Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
NEM AKAROK PÉNZT KIADNI ÉRTE !!😊
Sucked Security++
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#hawaii>#hawaii>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Linux Mint 13 Cinnamon
No persze ez netsebességfüggõ, hogy milyen gyorsan jön lefele a téma.
Antivirus - To protect and to serve
"Te figyelj már, hallod. Ha töltök le szerverrõl, akkor max 680kbsecel tok tölteni. Amint kikapcsolom az antivirus web védelmét jön máris 1.3 megasecel, visszakapcsolom, megint. Ez mitõl van?"
Nem tudom, hogy más is tapasztalt ilyet?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Téma lezárva, ami nem megy nem kell erõltetni! <#hawaii>#hawaii>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Oda lett az utolsó 3 hozzászólás.
Így tiszta a dolog. <#worship>#worship>
Köszi Pano, vagy mégsem? <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Nekem már nincs több ötletem.
Ha Arkon feldobta egy oldalra simán a CLT.exe fájlt akkor lejön és el is indul de semmilyen mûveletet nem végez el.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Legalább is az én értékrendemben igen.
de száz szónak is egy a vége a boot idõ rövidebb mint a kav.nál
Linux Mint 13 Cinnamon
Hát ebbe jól belecsaptam!
Nem akar összejönni. <#falbav>#falbav>
Összeakad a programokkal, nem hajlandó frissíteni, lassú az részletek kérésekor a 9-hez képest, automatikusan belassul.
De inkább olvass te is egy kicsit.
Nem túl van húzva a 10-es Avira?
Azért vannak ilyen problemák?
Dobj nekem privit benne a mélcímeddel. Átküldöm úgy a ZIP- fájlt csatolmányként. Hátha úgy átmegy.
(bocsi Arkon, hogy belepofátlankodok)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Akkor linkeld már létszíves azokat a fórumokat a hsz-szel együtt, ahol a magyarok írtak panaszokat, feldobná a napomat 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Már lassan ott járnak, hogy BUG-osabb lett mint a KIS2010!
Csak kihangsúlyoznám mégegyszer, hogy ezt írták a magyar és külhoni fórumokon még mielõtt pofátlanul beszólnál nekem emiatt! <#nyes>#nyes>
Megint ismeretlen formátumú vagy sérült fájl képe fogad.
De a mostani helyzet az, ha már megkérdeztél, hogy ugyan úgy adja a 99,99%-os teljesítményét, mint eddig. No problem. Már unom magam mellette <#pias>#pias><#pias>#pias><#eljen>#eljen>
Mi a nagy helyzet az új aviraval? Nagyon hallgatol róla. <#vigyor>#vigyor>
Feltettem zip formában ahogyan eredetileg is van. Szedd le és tömörítsd ki aztán a benne lévõ (szerszámkulcs) CLT-t indítsd. CLT.zip
View Details
An intrusion attempt by syssmessage.org was bloked.