Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiába van ez a nagy piros "izé" kiírva itt a fejlécbe.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Csak örülnék, ha aktívan részt vennétek az ilyenekben, lévén, hogy a topic a tiétek is és ti használjátok.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pano ez jó szabályzat, linkeld bannerba.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként tényleg NE KATTINTSATOK rá!!!
Pano kérlek, hogy ha tudod akkor #28573-ban a linket.
Köszi.
Hozzászólás szerkesztésének alapszabályai
- A beszúrt kép szélessége nem haladhatja meg a fórumét, ügyeljünk arra, hogy ne csússzon szét a fórum! A hosszúság is maradjon ízléses keretek között.
A kép formátumra a következõ lehet: jpg, gif (de nem animált!), esetleg png. Ügyeljünk a kép méretére (lehetõleg ne haladjuk meg a 500 kb-ot)! Ellenkezõ esetben inkább linkelj!
- Flash videót csak nagyon indokolt esetben ágyazz be, de egyszerre maximum egyet! Ha többet akarsz, akkor linkelj.
- Egyedi smileykat ne zavaróan használjuk és ne legyenek túl nagyok.
Viselkedés:
- Adjuk meg a tiszteletet másoknak, a kellõ „hangnemet” válasszuk, amikor fogalmazunk. Ne adjunk esetleges félreértésekre lehetõséget, amikbõl viták adódhatnak.
- Ha valakinek segítesz, próbálj a lehetõ legegyszerûbben fogalmazni, az általad birtokolt legtöbb tudással. Amennyiben nem tudsz érdemileg segíteni, inkább bízd a tapasztaltabb emberekre válaszadást. Semmit mondó HSZ-ekre semmi szükség.
- Próbáljunk egy kérdésre/témára egy hozzászólásban válaszolni. Egy mondanivaló minden második mondatát ne külön-külön posztoljuk. Természetesen az utólagos kiegészítésre ez nem vonatkozik.
- A fórum nem MSN, hogy 1-2 szavas hozzászólásokban kell beszélgetni perceken keresztül.
- Vírusmintákat nem linkelünk megtévesztõ módon, csak azért, hogy utólagosan jót röhögjünk rajta. A Fórumba járnak kezdõk is! Ezt mindig észben kell tartani.
Tehát, ha vírusmintát linkelsz, akkor a link neve utaljon is arra.
OFF
- Az OFF megengedett, egészen addig, amíg az a fórumban való téma szerinti társalgást nem lehetetleníti el és a fórum átláthatóságát nem zavarja! Ahányszor csak lehet használjad bátra a
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
BTW Pano Doomista vs Narxis veszekedeseket szerintem torold folyamatossan...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
halottam ilyen kártevõrõl ,de sajnos meghibásodás is okozhatja...te mondtad h láttál rajta fura fájlokat.
elég sok embernek van ilyen gondja pl : Pendrive probléma...
A tudással nő a kételkedés is...
Ha jól emlékszem az avira mutatott(de nem riasztott) egy fly.exe nevû állományt és ezt találtam róla link
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
szóval ,akkor kölcsönadtad és azután lett írásvédett áhhá.
gondolom az illetõ sem tudta leformázni. vagy igen ? majd azért írd le h mi lett. melyik kártevõ okozta. most már kíváncsivá tettél. 😊
/talán nem romlott el/
Ezt meg hogy érted?:S
a tünetek alapján , meg a gyanús fájlok is vírusra utalnak 😉
így most már értem miért vetted olyan lazán a "javítást" késõ este.<#nyes>#nyes>
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
jól tudtál aludni ? 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerintem nem jó ha nagyon pontosan meghatározzuk, megöli a hangulatot. Most egy kis offtól nem lesz baja senkinek se.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Off elkerülésének legegyszerûbb módja Doomista kitiltása a topikból. xD Na jó csak viccelek.
Egyébként nagyon egyszerû, vagy teljesen befejezzük az off-ot vagy hagyjuk és csak nagyon durva, hosszan tartó off-ot törli Pano.
Tudom még odébb van, de figyelni kell az új lehetõségeket.
Egyébként ezt most kipróbáltam - mûködik rendesen. Tulajdonképpen jogtiszta 180 naposra állítja vissza a wint.
Én is kapok csak fölösleges de ki, hogy gondolja😄
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
De ez még a jövõ zenéje. Csak szeretnék felkészült lenni.
Ez ilyeneket igér:
It works on all flavors of win7 pro, no matter x86 or x64.
After 180d, you need to re-active your win7 pro, that's rule of KMS.
Feel free to upgrade your win7 pro after activation, it's WGA compliance.
Ez valami win7 aktiválást mindig 180 napra kitoló cucc.
( Lehet hogy jó megoldás lesz ha MS bevezeti a szigorúbb licenszellenõrzést. )
Igaz 6 találata van VT-n, de ha jól látom csak valami "általános" veszélynek ismerik fel.