41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Andr0
    köszi szépen ;)
  • kl24h

Meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó a detektálása, egy kicsit javítottak rajta. Csak ajánlani tudom. Azért is tetszik, mert kevés a false riasztása.
    Hátránya, hogy egy kissé lassítja a gépet.

Szerintem a Kaspersky (inkább Kaspersky Internet Security) is jó cucc. Nem használtam, de itt a fórumozok közül van aki használja és több információt nyújthat.
  • nandorb
    haha...
  • Narxis
    Majd mék és a Nod nevében lekésellek. :D
  • Narxis
    Asszem kapott egy viselkedéselemzőt, de az ingyenesben csak félig működik, a fizetősben teljes körű.

Szvsz nem nagy durranás, én inkább mást választanék mert ingyenesben is van jobb nála.
  • nandorb
    Menny BC2-zni akarlak lekeselni jo parszor megerdemled mar.
  • Narxis
  • Pano
    Azért bármi nem, mert pl egy Virusbusternél vagy a mai F-Prot-nál még a nod32 is jobb :D
  • Pano
    Ja, és jó tudni, hogy a FREE verzió a végtelenségig leegyszerűsített verzió. Tehát nincs külön web monitor, beállítási lehetőségek se sok van és nincs automatikus frissítés. Egyetlen nagy előnye a felhő alapú technológia, azaz real-time kapcsolódsz a legfrissebb védelmhez és a felhasználók támaszkodnak egymásra.
    De ha már free-t keresel, sztem Avira Free-vel sokkal jobban jársz. De ez saját vélemény.
  • nandorb
    hat Nod32-tol barmi jobb.
  • Pano
    Megfelelő antivirus, ha olyan gépre telepíted,

- Amin csak dolgozol
    - Csak általános weboldalakon böngészel (hírportálok, közösségi oldalak, e-mail, chat, általános fórumok stb).

Ha már szoktál letöltögetni, szeretsz egyik oldalról a másikra ugorgatni, felfedezgetni, akkor inkább más.
  • RETROB0Y
    Kijött az 1.1es Panda Cloud Antivirus

Ez most végülis micsoda?

Érdemes használni?

Jobb mint a Nod32?
  • Andr0
    Ki használ Nortont? az Antivírus verziója állítólag most elég jó (olyan téren, hogy napi frissítsek, gépigény, böngészés sebesség detektálás) Ha valaki használja asziszem talán a 2010-es verziót akkor írjon már véleményt róla hogy mégis mennyire jó? A másik opció a Kaspersky. Szerintetek ezek az indokok alapján melyiket válasszák? (Én Avira-t használok:d számomra a best (Y) so nem nekem lesz az infó) Előre is köszi ;)
  • lck
    Seven alatt én is.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ezt egy-két egyszerű módszerrel megoldom
  • nandorb
    Hat detektalasban kb. Nemtom nem hasznalt hosszutavon a vipret de allandoan jon toluk spam az mar idegesit.
  • Madmano
    Amúgy lehet ebben a fizetett reklámban valami.Ahogy végigpörgettem,mindegyiknél a Vipre-t hozza ki nyerőnek....
  • Madmano
    Pár hszólással lejjebb te írtad,egy szinten van a Kaspersky és a Vipre....
  • nandorb
    Nem kell vmi. teszt hogy megbizonyosodj ezekrol mert szerintem a Vipre fizetett reklamat lattod ott.Kaspersky nem reklamozza magat.
  • Madmano
    Ehhez mit szóltok?Konkrétan ahhoz,hogy e szerint a Vipre a nyerőbb a sima KAV-nál.
  • Madmano
    Akkor mégis mi a különbség a kettő közt,ami a KIS oldalára billenti a mérleget?
  • Arkon
    Köszi.

Nem hinném, hogy kevesebb védelmet adna mint a KIS.
  • Madmano
    Persze,hogy nem gond.Leszedtem a Premiumot.Leszedem a KIS-t,aztán meglátjuk.A KIS-nél kisebb biztonságban leszek a Vipre-al,mit hallottatok?
  • Arkon
    Hali!

Ha nem gond az angol akkor a 4.0 Vipre-t tedd fel. Az már kiforrottabb. Magyar nyelvű a 3.1-es.
    Ha még többre vagy kíváncsi - és erről a tapasztalatod engem is érdekelne - akkor próbáld ki ha javasolhatom a Vipre Antivirus Premiumot. Ez tűzfalas és (állítólag) teljesen újra írták az eddigi Sunbelt(Kerio) tűzfalat ebbe a verzióba.
    Majd írd be ide a tapasztalataidat.
    Ha jól látom akkor lehet kérni 30 naposat is belőlük. Link.
  • Madmano
    Én is gondolkodom a Vipre kipróbálásán.Nem tudom,miért,de bassza a csőröm.A Kaspersky után,közben.Ha lecsippentem a KIS-t,főlhányom a Vipre-t,aztán vissza(mivel a Vipre csak 15napos trial)nem marad semmi,ami megakadhat a KIS torkán,igaz?
  • lck
    Minden rendben vele. Soha nem voltak ilyen jellegű gondjaim. Vizsgál - frissít - irt.
  • L7wy
    A kis gépigénnyel nekem se volt gondom, de pl a scan résznél csak az ikonok voltak, és nem lehetett vizsgálatot indítani, a frissítés elindult, majd jelzi hogy frissült, de a frissítés lapon még mindig megy a letöltés... nálam ilyen abszurd dolgok jöttek elő, és azért mondtam h nem stabil...
  • lck
    Semmi gondom nincs vele. Teljesen stabil, megbízható, kis gépigényű.
  • Rage47
    total commanderrel akarok másolni a másik gépre, de mindig ki kell hozzá kapcsolnom a tűzfalat :|
  • L7wy
    Valamelyik nap feltettem avast! ot, hát borzasztó XD annyit szenvedtem vele..., nem egy stabil program...
  • lck
    Avira free minden frissítésekor felad egy reklámablakot - hogy vedd meg. Avastban nincs ilyen. Ezt is vedd figyelembe, hogy zavar-e.
  • MeoH #32243
    Mind2 jo valasztas, kis gepigeny es megbizhatoak. Detektalasban talan Avira erosebb, Avast viszont magyar.
  • Zénó13
    Hello
    Ingyenes vírusírtók (tűzfal nélküli) közül melyik a legjobb választás egy abszolút kezdő user számára? Avirara illetve Avastra gondoltam, melyik jobb választás?
  • nandorb
    Jo kerdes mire kene? file megosztasra?Ha igen akkor en erre a legjobban azt szoktam csinalni hogy torrentbe rakom a filet es ugy kb. 2-10mb/s el atdobja a filet.
  • Rage47
    Mit kell beállítani a KIS 2010 tűzfalán, hogy az itthoni másik géppel lássam a KIS-es gépet a közös hálózaton keresztül?
  • Narxis
    Panda 2011 újdonságok

Virtual Browser, na erre kíváncsi leszek.
  • Narxis
    aranyos :D
  • Doomista
    "koncz - 2010. május 19. 14:36

valaki megmondaná hogy hogyan kell virusölőt letölteni? aki tudja irja meg."

Jó, persze, megértem, nem is szép dolog ilyenen nevetni.
  • alratar
    Nekem azért felel meg, mert ingyenes!
    Persze minden hónapban aktiválni kell, de az nem nagy cucc!
  • Arkon
    Alapvetően jó.
    Bár vannak bugjai még. Ilyenek például, hogy akadozik a virusadatbázis frissítés nála. Akár 3-4 szignatura bélyeggel is késhet. Ez legalább egy napi késés idehaza a legfrissebbhez képest!
    Aztán van amikor lefagy a böngészőben egy megnyitandó oldal.
    Ezeket másik fórumban olvastam és nem az én tapasztalataim!

nandorb
    Az, hogy olcsóbb azt aláírom. De hogy kb. egyenlő lenne tudásban egy Kaspersky-vel az azért erős túlzás.