Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha újabbat tudsz légyszí linkeld be, köszi
vagyis 13ánál újabbat
de a 03.03nál újabbat nem találtam csak azt (setup_9.0.0.722_13.03.2010_04-43.exe)
sznorbi2
Természetesen Kaspersky Removal Tool. A talán leghatékonyabb gyors viruskergetõ és az egyik leghatékonyabb eltávolító az összes antivirus közül. <#eljen>
Nem fontos feltenni semmilyen Kaspersky valós idejû virusírtót
Írd be a keresõbe, hogy Kaspersky removal tool és a lehetõ legfrissebbet töltsd le(2010.03.13 utáni), majd telepítsd és ebben egy friss adatbázis van és ha végzett akkor uninstaláld is le mert már van egy viruskergetõd.

Antivirus - To protect and to serve

Ja és a 7.0-s elég igaz?
Akkor mindenképp Kaspersky?
sznorbi2
Pano megelõztél.
Nagyon sasolsz! <#eljen><#nyes>

Pano
Nem. A prevx sztem nem ilyen célra való.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

a Prevx 3.0-ról mi a véleményed? leszedi ez is?
Nagyon szépen köszönöm, egy jó hideg sört megérdemelsz!!!!
Pano
Kaspersky leszedi.
Itt a "szoftverek" legördülõ mezõben töltsd le a KAspersky Virus Removal Tool-t. Aztán nézesd át vele a gépet.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Látom pár antivírus felismerte, de az én avast 4.8-am sajnos nem, remélem ki lehet törölni a vírust, még az sem baj ha az MSN törlésével és újra visszarakásával
Erre gondoltam az elõzõ segítségemmel pontosan
Hello valaki légyszíves segítsen: egy MSN vírus áldozata lettem, szóval egy szöveget és mellé egy linket kaptam. Persze én rákattintottam és leszedtem azt a "képet", namost ha bejeletkezek egy idõ után akkor minden olyan ismerõsömnek elküldi aki online van és én nem tudok senkinek se írni, hiába kattintgatok. Próbáltam már 1-2 programot, ennek a vírusnak írtására (Spyware Terminator -legújabb-, Clean Virus MSN 3.1, Ad-Aware 8.2)

ha tud valakaki segíteni annak hálásan megköszönném.
sznorbi2
Most küldtem be az F-Secure-nak és már õk is ismerik, majd a következõ frissítésbe lesz benne az azonosítása.
Virscan elemzése
Egyenlõre igen kevés az azonosítás az antivirusok közt. Jelen pillanatban mindössze 4 azonosítja!

gergely1991
Magyarul tud ez a szemét f*ck

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

KIS 2010 már letöltés közben törölte<#nyes>

Doomista
Wlm-n terjed...VT

Kristóf üzenete (19:49):
*nézd meg a képet 😄 http://www.youtube-pix.com/gallery.php?=

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Azt minek? :/ (amúgy van rá)
lck
DirectX-et ! 😊
Ubuntu alá valamit?

😛
sznorbi2
Most látom, hogy nem mindegyik fájl fertõzött csak van amelyiknek az alfájlja az.
Viszont a CIS a tiszta fájlt is törölte.
Miért törli a tiszta fájlt is?
Úgy van vele, hogy had menjen a többi is ha már bibis a fájl? <#fejvakaras>
Az ESET ma be van lassulva egy kicsit de holnap úgy is újult erõvel száguldozik tovább. <#eljen>

me and a monkey
<u>ESS</u>

Maradt: 14 file
Karanténba: 333 file

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

sznorbi2
ebben a pillanatban fejeztem be a küldést az F-secure-nak és a maradék 8-ból még azonnal detektált 4-et ami még nekem nincs a legutóbbi frissítésben és a többi 4-re pedig gyanúsat jeleztek és elemzésbe kezdtek.
Tehát jelen pillanatban 4 van maradéknak ami még csak a gyanús kategóriában van, de néhány óra múlva már tudom is, hogy mik a maradékok.
A CIS semmit nem hagyott a csomagolás alatt, tehát mindet felfalta a vírusok közül.
Majd írok, hogy mit elemeztek össze a finnek a megmaradt 4-re!

Aztán ráengedtem a MBAM-et,ami további 6-ot törölt a maradékból.

sznorbi2
Hát igen a KIS ismét hozta a formáját! <#eljen>
De a többi antivírus még ezután jön.
Az FSIS 8-at hagyott meg, Igen 8-at. Ez nagyon dúrva.
De majd apránként úgy is küldöm nekik elemzésre.
Délelõtt is küldtem nekik és 3 óra múlva már vissza is jeleztek a helyzet állásáról. <#taps>
Máshol is ilyen gyorsan reagálnak minta beküldésekor?

Elsõ megoldás: >> Katt ide

Második lehetõség (WinXP-n): > Start/Minden program/Kellékek/Rendszer információ > Rendszer típusa. Itt ha az van írva ebben a sorban utána, hogy x86 alapú PC akkor 32 bites ha x64 alapú PC akkor 64 bites.

KIS 2010 11-et hagyott meg belõle.

sznorbi2
W7:
Vezérlõpult ---> Rendszer és biztonság ---> Rendszer
Azon belül a rendszer típusa jelzi az op. rendszer 64 vagy 32 bites-e!

nandorb
1 everest megmondana szt. 😊

de gondolom hogy 32-bites...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Wreck86
Szeva srácok!
Bocs az offért,de itt sokszor segítettetek már,gondoltam megkérdem:
hol tudnám megnézni a számítógépemen belül,hogy 32bites vagy 64bites a Windowsom?

Köszi!

on

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

?
lövésem sincs 😄 nagyon ritkán használom a laptopot és akkoris csak az everesten pókerezek.

ha nagyon akad akkor ittvan hotfile

link

sznorbi2
Ne izgulj nekem sem nagyon reagál a letöltésre a link! <#nemtudom>
Na most indult meg egészen jó sebességgel!
Húú több mint 45 mega vírus, ez igazi csemegének számít <#felkialtas>
NA ezen el lesznek a víruskergetõk egy ideig.

me and a monkey
...hogy a túróba tudsz összeszedni 300-as nagyságrendû víruskollekciót?
Más: nekem errõl a letöltõs oldalról alig akar megindulni a letöltés és a max. sebesség is kicsi.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

<#nyes>LOL és GIGALOL

Van már 4946 -os adatbázis is.<#vigyor>

nandorb
Google Chrome-t szet baszta,most a fos mozzila-n vagyok ami alig lelegzik.Kozben szedem az Opera-t.

nandorb

Van egy laptopom amin kb 1 éve nincs aktiv védelem, jobban mondva semmilyen mert alig használom. Gondoltam unatkozás képp kipróbálom rajta az új avast free-t, letöltöm telepitem frissitem beállitgatom elinditok egy teljes vizsgálatot és kimentem ebédelni. Jövök vissza mondom magamba ugysem talált semmit, keresés eredménye: fertõzött fájlok 352! Na mondom lol 😄 Kép

Bevágta mindet karanténba. Természetesen elsõ dolgom az volt, hogy maradéktalanul kimentesm az összes fertõzött állományt. Ezután becsomagoltam, felraktam a gépemre és ráengedtem a nodot, eredmény:

Megmaradt

Vizsgálat

A megmaradt fájlokat feltölttem vt-re, a legkisebb detektálási szám 16 a legnagyobb pedig 39 volt ha jól emlékszem

A fertõzött fájlokat pedig innen tudjátok letölteni:

Link

sznorbi2
Lehet, hogy elég gyorsan reagálnak a kártékony oldalakra de ezek szerint most mégsem így van.
Nem akarlak megsérteni de amikor még én használtam kb. 3 éve akkor õk voltak a leglassabban felismerõk a védelmi rendszerek kavalkádjában.
Viszont mint tudjuk a mai napig nem a tûzfaláról híres a ESET féle termékek nagy része.
Viszont ezt el kell ismerni, hogy hihetetlen fejlõdést mutatott be más technikai megoldásokban is, SÕT!
Valójában amirõl itt szó van már mint az oldalról az nem igazán tartozik az igen veszélyes kategóriába, mert mint írtam az egyik szkriptet azonosítják kártékonyként és nem valószínû, hogy nagy veszélyben van akinek becumizza a gépe meg elõbb-utóbb úgy is felismeri a védelme és el lesz távolítva róla. Bár akkorra valószínû, hogy az oldalról is eltávolítják az oda nem illõ szkriptet!

Bocsesz nem csehek hanem szlovákok!
Köszi a helyesbítést Pano.

Pano
Szlovákok, nem csehek.

Az addik rendben van, hogy ünnepelnek (vagy sem). De a NOD általában elég gyorsan szokott reagálni az ilyenekre vagy már eleve megfogja a heurisztikája. Ma egyébként már két frissítést is kiadtak, de láthatólag nem erre fókuszáltak. <#nyes>

sznorbi2
Az igen! <#fejvakaras>
Pedig elég sok védelmi szofti érzékelt kártékony kódot az oldalon.
Lehet a csehek is együttérzõek velünk és Õk is ünnepelnek! <#eplus2>
Majd holnap meglátjuk.
Egyébként az egyik szkriptben van a kártevõ kódja az oldalon.
Az FSIS is büfizik tõle még mindig <#felkialtas>

# 29765

NOD32/ESS jelen állás szerint (most mentem rá az oldalra) még mindig nem jelez.<#vigyor>
Adatbázis: 4945

sznorbi2
Igen a maradékot küldtem be.
Van amit gyanúsnak azonosítottak, de még nem elemezték és van amit már azonosítottak is de még nincs benne az adatbázisban de ma valamelyik frissítésben benne lesz.
Viszont van egy pár ami teljesen tiszta, vagy legalábbis szerintük! <#vigyor>
Viszont már másnak felesleges beküldeni elemzésre a maradékot mert már tegnap megtettem.

A maradék fájlokat küldted be ugye? Mit válaszoltak ?

sznorbi2
Hello!

Nem e-mailen kell beküldeni hanem egy on-line felületen!
Ott készítesz egy regisztrációt és az ott megadott mail címedre küldik az eredményt. No meg persze külön acc. lesz amit bármikor megnézhetsz, hogy mit küldtél már be nekik, bár egy idõ után automatikusan törlik! Nekem 12 órán belül válaszoltak! <#taps>
Ja és egyenként küld be nekik és ne összesítve vagy tömörítve, mert visszadobják, hogy nem igazán van rá módjuk egyszerre egy csomagban nagy számú fájl elemzést végrehajtani.
F-Secure fájl elemzési link