41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#30988 Eh nem is iszol erre josz itt hogy elmegy piara... -
#30987 Mindig elmegy piára :( -
#30986 Doomista:Ha annyira jo az AVIRA mert nem veszed meg a lincenszet? Jossz itt minden 1-2onapban kersz 1lincensz kulcsot promociost. -
gyűjtő #30985 Szia!
Az első bejegyzésemben hivatkozott 2 információból:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/J0LgbByCoJEolgYR7T03ks3kskXL010009183kskXLH3UrCIDg.jpg
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/2nshMKxnKrCq0cac1o03ks3kskXL010010193kskXLH3UrCIDg.jpg
én is arra következtettem, hogy fertőzés jele, ha a 3 fájl több helyen is megtalálható a lemezemen.
Csak az bizonytalanított el,hogy az összes fájlt az összes helyen megvizsgáltam a VirusTotal-al és csak az msmsgs.exe fájlnál volt egy találat, az is a COMODO-n. -
#30984 ált.ban a msmsgs.exe fájl c:\program files\messenger mappában van ha ez a win vagy a system32-ben akkor töröld és ha nem bírod törölni akkor regisztrációs adatbázisból meg töröltetned kell hogy ne induljon el újra és a restartnál pedig törölheted -
#30983 Ok,download soon -
kl24h #30982 Ha megkeresed és több smss.exe, msmsgs.exe, autochk.exe van a gépeden, akkor lehet vírus próbléma. Ha smss.exe, msmsgs.exe, autochk.exe a megfelelő helyen vannak, akkor nem lehet gond.
Ha keresed smss.exe, autochk.exe(kivéve a msmsgs.exe) nevű fájlokat, lehet 2 db. találsz, mert megvan még a C:\WINDOWS\system32\dllcache\ mappába. -
kl24h #30981 Szerintem téves frissítést tettek fel Comodo-ék.
Ez megtőrtént más antivírussal is. -
gyűjtő #30980 Elnézést!
"Ha így van, hol lehet lefuttatni?" A mondat hibás!
Helyesen: Ha így van, hol lehet letiltani? -
gyűjtő #30979 Szervusztok!
A COMODO Internet Security Free program valósidejű vizsgálata több alkalommal fertőzött fájlként jelzi a következőket: smss.exe; msmsgs.exe; autochk.exe.
A fenti fájlok az alábbi helyen találhatók:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/oDomXYSEJ47sCNBM3603ks3kskXL010006153kskXLH3UrCIDg.jpg
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/KmJkZwRDwqmJmawSCU03ks3kskXL010007163kskXLH3UrCIDg.jpg
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/49uDfLV3po0L1iXx0503ks3kskXL010008173kskXLH3UrCIDg.jpg
Két fájlról az alábbi információt találtam:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/J0LgbByCoJEolgYR7T03ks3kskXL010009183kskXLH3UrCIDg.jpg
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/2nshMKxnKrCq0cac1o03ks3kskXL010010193kskXLH3UrCIDg.jpg
Az információkból nem világos, milyen veszélyt jelentenek a fenti fájlok különösen annak fényében, hogy a VirusTotal-on lefuttatva őket 2 fájlnál 0 hibatalálat volt (autochk.exe ; smss.exe) 1 fájlnál pedig 1 hiba volt.
Az autochk.exe parancsfájl-ról valahol az olvastam, hogy teljesen felesleges minden bootolásnál lefuttatni. Ha így van, hol lehet lefuttatni? -
kl24h #30978 Te garantálod, hogy nem lesz próbléma? -
kl24h #30977 A VT listájában szerepel a második helyen.
Antiy Labs (Antiy-AVL) http://www.virustotal.com/sobre.html
Gondolom erről lenne szó, ha nem készitettek egy útánzatot. -
Arkon #30976 -
#30975 Szervusz!
Szerintem nem kell komolyan venni. -
gyűjtő #30974 Szervusztok!
A Security Task Manager az alábbi vizsgálati eredményt jelezte:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/30pmbaxnKrCq0cac1o03ks3kskXL010101803kskXLH3UrCIDg.jpg
A piros mezőben jelzett fájlokat lefuttattam a VirusTotal-on.
Egyetlen egy fertőzést sem jelzett. Komolyan lehet venni a Security Task Manager programot? -
#30973 -
#30972 Használjátok ezt és nem lesz gondotok. Ennyi. -
#30971 Doomista-val egyet kell értenem itt és itt már más linkeket használ.Tipikus Malwarebytes fan(nagyon reklámozza) -.- -
#30970 "Átlag internetezés mellett sok vírusirtó nyújt megfelelő védelmet, Avira is tökéletes annak aki nem teljesen ismeretlen a PC világában."
pontosan átlag internetezés + ismeret
és itt a pont ! :)
-
kl24h #30969 Láthatod, hogy én Avirat reklámozok és közben NIS-t használok. -
kl24h #30968 Van amelyik antivírus a csomagállományokat is ellenőrzi (lásd Avira, stb.) és akkor nincs telepítés, mert az antivírus detektálja. -
#30967 érdekes h ami kicsit érdekesebb a #30935 hsz-em, arra senki nem reagál ,de amit hülyeségből linkeltem a pasiról /mert pont azon az oldalon írták/ az kapósabb téma lett...örülök h az jött le h én elhiszek minden szart.uhh :)
Internet Securityk-ről meg írtam h ,amelyik nem lassítja ,annak nem elég erős a felismerő képessége SZÁMOMRA . ismerem Avirát :) és már írtam korábban h nem tartom rossznak ,de nekem nem elég és kész.
de ha úgy érzed ,akkor töröld a G-data-t és tedd fel Avira-t. mindenkinek más a jó. PEACE -
#30966 Jah, én csak a szitu miatt röhögtem rajta. Átlag internetezés mellett sok vírusirtó nyújt megfelelő védelmet, Avira is tökéletes annak aki nem teljesen ismeretlen a PC világában. De ahogy a videón is látszott ideje lenne a szignatúra mellett az új technológiákat is beépíteni, én többek között ezért hagytam el G Datat, nem tom milyen lesz a 2011-es új viselkedésblokkolója, de kétlem, hogy önmagában felér egy Comodo Defense+ -szal vagy más, komolyabb HIPS-el. Mindig lesz olyan, hogy valamit nem ismer fel és mivel pénzügyi dolgokat is intézek a gépemen így nekem nem elég az ilyen védelem, sőt nem is érzem biztonságosnak, de ez én vagyok.
Eugene Kaspersky-vel értek egyet, több szintű védelem kell mert a napi 30-40ezer új kártevővel nem lehet felvenni a versenyt csak adatbázis alapján. -
kl24h #30965 "...minden IS lassítja kicsit a rendszert..."
Hát saját tapasztalatom szerint az antivírusok közül (nem Internet Security-ről beszélve), az Avira Premium Security Suite fogja a legkevésbé a rendszert és közben Internet Security is. -
kl24h #30964 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Nem minden igaz, amit írnak!" másképp fogalmazva "Sok hazugságot írnak!" -
#30963 mert csak probálgatom az av t a comodo mellett. -
#30962 Nagyon egyszerű a dolog, pont olyan linkeket rakott be, amin lévő állományokat pont nem detektálja. Tudni illik, ugyebár ő is erről a nyitott e-mail útján terjedő helyen szedi be ezeket, na most én minden nap szintén letöltök mindent, Avirával ellenőrzöm, és igen, van hogy 8 db-t nem ismer fel, de várjunk csak...van mikor jó ha 1-t meghagy, vagy megint várjunk csak, van hogy felét detektálja. Most akkor mi van? Semmi, ilyen egy antivírus. Nem ismerhet fel minden vírust azonnal. Olyan mint az ember, vannak jó, és rossz napjai. Ez esetben pont rosszkor "tesztelte" le az Avirát, és vicces ez is, amit most mondani fogok, de ez sok ember esetében agymosásnak számít, azaz elhiszik amit látnak, így máris jó pár ember fogja mondani, hogy ezért az Avira egy szar, mert alig fogta meg valamelyiket...De ezt bizonyára te is tudod, persze röhögni tényleg jó volt ezen, szép fail a fickóra, a tesztjei meg nem érnek semmit, én meg nem lehordásnak írtam, csak vélemény :) -
#30961 igen , be lehet állítani h melyik motort használja...de ha riaszt akkor mindig jelzi h melyik motor ismerte fel.
a képen úgy látom h a sima AV-t tetted fel. szándékosan ? csak mert említettem a promot ,de az az IS-hez volt.
OFF
én sem tartozom a tv nézők közé. szintén okádok tőle. /talán mert személyes tapasztalatom miatt tudom mi van a háttérben/
néha a Life Network és hasonló adókat nézem. ami a valós életről szól, csak sajnos az igazán hasznos dolgokat néha nagyon nehéz vagy nem lehet megvalósítani.
lehet h a külsőm néha megtévesztő. mert szeretem a jó cuccokat stb.
-
#30960 jobb lesz ha nem csak a feladatkezelőben néz majd körül hanem a regdatabase-ba is:D -
#30959 Elmondja a videó elején, hogy Avira az egyik legjobb antivírus és biztos nem enged majd be semmit vagy majd csak 1-2 apró dolgot, aztán elkezdi betölteni a malware linkeket és Avira nem riaszt az első 7-8 linkre és ekkor szól a csávó, hogy wtf. Még ellenőrzi is, hogy minden be van-e kapcsolva.
Én jót mosolyogtam rajta, na! -
#30958 Ez is, bocsi.
Hol mikor min lepődött meg ? Elszállt a hang, nem hallok semmit! Ez van! Nem kellet volna max hangerőn hallgatnom a zenéket! Szóval? -
#30957 nem...ez egy portable verzio volt megint :D
én egy régebbi 3-mas verziót használok /a hivatalos oldalról/ és semmi gondom nem volt vele.kicsi és még telepíteni sem kellett.de több helyen is szóba jött h a veszélyes PDF-ek miatt már a foxit sem biztonságos. csak a legújabb verzió. aminél az zavar h már telepítős lett. nem tudom miért nem volt jó a korábbi, az nem épült bele annyira rendszerbe.mégis tökéletesen működik. :(
ezt a portable-t csak kiviből teszteltem... -
#30956 nem korhoz kötöm inkább úgy mondom , hogy van az embernek felnőtt fejjel komolyabb gondja az életben mint hülye itt-ott repülő ufo val foglalkozni.
Figyeljünk csak a saját életünkre , életterünkre lássunk , gondolkodjunk, és jöjjünk rá , hogy milyen elemek akarják felépíteni a világkormányt.
nyugodt legyél nem eszek mocskot és nem szedek rá másik gyógyszer mocskot.
nagyon félre ismersz. ha valakinek nagyon hányingere van ettől a globalista, egyenlősdis világból nyugodt lehetsz az én vagyok.
nem nézek mónikás joshi. tv vagy 3 éve nem nézek mert rosszul vagyok attól celebmocsoktól ami ömlik belőle.
lehet pont te eszed ezeket a média lekvárt ami jön tv ből rádióból.
a szavazásról meg ne is beszéljünk.
a birka nyáj pont azt tette amit elvártak tőle.
uff én beszéltem. bocsi az off.ért
na most nézem a gtata ba ki lehet kapcsolni az egyik keresőmotort. -
#30955 és ez?
mondjuk ez csak a csávó meglepettsége miatt érdekes. :D -
#30954 Remélem igazad lesz mert annak nincs aláírása de az eredetinek pedig van:/
Mikor letöltésnél átírányított a letöltő portálra az AV beriasztott XD -
#30953 ez hülyeség.nem kortól függ ,ez nem egy mese...:)
de örülj neki h te így látod. legalább nyugodtan alhatsz, és eheted azt a sok "egészséges" ételt ,amiben már szándékosan benne vannak a kedves kis "mérgek". aztán a mesterséges betegségekre szedheted a szintén méreg szereket stb. gépek vagy emberek vírusai. egyforma. mind szándékos. és mindegyikre van ellenszer, de nekik így éri meg
azzal a bizonyos istennel, csak a butákat lehet befolyásolni és elhitetni h bizony minden jó ahogy van. érdekes gondolkodása lehet h pont azokat bünteti a legjobban ,akik nem érdemelnék meg, mert még egy morzsaszem miatt is hálát mondanak. (elnyomott országok)
-
#30952 Volt már.
Gyerek meg jó lenne, ha nem rakna be olyan linkeket, amin már megszűnt a letölthető állomány. -
#30951 Avira proof -
#30950 Hát igen...sajnos ez az egy gond van az Aviránál, hogy mellette teljesen unalmas a napjai az embernek...Egyszerűen olyan mint ha nem is lenne a rendszeren, de hát mégis csak véd valamit 99,999%-osan.
-
#30949 Hivatalosról töltötted le?