41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• RBJ
    én meg tojok a marketingbe. azt használok amit pillanatnyilag jónak látok vagy tapasztalok ,hogy beválik.
  • Pano
    Csak egy példa, hogy jobban megértsd a nézőpontomat, ha már bele merültünk.
    Nem tudom mennyire ismeritek az ilyen Zepter edényeket. Ott is megy a gerilla meg direkt marketing, amikor próbálják nekem bizonygatni, hogy miért költsek egy kurva edénykészletre közel 300 ezer forintot. Vannak előnyei az edénynek, amikkel egyet értesz, csak a mellé rakott parasztvakítás nem tetsző, amivel rá akarnak venni arra, hogy egy vagyont költsél ilyen szarokra.
    Most nem az árát hasonlítottam össze, szal ne azt vegyétek ki a mondandómból, csak a dolog természete.
  • Pano
    Én nem az agresszív marketing miatt szidom, hanem az egekbe kiáltó hazugságaik miatt.
    Minden terméknél azért hazudnak, ezt nem tagadom. De a NOD32 már túlzottan is, a sok fizetett tesztről meg nem is beszélve.
  • Narxis
    Hányinger... ha Nod-ot szidjátok az agresszív marketing miatt akkor ez a srác is megérdemli amit most kapott youtube-on a hozzászólásoknál.... szinte minden terméket a Comodohoz mérnek, Comodo Leak Testet futtatnak majd pedig elmondják, hogy ez nem Comodo tehát szar. Vicc.
  • nandorb
    bazze nemtom hogy megy a hosszu i betu. regeben vhogy ment most meg ugyse adja.
  • Arkon
    De ha meg már ékezetet használsz a magyar nyelvben, akkor azt tedd helyesen!

igy - helyesen - így
    ir - helyesen - ír
    ékkezetekkel - helyesen - ékezetekkel
  • nandorb
    Mé igy szebb ha vki. ékkezetekkel ir?
  • nandorb
    birsz foldert siman berakni.
  • gergely1991
    Nem írástudatlan mert valószínüleg angol billentyűzete van..:)

Amúgy nem szép dolog átterelni másik vírusirtóra had döntsön (ahogy Norb3rt kollégánk is írta)ugye nandorb?
  • RETROB0Y
    De Dll fileokat is be lehet rakni?

Mert azokat blokkolja a Dll fileokat midig szinte exet is szokott mondjuk...

Ezt amugy hol kell? A kép nem egyértelmü
  • L7wy
    Loool :D
  • nandorb
    hat berakod neki hogy ne csinalja ennyire nehez beallitani?
    Kep:

U.I.
    Minden antivirus-nak az a dolga hogy blockolja a torest...
  • Arkon
  • RETROB0Y
    De a KIS BLOKKOLJA A CRACKEKET !!!
  • N0RB3RT
    Nem szar a nod32, szerintem próbáld ki mindkettőt és te magad döts hogy neked melyik a jó, mi a kényelmesebb, hatékonyabb. Ne ócsárold a programot azért mert egy írástudatlan fórumozó ugyanezt teszi.
  • nandorb
    KIS 2010 ingyen 1evre xp es win7 egyarant

Felejtsd el az AVG-t.
  • RETROB0Y
    AVG Free milyen?
  • nandorb
    Minek annyi jatekkal jatszani ha 1 tetszik.
  • RETROB0Y
    Persze majd mindent megveszek jah....

• nandorb
    ne tort jattekkal jatsz hanem vegyel orginalt:)

Nemtom miota nemjatszottam tort gamel.
  • RETROB0Y
    Egyszerüen nmtudom mit használjak

Nod32 ezek szerint szar a Vipre sem túl bíztató az ingyenesek meg mind naggyon le vannak butitva gondolom a fizetősekhez meg nincs liszenszem csak a KIShez de az meg az összes tört gémememet szinte blokkolja

Passz
  • nandorb
    Vipre antivirus premiumhoz nekem is van... de a vipre jobb a detektalas/virus torles miegyebb...
  • Doomista
  • RETROB0Y
    És a Vipre Antivirus+Antispyware az milyen?

Mert vagy Nod32 vagy Vipre-hez van kulcsom a Gamestarból

Csak virusirto jó me a securityk vagy a cracket vagy a torrentelést basztatják
  • nandorb
    Kis detektalas,10% hogy kepes torolni vmi virust... ja es bena/lassu.
  • RETROB0Y
    Egy dolgot nem értek a Nod32 miért rossz?

A Vipre például jó?

• gergely1991
    Na de miért váltottál?
  • gergely1991
    Még valami: Lassan már oda jutunk hogy a kaspersky olyan gépekre javasolt ahol warezzolnak vagy poreszt után kutatnak
  • Arkon
    Hali!

Ne bántsd a nodot mert jó program. Nálam az itthoni gépen (laptopon KIS van) évekig NOD volt és nem kellett vírus miatt újrahúznom a windowst, pedig többnyire asszony nyúzta a gépet és Ő bizony nagyon sokszor kattintgatott aztán mindenre. NOD a naplóját nézve - ha kellett - fogott mindent.
  • gergely1991
    Ha kicsit te is gondolkodnál akkor rá jönnél hogy a Kaspersky sokat vesz a teljesítményből aztán meg panaszkodnak jaj de lassú a gép lassan tölt be a net stb.Azért mert te a nod-ot avirat avastot mondod fos minőségűnek annak csak az gondja hogy nem értesz az optimális beállításukhoz....
  • nandorb
    Felti a reputaciojat mert tudjuk hogy az avira fos... Doom is olyan mint narxis ra akarjak huzni az emberkeket hogy fost hasznaljanak. Ilyen nod32-tot meg Avirat,avastot...
  • gergely1991
    A kaspersky-t a géped(akár a net is) teljesítményétől függően használhatod...
  • Arkon

[spoiler]Óh igen látom! Logódon van ki vagy.
    A neved rövid, de VIP tagságod nagy.
    Bár ezt a jelet magad raktad rád,
    szó nélkül vállalva az avirát.[spoiler]

• Arkon
    Aviráról mire lehet váltani?

Bármire.
  • Narxis
    Teljesen normális Comodo-tól... :D

Tessék kérni ingyen liszenszet a Pro CIS-hez. Küldesz egy privát üzit Melih nevű tagnak és kapod a kulcsot. :D Megpróbálják visszaszerezni a reputációt.

Az a durva, hogy normális cégek létrehoznak egy külön oldalt a promo kulcsokhoz, itt viszont privát üzenetben kell kérni és meg kell adni az adataidat. Amihez ugye regisztrálni is kell a Comodo fórumon... vajon miért? Nem akarok találgatni de van egy sejtésem.... :)

Ja és erre az igéretre is kíváncsi lennék:

Virus-Free Guarantee

Comodo believes security software companies should stand behind their products, which is why we back Comodo Internet Security Complete with a unique guarantee. If your PC ever becomes infected, our online technicians will correct the problem at no addition cost to you. To back this up, Comodo's Guarantee covers your PC with up to $500 for repair costs (For US based customers), should your PC become infected with a virus or malware and we can't restore you to working condition. With Comodo Internet Security Complete, you get Security, Software, Support plus peace of mind.

500$ értékben állják a géped javítási költségeit ha vírusos lesz és nem tudják a Comodo supportosok visszaállítani.
  • bmate0007
    Omg:| És még mindig megy..
    [IMG][/IMG]
  • Doomista
    Aviráról nem érdemes másra váltani.
  • Máté94
    Szerintetek Aviráról mire lehetne váltani? Szeretnék mást is kipróbálni. Kaspersky vagy Symantec?
  • Black7Seven
  • RBJ
    semmi baj a kav al.
    most levakartam nemrég az avirat 10 . és azt kell mondjam a kav 9 es gyorsabbnak tűnik mint az avira .