Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
most ez mi akar lenni ?D:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Remelem ez alapjan a sok leiiras alapjan tudtok segiiteni :/
Rescue CD vagy avira AV védelme kiírtja
Gondolom az elõzõre mentél rá...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
KIS CBE letorolve,felrakom a rendest erre nemtalal fel az internetre pedig az internet explorer lat internetre de a tobbi browser nem...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az éjszaka valóban olvastam valamilyen oldalon, hogy le van tiltva az oldal akkor számítva kb. 1 órája de az IP védelem továbbra is pukkadozik miatta! <#falbav>#falbav>
Egyszerûen kikapcsoltam az IP védelmet és nem recseg nekem tovább a Malwarebytes.
Egyébként az egész uw.hu a sanyi.ultraweb.hu HOST alá tartozik, ami úgy néz ki, hogy valamilyen uw-s oldalon van valami ami miatt aggódik a Malwarebytes.
Antivirus - To protect and to serve
Úgy tudom a Comodo-ban nincs Outlook-ba épülõ modul. Azonban ha kártevõt kapsz egy e-mailben és megnyitod akkor a Comodo jelezni fog(már ha ismeri a kártevõt az antivírus motorja).
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
""Lookup IP Address: 212.40.120.230
General Information
Hostname:sanyi.ultraweb.hu
ISP: Externet Kft.
Organization: Externet Kft.
Proxy: None detected
Type: Broadband
Assignment: Static IP
Country: Hungary
State/Region: Pest
City: Makád""
Üdvözlettel: gy?jt?
Az én gépemen is állandóan megjelent az IP támadás az Externet-en keresztül. A sanyi.ultraweb.hu címet dobta ki. Akkor - 4-5 hete - jeleztem a szervergazdának és megígérte, hogy leveszik a lapot. Ha jól értem (""Na az említett oldal pontosan 1 órája feketelistás lett és elérhetetlenné tették.""), végre megtették.
Más; a Comodo Internet Security 4-es verziójának "hangolásával" próbálkozok.
Meg tudnátok mondani, hol lehet Vírusellenõrzõ modult összehozni az Outlook Express postafiókommal? Jelenleg nem kapok visszajelzést arról, hogy a vírusvédelem ellenõrzi-e a levelezõ fiókom forgalmát?
Üdvözlettel: gy?jt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Saját magamat tudom támadni valahogyan?
Mert furcsa módon az én IP-met is Szolnokra teszi csak nem az Externethez, hanem a tényleges szolgáltatóhoz.
Biztos Doom kollegina garázdálkodik azon a gépen 8 üveg sör mellett XD
Valaki Externetes?
A sanyi.ultraweb.hu ismerõs valakinek?
Erre ugrik a Malwarebytes.
Van egy jó pár oldal ami DDoS védett!
Viszont jelenleg már nem elérhetõ az oldal.
Miért jelez minden egyes frissítéskor a Malwarebytes Anti Malware Valósidejû IP védelme egy IP-s fertõzést itt az oldalon?
És mi van akkor ha zombiszerver lett belõle? <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
"Figyelem!
A VirusTotal szolgáltatás jelenleg erõsen túlterhelt.
A feltöltött állomány vizsgálatára akár 15 percnél is hosszabb ideig kell várni."
Azóta nem akar betölteni 😄
Már megint a ruszkik tevékenykednek, elég sûrûn mostanság! <#falbav>#falbav><#levele>#levele>
Viszont most látom, hogy ha itt az oldalra ráfrissítek akkor a Malwarebytes valósidejû IP védelme pukkadozik, hogy fertõzésveszély van!
Akkor most mi van?
Még az IP-t is azonosítja!
Mondom feltöltök erre az Anubisra csak úgy egy 2 kbites *.exe fájlt...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...14 perc kellet arra hogy feltöltse+kianalizálja ezt a 2 kilobyte-os *.exe fájlt 😞
Más : Én is szoktam cikkeket írni bár általában nem tesztelgetõs hanem egy adott forrás alapján kidolgozom õket 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek megvan a maga stílusa, õ meg szerintem túl felszínes. Na de mindegy, sok sikert a munkájához és legyen normális olvasottsága.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
am. én csak olyanokat linkelek amik alacsony detektálásúak... 😛 am. ezt most csak azért raktam be mert érdekes, ilyen elemzést még nem kaptam ZA-tól, ezért feltöltöttem Anubisra és TE-re.
Threat Expert haladhatna máááááár
Lehet ezekhez nem ért, de attól még érthet egy s más dologhoz, például biztos vagyok benne, hogy eltud számolni 1-tõl 10-ig.
The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.
In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.
For more information why this page has been blocked, please click here.
You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://new.topesuna.com/v2/out/sys32.exe
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0
VT
Anubis
Threat Expert elemzésre még várok.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nah de mindegy már. Probléma letudva és megoldva.
Megyek meccset nézni most.<#vigyor0>#vigyor0>
Eleinte azért nem törõdtem vele, mert jól kiegészítettük egymást. Én írtam az antivirusokról, õ 1-2 hétre utánam jelentkezett egy antispyware cikkel. S ez így jó volt. De csak volt.