Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Csak ugye elkezdtem csinálni ezeket a cikkeket, megjelentetni, közvetlen kapcsolatot felvenni a fejlesztõkkel és az alapján megírni, aztán egyszer csak GoodSpeed elkezdett "alám" írogatni. Aztán egyszer írtam egyik cikkemben és a fórumon, hogy mi lesz a következõ, amirõl írok, aztán hirtelen megjelent egy arról szóló cikk a logouton. Na ekkor lett elegem és hagytam, had csinálja. Nem fogok feleslegesen írogatni. S mivel a logout szabad portál, így nem is pattogtam, mert semmi jogom hozzá. No lényeg ennyi.
Csak azért írtam most ezt, mert páran kérdezték miért nem csinálok újabb cikkeket.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Szerintetek létezik az ilyen?
ESS a legszigorúbb beállítások mellett sem képes "belenézni" és levizsgálni a "System Volume Information" mappát?
Azt addig értem, hogy ez az ominózus mappa a Windows Rendszer-visszaállítás szolgáltatásának visszaállítási pontjait tartalmazza, ami ugye egy speciális könyvtár és az operációs rendszer maga úgymond "uralkodik" ezen a mappán. És azt is értem, hogy mert a rendszer alapból nem engedi ilyenkor hozzáférést a felülírásra, így nem is tudja törölni a vírusokat sem (elvileg) a futtatott antivírus.
Történet a mai napomról: - vírus gyanús volt a gép és az ESS védte.
Feltettem a KIS-t és meredtem bámultam a monitorra amíg futott a vizsgálat. Halál unalmas egy látvány mondanom sem kell, nem ajánlom senkinek.
Aztán amikor a Kaspersky eljutott ehhez a System Volume Information mappához - ami egyébként 21 darab vissza-állítási pontot taralmazott - akkor szépen elkezdte ebben is a vizsgálatot! Vajon õ miért tudta megtenni? Meg is találta a rejtõzködõt és el is távolította szépen.

Ui.: a redszer-visszaállítási pontokat csak azért nem töröltem az ESS vizsgálata elõtt, mert kíváncsi voltam, hogy a Kaspersky is átlép-e ezen?

Doomista
ejnyeee Vodafone

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#wave><#pias><#integet2>

Doomista
<#eljen><#taps><#pias><#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
A sunbeltes srácok az én engedélyemmel használják a honlapjukon az idézeteimet. MEg lett velük egyezve, hogy felhasználhatják promóciós és egyéb célokra.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
Ahogyan a másikon is ? <#zavart1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

<#vigyor><#eljen><#taps>

gergely1991
Ha tõlem függ..... <#miaz> <#miaz>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
április

sznorbi2
Minden csomin futtatom és egyáltalán nem volt semmivel sem lassab mint a KIS és eddig semmi különösebb hibát nem tapasztaltam.
Egyedül talán a böngészõvédelem ami valamennyire lassítja a böngészést de nálam a KIS-el többet gondolkodott a böngészõ.

Antivirus - To protect and to serve

RBJ
kiváncsi vagyok mikor lesz vipre premium magyarosítva.

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
F-secure-t futtasd le egy csomagon, majd töröld a vírusokat 😄 nálam iszonyat lassú és bugos volt 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Avira-t, Pandat mindenképp elõbb teszteld, ZAEX-el várj, már az utolsó betat adták ki, következõ végleges verzió lesz.

sznorbi2
Vaúú!

Az nem rossz, a Kaspersky mociját használja?
Na ha a Win-em bírja a gyûrõdést akkor lesz mit tesztelgetnem és használgatnom.
Eddig Avira, Panda, ZAEX a sorrend.
Persze jelen pillanatban az F-Secure igazán kellemes meglepetést szerzett eddig! <#eljen>

Narxis
Ugyanannyit ismer fel mint Kaspersky mert a Kaspersky motor vállalati verzióját használja.<#hawaii>

sznorbi2
Akkor még egyenlõre csak jó a memóriám. <#hawaii>
Na a ZAEX-el mi a helyzet? Már csak azért is mert igen kevesen használják.

Narxis

Narxis
NOD-ot használ.

sznorbi2
Mit is használsz, NOD-ot?
Az nagyon szép eredmény a heurisztikus techno-tól. <#eljen>
Azt hiszem a KIS 8-at hagyott az F-Secure pedig 10-et.
Többiek?
Avira,ZAEX? <#conf>

Pano
A saját cikkemet valahogy ismerem...

96 fertõzött objektum.Ebbõl a heurisztikus keresõmotor 40 kártevõt azonosított.13 fájl maradt.

gergely1991
Mutatok neked egy kis érdekességet😄
link1 link2
Összehasonlításképpen 😉

sznorbi2
Coronita féle viruscsomag:
Víruscsomag
Hajrá!
Egyébként az MSN virust a napokban én is benyaltam és ma szépen ki is törölte az F-Secure, igaz legalább 2-3 percbe telt amire eltávolította de sikerült neki, ja és nem csökkentett módban hanem normálban! <#taps>

Kezelõfelületen alakíthattak volna...nekem nem annyira user-friendly.
Pano
Ma kaptam a hírt, hogy az új VIPRE 4.0-val átálltak az óránkénti frissítésre. Végre 😄

Amúgy, akit érdekel itt vannak felsorolva az újdonságok (magyar)

Örülök, hogy sikerült.

megérdemelesz egy pofa sört <#buck><#buck><#buck>
Sokat tudtál, tényleg, meg is találta az exe-t a Malwarebytes

EZER KÖSZÖNET!!!
Szia!

Ezeket amiket Möbiusz ajánlott érdemes csökkentett módban futtatnod, úgy nagyobb az esély.
Más.
Általában ide szokott betelepülni ez az msn vírus: C:\Users\Felhasználó\AppData\Local\temp mappa.
Ilyenkor ezeknek az elnevezése egy szám pl.: 85 vagy 65
Aztán még lehet a c:\windows mappában is egy alkalmazás tõle.
Ennek az alkalmazásnak a neve wiwmbu.exe
Ha megtalálod ezeket a fájlokat akkor töröld ki!
Fontos amire figyelj! Ezt a wiwmbu.exe-ét csak ugy lehet törölni, ha ctrl+alt+del-el a folyamatoknál leállítod.
Nem tudom milyen víruskergetõd van telepítve de ezután, ha leállítottad ezt a folyamatot (ha van ilyen) akkor csökkentett módban futtasd le az antivírusodat. Elvileg a nod/avast/ és kaspersky amikrõl tudok azok leszedik már ez után.
Van ilyen, Unlocker. Ha megtalálod a folyamatot akkor a felugró ablakában ki is jelzi. Rákattintasz(kikékül) baloldalt alul Törlés fül majd utána a Feloldás. Ilyenkor ez a segédprogram leállítja a folamatot.
Remélem tudtam segíteni.
Sok sikert.

köszi
Hali!

Keresgéltem a neten és találtam néhány dolgot. Hát az egyik bejön.

MSNfan-blog
A-Squared free
Malwarebytes AntiMalware

ha valakinek van még épeszû segítsége írjon. kösz
Hát gyerekek nem sikerült megoldanim most ezt az MSNVirusRemoval-t próbálom, de nem hinném hogy érne valamit
Narxis
😄DD

tetszik mi? 😛

Tõle csórtam. 😄

Doomista
Ez a program sem ér sokat 😞

Hali!

Itta a célirányos MSNVirusRemoval.

gergely1991
Én meg ezt :
link

Doomista
Erre inkább a te aláírásoddal válaszolnék:

"Nem kell válaszolnod, igazam van."

Narxis
én meg azt mondom, hogy:

Norton, fuck yeah!!

Doomista
én meg azt mondom, hogy:

SONAR, fuck yeah!!

Wreck86
Köszi,köszi!😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pano
norton, yeah 😄😄D

sznorbi2
Nekem is ez van meg mivel ezt hozza fel legelsõnek a keresõ barátunk. <#eljen>

jó köszi
kaspersky removal tools
Ez az aktuális

sznorbi2
Nem tévedsz valóban az az utolsó csak úgy emlékeztem, hogy van egy 14-ei is de eddig nem találtam.
Remélem az is fel fogja ismerni.

szerintem nincs újabb vagy tévedek???