Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Lebénulna a szerere... szerintem ez az ok...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Pano
Szerintem amíg hivatalosan, a saját weboldalukon nincs kitéve, nem tekinthetõ véglegesnek.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Itt a !!!! Softpedia Mirror (RO) - V10 EN !!!! linkre kattintva elérhetõ a 10-es Avira. Nem tudom láttátok-e...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Mindegyikrõl írtak itcafe.hu-n, rá tudsz keresni. Nod-ot még akkor használtam is, de mivel kb. 15 percig volt elérhetõ a rossz frissítés magyar idõ szerint hajnali 5-6-kor ezért nem érintett.

Avast-nál pedig úgy emlékszem a spanyol nyelvû Windows-ok voltak érintettek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Nortonál, Nod-nál és Avast-nál is volt ilyen baki, tavaly asszem." - nem olvastam ezekrõl, ha lett volna probléma vagy lehet én nem voltam figyelmes és ezért nem tudok róla.
Narxis
Nortonál, Nod-nál és Avast-nál is volt ilyen baki, tavaly asszem.

Nem használok már G Datat, de gondolom érintett a bakiban.

Most már 2 vírusírtó esetén történt meg:
1. most a BitDefender és valamikor az AVG
2. nemcsak a vírusírtók keretén belül, hanem nemrég a Windows frissítésnél is megtörtént, hogy a szakemberek tévedtek

A GData-nál nem voltak ilyen gondok (64 biten)?
Narxis
<#mf2>

Doomista
Nyuuugoooddjjj meeeeeeeeeg, õk nem fogják megteeeeennnnnniiiiiii!

De én igen.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ne tegyék!!!!

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Narxis kollégánk miatt nem kell aggódni majd kimenti magát a szrból,de ha mégse akkor a börtönablakából sg-zik majd😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Ezét fel is tudnánk jelenteni, vagy a játék fejlesztõi is megtehetnék, ugye tisztába vagy ezzel? 😄

Narxis
ajjaj, most lebuktam 😄

gergely1991
Na akkor..serialt nem de vírust csak találtál😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Ha egyáltalán ha figyelted volna akkor csak feltételeztem..grat buktad 1-es leülhet
<#idiota><#idiota>

Narxis:vagy...uninstall-uninstall-uninstall <#idiota> <#idiota>

Doomista
Ejnye warez úr, tessék megvenni a Bioshock2 játékot eredetibe xD

Narxis
Ejnye mit találtam....

http://www.megaupload.com/?d=MUIG641F

Narxis
Vagy inkább õk is emberek. 😄

backup-backup-backup

és nincs gond.

Doomista
1-es, leülhet. <#smile>

gergely1991
Ez egy olyan jelenség mely állíthatjuk hogy a vírusirtó is lehet vírusos <#smile>

Doomista
Ez bizony kellemetlen egy dolog.

Narxis

gergely1991
Na ha én azt tudnám😄D
Én se halottam még életemben róla XD

Hellóka!Most olvasom!Mégis csak kamu??? 😊

Hát megmondom õszintén hogy egészen tegnapig én se hallottam róla.Meg is lepõdtem miután véletlenûl megtaláltam egy warez oldalon.Aztán utánna néztem google-n hogy nehogy valami kamu legyen,még mielõtt felraknám.....végûl is nem kamu csak sz.r!

gergely1991

Doomista
Szerintem senki. Szar alap program lehet, mivel sosem hallottam róla 😄

Tegnap feltettem a gépre de nem igazán jött be.Kicsit mintha átláthatatlan lenne az egész,vagy csak nekem tünt ugy.Uninstall lett belõle.

Szép napot!
Lenne egy kérdésem hozzátok.Probálta már valaki a ZeroSpyware programot?Zero

Miféle lehet ez?

Köszönöm Narxis.

----------------------------------------
A legbiztonságosabb böngészõ. Kitaláljátok vajon melyik lehet az?

Ha kiváncsiak vagytok rá akkor a spoiler rejti a választ és benne a linket is a cikk elolvasásához.

http://www.technet.hu/notebook/20100322/internet_explorer_8_a_legbiztonsagosabb_bongeszo/

<#vigyor0>

Narxis
2010 IS-t használtam.

Doomista

Szia!

Arra nem válaszoltál, hogy Te melyik terméküket használtad?
Megírnád?

Narxis
Ennek örülök, igen, ez a G Data minõség. ;-)

Pano
Akkor mázlid volt, nálam volt, hogy hetek teltek el, mire válaszoltak 😄 Igaz, az még 2009-es idején volt.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hali Narxis!

Közben történt részemrõl néhány levél váltás is a G Data hazai képviseletével. Azt írták - többek között -, hogy a 2010-es termékeikben sok változás történt az elõzõekhez képest. Többek között jelentõsen javították a memória igényt és a memóriahasználatot is. Egyik ügyfelüktõl még - a levelem hatására és ez nagyon pozitív a részükrõl - rá is kérdeztek erre, hogy mi a tapasztalata mert Õ éppen egy átlagos képességû laptopon használja a terméküket. (G Data IS 2010) Elõtte ez az ügyfél már használta a G Data 2009 IS-t is és elmondása szerint annál azért érezte és észrevehetõ volt a G Data jelenléte, de a mostani 2010-esnél már nem vesz észre semmit.
Elég jól hangzik minden estre és csak dicsérni tudom a support hozzá állását és a gyors válaszokat. Fél órán belül megjöttek a válaszaik minden e-mailemre!

Te melyik terméküket használtad? 2009 vagy 2010 és AV vagy IS?

Szia!

Köszi a gyors választ.
A munkámhoz használt (és ezért sokat hozom-viszem) laptopomra tervezem? feltenni. RAM-ból éppen megvan az 1 GB. Kaspersky volt rajta sokáig, egy ideig nem használtam a laptopot de most szükség lesz rá.

Narxis
Szia Arkon!

A G Data mindenképp a gépigényesebb vírusirtókhoz tartozik mint pl. a Kaspersky. Boot idõt növeli egy csöppet, nem számoltam mennyivel, RAM-ból legyen minimum 1 GB és akkor nem szabadna lassulást érzékelni.

Internetezést nálam nem lassította, legalábbis nem vettem észre.

Én kérdeznék és @ Narxis olvtárshoz intézném kérdésemet, mert ahogy láttam Õ használt hosszabb ideig G data-t.

Szia Narxis!

Te már használtál G Data-t. Be tudnád nekem határolni, hogy mennyire gépigényes? Támpontnak talán segít ha azt mondom, hogy NOD32/ESS után a KIS-nek - a bebootolási idõ+rendszer hadrafoghatósága - még plusz fél perc kellett legalább az elõzõ kettõhöz képest. Ebben melyikhez áll közelebb? Utána már a netezés alatt nem nagyon, de azért valamelyest érezhetõ volt, hogy a KIS mellett kicsivel lassabban töltõdnek be oldalak meg hasonlók.
Nagyon köszönöm a válaszodat elõre is.

LeonSilver
http://hu.gdatasoftware.com/uegyfeltamogatas.html

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok!

Tud valaki arról, hogy a G-Data-nak van-e magyarországi képviselete? (supportja?)
Ha igen akkor légyszi tegye be ide nekem az elérhetõségi linkjét.

Köszike.

gergely1991
Ez nem semmi 😄
13 millió számítógép lett a Mariposa botnet hálózatnak a tagja.Aki meg rá megy a macika honlapjára elégé érdekes kezdõlapot fog látni😄

gergely1991
Hát nem tudom hogy van ez..
Bár.. elõfordulhat hogy amerikai weboldalakhoz egyesek ott illesztik be iframe-ként a vírusaikat.
Amúgy meg amit írtam nem biztos hogy szó szerint kell érteni bár akinek van kellõ angol tudása(sajna igen alacsony nálam) esetleg meg tudná erõsíteni.

sznorbi2
Ez furcsa, mert még tavaly valahol azt olvastam, hogy az oroszok és a kínaiak írják a legtöbb kártevõt.
Ezek szerint amerikai szervereken pihentetik õket?
Mint látom estére beindult a spoilerzóna!

Antivirus - To protect and to serve

Pano
Akkor marha jó dolgod lehet, mert, hogy még nem nélkülöztél eléggé, az biztos! 😄
Amúgy, ennyi off még bõven belefér, nem kell aggodalmaskodni, ezért van a spoiler

gergely1991
Érdekesség(angol)
Ebben az áll(ha jól értelmezem) hogy a elemzésük szerint a legtöbb rosszindulatú weboldal nem a kínai hanem a amerikai szervereknél mûködik....
Ennek mennyi igazságtartalma lehet? <#fejvakaras>

Jim Morrison
atiirhatnatok a topikcimet Spoiler topik ra

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
Azt hiszem szegény Panonak lesz egy kis munkája😄

Doomista
Most elszomorodtam...😞