41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pethy23
    Nekem pl torernt kliensnél nem blokkol semmit, egyedül 3 süti nem tetszett neki.

De lehet te másra gondolsz?
  • Narxis
    Nem, oldalakat blokkol.
  • F34R
    Énis most raktam fel úgylátom az ip-ket is block-olja nem ??
  • Pethy23
    Igen, olyan félig meddig magyar :)
  • Narxis
    A magyar nyelv még nincs az 5-ös verzióhoz igazítva, vagy igen? Pár szó angol nálad is, nem?
  • Pethy23
    Köszi! Meg is kaptam a licence-t és le is cseréltem az Avirat. Igényes Gui-val és még magyar nyelv is van benne:)
  • F34R
    nem mostani a hír hiába hogy a blogon most lett kirakva. Ezt én is láttam bár nem nagyon próbáltam ha működik megér egy misét :)
  • F34R
    "tűzfal" a beépített tűzfal vmiért nagyon fogja , nekem is volt mikor a böngésző hihetlenül be volt lassúlva tőle + Úgytudom a Security Suite-ba van proactive , míg a premiumba csak a webguard.
    No mindegy viszaáltam átmenetileg Personal free-re.
  • Charun
    Ha valakit érdekel 6 hónapos Emsisoft Antimalware promó:

Emsisoft promo
  • Doomista
    Nem és Igen.
  • Arkon
    Igen.
  • Narxis
    Nem.
  • kl24h
    Mobil kártevők rohama várható?
  • Doomista
    Bug.
  • Pano
    No, mivel drágalátos jó ember nem hagyott békén, kénytelen voltam Avirát telepíteni. De jó, hogy megtettem, mindjárt kifejtem miért.
    Ugye volt ez a promo kulcsos gondja (lásd:#32006). Na aztán hiába mondtam, a franc az érthetetlen fejébe, felteszem.
    Első körben feltettem a Security Suite-ot, csak az antivirusal megegyező kompontenseket (tehát tűzfal, sz. felügyelet nem).
    Aztán ugye annál screenshotokba bemutattam a barmának, hogy ez miért nem csinálja ezt a "riogatást" és ugyan az, mint a premium csak a fő ablakban nem az van odaírva. Utána feltettem a premiumot és ott is megmutattam a hasonlóságot.
    Aztán hoppá, talán mégsem ugyan az, hiába totál ugyan azok vannak csak telepítve?

Ha a security suite van fenn, ugye van ez az internet sebességes gondom, aminek kiforgatására nagyon rácuppantatok a napokban. A sima Premiumal meg nincs ilyen gond.
    Na erre varrjatok nekem gombot.
  • Arkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... szerintem sem ...
  • Doomista
    Szerintem se, sőt 1 havonta se.
  • Pethy23
    Értem, rendben, bár nem lenne nagy meló akár 2 havonta kérni kulcsot:D
  • Doomista
    Nem ám, ez bizony nem jó :D
  • Pupuci
    Üdv!

Srácok, PDA-ra ( winmo 6.5 pro ) nem tudok valami olyasféle okosságot mint PC-re az avira promos kulcs?
  • gergely1991
    Én nem azt használom amit te csak azért kérdeztem:S
    akkor ezek szerint az nem jó:(
  • Doomista
    Szerinted?
  • gergely1991
    a configurationben a expert módba kapcsolva general warning résznél is nézted?:S
  • Doomista
    Nem, én csak feltételeztem hogy a másik embernél állhat ez fent.

Elvileg úgy van, hogy ha 30 nap van hátra, akkor minden rendszerbetöltéskor előjön egy ablak az adott nappal, hogy ennyi nap van még hátra a licencből, leokozod, és kész.
  • Pethy23
    Tehát ha 30 nap van hátra akkor óránként zargat az Avira?
  • Pano
    Jah, gondotlam, hogy valami ilyesmi lesz. Köszi.
  • Doomista
    Nálam az van, hogy ha 30 naptól elkezd csökkenni, minden nap kiírja, de csak ha gépet bekapcsolom, szóval ha restartolom, akkor, de mivel nálam megy 24 órában a gép, meg 3 hónapos licence van, így nem igazán zavar be. Ezt nem lehet kikapcsolni, de hogy mindig, gondolom minden órában figyelmeztetheti...csak szólok, hogy ezt nem lehet kikapcsolni az Avirában. Újat meg nem mondanék azzal, hogy meg kell próbálni egy reinstallt.
  • Narxis
    Van liszenszem még valamilyen tavalyi promo kulcs.
  • Pano
    Na, az avirát használó réteghez szól a kérdésem. Jó barátom 7 óra felé felhívott, hogy "gondja" van az Avirával.
    Egy kis előzmény: Még múlt hét közepén ajánlottam neki promo kulcsal a Security Suite-ot. Aztán ugye ment itt a vita, hogy neki nem kell tűzfal stb, én meg ugye nyomtam, hogy akkor egyéni telepítést csinálj és vedd ki a tűzfalat, meg a szülői felügyeletet és kész, csak sima AV és csak 3 havonta kell cseszekedni a kulcsal. Nem, ő szerinte nem ugyan az, inkább felteszi a sima Premiumot. Jó, nem vitáztam, max havonta cserélgeti.

Azzal keresett meg, hogy az Avira mindig feldob neki egy figyelmeztetést, hogy le fog járni a licensze mióta a 31 napos kulcs lement 30 nap alá. Azt kérdezte, hogy ezt a figyelmeztetést ki lehet-e kapcsolni, mert szerinte hülyeség, hogy minden nap figyelmezgeti még 20 nap felett is (szerintem is). MEgmondom őszintén erre jómagam nem tudtam válaszolni. Ti tudtok erről valamit?
  • F34R
    annyira nem zavar mer nem msn-t használok de azé "ők" akkor se kellenének

Narxis Emsisift Anti-Malware-t trialba hsználod vagy van lisence-d valahonn?
  • Narxis
    :DDDDDDDD
  • gergely1991
    eszközök>adatvédelem?
  • F34R
    vki tudja hogy e-mal címből hogy lehet elérni hogy a sok bot ne vegyen fel mns-re ?? állandóan web cam sex-t akarnak és nem magyarok
  • morcosqtya
    hááát... ha valaki ismeretlen eredetű email ismeretlen tartalmú mellékletét megnyitja az igen "buta" enyhén szólva is....
  • gergely1991
    Na látom ezek odafigyelnek;)
  • gergely1991
    Szerintem a webvédelem-állandóvédelem betudná blokkolni...
  • gergely1991
    Úgy bírom az ilyen körlevél stílust...körbe küldözgetik egymásnak majd visszajut a főfeladónak több e-mail címmel aki ilyet tovább küld annak gratula majd később csodálkozik hogy valami nem stimmel a fiókjával...
    A másik súlyosabb gond az hogy a csatolmányok megnyitásakor lefuthat víruskód általában:exe dat bat vbs formájában(persze ha kompatibilis a verzióval a) ezt többen meg is nyissák.
  • Madmano
    Ok,köszi.Akkor már csak a PC Flank-ra mondjatok valamit.....Kicsit bassza a csőröm,biztonságos-e az oldal.
  • Rage47
    és ha nekem nincs ilyen email kliensem bekapom a vírust?:S
  • Arkon
    Kaspersky azt csinálja, ha az alapértelmezett levelezőbe (nálam ez a Thunderbird) levél érkezik és megnyitom a Thunderbird-öt (de még csak azt, a levelet még nem!)akkor átvizsgálja, hogy van-e bejövő levél és ha igen akkor feldob egy ablakot amiben jelzi azokat, jelzi, hogy az fertőzött-e vagy sem vagy spamként azonosítja. Amit azonnal a spamnak minősít arra azért rákérdez, hogy meg akarom-e mégis nyitni az ő ellenére is? Ezt az ominózus e-mailt azonnal fertőzöttnek minősítette és már meg sem engedte nyitni hanem közölte, hogy szigorúan karantén lesz belőle.