41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    Ha esetleg tényleg a krytalx által leírt helyről törölted (akkor félreértés történt) mivel a 3 fájl mérete dátuma azonos így akár másolhatod a többi helyére.Amúgy nekem csak 1 msmsgs.exe van:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet hogy az auto.update hozta létre a másik kettőt

• Doomista
    Nem.
  • RBJ
    szerintetek rosszindulatú
  • Krystalx
    én sem használom és a Windows összetevők hozzáadása eltávolítása-ban a Windows Messenger nálam is ki van kapcsolva.
    azt nem hiszem h gondot jelentene ha letörölted, mivel nem használod.
    én csak írtam neked ,hogy az valójában nem kártevő volt ,hanem a rendszer része. mint ahogy a dátum is mutatta...
  • Krystalx
    OFF
    neem nem...:) én utálom már a gépes témákat, sok-sok idegeskedéssel jár, de vannak alap dolgok ,ami miatt fontos h jól működjön és ezért nem árt magamat képezni. mint írtam korábban #30996 hsz kénytelen vagyok vele foglalkozni nincs, aki segítene. de hála a google és az ilyen fórumok, néha nagyon sokat segítenek.
    képek kellenek ? /sztem egy fórumon ez nem olyan fontos :)/ korábban már linkeltem az iwiw címemet :) most az adatlapomra kiírtam a weboldalam címét:) , de kérlek a külsőm ne befolyásoljon...mert tudod, néha a lélek teljesen mást rejt ,mint ,ami a látszat.

Pano: akkor jó
  • gergely1991
    Régebbi változatott nem jelsz a telepített programok listája az csak ha a win összetevőkre kattintasz.Remélem csak a win vagy system32 mappából törölted.Van egy gyanúm akkor:link
  • Arkon
    Szia!

Próbáld meg azt, hogy (ehhez fel kelle tenned újra a Malwarebytes'-t, ha nincs fent) majd telepítsd ezt is Revo Uninstaller. Utána csökkentett módban indítva a Windows-t a Revoval leszeded. Elvileg így le kell szednie teljesen és maradványok nélkül.
  • RBJ
    szívesen fogadok g tata av kócsót.
  • Zsolt01
    Hát ez sem jött be!
    Már az eltávolítás közbe is jött ez a hibaüzenet!
  • Pano
    Nem, nem neked volt célzás. Csak a hszről eszembe jutott :)
  • RBJ
    Dr.web ről valakinek valami véleménye ?
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Az elmúlt 3 napban a kártevőkkel kapcsolatos kérdésekkel bombáztam az SG fórumot. Anélkül, hogy paranoiával vádolnátok, még egy kérdés e témakörben.
    Amikor belépek ebbe a topicba, a Malwarebytes Anti-Malware 1.45 programom valósidejű védelme ("Webhely blokkolása"modul) IP kapcsolódási kísérletet jelez. A progi szerencsére sikeresen blokkolja.
    Ti is tapasztaltok ilyen támadásokat? Mi lehet az oka?
  • Arkon
    Hát pedig könnyű kitalálni.
    Emsisoft/Ikarus Dual Antivirus and Antimalware engine.
  • RBJ
    nem tud valaki g tata AV promos kulcsot.?
  • RBJ
    kíváncsi lennék az online armor nak mi az antivir motorja.
    sajna nem megyen 64 bit en.
  • Black7Seven
    MRG-ON-Demand-Teszt-április
  • RBJ
    valaki meg tudná mondani hogy mi a jó turó ez . shadow defender
  • RBJ
    te tényleg beteg vagy.
    milyen motort is használ a g tata.? bitdefender és avast ?
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Egy korábbi bejegyzésemre szeretnék visszatérni(#30979).
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/oDomXYSEJ47sCNBM3603ks3kskXL010006153kskXLH3UrCIDg.jpg
    Az autochk.exe parancsfájl-ról valahol az olvastam, hogy teljesen felesleges minden bootolásnál lefuttatni.Ezen kívül arról is szó volt, hogy káros program is lehet.
    http://www.auditmypc.com/process/autochk.asp
    Gyenge angoltudásommal nem tudtam megfejteni a fenti weboldalon leírtakat.
    Mindenesetre nálam a COMODO Defense+biztonsági szint modulja Tiszta PC mód opcióban minden gépindítás után megjeleníti a kis eseményjelző ablakában. Mi a véleményetek? Helye van az autochk.exe fájlnak a fenti képernyőképen jelzett mindkét könyvtárban?
  • gyűjtő
    Szia!
    Elbizonytalanodtam! Pár perccel ezelőtt letöröltem 2 helyről az msmsgs.exe fájlokat. Jelenleg csak a Messenger könyvtárban található.
    A gépem naplózása ezidáig nem jelzett problémát.
    Megjegyzem, hogy a Start>Beállítások>Vezérlőpult>Programok telepítése és törlése>Windows összetevők hozzáadása vagy eltávolítása ablakban a Windows Messenger nincs telepítve. Jelenleg nem használom ezt a programot.
  • Arkon
    Ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem virtuális, valódi. Személyesen is ismerem és közelről. Ő a hites feleségem. Kevés retus kellett csak a fotózás után és ennyi. Életben legalább ilyen szép, de szerintem még szebb is. Barátom készítette a képet aki profi fotós.
  • RBJ
    már megint virtuális muff. lehet enyhe betegséged van. este nyomás bulizni!
  • Arkon
    Én találkoztam vele a múltkor. Itt írtam is.
  • RBJ
    azért tényleg kellemes meglepetés ,hogy itt a byte k világában van egy lány és érdekli is ami itt folyik. már az lenne kellemes meglepetés ha megörvendeztetnél minket egy képpel , hogy tudjuk milyen jó fej lánykával fórumozunk nap mint nap.
  • RBJ
    na első napi tapasztalataim nekem is , hogy lehet szerelmetes leszek a g tata ba. mondjuk kicsit lassabban töltődnek be az oldalak mint az avira val.
    azon is meglepődtem ,hogy be lehet állítani ,hogy melyik motort akarjuk használni a g tata nál.
  • Arkon
    ... Hogy a témánál maradjunk egy kicsit. Feltettem - egy átlagos képességű laptopra - a KIS 2010 helyett a G Data 2010 Internet Security-t.
    Már nagyon hozzá szoktam ezen a laptopon a KIS adta sebességhez, legyen ez akár bebootolási vagy böngészési sebesség. Nos a változások G Data által.
    Bebootolás a bekapcsolást követően 50-50 secundum között van és már > ezt < látom addigra. Hadra fogható a laptop. KIS -el ugyan ez az idő úgy és általában 80-90 sec. között volt. Ez jelentős eltérés és először hinni sem akartam a szemenek. Többször is lemértem, de valóban ennyi az idő.
    Aztán így első és rövid együtt létünk tapasztalatai: gyorsabban nyílnak meg böngészéskor az oldalak G Data-val. Már belém rögződtek a KIS-nél ezek az idők és most/ezért azonnal és érezhetően feltűnt a változás.
    És ami a legfontosabb, hogy az előzetes félelmem nem igazolódott be, miszerint fogná a gépet majd és lassulásokat okozna. Ez most egy nap tapasztalata de egyelőre csak pozitívumokat tudok mondani. Majd meglátjuk, hogy idővel mi lesz. Marad a G Data vagy hoz majd olyan bugokat ami miatt le kell szednem.
  • Krystalx
    jah és nálam nem lassú volt ,mert addig el sem jutottam egyik alkalommal sem h tesztelni tudjam, mivel már rendszer sem állt fel úgy h használható legyen. 2 teljesen különböző konfigon. ez x akta ,de nem is érdekel.
  • Krystalx
    nem tudom h ez most nekem volt vmi célzás ? de igaz ,amit írsz csak nekem nem celeronom van :D Köztudott h a BD és a Trend is nagyon zabálja az erőforrásokat, kb annyira mint a KIS. amikor azt kipróbáltam először 2-3éve ,akkor a configom elég jónak számított és már akkor sem szerette, pedig akkor 3Ghz Intel proci és 1G ram nem számított oldschoolnak.
  • Pano
    Én azt imádom amikor feltesznek procit tekintve nafta igényű cuccokat olyan gépre, amibe pl celeron fut és csodálkoznak, hogy lassú:D Aztán jön a "dehááát 2.6 Ghz!!!!".. na ja, de cerka eccsém.
  • Krystalx
    azért köszi a tanácsot
    és még Sandboxie-t is használom böngészéshez, már alap lett nálam és imádom :)
  • Krystalx
    :D én nem használok Avira-t !
    Bitdefender IS-t és Trend Micro IS-t használok kb 6 éve :)
    /Avira egy olyan notin van, ahol apu csak email-eket és híreket olvas./
    KIS-ről meg már írtam korábban h többször próbáltam még tavaly is 2 különböző gépemen /intel és AMD/ és utálták. Amikor betöltődött a rendszer ,akkor a virtuális memóriát 0-ra ette és nem lehetett semmit csinálni. de ennek ellenére én nem tartom KIS-t olyan jónak ,mint mások. :) ez van. mindenkinek más jön be ;)
    nekem az amcsi ,de japán fejlesztésű Trend M. volt a favorit, csak 2008-tól azok is újítottak és nagyon fogta a gépet, most az újabb ezért csak a notimon van fent. és hát közben a kulcs is lejárt. :(
  • nandorb
    Aha,akkor tedd fel a Kaspersky-t oszt adj neki:D Nem avira-val kell vedeni a gepet,hanem normalis antivirus cuccal,probald ki a Kasperskyt szt. nembanod meg.
  • Krystalx
    nem érdekel ,sőt utálom...csak a kényszer vitt rá h megtanuljak pár alap dolgot, mert sajnos a környezetemben nem számíthatok segítségre.fiú barátok nem értenek hozzá, inkább a kocsikkal foglalkoznak. a bnőim meg...ők kb annyit tudnak h bekapcsolják a gépet és elindítják az msn-t és a böngészőt.
    régen sok telefonomba került...inkább utána olvasok neten.
    kénytelen vagyok ,mert sok dolgot csinálok a gépen és fontos h jó legyen :)
  • nandorb
    lany letedre ennyire rdekel ez a tema?
  • Krystalx
    mióta jelzi fertőzöttnek ? sztem mindenképp várj egy újabb frissítésre, mert szinte 100% h false riasztás.
    tegyük fel h kártevő lenne ,akkor a méret is változott volna vagy a Dátum ,amikor módosítva lett nem 2008.04.14 lenne
  • Krystalx
    neee ! le ne töröld...normális a 3 db XP-ben, nekem is ott vannak ,ahol neked és méret is ua.
    C:\Program Files\Messenger
    C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386
    C:\WINDOWS\ServicePackFiles\ServicePackCacheQi386
  • Krystalx
    lehet h félreérthető volt a #30946 hsz-em
    azért érdeklődtem az Antiy-AVL után ,mert egyedül csak az és Prevx jelzete VT-n kártevőnek a portable foxit reader-t. és a jelzésre értettem h false lehet.
  • Pano
    Nem vagyok én Kareem Abdul-Jabbar, hogy ilyen magasságokba törjek.
  • gyűjtő
    OK!
    Megpróbálok megszabadulni a felesleges példányoktól.
  • Doomista
    Mert nem is iszom :(