Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Az a rohadt szemet, atiirta xp smart security rol a nevet valami masra. A feladatkezeloben a neve ave.exe es egyszerre harom megy. hiaba allitom le a folyamat strukturat, mindig visszajon.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
<center>Hello! </center>
most ez mi akar lenni ?D:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jim Morrison
Mar iirtam mi tortent tegnap. Ma nem tud elindulni a windows. el kezd tolteni es ujraindul a gep :/

Remelem ez alapjan a sok leiiras alapjan tudtok segiiteni :/

gergely1991
Miért kattintasz vírusos linkekre/programokra figyelemeztetés ellenére?😄(Gratulálok)
Rescue CD vagy avira AV védelme kiírtja
Gondolom az elõzõre mentél rá...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

nandorb
Nagy help kene,a zone alrm nem megy fel,mert vhogy mar feltermett rajta, amiota arra a kurwa linkre kattintottam amit narxis ide belinkelt,azota szarul van a gep... ujra rakni nemtudom a gepem mert nemdolgozik a dvd-olvasom.

KIS CBE letorolve,felrakom a rendest erre nemtalal fel az internetre pedig az internet explorer lat internetre de a tobbi browser nem...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sznorbi2
Üdvözlet gyûjtõ!

Az éjszaka valóban olvastam valamilyen oldalon, hogy le van tiltva az oldal akkor számítva kb. 1 órája de az IP védelem továbbra is pukkadozik miatta! <#falbav>
Egyszerûen kikapcsoltam az IP védelmet és nem recseg nekem tovább a Malwarebytes.
Egyébként az egész uw.hu a sanyi.ultraweb.hu HOST alá tartozik, ami úgy néz ki, hogy valamilyen uw-s oldalon van valami ami miatt aggódik a Malwarebytes.

Antivirus - To protect and to serve

Narxis
Szervusz gyûjtõ!

Úgy tudom a Comodo-ban nincs Outlook-ba épülõ modul. Azonban ha kártevõt kapsz egy e-mailben és megnyitod akkor a Comodo jelezni fog(már ha ismeri a kártevõt az antivírus motorja).

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Korán örültem!!!

""Lookup IP Address: 212.40.120.230
General Information
Hostname:sanyi.ultraweb.hu
ISP: Externet Kft.
Organization: Externet Kft.
Proxy: None detected
Type: Broadband
Assignment: Static IP
Country: Hungary
State/Region: Pest
City: Makád""

Üdvözlettel: gy?jt?

Szervusz sznorbi2!

Az én gépemen is állandóan megjelent az IP támadás az Externet-en keresztül. A sanyi.ultraweb.hu címet dobta ki. Akkor - 4-5 hete - jeleztem a szervergazdának és megígérte, hogy leveszik a lapot. Ha jól értem (""Na az említett oldal pontosan 1 órája feketelistás lett és elérhetetlenné tették.""), végre megtették.

Más; a Comodo Internet Security 4-es verziójának "hangolásával" próbálkozok.
Meg tudnátok mondani, hol lehet Vírusellenõrzõ modult összehozni az Outlook Express postafiókommal? Jelenleg nem kapok visszajelzést arról, hogy a vírusvédelem ellenõrzi-e a levelezõ fiókom forgalmát?

Üdvözlettel: gy?jt?

gergely1991
Azóta semmi se változott😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebbõl szerintem újság leszXDDD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

sznorbi2
Na az említett oldal pontosan 1 órája feketelistás lett és elérhetetlenné tették. <#eplus2>

sznorbi2
Egy furcsa kérdés!
Saját magamat tudom támadni valahogyan?
Mert furcsa módon az én IP-met is Szolnokra teszi csak nem az Externethez, hanem a tényleges szolgáltatóhoz.

sznorbi2
Nem azt kértem, hogy jelentkezzen a rendõrségen mert nekem támadást jelez a gép, hanem kinek ismerõs az oldal és nem-e a szolgáltatója? <#nemtudom>

gergely1991
Szerinted válaszolnának rá?😄 (más szolg. vagyok)

gergely1991
Lehet benne valami😮
Biztos Doom kollegina garázdálkodik azon a gépen 8 üveg sör mellett XD

sznorbi2
Na megnéztem az IP alapján a fertõzést és egy szolnoki központú Externet-tõl jön! <#boxer><#violent>
Valaki Externetes?
A sanyi.ultraweb.hu ismerõs valakinek?
Erre ugrik a Malwarebytes.

sznorbi2
Már van védelem DDoS ellen is ,nem?
Van egy jó pár oldal ami DDoS védett!
Viszont jelenleg már nem elérhetõ az oldal.
Miért jelez minden egyes frissítéskor a Malwarebytes Anti Malware Valósidejû IP védelme egy IP-s fertõzést itt az oldalon?

gergely1991
Csak ránéztem nem akarok elemezni😊

És mi van akkor ha zombiszerver lett belõle? <#eplus2><#idiota>

Narxis
DDoS támadás alatt van. :o

sznorbi2
Dobd fel a virscan-re ha valamit elemezni akarsz ott még elég elfogadható az elemzés sebessége. <#eljen>

gergely1991
Hát ez szép :
"Figyelem!
A VirusTotal szolgáltatás jelenleg erõsen túlterhelt.
A feltöltött állomány vizsgálatára akár 15 percnél is hosszabb ideig kell várni."
Azóta nem akar betölteni 😄

sznorbi2
Hmm!
Már megint a ruszkik tevékenykednek, elég sûrûn mostanság! <#falbav><#levele>
Viszont most látom, hogy ha itt az oldalra ráfrissítek akkor a Malwarebytes valósidejû IP védelme pukkadozik, hogy fertõzésveszély van!
Akkor most mi van?
Még az IP-t is azonosítja!

Narxis

Doomista

Narxis
<#eljen><#hehe>

Doomista
<#nemtudom><#rinya><#nemtudom><#sir><#shakehead>

Jim Morrison
Itthon egyik xp s gepen egy ideje mindig 100% volt a CPU hasznalat... Ma meg egy ilyen fake antivirus is feltelepult a gepre (xp smart protection), feltettem a Spyware Doctort, leszedett 2** trojait, meg a CPU hasznalatot is sikerult lecsokkenteni 20-30%ra. Nektek is ajanlom. Itt olvastam a megoldast

Jim Morrison
mi sem 😞

Narxis
Téged nem szeret. 😞

Doomista
Ez kész...ilyenkor megfogom magam, mielõtt kárt teszek magamba!

Mondom feltöltök erre az Anubisra csak úgy egy 2 kbites *.exe fájlt...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...14 perc kellet arra hogy feltöltse+kianalizálja ezt a 2 kilobyte-os *.exe fájlt 😞

gergely1991
Arkon : És ha külön beállítottad volna neki hogy nézze át a system volume information mappát? És ugyanezt csökkentett módon? Régebben manuálisan is hozzáférhettem a D meghajtó S.V.I. mappájában de most nem (van bár eléletem ezzel kapcsolatban 😄)
Más : Én is szoktam cikkeket írni bár általában nem tesztelgetõs hanem egy adott forrás alapján kidolgozom õket 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akik meg nem hiszik el azoknak a aláírásomat ajánlom

Pano
Ez van, legalább van benne buzgás 😄 Nekem csak az nem tetszik, hogy más által lerakott alapokat lovagol meg.
Mindenkinek megvan a maga stílusa, õ meg szerintem túl felszínes. Na de mindegy, sok sikert a munkájához és legyen normális olvasottsága.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
lol

Doomista
Akkor hát ez a te oldalad. 😄

Narxis
Most egész gyors volt, kb. 6 perc az egész! :o

Doomista
TE haladhatna már! De azért az Anubis valami kibaszott lassan tölt fel + analizál olykor! <#szomoru1>

Narxis
há de most... mondd meg 😄

am. én csak olyanokat linkelek amik alacsony detektálásúak... 😛 am. ezt most csak azért raktam be mert érdekes, ilyen elemzést még nem kaptam ZA-tól, ezért feltöltöttem Anubisra és TE-re.

Threat Expert haladhatna máááááár

Doomista
De most tehet róla hogy nem született informatikusnak/cikk írónak?
Lehet ezekhez nem ért, de attól még érthet egy s más dologhoz, például biztos vagyok benne, hogy eltud számolni 1-tõl 10-ig.

Doomista
Szar volt a védelmük 😄

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://new.topesuna.com/v2/out/sys32.exe
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0

Narxis
new.topesuna.com/v2/out/sys32.exe - veszélyes link, NE FUTTASD!!!(sajnos több embertõl kaptam privát üzenetet, hogy képes volt futtatni a rootkitet amit linkeltem legutóbb, legyenek szívesek és az ilyen emberek ne látogassák a topikot vagy figyeljenek már jobban oda)

VT

Anubis

Threat Expert elemzésre még várok.

L7wy
GS engem is irritál a cikkeivel, mert baromságokat ír és nem reális, nemegyszer volt vita már ez miatt.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Igyál pár üveg sört.

Pano
Tudom, de nem fogom most hergelni magam rajta, attól még nem változik semmi 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Akkor nem értem a dolgot. Az biztos, hogy az ESS vizsgálata alatt egymás után írta ki, amikor oda jutott, hogy hiba a megnyitáskor vagy mi és a fájl/fájlok zárolva. Ezért gondolom, hogy nem nézte meg. Na meg azért is gondolom, mert a K........ meg azonnal megtalálta amikor oda ért, és ott ahol az ESS fájl megnyitási meg fájl zárolási hibákra hivatkozott.
Nah de mindegy már. Probléma letudva és megoldva.
Megyek meccset nézni most.<#vigyor0>

Narxis
Nem létezik, át tud vizsgálni mindent.

Narxis
Hát mert ez bunkóság... de ha nem akarod akkor nem. 😊

Pano
Nem kell, minek? Ugyan már, nem fogok én nekiállni balhézni. Nincs értelme 😊
Eleinte azért nem törõdtem vele, mert jól kiegészítettük egymást. Én írtam az antivirusokról, õ 1-2 hétre utánam jelentkezett egy antispyware cikkel. S ez így jó volt. De csak volt.

Narxis
Majd elbeszélgetünk egy kicsit ezzel a GoodSpeed-el..