Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sznorbi2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De felcserélted mert az elsõ veszélyes linket ismeri fel nekem a zselatinos férget a másodikat pedig a sinowal trójaira nyüszít.

Antivirus - To protect and to serve

Narxis
Szerintem nem, de nem lehetetlen. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sznorbi2
Felcserélted a VT-s linkeket.
Nem? <#vigyor>

Narxis
Veszélyes link 1

VT1

Veszélyes link 2

VT2

Mindkettõt felismeri Kaspersky. 😞

Narxis
Olyanokat linkeljetek már amit egy AV se vagy csak pár ismer fel. 😊

support.clean-mx.de-n csak ilyen html-es szarságok vannak, MDL-en exploitok, ezekkel nem tudok mit kezdeni a ForceField miatt. 😞

sznorbi2
Értem.
Tehát Espana a származása.
Vagy régi vagy gyorsan terjedhetett vagy gyenge próbálkozás lehetett mert szinte az össz. védelmi program felismeri, pedig most látom nem is olyan régi.

gergely1991
Azt nem tudni milyen domainrõl de hogy a fájl származását meglehet határozni link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

m1garand
Avira bootcd-t használ vki?
Olyan problémám van vele, hogy amikor a 2. menüben beállítom, hogy törölje a fájlokat akkor kifagy. Volt vkinek ilyen problémája ill. tud megoldást? Köszi!

makett.tk

sznorbi2
A malware domain list ezt hozta ki.
Windows-Update-KB874585
Akkor ez most német domainrõl származik?

Narxis
Ez durva!

sznorbi2
Nekem a 30/3 Megás neten heur nélkül ezt hozza.
http://www.speedtest.net/result/733191327.png

Nekem így normálisan mûködik, hogy a heur ki van kapcsolva.

sznorbi2
Mivel elég durván szûri a folyamatos kapcsolatokat így emiatt lehetnek sebességméréskor furcsa jelenségek.
Alapbeállításod van ha jól olvastam, viszont a webes viruskeresõn kikapcsolhatod a heurisztikus elemzést( de akár máshol is mert a heur-nál akadhat fals jelzés is) mert esetleg az is okozhat ilyen helyzetet.

Amúgy jónak tûnik a sebesség.Csak a mérés...Máskor 3.8 körül van stabilan.Most 2-õt sem érte el.Aztán a végén fölugrott 30megára.😊De azt jól gondolom ezek szerint,ez KIS sajátosság,igaz?

Narxis
Igen.

Még annyit a speedtest-en akartam sebességet mérni az elõbb.Hát....elég furcsa eredményeket kaptam.Okozhatja ezt a KIS?

nandorb
aha...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
Igaz.

Az lenne a "Reklámcsík"beállítás,igaz?

nandorb
nemtom be e kapcsoltad az Anti Banner opciot ha nem akkor kapcsold be es frissits a bongeszodben...😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nah,fõldobtam a KIS-t a trakeszra.Minden szép és jó eddig.Egyedül a volt a gondom,nem rejtette el a portokat a neten.De Sznorbi leírása alapján a másik topicból ez is összejött.Eddig nem látszik különösebb lassulás.Ha van itt hozzáértõ,két kérdés:alapbeállításokkal felment a program.A tûzfalban matattam csak,ahogy írtam feljebb.Ez megfelelõ így?A másik:Win7-en,mikor megnézem az adapterbeállításokat a netnél,nincs semmi ilyen-olyan tûzfal bejegyzés a hálókártyán,csak annyi,hogy NDIS6(ha jól írtam)filter.Ez jelentené a tûzfalat?

Narxis
http://www.singerscreations.com

Innen akartam letölteni a Weather Watcher Live alkalmazást, ráklikkeltem a Download gombra és ez fogadott 😞

Most akkor honnan töltsem le? :S

Narxis
😄

Doomista
Egy Asus Eee PC 700X, Intel Celeron-M 571 MHz 512K L2 Cache / FSB: 400 MHz, 512 MB DDR2, Intel GMA 900, VGA (D-SU😎-es laptop biztos akad minden parasztnál, eszkimónál, juhásznál, stb.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Szóval.. hol is vagyunk mi? XD
Nem látszunk ki a tömegbõl... XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Jah, gondolom van internetük és PC-jük is! xD

Doomista
Mi az hogy lakatlan ?? Élnek nomád parasztok, juhász eszkimók!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Látom, hogy a nagy része lakatlan vagy fejletlen település, Kanadara ugyanez igaz, bár õk nem annyira "fejletlenek". 😊

gergely1991
Látom sokan bedõlnek egyes hülyeségeknek,bár lehet köztük olyan ami nem olyan egyszerûen de mégis összejött:S

Doomista
De akkor russia-val mi a helyzet? Ott is rengetegen használnak PC-t, még is láthatod amit látnod kell.

Doomista

gergely1991
ÕÕ nem nem mondanám hogy sebeshetõség lenne inkább azt mondhatnám hogy egy érdekességet(elírtam sry😞 )

Narxis
Szerintem ez inkább a népsûrûséget tükrözi, illetve azt, hogy hol használnak leginkább PC-t, mert Afrika sûrûn lakott, fõleg a Szaharától délre, viszont szegények mint a templom egere.

Doomista
Atya úr isten! Hát még is eljõ a világvége ??!!

gergely1991
Azt hiszem van egy durva sebezhetõség a vipre betáján😮

Krystalx
Waledac-fertõzöttség a tavalyi év végén 😊 az orosz , kínai részek, mennyivel tisztábbak <#ijedt> nahát nahát...

/Waledac botnet, olyan zombigépek hálózata, melynek tagjait felhasználóik tudta és akarata nélkül használják fel illegális online tevékenységek végzésére./

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista
Csak hogy pár gyerek el ne szálljon az antivírusától <#eplus2><#gonosz1><#ravasz1><#vigyor1>

bertino
legfõképp.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doomista

Doomista
metallica-san metál?

bertino
nagyon metál <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azért van különbség ehhez képest. <#eljen>

Azért van külömbség ehhez képest.
Narxis
Ez király!<#eljen>

Szuper!!! Jó nagy lista.
Látszik, hogy dolgoznak Avira-ék.
Doomista
Avirától megkaptuk a mai frissítést! Mit szóltok hozzá?

<#eljen><#taps>
Doomista
<#worship><#taps><#eljen><#worship><#taps>

Nincs mit mondjak Avira-ról, mert azok az emberek már kb. 5 hónapja használják az internetet Avira jelenlétében, csak a tegnap szóltak a "lenti" próblémával kapcsolatosan.
Mielõtt újratelepítettem volna az Avira-t, lefutattam a Spybot Search & Destroy-t, Malwarebyte's Antimalware-t és a Spyware Doctor-t (ezek elözõleg voltak telepítve, fel tudtam frisíteni, mert az Avira tûzfalát kikapcsoltam) és nem találtak semmi különöst.
Gratulálok Avira-éknak<#taps>

Megjegyzem, hogy a Spyware Doctor ki volt kapcsolva, csak ma kapcsoltam be scannelésre. A Spybot Search & Destroy és a Malwarebyte's Antimalware is csak scannelésre vannak feltelepítve, de egyik sem van úgy feltéve, hogy aktív védelme lenne, mert mindenki tudja, hogy egy gépen csak egy antivírus kell mûködjön.
gergely1991
De most komolyan😄DD
Én csak a pingelés miatt ajánlottam hátha az ott nem volt engedélyezve, mert ha tiltva van a pingelési lehetõség akkor a net se fog mûködni. Ennek kiküszöbölõdésére is lehet alkalmazni ugyanazt ami még anno írtam itt