Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Ott van a linkben, hogy veszélyes... ha rákattintottál az a te felelõsséged.
Nem hiába van ez a nagy piros "izé" kiírva itt a fejlécbe.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Azért még megvárom, hátha valaki hozzá akar fûzni valamit.
Csak örülnék, ha aktívan részt vennétek az ilyenekben, lévén, hogy a topic a tiétek is és ti használjátok.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért örülsz?

Narxis
muhahahahahahaha

Pano ez jó szabályzat, linkeld bannerba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Akkor meg mi a francért teszel be ilyeneket?
Egyébként tényleg NE KATTINTSATOK rá!!!

Pano kérlek, hogy ha tudod akkor #28573-ban a linket.
Köszi.

K

Pano
Nos, mivel 1 (!!) ember küldött csak javaslatokat, kénytelen voltam magam megalkotni pár alapszabályt a hozzászólásokra és a fórumra.
Tessék áttekinteni és ha hozzáfûzni való van, megírni nekem. Köszönöm!

Alapszabályok v1.0 RC1

Hozzászólás szerkesztésének alapszabályai

- A beszúrt kép szélessége nem haladhatja meg a fórumét, ügyeljünk arra, hogy ne csússzon szét a fórum! A hosszúság is maradjon ízléses keretek között.
A kép formátumra a következõ lehet: jpg, gif (de nem animált!), esetleg png. Ügyeljünk a kép méretére (lehetõleg ne haladjuk meg a 500 kb-ot)! Ellenkezõ esetben inkább linkelj!
- Flash videót csak nagyon indokolt esetben ágyazz be, de egyszerre maximum egyet! Ha többet akarsz, akkor linkelj.
- Egyedi smileykat ne zavaróan használjuk és ne legyenek túl nagyok.
Viselkedés:
- Adjuk meg a tiszteletet másoknak, a kellõ „hangnemet” válasszuk, amikor fogalmazunk. Ne adjunk esetleges félreértésekre lehetõséget, amikbõl viták adódhatnak.
- Ha valakinek segítesz, próbálj a lehetõ legegyszerûbben fogalmazni, az általad birtokolt legtöbb tudással. Amennyiben nem tudsz érdemileg segíteni, inkább bízd a tapasztaltabb emberekre válaszadást. Semmit mondó HSZ-ekre semmi szükség.
- Próbáljunk egy kérdésre/témára egy hozzászólásban válaszolni. Egy mondanivaló minden második mondatát ne külön-külön posztoljuk. Természetesen az utólagos kiegészítésre ez nem vonatkozik.
- A fórum nem MSN, hogy 1-2 szavas hozzászólásokban kell beszélgetni perceken keresztül.
- Vírusmintákat nem linkelünk megtévesztõ módon, csak azért, hogy utólagosan jót röhögjünk rajta. A Fórumba járnak kezdõk is! Ezt mindig észben kell tartani.
Tehát, ha vírusmintát linkelsz, akkor a link neve utaljon is arra.

OFF

- Az OFF megengedett, egészen addig, amíg az a fórumban való téma szerinti társalgást nem lehetetleníti el és a fórum átláthatóságát nem zavarja! Ahányszor csak lehet használjad bátra a lehetõséget.

simon7012
Mi ez valami vicc?<#conf><#vigyor2><#vigyor2>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

nandorb
Tedd fel a masik logot,amit PJack keszitett az jobban al😊

BTW Pano Doomista vs Narxis veszekedeseket szerintem torold folyamatossan...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gergely1991
Majd amikor visszakapom akkor egy csomó vírkeresõvel átnézem(lehetõleg olyannal amelyikre letöltésénél nem kell ûrlapot/formst kitöltenem mert azt utálom <#merges3> )

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
mivel alapból nem volt az és ez a pen típus nem rendelkezik ilyen funkcióval sem, hogy egy kapcsolóval írásvédetté lehessen tenni. /a srác meg gondolom nem tette azzá, ha nem is tud róla/
halottam ilyen kártevõrõl ,de sajnos meghibásodás is okozhatja...te mondtad h láttál rajta fura fájlokat.
elég sok embernek van ilyen gondja pl : Pendrive probléma...

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
Na igen ezért adtam vissza hátha összejön😄
Ha jól emlékszem az avira mutatott(de nem riasztott) egy fly.exe nevû állományt és ezt találtam róla link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
a "Visszaadtam..." -ból az jött le h nem a tiéd.
szóval ,akkor kölcsönadtad és azután lett írásvédett áhhá.
gondolom az illetõ sem tudta leformázni. vagy igen ? majd azért írd le h mi lett. melyik kártevõ okozta. most már kíváncsivá tettél. 😊
/talán nem romlott el/

gergely1991
"a tünetek alapján , meg a gyanús fájlok is vírusra utalnak 😉"
Ezt meg hogy érted?:S

gergely1991
"azt hittem a tiéd..."
mert az is😄

Krystalx
na de miért írod mindezt off-ban ?
a tünetek alapján , meg a gyanús fájlok is vírusra utalnak 😉

Krystalx
azt hittem a tiéd...
így most már értem miért vetted olyan lazán a "javítást" késõ este.<#nyes>

gergely1991
Másképpen fogalmaznám: Mindenek elõtt egy próbát megér😄.Nem tudtam mert már olyan 4-5 óra múlva már kelnem kellett😞

gergely1991
Visszaadtam, le is szidtam, azt mondta hogy õ még tudott rá elõtte írni és olvasni
Bár nem sokat remélek de egye fene nem sokat veszítek, próbaként megkértem hogy formázza le a gépén hátha sikerül(az informatika számos furcsaságot tartogat számunkra😊)

me and a monkey
Ezért volt jó lehetõség 1-2 hónapja MSDN fiókot vásárolni 15 $-ért.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Krystalx
Gergely , na mizu a pendrive-al ? találtál rajta vmi érdekeset ?
jól tudtál aludni ? 😊

Doomista
Akutalkoholintoxikáció

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Akkor ez szívás. :S

Nincs 2010es, kaspersky rescue!
Narxis
Próbáld a 2010-est.

fifi
nem akarom elhinni, hogy 2009-es Kaspersky Rescue disk nem szedi le azt a vírust basszus...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Narxis
Azt is.

Szerintem nem jó ha nagyon pontosan meghatározzuk, megöli a hangulatot. Most egy kis offtól nem lesz baja senkinek se.

Narxis
Nekem is volt ilyen, de ez megoldotta. Sajnálom, hogy újra kellett telepíteni. Egyébként ha a stabil verziót és nem a legújabb bétát használod akkor lehet csak így lehet. Betaban rengeteget javítottak a ForceFielden meg a víruskeresõn is(80-90%-al gyorsabban ellenõriz) stb.

Üdv Narxis!Kiprobáltam amit irtál de sajnos nem akart mûködni,nem tudom mi lehetett vele mert ez eggyik pillanatról a másikra jelentkezett.Végûl újraraktam a virusirtót és most jó,mûködik ahogy kell.Lehet valami bezavart neki és letiltotta??pasz...Azért köszönöm hogy segitettél!!!

L7wy
Ettõl azért pontosabb szabályok kellenek nem? De te nem jogot tanulsz?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
pfffff, ezé most neked kell adnod egy rekesz Heineken-t. :p

Doomista
És elhitte 😄DD Jó színész vagyok ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Neeeeeeeeeeem, naaaa ne haragudj. 😞 Mivel tehetném jóvá? Kapsz egy rekesz alkoholmentes sört.

Doomista
Ez nem volt vicces, most árultad el az irántam érzett érzelmedet 😞

Narxis
Pano várja a javaslatokat!!!!

Off elkerülésének legegyszerûbb módja Doomista kitiltása a topikból. xD Na jó csak viccelek.

Egyébként nagyon egyszerû, vagy teljesen befejezzük az off-ot vagy hagyjuk és csak nagyon durva, hosszan tartó off-ot törli Pano.

Narxis
Igen.

Zone Alarm Extreme Security 2010 a Kaspersky motorját használja?
gergely1991
Nehezen lehetne megmondani hogy fake-e(a többitõl eltérõen) 😄

lck
Természetesen loadert használok. De arra készülök rá hogy majd kilövik a loadert.
Tudom még odébb van, de figyelni kell az új lehetõségeket.
Egyébként ezt most kipróbáltam - mûködik rendesen. Tulajdonképpen jogtiszta 180 naposra állítja vissza a wint.
nandorb
Akkor holnap tedd fel a legfrissebb frissitést ami jönni fog okés?

Én is kapok csak fölösleges de ki, hogy gondolja😄

Doomista
Én is szintén loaderrel kilõttem az aktiválást és a frissítés megy...Nem kell ide egyéb program, meg nap hosszabbítás...de ezzel tisztába van lck is szerintem, csak e program miatt érdeklõdött.

Máté94
Nekem aktiválva van loaderrel és kapok frissítést!😄
Andr0
használj win7 loadert. nem vírusos és még müxik is 😉

Armin & Ayu fan

lck
Köszi.
Én is így gondoltam.
Pano
No, nem kapok javaslatokat?

Narxis
Nem veszélyes, ez a 6 találat is heurisztika, riskware és csupa olyan nem konkrét azonosítás.

L7wy
Ez nagyon durva... láttátok a screenshotját? Avira felbérelhetné õket egy kis GUI szerkesztés érdekében 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

lck
Szeretem ha van update.
De ez még a jövõ zenéje. Csak szeretnék felkészült lenni.

Ez ilyeneket igér:

It works on all flavors of win7 pro, no matter x86 or x64.
After 180d, you need to re-active your win7 pro, that's rule of KMS.
Feel free to upgrade your win7 pro after activation, it's WGA compliance.
nandorb
inkabb kilovodd aktivatorral,es az update-et is kikapcsolod

Doomista
Nem veszélyes.

lck
Szerintetek mennyire lehet veszélyes ?
Ez valami win7 aktiválást mindig 180 napra kitoló cucc.
( Lehet hogy jó megoldás lesz ha MS bevezeti a szigorúbb licenszellenõrzést. )
Igaz 6 találata van VT-n, de ha jól látom csak valami "általános" veszélynek ismerik fel.