Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmilyen élvezeti cikkel, nõvel (vagy csajokkal) vagy mással sem.
Jó úton jársz!

Congratulations for Symantec!!!

De ne felejtsük el, hogy az Avira viszi a detektálási/megsemmisítési lobogót még.
Doomista
Ha pénzel nem is...sörrel biztosan.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tévedsz. Engem nem lehet lefizetni, jöhetsz egy vagon pénzel (egy vagon összekötött 100$-al), akkor sem dõlök be a pénznek. Ezt jól jegyezd meg, ilyen embert mint én, ritkán találsz!!!
<#wave><#eljen><#taps>

Talált és süllyedt! <#eljen><#vigyor0>

Hát nem talált (szerintem). Én ennek cégnek az Internet Securittyára tippeltem. <#vigyor>
Egyértelmûen ez jött ki nekem. N betûvel kezdõdik, benne van az 'Internet' és a 'Secutity' szó is.

De @Möbiusz majd kijavít vagy éppen megerõsít majd ebben. (remélem)<#wave>

<#wave><#pias><#integet2>

A három szóbol álló mint kiderült egy rogue security program.A-Squared:Link.Malwarebytes:Link.Counterspy:Link.

Doomista
<#fejvakaras><#integet2><#pias><#email>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én már kitaláltam melyik IS az amirõl írtál. <#wave>
Nem volt nehéz és kizárásos alapon - a kettõbõl ami szóba jöhetett -, csak is az egyik lehet. A másiknak nem N betûvel kezdõdik a három szóból álló neve, és nincs benne a nevében az a szó, hogy 'Internet'. A harmadik név, a 'Security az már mindkettõnél azonos. <#vigyor>

Errõl a jelenségrõl írtam le minap egy másik fórumban a 'hogyjártamat'.
KIS amint telepítve lett rögtön le is szedte az elõzõ AV után azonnal. Bootolási védelem! Jó dolog.
Katt ide.

gergely1991
Beautomalizált autorun féregSzerintem mannuálisan könnyen eltávolítható😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
TÉK

Doomista
Jó, de még se az elsõ lett 😄D

Andr0
de ez akkor is jó ^^

Armin & Ayu fan

Doomista
Én szerintem téged is lelehet fizetni!!! 😄D

gergely1991
Én nem tesztek hanem tapasztalat alapján döntök -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szerintem a teszteket is le lehet fizetni!!!
Doomista
Mielõtt beleélnéd magad, csak szólok...ez csak egy teszt.

Andr0
jaja énis ezt vettem pont észre hogy sokat ugrott 😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Az...pedig eddig mindig a advanced **2 csillagosban szerepelt, de most a legjobb helyre ugrott :]

Andr0
2. hely. nagyon szép 😉

Armin & Ayu fan

Szuper!!!

I: G Data
II: Avira
II: Panda

Látom az ESET, Avast!, BitDefender, Kaspersky, AVG leestek egy kissé.

Szerintem, most sokan áttérnek a fent említettek valamelyikére!!!

<#taps>
Szervusztok!
Hol lehet megtalálni a Malwarebytes' Anti-Malware program legfrisebb definícióit (frissítési adatokat)? Valamikor régebben a Malware Fórum valamelyik topic-jába találkoztam vele, de most nem találom.

Üdvözlettel: gy?jt?

Pano
Tejóég, de rusnya. Nekem marhára nem tetszik :S Remélem ez csak kezdetleges 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991

Narxis
Páran kaptak egy korai alfa/beta változatot, szerintem a végleges nyáron jön.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
tudni mikor lesz letoltheto? vagy mar van?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Martinez01
Köszönöm sikerült!<#worship><#eljen>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Narxis

Engem is.
Viszont a False positív találata az sok egy kicsit. (47)

Narxis
Nem semmi, PC Tools eredményén meglepõdtem.

RBJ
a detektálási aránynál a panda meglepett a 3. helyével.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Az attól függ... de, ennyire nem kéne bonyolítani a dolgot <#ejnye1>

Doomista
De nem is rólad. <#nyes>

sznorbi2
A francba köszi, hogy mondod én még azt gondoltam, hogy 1845 van.<#hehe>

Mivel nem én összesítettem ezért nem nyilatkozom róla csak gondoltam esetleg másra másnak is jó lehet!
Elég sokfélénél van régebbi és a jelenlegihez is eltávolító.
Nem csak az Aviráról szól a világ. <#nyes>

Antivirus - To protect and to serve

Doomista
Avira 6 Antivírus: Letöltés

Ez valami vicc? 😄
Nem 1845-ös év van hej :\

sznorbi2
Na akkor én is dobok rá egy lapot!
39 antivirus és anti-spyware program eltávolítója
A mûködését nem tudom mindnek mivel nem volt rá módom mindet kipróbálni.

Antivirus - To protect and to serve

Ez másik fórumon is elõjött már. Saját eltávolítója sem szedte le. Megoldás az volt, hogy fel kell telepíteni egy uninstallert. Revo Uninstaller (érdemes ezt használni minden program eltávolítása kor)majd ezután csökkentett módban indítani a windowst és a Revoval leszedni. Ilyenkor nem indul el semmi az avastban ezért ez a megoldás. Nem vezetett sikerre az sem ha ki lett kapcsolva az összes modulja.

gergely1991
Had pontosítsak : aswclear5

gergely1991
És próbáltad már úgy hogy az összes védelmet kikapcsolod?
Alternatív megoldásként: Unistall utility

Martinez01
Sziasztok!
Letöltöttem a legújabb Avast 5 Pro Változatát (természetesen a próbaidõst) és nem tudom letörölni ha Programok Telepítése/Törlésében próbálom nem lehet sehogy sem!!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Majd ez ki olvassa:Link.

Helyes.

... több av neve is eszembe jutott, de bevallom, hogy erre nem tippeltem volna
<#vigyor>

Doomista
Szerencséd, hogy avirát használsz. Most megvédett egy trójai programtól. Érdekelne azért az a vmw fájl, meg a report=log file 😄

Pano
kaspersky

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Letöltöttem egy filmet wmv-ben egy torrentrõl és mikor el akarom indítani, akkor a media player kéri hogy letöltsön egy kodecet hozzá, ami egy exe fájl. Mikor OK-ra kattintok, hogy futtatás, az Avira trójait jelez. Tényleg az lehet és a film csak átverés lehet? Vagy ?

Doomista
Azok akár 😄

Doomista