Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Itt van alább a kép az Esemény-napló bejegyzésérõl, hátha ebbõl valaki ki tud olvasni valami okosságot.
Kép1 és Kép2
A VirusBuster 2010. februári vírus toplistája:
Backdoor.IRCBot.AAWX (65.42%)
Backdoor.Bandok.GT (5.46%)
Trojan.Oficla.XM (4.85%)
Trojan.DR.Fregee.BD (3.63%)
Trojan.FraudPack.YEC (3.37%)
JS.Chir.B (2.38%)
Trojan.Buzus.AWEC (1.28%)
Worm.Rbot.MCG (1.02%)
Worm.SdBot.GAP (0.99%)
Trojan.Buzus.AZVU (0.67%)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://biztonsagportal.hu/szamitogepes-bunozes-megduplazodtak-a-karok.html
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
De gondolom egyébként tudod mit jelent.
(Release Candidate)= Kibocsájtásra jelölt
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
A CIS (komplett telepítéssel) bõven elég. Az AV modulja felismerésben meg már nagyjából ott van a Kaspersky/Avira/ ESET/Norton ... mellett. A tûzfalát meg gondolom nem kell bemutatni.
Gyorsan fejlõdnek és fejlesztenek sárkányéknál.
Köszönöm mindhármótoknak a válaszüzenetet. Az elõérzetem megegyezett a véleményetekkel, de "kissé" túlbiztosítottam magam(ami- mint üzenetetekbõl kiderült - nem volt bölcs dolog).
Eredetileg a komplett CIS Free volt a gépemre telepítve (4 védelmi modult aktiváltam, közöttük a vírusellenõrzést is).
A KVA 2010 telepítésénél már gyanús volt, hogy néhány vírusvédelem "útban" volt neki (Clam Win Free, Windows Defender).
Amikor korábban a Combo-t telepítettem, azt nem zavarta egyetlen - már telepített - vírusvédelem sem (ezek a programok persze nem valósidõben mûködnek).
Nagyon hasznos volt a tanácsotok. A KAV 2010-et leszedem és elraktározom nehezebb idõkre.
A komplett CIS valósidõben futtatva megoldja a gép védelmét
Üdvözlettel: gy?jt?
A Windows Defenderre is meg van a válasz. <#eljen>#eljen>
Más!
Itt a februári virustoplista
Antivirus - To protect and to serve
Bõven elég a Comodo antivirusa, ne telepíts fel mást mellé, nem is ajánlott, mert hibákhoz vezethet.
A Windows védelménél ha jól sejtem a beépített Windows Defender-re gondolsz, azt nem kell kikapcsolni, telepítésnél ha Comodo nem kapcsolta ki akkor semmi baj nem lesz vele.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bocs, hogy beleszólok de ... kénytelen vagyok felhívni valamire a figyelmedet - és csupán a segítség szándékával -, amíg még nem lesz késõ.
A komplett CIS van telepítve Nálad? Mert ha igen akkor nem szerencsés két AV-t feltenni egyazon gépre és még ráadásul mindkettõnek megy a rezidens védelme is. Fõképpen nem, ha ebbõl az egyik a Kaspersky amelyik egyébként is elég rigolyás tud lenni. (és nem csak az ilyesmikre!!!)
Eddig ha nem volt ütközés a két rezidens védelem között, azt csak a szerencsédnek tudd be egyedül és ne a két AV-nak. Majd lesz és akkor készülhetsz egy szép kövér rendszer-összeomlásra. <#nyes>#nyes>
Ha majd mindkettõ ráugrik ugyan arra, és eljõ a lefagyások kora akkor jusson eszedbe majd az a pár mondat amit most mondtam. (azaz írtam)
<#vigyor>#vigyor>
A Comodo Internet Security Free 4 mellett telepítettem a Kaspersky Anti-Virus 2010 programot.
A két program valósidejû védelemmel mûködik. Tekintettel arra, hogy mindkét program vadászik a vírusokra, le kell-e tiltani a Comodo antivirus védelmét?
Vagy nem zavarják egymást?
Jelenleg együtt fut a kettõ, de nem érzékelek ütközéseket. Az más dolog, hogy egy kissé lassíthatja a rendszert.
Még egy kérdés; alternatív vírusellenõrzõ program mellett ki kell kapcsolni a Windows vírusvédelmét?
Platinásan aranyos lett! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Comodo-val rövidebb ideig párosodott a KAV, de ott kevesebbet pattogott az értesítése alapból, sõt.
Az Outpost-ban(Pro verzió) kicsit könnyebben eligazodtam mint a Comodo-ban.
Tehát nálam mind a kettõ közönségdíjas lett! <#nyes>#nyes>
Próbáld meg😄
#29914: Az unlocker nem a attribútum kényszerû módosítására alkalmazható?:S
#29916: Ha idegesít akkor tiltsd le hogy ne tájékoztasson han blokolja le(ha egyáltalán létezik😄)
#29908 : Szerintem ez a alaplapodba fog ez kerülni😄
Linux Mint 13 Cinnamon
Ami az IP címek támadását illeti, azt hiszem nincs értelme hadakozni. Egyetértek veled.
Ami a Comodo-t illeti,így minden rendben. A lényeg a vírusfelismerés!
Köszönöm az üzeneteket.
Ekkor mar kifogytam a javito otletekbol... elment IDE-kabelert a haverhoz es a tesom ide dvd-olvasojaval ujra basztam a wint
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Próbáld meg a folyamatot a ctrl+alt+del billentyûkkel leállítani.
Vagy az Unlocker programmal.