Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valóban van avairanal is blacklist és ellenõrzik is rendszeresen.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AVIRA - \"More than security.\"
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Az ottan meg photoshop xD
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Norton Internet Security 2010 free 90 day
Hát ugye 2 féle képpen lehet frissíteni, vagy letöltöd a 9es verzióval, vagy a hivatalos oldalról :\ De ezt nyilván tudod. Máshogy nem...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Csak azért kérdeztem mert pont éppen azok panaszkodnak, akik 32 bitesen használják az 10-es avairat. A Proaktiv moduljára panaszkodnak többen.
Mivel a free-t raktam, azért mankónak meghagytam mellette az Immunet Protect-et.
Kíváncsiságból kicsomagoltam az itt régebben belinkelt 100 illetve 70 db vírusos állományt tartalmazó fájlokat.
A 170 db fájlból az Avira + Immunet összesen 4 db-ot hagyott meg.
Asszem ez jó arány - bár a minták azért már réginek mondhatók.
Win7 32bit, de majd átváltok 64bit-re!!
Min használod a cuccot? Win7 azt gondolom, de 32 vagy 64 biten?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a hivatalos oldaláról, hanem a programmal frissítettem a 10-es verzióra. Kicsit necces volt, mivel két ablakot is kilõtt a végén, az egyikben arra figyelmeztetett, hogy a protactive részlegét installáljam fel, a másikban meg restartot kért...elõször a proactive installra nyomtam, de a végén failed lett az install, úgy hogy a restart megoldásnál döntöttem, az után már felrakta a proactive részleget
Key-t megjegyezte, a beállításokba csak egy dolgot kellet úgy mond belõnöm, még pedig a "Windows Host file is...lock or unlock", én belockoltam...proactivenél csak annyit lehet állítani hogy kikapcsolod vagy be 😄
Dizájnnal az ég világon nincs semmi gond, letisztult, egyszerû, szép dizájnt terveztek neki, szarabbra számítottam, de a beállitásokba is korrekt egyszerû kivitelezett ikonok vannak, és most már nem mondhatjuk a programról, hogy fapados a kinézete...
A boot idõmet nem lassította, sõt, a windows indulásakor gyorsabban töltõdik be az antivírus. Rendszer lassulást sem éreztem, a cpu 0-2% között mozog, 36 megát zabál. Scan idejét lemértem, gyorsaságából nem veszített...Végre a nálam egy fennakadt bug is megszûnt, még pedig mikor az avira centralba mentem, és az "Administration" fülre kattintottam, befagyott a fõ részlege, most már ezzel sem idegel.
Internet kapcsolatom nem lassítja, se a letöltést, feltöltést. Játékok is rendesen futnak, nem kiabál be a tûzfal, vagy egyéb gond sem születik...
Egyszóval nálam tökéletesen mûködik, egyenlõre. Ha egyéb dolgot tapasztalok, úgy is leírom.
Akkor legalább nem lesz egyedül a Kaspersky a bugjaival. <#vigyor>#vigyor>
Nem kellet újra beállítanom, azt is megjegyezte. (csak egy dolgot kellet belõni)
Na itt is mûködik még az elõzõre szánt változatt vagy nem is lényeges? 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De legalább nem kell a kevéske angoltudásomat felhasználni😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másik fórumon olvasom a hsz.-eket, hogy közel sem sikerült annyira jóra ez az új 10-es avira mint azt sokan és már nagyon várták.
Csak egyszerûen hihetetlen, hogy 2010-et írunk és a mai napig képtelenek 64 bitre normálisan programozni, annak ellenére, hogy már jó pár éve a 64 bites prociké a piac.
Mondjuk más terméknél is volt ilyen, hogy egy bizonyos funkció késõbb jött x64-re.
ezen kívül a keresési idõ,a keresés során felhasznált RAM CPU használat,esetleges fagyási jelenségek vagy bug(ok),stb..
Most legalább van detektált személy!