41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#31028 Ha esetleg tényleg a krytalx által leírt helyről törölted (akkor félreértés történt) mivel a 3 fájl mérete dátuma azonos így akár másolhatod a többi helyére.Amúgy nekem csak 1 msmsgs.exe van:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy az auto.update hozta létre a másik kettőt
-
#31027 Nem. -
#31026 szerintetek rosszindulatú -
#31025 én sem használom és a Windows összetevők hozzáadása eltávolítása-ban a Windows Messenger nálam is ki van kapcsolva.
azt nem hiszem h gondot jelentene ha letörölted, mivel nem használod.
én csak írtam neked ,hogy az valójában nem kártevő volt ,hanem a rendszer része. mint ahogy a dátum is mutatta... -
#31024 OFF
neem nem...:) én utálom már a gépes témákat, sok-sok idegeskedéssel jár, de vannak alap dolgok ,ami miatt fontos h jól működjön és ezért nem árt magamat képezni. mint írtam korábban #30996 hsz kénytelen vagyok vele foglalkozni nincs, aki segítene. de hála a google és az ilyen fórumok, néha nagyon sokat segítenek.
képek kellenek ? /sztem egy fórumon ez nem olyan fontos :)/ korábban már linkeltem az iwiw címemet :) most az adatlapomra kiírtam a weboldalam címét:) , de kérlek a külsőm ne befolyásoljon...mert tudod, néha a lélek teljesen mást rejt ,mint ,ami a látszat.
Pano: akkor jó -
#31023 Régebbi változatott nem jelsz a telepített programok listája az csak ha a win összetevőkre kattintasz.Remélem csak a win vagy system32 mappából törölted.Van egy gyanúm akkor:link -
Arkon #31022 Szia!
Próbáld meg azt, hogy (ehhez fel kelle tenned újra a Malwarebytes'-t, ha nincs fent) majd telepítsd ezt is Revo Uninstaller. Utána csökkentett módban indítva a Windows-t a Revoval leszeded. Elvileg így le kell szednie teljesen és maradványok nélkül. -
#31021 szívesen fogadok g tata av kócsót. -
Zsolt01 #31020 Hát ez sem jött be!
Már az eltávolítás közbe is jött ez a hibaüzenet! -
#31019 Nem, nem neked volt célzás. Csak a hszről eszembe jutott :) -
#31018 Dr.web ről valakinek valami véleménye ? -
gyűjtő #31017 Szervusztok!
Az elmúlt 3 napban a kártevőkkel kapcsolatos kérdésekkel bombáztam az SG fórumot. Anélkül, hogy paranoiával vádolnátok, még egy kérdés e témakörben.
Amikor belépek ebbe a topicba, a Malwarebytes Anti-Malware 1.45 programom valósidejű védelme ("Webhely blokkolása"modul) IP kapcsolódási kísérletet jelez. A progi szerencsére sikeresen blokkolja.
Ti is tapasztaltok ilyen támadásokat? Mi lehet az oka? -
Arkon #31016 Hát pedig könnyű kitalálni.
Emsisoft/Ikarus Dual Antivirus and Antimalware engine. -
#31015 nem tud valaki g tata AV promos kulcsot.?
-
#31014 kíváncsi lennék az online armor nak mi az antivir motorja.
sajna nem megyen 64 bit en. -
Black7Seven #31013 MRG-ON-Demand-Teszt-április -
#31012 valaki meg tudná mondani hogy mi a jó turó ez . shadow defender -
#31011 te tényleg beteg vagy.
milyen motort is használ a g tata.? bitdefender és avast ? -
gyűjtő #31010 Szervusztok!
Egy korábbi bejegyzésemre szeretnék visszatérni(#30979).
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/oDomXYSEJ47sCNBM3603ks3kskXL010006153kskXLH3UrCIDg.jpg
Az autochk.exe parancsfájl-ról valahol az olvastam, hogy teljesen felesleges minden bootolásnál lefuttatni.Ezen kívül arról is szó volt, hogy káros program is lehet.
http://www.auditmypc.com/process/autochk.asp
Gyenge angoltudásommal nem tudtam megfejteni a fenti weboldalon leírtakat.
Mindenesetre nálam a COMODO Defense+biztonsági szint modulja Tiszta PC mód opcióban minden gépindítás után megjeleníti a kis eseményjelző ablakában. Mi a véleményetek? Helye van az autochk.exe fájlnak a fenti képernyőképen jelzett mindkét könyvtárban?
-
gyűjtő #31009 Szia!
Elbizonytalanodtam! Pár perccel ezelőtt letöröltem 2 helyről az msmsgs.exe fájlokat. Jelenleg csak a Messenger könyvtárban található.
A gépem naplózása ezidáig nem jelzett problémát.
Megjegyzem, hogy a Start>Beállítások>Vezérlőpult>Programok telepítése és törlése>Windows összetevők hozzáadása vagy eltávolítása ablakban a Windows Messenger nincs telepítve. Jelenleg nem használom ezt a programot.
-
Arkon #31008 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem virtuális, valódi. Személyesen is ismerem és közelről. Ő a hites feleségem. Kevés retus kellett csak a fotózás után és ennyi. Életben legalább ilyen szép, de szerintem még szebb is. Barátom készítette a képet aki profi fotós. -
#31007 már megint virtuális muff. lehet enyhe betegséged van. este nyomás bulizni! -
Arkon #31006 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én találkoztam vele a múltkor. Itt írtam is. -
#31005 azért tényleg kellemes meglepetés ,hogy itt a byte k világában van egy lány és érdekli is ami itt folyik. már az lenne kellemes meglepetés ha megörvendeztetnél minket egy képpel , hogy tudjuk milyen jó fej lánykával fórumozunk nap mint nap. -
#31004 na első napi tapasztalataim nekem is , hogy lehet szerelmetes leszek a g tata ba. mondjuk kicsit lassabban töltődnek be az oldalak mint az avira val.
azon is meglepődtem ,hogy be lehet állítani ,hogy melyik motort akarjuk használni a g tata nál. -
Arkon #31003 ... Hogy a témánál maradjunk egy kicsit. Feltettem - egy átlagos képességű laptopra - a KIS 2010 helyett a G Data 2010 Internet Security-t.
Már nagyon hozzá szoktam ezen a laptopon a KIS adta sebességhez, legyen ez akár bebootolási vagy böngészési sebesség. Nos a változások G Data által.
Bebootolás a bekapcsolást követően 50-50 secundum között van és már > ezt < látom addigra. Hadra fogható a laptop. KIS -el ugyan ez az idő úgy és általában 80-90 sec. között volt. Ez jelentős eltérés és először hinni sem akartam a szemenek. Többször is lemértem, de valóban ennyi az idő.
Aztán így első és rövid együtt létünk tapasztalatai: gyorsabban nyílnak meg böngészéskor az oldalak G Data-val. Már belém rögződtek a KIS-nél ezek az idők és most/ezért azonnal és érezhetően feltűnt a változás.
És ami a legfontosabb, hogy az előzetes félelmem nem igazolódott be, miszerint fogná a gépet majd és lassulásokat okozna. Ez most egy nap tapasztalata de egyelőre csak pozitívumokat tudok mondani. Majd meglátjuk, hogy idővel mi lesz. Marad a G Data vagy hoz majd olyan bugokat ami miatt le kell szednem. -
#31002 jah és nálam nem lassú volt ,mert addig el sem jutottam egyik alkalommal sem h tesztelni tudjam, mivel már rendszer sem állt fel úgy h használható legyen. 2 teljesen különböző konfigon. ez x akta ,de nem is érdekel.
-
#31001 nem tudom h ez most nekem volt vmi célzás ? de igaz ,amit írsz csak nekem nem celeronom van :D Köztudott h a BD és a Trend is nagyon zabálja az erőforrásokat, kb annyira mint a KIS. amikor azt kipróbáltam először 2-3éve ,akkor a configom elég jónak számított és már akkor sem szerette, pedig akkor 3Ghz Intel proci és 1G ram nem számított oldschoolnak. -
#31000 Én azt imádom amikor feltesznek procit tekintve nafta igényű cuccokat olyan gépre, amibe pl celeron fut és csodálkoznak, hogy lassú:D Aztán jön a "dehááát 2.6 Ghz!!!!".. na ja, de cerka eccsém. -
#30999 azért köszi a tanácsot
és még Sandboxie-t is használom böngészéshez, már alap lett nálam és imádom :) -
#30998 :D én nem használok Avira-t !
Bitdefender IS-t és Trend Micro IS-t használok kb 6 éve :)
/Avira egy olyan notin van, ahol apu csak email-eket és híreket olvas./
KIS-ről meg már írtam korábban h többször próbáltam még tavaly is 2 különböző gépemen /intel és AMD/ és utálták. Amikor betöltődött a rendszer ,akkor a virtuális memóriát 0-ra ette és nem lehetett semmit csinálni. de ennek ellenére én nem tartom KIS-t olyan jónak ,mint mások. :) ez van. mindenkinek más jön be ;)
nekem az amcsi ,de japán fejlesztésű Trend M. volt a favorit, csak 2008-tól azok is újítottak és nagyon fogta a gépet, most az újabb ezért csak a notimon van fent. és hát közben a kulcs is lejárt. :( -
#30997 Aha,akkor tedd fel a Kaspersky-t oszt adj neki:D Nem avira-val kell vedeni a gepet,hanem normalis antivirus cuccal,probald ki a Kasperskyt szt. nembanod meg. -
#30996 nem érdekel ,sőt utálom...csak a kényszer vitt rá h megtanuljak pár alap dolgot, mert sajnos a környezetemben nem számíthatok segítségre.fiú barátok nem értenek hozzá, inkább a kocsikkal foglalkoznak. a bnőim meg...ők kb annyit tudnak h bekapcsolják a gépet és elindítják az msn-t és a böngészőt.
régen sok telefonomba került...inkább utána olvasok neten.
kénytelen vagyok ,mert sok dolgot csinálok a gépen és fontos h jó legyen :) -
#30995 lany letedre ennyire rdekel ez a tema? -
#30994 mióta jelzi fertőzöttnek ? sztem mindenképp várj egy újabb frissítésre, mert szinte 100% h false riasztás.
tegyük fel h kártevő lenne ,akkor a méret is változott volna vagy a Dátum ,amikor módosítva lett nem 2008.04.14 lenne -
#30993 neee ! le ne töröld...normális a 3 db XP-ben, nekem is ott vannak ,ahol neked és méret is ua.
C:\Program Files\Messenger
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\ServicePackCacheQi386 -
#30992 lehet h félreérthető volt a #30946 hsz-em
azért érdeklődtem az Antiy-AVL után ,mert egyedül csak az és Prevx jelzete VT-n kártevőnek a portable foxit reader-t. és a jelzésre értettem h false lehet. -
#30991 Nem vagyok én Kareem Abdul-Jabbar, hogy ilyen magasságokba törjek. -
gyűjtő #30990 OK!
Megpróbálok megszabadulni a felesleges példányoktól. -
#30989 Mert nem is iszom :(