Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Na jó, egye fene válaszolok. Tudod, ez a "mert más leszar engem én is leszarok másokat" hozzáállás nem vezet jóra és szerintem merõ bunkóság. Nem azzal volt a baj, hogy videót osztasz meg, hanem azzal, AHOGYAN megosztod. Azzal se lesz baj, ha néha-néha beteszel egy-egy darabot, csak ne többet egyszerre. Nagy nehézség linkelni? Linkelni elõbb linkeled be a videót, mint beágyazod.
Nem akarok a jó dolgok gyilkosa lenni, akár mennyire magát az ördögöt látod bennem. Kell egy rendszer, ami szerint vezetjük a topicot. Ez nem gumiszoba, vagy mi a fene az az õrjöngõs topic.

Megszavaztátok anno, hogy vigyem a hátamon a házigazda szerepét, csinálom. Most meg az a baj, hogy bizonyos szabályokat KÉREK betartani, ehelyett nekiállunk itt kén köves poklot ordibálni. Tessék, átadom neked nagyon szívesen ezt a posztot, csináld, ha ennyire nem vagy megelégedve. Már rég nem járnék ide, ha nem lenne ez, amit elvállaltam.

Az, meg hogy azzal dobálózol, biztos azért, mert nõ vagy, hát no comment. A korod ellenére kicsit lehetne több eszed is, mielõtt ilyen butaságokat leírsz, ráadásul többször.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Krystalx
ezt én is írhatnám neki csak más értelemben <#kacsint>

A tudással nő a kételkedés is...

nandorb
lol,nekem nem fizzetsz?😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Hát hallod, szerencséd hogy nem ismersz személyesen...ha barátom lennél személyesen, nem lenne ilyen gondod 😊)) <#pias><#pias><#integet2><#integet2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
Jól olvastad, nem iszom alkoholt már 6 éve 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
úgy néz ki mégis csak tovább hisztizel 😊

Krystalx
pedig néha nem ártana lazulásnak...és akkor nem lennél ennyire szigorú a csajokkal<#puszis>

L7wy
+1 Krystalx mellett
szerintem jogos 😊

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
mi van basszki szar napod van ma ? ha ez nem kép ,akkor maradhat is mint a többieké IGAZ ??
ki az a kry - cry akart lenni ? / most én is becézgesselek ?/
figy , pár hete sg-n is volt olyan reklám vagy vmi szar, ami egy idõ után nálam is zabálta a cpu-t. a legtöbb oldal fullon van ilyenekkel...és ki nem szarja le h nálam mi van ? ha leszólom a flasht mert szar ,akkor azt mondják dobjam ki a gépemet ,mert a többmagos új procikat nem zavarja. akkor én miért ne szarnám le ha vkit 2 db kis videó zavar ? akiknek betettem nem panaszkodtak. és azért tettem ,mert máskor is volt itt videó ,gondoltam ,akkor nekem is lehet...
többet nem fogok!!!

gergely1991
"1.- Munkahelyi gépek 99%-án korlátozott fiók van, amin nem lehet telepíteni."
Munka helyett mással foglalkozni? <#ejnye1> ejnye-ejnye <#ejnye1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Hogy mit írtál az elõbb ????? Ezt ismételd meg....de úgy, hogy én is értsem. És ne sértõdjek meg.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
NEm iszom alkoholt, de köszi 😊

Pano
1.- Munkahelyi gépek 99%-án korlátozott fiók van, amin nem lehet telepíteni. 2.- Munkahelyi rendszergazdák 98%-a egy szakbarbár, szoftveresen debill õstulok, meg lusta mint 6 állatkerti lajhár 😊

Doomista
Nincs kedved velem bebaszni az egyik este ? Én állom a köröket.

Pano
Kép? Én képet nem töröltem bocs 😊
Jajj Kry, ne hisztizz légyszíves

Doomista
😄😄D😄
De hát a tej a jó, ha valami erõset iszol, ezt be kell ismerned 😞😞

L7wy
Nem iszok ilyen szarságokat 😄 hagyd már a tejet XD 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Akkor kecsketejet malátával izésítve.

L7wy
Hát nem tudom mire gondolsz 😄 Én már csak White russia-t szoktam inni meg Nesquik-es tehén tejet XD De hogy anyatej, az nem, semmiféleképp

Doomista
Anyatejet ittál rá ha én mondom bazd+ 😊)))))))))

L7wy
Ivott a fene anyatejet XD

Doomista
<#pias><#pias><#pias>

Doomista
Azért tovább is mesélhetted volna...ittál rá anyatejet, és elmúlt a kínzó fájdalom a torkodban.

Doomista
Hehe, nem hiába hívják "véresnek" 😄
Ezt szokták vodka helyett 80%-os piros abszinttal is (pl red absinthe tunel félével) az után már torkod se lesz ;D

L7wy
Biztos valami tuti kis koktélt, uhh én tegnap ittam bloody maryt, hú égette a torkom rendesen XD jól meg volt borsozva meg sózva XD

Doomista
Mit ittál? 😄

Krystalx
úgy tettem be, h nem indultak el maguktól a videók. olyankor nálam nem terheli a rendszert,se a netet...hm / megértem ám, csak hajnal+ szombat , most miért nem maradhatott volna estig pl ? /
és a kép ? az nem mozgott...
mind1 nem szeretsz és kész<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

gergely1991
Amúgy egyes flash stílusban jelenleg meg hirdetések:/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
A mozilla használóknak csak annyi lenne a teni valójuk hogy:
Eszközök>Kiegészítõk>bõvítmények fül>Flash nél rákattint a tiltásra(akik meg ki-be kapcsolható flash funkcióval rendelkezõ böngészõ használnak akkor sry )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom mire gondolsz

Pano
Nem azért töröltem, mert off. Hanem a beágyazás miatt. Gondolni kell arra, hogy 1.- Benéznek ide olyanok is, akiknek gyenge a gépe és mire a sok flash playert betölti lezavarnak 5 menetet (pl az én munkahelyi gépem), 2.- Vannak mobilnetezõk és még sok másik indok.

Doomista
<#rinya><#rinya><#pias><#pias>

Krystalx
Pano törölte az összes videót és képet ,amit reggel beraktam , pedig csak egy kis jó kedvet akartam adni a fórumnak. ( nem is voltak annyira off-ok ,pc-vel kapcs. voltak )
de ok megértem...máskor nincs jópofizás

L7wy
Lolmár win 7en screen capture progi...

nandorb
kell a desktop haterje😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

RBJ
most e van.
este sajna innom kellesz. tejfakasztó buli.
bogrács perkelt , meggypálinka házi , sörök stb. <#zavart1><#eplus2><#vigyor2>
ez van doomista.

Linux Mint 13 Cinnamon

FF bejelentett támadó vebhely de a WOT-nak sem tetszett<#nyes>

Narxis
Ez mi? Csak krikszkrakszokat látok. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Nekem ez is felment hiba nélkül, de mint látod akkor is többnyire XP-n jön elõ a bug.

Doomista

gergely1991
Még az a zene <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérdés: Lesz olyan videója ami a C++ -t mutatja be illetve egy pár algoritmust is megoszt?

Pano
Kicsit okosabban szemeteljük szét beágyazott videókkal a topicot, ha kérhetném. Linkeljetek, az nem fáj senkinek!

gergely1991
Hmm a rendszer-visszaállítás nem tud beleavatkozni a frissítések telepítésére?

Doomista
Én errõl az oldalról szoktam háttérképeket letölteni, minden méretben van...

RBJ
jó én vagyok a hulye.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
csak annyi bajom vele . hogy mini képek nem lehet választani kép méretek kozott.

Linux Mint 13 Cinnamon

me and a monkey
ITT nagyon jók vannak és nem gagyik.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

RBJ
hát ilyen gagyi desktop ot se láttam még meg azok a csiricsári színek az alkalmazásoknál fujj.
egyszerûség híve vagyok. minél átláthatóbb annál jobb.
mondjuk még nálam még mindig a win 7 gyári wallpaperje van fent.
nem igazán találok szép desktop nak valót.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
most néztem . nincs kozte. hogy hogyan azt a jóég tudja. lehet mivel én csak ma frissitettem ki lett szedve a frissitési listábol .

Linux Mint 13 Cinnamon

Krystalx
pedig közte volt...Microsoft security updates for February 2010
programok eltávolításánál nézd meg h közte van-e.

RBJ
most frissitettem én is és 11 ajánlott frissités volt . jó belehuztak a héten.
de a e heti be nem találtam az említett kritikus frissitést. már lehet a gépemen van.

Linux Mint 13 Cinnamon