41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#32154 A kérdés csak az hogy az emberi szervezett kapacitása elegendő-e ahhoz hogy a KIS futni tudjon? -
Black7Seven #32153 Embert fertőzött meg számítógépes virus. -
kl24h #32152 Kinevezték a Pentagon kiber-parancsnokát -
#32151 Milyen ? -
#32150 huu milyen banner. -
kl24h #32149 Visszaütött a spammer-vád -
#32148 -
#32147 -
#32146 ja jól látom system32-ben van ez a szemét akkor ez 100% vírus:D (nem figyeltem rendesen meg fáradt is vagyok) -
#32145 telepítő berak(mármint azt a cd-t amivel a jelenlegi win van) utána sfc/scannow beírása a parancsértelmezőbe vagy a futtatásba és vársz egy kicsit....
Explorer hiányban javaslom a total commandert:D -
#32144 Köszi Narxis és Doomista gyors válaszotokat! :) Kitöröltem, a regeditből és a msconfignál is. Na meg persze az Avasttal :) További jó fórumozást, és jóéjt! -
#32143 Értem én :D Csak az explorer.exe -t törli (úgy tudom rendszerfájl:D) vagy a fertőzött részt úgymond :D De dobok egy képet azért. :)
Köszi a gyors segítséget :) Ez az explorer.exe végülis milyen rendszerfájl?:DKep -
#32142 Szerintem is töröld...ha meg az explorer-t törölné, pl failból, vagy falseből, akkor is más át tudja dobni a sajátját, és a feladatkezelőből is tudsz addig irányítani :D -
#32141 Irtsd ki. xD -
#32140 Hali! :)
Van egy friss windows xp-m. Ma este az Avast home edition egy rootkit-et érzékelt, méghozzá a C:\WINDOWS\System32\explorer.exe -t. A vírus neve: win32.Poison-RZ [Trj]. Ez mennyire fake alert?:S Mit kéne tennem, nem merek semmit se csinálni :(
Előre is köszönöm a tippeket. -
#32139 Fu, ez a viruswatch megint 2 napja nem hozza meg az e-mailokat...most megint csomót fogok kapni egyszerre...akkor tényleg spamerrá fogok válni most már... -
#32138 A Comodo Defense+ értelmezhetetlen alertjeinek. Lehet korábban véletlen letiltottál valamit Comodoval ami az Avast működéséhez elengedhetetlen volt. -
#32137 Érdekes... Eddig szenvedtem ezzel az egésszel, aztán most Comodo jelzett, hogy az avast.setup alkalmazás valamit szeretne csinálni, engedélyeztem, frissített az avast és mostmár minden oké.:D
Ez minek tudható be?:D -
#32136 Ezzel tolj egy deep scan-t miután frissítetted: Link -
#32135 Mi lehet a probléma? Mit tegyek?:(
Egyszer csak rendszerindításnál ez fogadott. Nyomtam egy resetet, utána már a biztonsági központ sem jelzett. A szolgáltatása leállt. Az avastnál pedig nem lehet újra elindítani a védelmet, hiába próbálom. -
#32134 Hát az volt, ZoneAlarm Extreme Security, annak a része volt, de az a halálba kergetett, hogy minden gép indításnál/restart-nál elfelejtette a beállításokat, de ha még csak elfelejtette volna... max. beállításokkal indult aztán dobálta fel az ablakokat, hogy xy program csatlakozni akar a netre, yx program gyanús folyamatot indít stb. :D
Le lehet tölteni külön a ForceField-et de azt meg jó rég frissítették utoljára, asszem tavaly, biztos azt akarják, hogy vedd meg a drága Extreme Security-t. Amúgy meg az csak egy sandbox, egy jó tűzfal sose árt. :D -
#32133 ............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\.............. -
#32132 nem neked van szuper böngészős védelmed, vmi Force Field, amivel nem kapsz be semmit? minek tüzfal?:p -
#32131 LOL, nem blacklistelték az Outpost lifetime liszenszem hanem frissítési probléma volt, mindenkinek azt írta, hogy lejárt a liszensze, bővebben outpost fórumon akit érdekel: Link
Most klikkeltem az update-re és gond nélkül frissített. -
#32130 Üdv mindenkinek!
Most próbálgatom az Avirát,amúgy teccik.....eddig.
Eddig avastom volt de megelégeltem a hozzá nem értését a programnak.
Főként h megkajálta a netem sávszélességét,na ez betette a kaput nálam,és le is írta egy életre magát az avast.
Többnyire az aviráról csak pozitívumokat olvastam.
De majd az idő vasfoga kivallatja ezt is. :)
-
Charun #32129 Köszi,akkor próba szerencse alapon hátha vele lesz isten.Ha nem,akkor tévedtem. -
#32128 Nem, hanem azt, hogy ha isten nincs vele, akkor ellene van. -
Charun #32127 Azt mondod,hogy ez gép függő vagy oprendszertől függ 32-64 bites.Win 7 32 bit-re raknám fel azon stabilan megy? -
#32126 Nem mindet, de honnan tudod előre hogy a haverodnál is elő fognak jönni azok a/az a hibák/hiba? -
#32125 Jó lett az új banner, szarabb füvesre számítottam. -
Charun #32124 Avira fanok-tól kérdezném kijavították-e az újabb verziókban a hibákat.Szeretném felrakni ismerősöm gépére de így nem merem ajánlani. -
#32123 Narx, köszi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is lesz több, mert ha többet bele rakok túl zsúfolt lesz és iszonyat ronda -
kl24h #32122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a banner csak Free Verzió, mivel nem tartalmazza az összes antivírust! -
#32121 Jeeeeee, füves banner rulzik. -
Arkon #32120 Szerintem ezt, de várj meg több választ is mert hátha tévedek.
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
Ebben meg nem vagyok teljesen biztos, hogy szükség van-e rá.
O4 - Global Startup: Update ESET's license.lnk = C:\Program Files\ESET\MiNODLogin\MiNODLogin.exe -
#32119 Hello ebbol mit fixaljak??
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
C:\WINDOWS\system32\FsUsbExService.Exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\mdm.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
F:\FTP LETOLTESEK\Új mappa (2)\Progi\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1193922969
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: FDMIECookiesBHO Class - {CC59E0F9-7E43-44FA-9FAA-8377850BF205} - C:\Program Files\Free Download Manager\iefdm2.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: DAEMON Tools Toolbar - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /installquiet
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe" /hide /waitservice
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - Global Startup: Update ESET's license.lnk = C:\Program Files\ESET\MiNODLogin\MiNODLogin.exe
O8 - Extra context menu item: Az összes letöltése Free Download Managerrel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dlall.htm
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Kijelölés letöltése Free Download Managerrel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dlselected.htm
O8 - Extra context menu item: Letöltés Free Download Managerrel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dllink.htm
O8 - Extra context menu item: Video letöltése a Free Download Manager-rel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dlfvideo.htm
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International
O11 - Options group: [TABS] Tabbed Browsing
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1272649392718
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{8C3237C3-4570-48D4-9254-B124E5B3E851}: NameServer = 193.110.57.4 193.110.56.8
O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O21 - SSODL: WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll
O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\EHttpSrv.exe
O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
O23 - Service: FsUsbExService - Teruten - C:\WINDOWS\system32\FsUsbExService.Exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Unknown owner - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe" -service -config "C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\jqs.conf (file missing)
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe -
Black7Seven #32118 Parameter Exchange Attack (Paraméter Cserés Támadás)
link -
#32117 Figyelj Doom szerinted lenne más megoldás? Szerintem nem.. -
#32116 Na gergely agyát felkúrták megint, most már nem csak nekem sikerült ^.^ -
#32115 muszáj