41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• morcosqtya
    thx.
    na mindjárt átbogarászom a nodot, elvileg van benne valamilyen mail-védelem, csak ezzel én eddig nem sokat foglalkoztam...
  • Arkon
    Hogy folytassam a témát.
    Asszony is kapott a saját e-mail címére tegnap egy levelet ilyen címmel, hogy 'Fontos'!!! Nos ezt az e-mailt megnyitva - hiába mondom el Neki milliószor, hogy ne nyisson meg mindent -, azonnal települt (volna) a vírus és származékai a számítógépre, mivel maga az e-mail volt a vírus! Mert "sajnos" FF a KIS védett módjában futott (biztonsági megelőzés) így nem tudott aktíválódni, de megfogta a KIS is egyébként azonnal. Kilépve a FF-ből ugye a védett mód miatt azonnal törlődött is minden FF előzmény. Kaspersky jól vizsgázott. (újfent)
  • morcosqtya
    Ma meg ezt kaptam spam-ben: :)

Mondd el mindenkinek, aki az e-mail listádon szerepel, mert ha közülük
    valamelyik felveszi a listájára, akkor a tiedre is felkerül majd.
    Ez a Hacker meg tudja találni a te számítógép azonosító címedet és
    ellenőrzés alá veheti az e-mailedet.
    Ez a tájékoztatás közvetlenül a Microsoft és Norton-tól származik és
    mindenkit érint!

Küldd el mindenkinek, aki Internet-t használ.

Lehet, hogy kapsz egy ártalmatlannak tűnő e-mailt `Mail Server
    Report´, ha kinyitod a következő üzenet jön fel a képernyődre:
    "It´s too late now, yourlife is, no longer beautiful" - "& amp;
    amp; amp;#8230;& amp; amp; amp;#8221;

Már túl késő! Az életed többé nem..
    Folyamatosan elveszítesz mindent, ami a számítógépeden van és az a
    személy, akitől ezt az e-mailt kaptad birtokolni fogja a nevedet,
    e-mailedet és jelszavadat.
    Ez a vírus szombat délután óta van a hálón és az AOL már igazolta a
    jelenlétét és még egyik Anti-vírus szoftware sem tudja
    ártalmatlanítani.
    A vírus készítője "élet ura"- nak nevezi magát.
    Küldd el ezt a figyelmeztetést mindenkinek, hogy ők is tovább
    küldhessék azonnal!.

__________ ESET NOD32 Antivirus - Vírusdefiníciós adatbázis: 5124 (20100518) __________

Az üzenetet az ESET NOD32 Antivirus ellenőrizte.
  • Arkon
    Hali!

Jó tanács a sógorodnak. Mielőtt megvenné a Kaspesky-t (vagy bármelyik másikat) tegye fel belőlük a próba verziókat és nyüstölje egy kicsit őket a gépén. Lehet, hogy Kaspersky nem fog bejönni Neki de lehet, hogy igen. lehet, hogy a NOD nem fog bejönni de lehet, hogy az lesz a befutó. Ez kicsit egyéntől is függ, hogy kinek melyik tetszik. Erre vannak a próbaverziók.

Kaspersky próbaverziók letöltése

ESET termékek
  • Doomista
    Egy alapvető dolgot megsúgok neked, jobb ha tudod...
    Internetes tesztek alapján soha ne ítélj meg egy antivírus/antispyware/tűzfal szoftvert. Felhasználókra (olyanok, mint mi), szakemberekre, avagy saját tapasztalataidra hagyatkozz.
  • L7wy
    Avirának elég nehéz is lenne ilyet csinálni :P ez miatt
  • Madmano
    Köszönöm a válaszokat.Viszont PC Flank-ügyben tudtok valamit mondani?Utánanéztem,azzal voltak a gondok pár oldallal előrébb.Remélem,már ok.Mert a KIS nem jelzett sem a stealth,sem a trojan tesztre....
  • gergely1991
    Attól függ milyen a gépe ha jó teljesítménnyel bír akkor lehet kaspersky ha nem akkor a nod vagy avast, avira(pandat nem használtam)
  • Madmano
    A Pc Flank oldala ok,igaz?Mintha nemrég azt írtátok volna itt,hogy valami gáz van vele....
  • gergely1991
    De az avira még nem..
  • Doomista
    Szerintem is Kaspersky.
  • nandorb
    ja kaspersky rules 4ever...
  • Arkon
    Kaspersky +1 szavazat.
  • kl24h
  • Madmano
    Köszönöm Uraim.
  • Möbiusz
    Kaspersky a három közül.

(Mondom én, aki jelenleg ESS-t használ, de csak azért, mert az ingyé van és most gyűjtöm a pénzt egy KIS megvásárlására)
  • Black7Seven
    Ebből a hármasból egyértelműen a KAV.
  • Pano
    A három közül KAV
  • Madmano
    Szintén köszi.
  • lck
    Kaspersky
  • Madmano
    Köszönöm.Eddig egy válasz.Többiek?
  • MeoH #31973
    Kaspersky
  • Madmano
    Sógorom váltana víruskergetőt.A kérdése:Nod32 vs. Kaspersky vs. Panda?Ki nyerne?
  • F34R
    nem éri meg avirának sokkal több találata van és gyorsabb ,ha meg nem elég ott van mellé az MBAM vagy a a-squared free igaz utóbbi csak keresére jó de kipucol mindent az biztos :)

• laca73
    Ilyet a Trend Micro, az Avast, AVG, Norton is csinált már!
  • gergely1991
    Most így hirtelenjében ez jutott az eszembe XDDDD :
    link1
    link2
  • Pano
    köszi
  • Pethy23
    McAfee VirusScan Plus mit tud? Facebookosoknak van 6 hó licence. Megéri Avira helyett használni?
  • gergely1991
    LOL
  • Narxis
  • Black7Seven
    Érdemes lesz majd váltani a 2011-re, de várd meg a véglegeset. Nagyon sokat fejlesztettek és javítottak a mostani 2010-hez képest. És nem csak minőségileg hanem szolgáltatásokban is.
  • Madmano
    Érdemes váltani rá KIS2010-ről?
  • Doomista
    Pano, a banner...szar...

...mármint, üt, annyira jó!
  • Doomista
    Camtasia Studio? Ártalmatlan jószág, még én is használom!
  • Krystalx
    van egy program, amit csak nagyon ritkán használok,ezért a portable verziót használom. a mérete miatt nem nagyon tudom feltölteni tesztelős helyekre, mint pl VT.
    comodo.com-on sikerült megnézetnem ,de az elemzés nem annyira egyértelmű számomra. Légyszi nézzétek meg nekem és aki ért hozzá írja le ,hogy biztonságos-e a program az analízis szerint.
    http://camas.comodo.com/cgi-bin/submit?file=2084bac62f3107eb2054fb6f7d8a97752539db676be78813ce9589ff38030614

• Pano
    Szerintem nem ez volt a kérdés.
  • Doomista
  • F34R
    és dióhéjban nem ér semmit volt fent reggel teszt jellegel. Avira , avast , eset sokkalta több vírust talál ;)
  • gergely1991
    A Fejlécen lévő Bannerről csak annyit hogy:Ez aljasság volt tőled -.-
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vicceltem jó ötlet volt most már megis érdemli a múltkori viselkedése alapján...Bár a cég nem tudom mit fog mondani erre ha benéz igaz nem tud angolul de a kép mindent elárul:DD Amúgy ha váltanál ajánlom hogy legyen a háttér bináris szerkezetű:DD
  • Pano
    Tekinthető RC-nek. Ez már egy amolyan kiadásra jelölt változat, azaz a véglegeshez legközelebb álló. Már nem fejlesztenek rajta, minden új funkció kész, működik csak az esetleges felmerülő hibákat kell kijavítani. Dióhéjban.