Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fontos feltenni semmilyen Kaspersky valós idejû virusírtót
Írd be a keresõbe, hogy Kaspersky removal tool és a lehetõ legfrissebbet töltsd le(2010.03.13 utáni), majd telepítsd és ebben egy friss adatbázis van és ha végzett akkor uninstaláld is le mert már van egy viruskergetõd.
Antivirus - To protect and to serve
Nagyon sasolsz! <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Itt a "szoftverek" legördülõ mezõben töltsd le a KAspersky Virus Removal Tool-t. Aztán nézesd át vele a gépet.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ha tud valakaki segíteni annak hálásan megköszönném.
Virscan elemzése
Egyenlõre igen kevés az azonosítás az antivirusok közt. Jelen pillanatban mindössze 4 azonosítja!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kristóf üzenete (19:49):
*nézd meg a képet 😄 http://www.youtube-pix.com/gallery.php?=
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Viszont a CIS a tiszta fájlt is törölte.
Miért törli a tiszta fájlt is?
Úgy van vele, hogy had menjen a többi is ha már bibis a fájl? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ESET ma be van lassulva egy kicsit de holnap úgy is újult erõvel száguldozik tovább. <#eljen>#eljen>
Tehát jelen pillanatban 4 van maradéknak ami még csak a gyanús kategóriában van, de néhány óra múlva már tudom is, hogy mik a maradékok.
A CIS semmit nem hagyott a csomagolás alatt, tehát mindet felfalta a vírusok közül.
Majd írok, hogy mit elemeztek össze a finnek a megmaradt 4-re!
De a többi antivírus még ezután jön.
Az FSIS 8-at hagyott meg, Igen 8-at. Ez nagyon dúrva.
De majd apránként úgy is küldöm nekik elemzésre.
Délelõtt is küldtem nekik és 3 óra múlva már vissza is jeleztek a helyzet állásáról. <#taps>#taps>
Máshol is ilyen gyorsan reagálnak minta beküldésekor?
Második lehetõség (WinXP-n): > Start/Minden program/Kellékek/Rendszer információ > Rendszer típusa. Itt ha az van írva ebben a sorban utána, hogy x86 alapú PC akkor 32 bites ha x64 alapú PC akkor 64 bites.
Vezérlõpult ---> Rendszer és biztonság ---> Rendszer
Azon belül a rendszer típusa jelzi az op. rendszer 64 vagy 32 bites-e!
de gondolom hogy 32-bites...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Bocs az offért,de itt sokszor segítettetek már,gondoltam megkérdem:
hol tudnám megnézni a számítógépemen belül,hogy 32bites vagy 64bites a Windowsom?
Köszi!
on
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Na most indult meg egészen jó sebességgel!
Húú több mint 45 mega vírus, ez igazi csemegének számít <#felkialtas>#felkialtas>
NA ezen el lesznek a víruskergetõk egy ideig.
Más: nekem errõl a letöltõs oldalról alig akar megindulni a letöltés és a max. sebesség is kicsi.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Van már 4946 -os adatbázis is.<#vigyor>#vigyor>
Bevágta mindet karanténba. Természetesen elsõ dolgom az volt, hogy maradéktalanul kimentesm az összes fertõzött állományt. Ezután becsomagoltam, felraktam a gépemre és ráengedtem a nodot, eredmény:
Megmaradt
Vizsgálat
A megmaradt fájlokat feltölttem vt-re, a legkisebb detektálási szám 16 a legnagyobb pedig 39 volt ha jól emlékszem
A fertõzött fájlokat pedig innen tudjátok letölteni:
Link
Nem akarlak megsérteni de amikor még én használtam kb. 3 éve akkor õk voltak a leglassabban felismerõk a védelmi rendszerek kavalkádjában.
Viszont mint tudjuk a mai napig nem a tûzfaláról híres a ESET féle termékek nagy része.
Viszont ezt el kell ismerni, hogy hihetetlen fejlõdést mutatott be más technikai megoldásokban is, SÕT!
Valójában amirõl itt szó van már mint az oldalról az nem igazán tartozik az igen veszélyes kategóriába, mert mint írtam az egyik szkriptet azonosítják kártékonyként és nem valószínû, hogy nagy veszélyben van akinek becumizza a gépe meg elõbb-utóbb úgy is felismeri a védelme és el lesz távolítva róla. Bár akkorra valószínû, hogy az oldalról is eltávolítják az oda nem illõ szkriptet!
Bocsesz nem csehek hanem szlovákok!
Köszi a helyesbítést Pano.
Pedig elég sok védelmi szofti érzékelt kártékony kódot az oldalon.
Lehet a csehek is együttérzõek velünk és Õk is ünnepelnek! <#eplus2>#eplus2>
Majd holnap meglátjuk.
Egyébként az egyik szkriptben van a kártevõ kódja az oldalon.
Az FSIS is büfizik tõle még mindig <#felkialtas>#felkialtas>
Adatbázis: 4945
Van amit gyanúsnak azonosítottak, de még nem elemezték és van amit már azonosítottak is de még nincs benne az adatbázisban de ma valamelyik frissítésben benne lesz.
Viszont van egy pár ami teljesen tiszta, vagy legalábbis szerintük! <#vigyor>#vigyor>
Viszont már másnak felesleges beküldeni elemzésre a maradékot mert már tegnap megtettem.
Nem e-mailen kell beküldeni hanem egy on-line felületen!
Ott készítesz egy regisztrációt és az ott megadott mail címedre küldik az eredményt. No meg persze külön acc. lesz amit bármikor megnézhetsz, hogy mit küldtél már be nekik, bár egy idõ után automatikusan törlik! Nekem 12 órán belül válaszoltak! <#taps>#taps>
Ja és egyenként küld be nekik és ne összesítve vagy tömörítve, mert visszadobják, hogy nem igazán van rá módjuk egyszerre egy csomagban nagy számú fájl elemzést végrehajtani.
F-Secure fájl elemzési link