Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali.Mizujság az Avira 10-el?Érdemes a Kaspersky-rõl váltani rá?

Doomista
Hát de minek ezek, ha van promo ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jó munkásember írása. <#vigyor>

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Meg a megvásárolt kulcsok sem. <#vigyor>

Valóban van avairanal is blacklist és ellenõrzik is rendszeresen.

Doomista
Igen? Akkor ezek szerint csak a promo kulcsok nem kerülnek blacklistre.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Pedig van blacklist Avira-nál. Nekem is volt 2014-ig kulcsom, de blacklistes lett. Ezért jók a promós kulcsok.

AVIRA - \"More than security.\"

Akkor én mit is mondhatnék már ezek után? Katt ide.

<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>

RBJ
photo lekvár mi? irigykedsz.

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Nincs blacklist?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Aviránál nincs olyan, hogy blacklist.
Az ottan meg photoshop xD

Pano
Na, meddig lesz az a kulcs érvényben szerinted? 1 hét, 2? 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ

nem azért , hogy vagizzak <#zavart1><#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Bakker! Ez egy avirás promo kulcsnak felel meg !!!

Lehet, hogy ez a link már volt, de gondoltam felfrisítem az információkat.
Norton Internet Security 2010 free 90 day
Doomista
Az az administrator fülben szerepel :-o
Hát ugye 2 féle képpen lehet frissíteni, vagy letöltöd a 9es verzióval, vagy a hivatalos oldalról :\ De ezt nyilván tudod. Máshogy nem...

Jim Morrison
Nem tudom updatolni az avirat :
scheduler has not been started

hivatalos link nem jo :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
<#duma>

Mi lett az avast!-al?
Doomista
Miért? Te nem használod, én igen, én megmondtam, te nem, ez ennyire egyszerû! El kell hinni, vagy a homokba dugni a fejed 😄DD

gergely1991
Avira 😛

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Hát ezt nehéz elhinni!<#wow1>

Doomista
Olyan nincs.......

nandorb
USB Flashmemoria-ra kell vmi. szuper kis antivirus... a kaspersky melle...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Háló!

Csak azért kérdeztem mert pont éppen azok panaszkodnak, akik 32 bitesen használják az 10-es avairat. A Proaktiv moduljára panaszkodnak többen.

lck
Na feldobtam én is a 10-es free-t.
Mivel a free-t raktam, azért mankónak meghagytam mellette az Immunet Protect-et.

Kíváncsiságból kicsomagoltam az itt régebben belinkelt 100 illetve 70 db vírusos állományt tartalmazó fájlokat.

A 170 db fájlból az Avira + Immunet összesen 4 db-ot hagyott meg.

Asszem ez jó arány - bár a minták azért már réginek mondhatók.
Doomista
Na Háló!

Win7 32bit, de majd átváltok 64bit-re!!

Hali!

Min használod a cuccot? Win7 azt gondolom, de 32 vagy 64 biten?

Doomista
#30131-#30132

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnálom szegény szerencsétleneket 😄

Doomista
Az általános tapasztalataim 1-2 óra alatt...

Nem a hivatalos oldaláról, hanem a programmal frissítettem a 10-es verzióra. Kicsit necces volt, mivel két ablakot is kilõtt a végén, az egyikben arra figyelmeztetett, hogy a protactive részlegét installáljam fel, a másikban meg restartot kért...elõször a proactive installra nyomtam, de a végén failed lett az install, úgy hogy a restart megoldásnál döntöttem, az után már felrakta a proactive részleget

Key-t megjegyezte, a beállításokba csak egy dolgot kellet úgy mond belõnöm, még pedig a "Windows Host file is...lock or unlock", én belockoltam...proactivenél csak annyit lehet állítani hogy kikapcsolod vagy be 😄

Dizájnnal az ég világon nincs semmi gond, letisztult, egyszerû, szép dizájnt terveztek neki, szarabbra számítottam, de a beállitásokba is korrekt egyszerû kivitelezett ikonok vannak, és most már nem mondhatjuk a programról, hogy fapados a kinézete...

A boot idõmet nem lassította, sõt, a windows indulásakor gyorsabban töltõdik be az antivírus. Rendszer lassulást sem éreztem, a cpu 0-2% között mozog, 36 megát zabál. Scan idejét lemértem, gyorsaságából nem veszített...Végre a nálam egy fennakadt bug is megszûnt, még pedig mikor az avira centralba mentem, és az "Administration" fülre kattintottam, befagyott a fõ részlege, most már ezzel sem idegel.
Internet kapcsolatom nem lassítja, se a letöltést, feltöltést. Játékok is rendesen futnak, nem kiabál be a tûzfal, vagy egyéb gond sem születik...

Egyszóval nálam tökéletesen mûködik, egyenlõre. Ha egyéb dolgot tapasztalok, úgy is leírom.

Jaja én is olvasom több helyen, hogy gondok vannak bizony az új 10-es aviraval. Frissítéskor lefagyás meg hasonlók.

Akkor legalább nem lesz egyedül a Kaspersky a bugjaival. <#vigyor>

Narxis
Azt írják sok helyen, hogy bugos és vagy 2 perccel is növeli a boot idõt.

Doomista
Mûködik az elõzõ key.
Nem kellet újra beállítanom, azt is megjegyezte. (csak egy dolgot kellet belõni)

gergely1991
2 hónapos promó?
Na itt is mûködik még az elõzõre szánt változatt vagy nem is lényeges? 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Hát igen lesz vele(nem is kicsi) munkám😄
De legalább nem kell a kevéske angoltudásomat felhasználni😄

Doomista
<#worship><#worship><#eljen><#worship><#worship>

Pano
Csak tudnám mit erõlködsz, amikor egyszerûen nem fogod tudni normálisan lefordítani.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
<#miaz> link <#miaz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Doomista nagyon elhallgatott az új aviraról. Vagy szivatja Õt is vagy lehet, hogy belelmerültek mindketten a boldog szimbiózis állapotába?
<#vigyor>

Másik fórumon olvasom a hsz.-eket, hogy közel sem sikerült annyira jóra ez az új 10-es avira mint azt sokan és már nagyon várták.

Pano
Azért nem az, mert még mindig jóval több a 32 bites rendszert használók száma, mint a 64-eseké.
Csak egyszerûen hihetetlen, hogy 2010-et írunk és a mai napig képtelenek 64 bitre normálisan programozni, annak ellenére, hogy már jó pár éve a 64 bites prociké a piac.

Polonic
Igen. Szomorú, hogy még most sem az x64 az elsõdleges platform.
Mondjuk más terméknél is volt ilyen, hogy egy bizonyos funkció késõbb jött x64-re.

Narxis
😄

gergely1991
Na még kiegészítendõ:
ezen kívül a keresési idõ,a keresés során felhasznált RAM CPU használat,esetleges fagyási jelenségek vagy bug(ok),stb..

Pano
Az derék.. pont a legnagyobb újítás nem megy 64 biten xDDD

gergely1991
És a heurisztikus felismerés?

Polonic
64 biten nincs proaktív modul.

Polonic
Nyilvánvalóan ugyanazt az eredményt fogja szülni mindkettõ, mivel az adatbázis ugyanaz. . .

Narxis

gergely1991

Látod itt a topikban is van tolvajság.
Most legalább van detektált személy!