelebbi félreértések és magyarázkodások elkerülése végett javaslatokat várok priviben, hogy milyen posztolási alapszabályokat kössünk ki a HSZ-ekre és az OFF-ok kezelésére. Mivel ez a topic közös, így ezt is közösen alkossuk meg.
Köszi!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Próbáld meg azt, hogy bezárod a böngészõt, megnyitod a Zone Alarm kezelõfelületét. Browser Security résznél pedig ráklikkelsz az Off-ra, vársz egy 10 másodpercet, hogy tutira leállítsa a folyamatokat aztán pedig visszakapcsolod.
Ha pedig ez se mûködik akkor ugyanitt klikkelsz a Settings-re, majd Advanced rész és ott alul a Clear virtual data-ra kattintasz, amíg ezt csinálod ne legyen megnyitva böngészõ.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nincs valami ötleted a ZA browser security-val kapcsolatban?Az a helyzet hogy ha le akarok tõlteni valamit a firefox böngészõt használva akkor nem mûködik a browser security alkalmazás a ZA-ban.Tehát eddig mindig leellenõrizte az adott fájlt de most nem csinál semmit,helyette a firefox letõltési ablak jelenik meg.Szóval nem igazán mûködik ez a browser security alakalmazás ,egyszerüen nem találom a hibát.Van valami ötleted?
Válaszodat elõre is köszi!
Ez egy linux szerû program amely pl.😮lyan számítógépekre javasolt amelyikre nem tudnak rendesen hozzáférni(mert az vírus akadályozza).Bootoláskor elindítja a lemezen lévõ vírussírtó programot,ill. próbál rá frissítés keresni.
Itt le van írva pontosan(angol nyelven)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
uninstall windows xp, install windows 7.
semmit...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
annyi a gond, hogy sasseet, vagy blastert szopott be a gyerek, de sehogy nem tudok zöld ágra vergõdni vele.
csökkentett módban is, és normál módban is elõjön a visszaszámoló ablak, meg mindenféle alakalmazáshiba ablakok...
hogy a francban tudnék legalább egy pendrive tartalmat megnyitni rajta?
vagy hogy lehetne kiütni a háttérben azt a sz@rt?
köszi elõre is!
Linux Mint 13 Cinnamon
Ték
Nagyon sajnálom, hogy én is részese lettem a vita elindítójának. (betettem egy kis videót #28424). Nem kellett volna, mert nekem tudnom kellett volna, hogy mi mond a szabályzat.
Más: Ne bántsátok Panót mer Õ csak az általatok rábízott munkát szeretné a lehetõ legjobban végezni. Azt ugye tudjátok, hogy Õ fölötte is vannak még ( a moderátorok) akik idõnként ellenõrzik az Õ munkáját is. Ha úgy látják, hogy nem jól végzi, akkor elvehetik (például a törlési) jogát. De nem folytatom inkább.
A Fórumszabályzat egy kis részlete:
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetõséget elvesszük.
Mindenki gondolja végig ezeket.
igyunk a csajokra és kész. imádom a nu....it.
Linux Mint 13 Cinnamon
de azt mondom én is igyunk egyet és nincs gond. szarból csinálunk sokszor elefántot.
Linux Mint 13 Cinnamon
Most már csak volt...
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
ha ez bánt vagy a személyem , akkor inkább nem írok ide többet , és maradhat a régi tökéletes csapat.
bye
A tudással nő a kételkedés is...
Mindenképpen válasszatok valakit, mert én nem fogok már itt alakítani. Vagy házigazda nélkül maradtok. Csak, hogy MISS KRYSTALX lelki békéje megnyugvást nyerjen.
Ha megvan az ember, akkor a modiknak, erre a HSZ-re hivatkozva szóljatok, hogy a megszavazott embernek átadom a "jogokat".
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
szombat hajnalban nem hiszem h munkahelyes idegen arcok néznek be.
nem érdekel ha törölsz bármit is ,csak mivel feltûnt h mások képeit és videóit nem szoktad törölni, vmi indokot kerestem h miért pont az enyémet és mivel én vagyok itt egyedül csaj, mi másra gondolhattam volna ? pl h nem tetszik a logó-m vagy a nevem ???
a lényeg h mindent meg lehet beszélni vagy lehet figyelmeztetni is. értek én abból is...
jó éjt !
A tudással nő a kételkedés is...