Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont itt láttam meg, hogy a CLT azért nem akart menni mert az F-Secure beépülõ modulja nem engedte.
Regedit semmi, Msconfig semmi különös.
De az eseménynapló elég sok adatot tartalmaz és azt átvizitelem teljesen.
Köszi skacok. <#eljen>#eljen>
Folytatom a leírások alapján a ellenõrizgetést.
Nandorb:
Még alig 2 hónapos a wincsim amit nem igazán szeretnék megölni mert eddigi legjobb wincsim.
Antivirus - To protect and to serve
HKLM\Software\Microsoft\Windows\Curruntversion\Run
HKCU\Software\Microsoft\Windows\Curruntversion\Run
És utána restartold(a köv. indítás után remélem már nem indul újra)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Administrative Tools
Event Viewer... itt a System-nél
Armin & Ayu fan
Mást nem.
Na mindjárt meglátom, hogy megy utána.
Gergely1991 mindjárt ránézek a regedit-re.
Narxis: ezzel megfogtál hol nézzem meg az eseménynaplót?
Folytatom az ellenõrzéseket.
start>futtatás >msconfig automatikus futtatás fülön ki pipálod a kártevõd vagy a regedit-en meg HCU\Software\microsoft\windows\Currentversion\Run esetleg onnan töröld ki .(Restartold) ki keresed az elérési útvonalát és törlöd mannuálisan
Alternativ megoldásokKihalászod innen a Avira Rescue Cd-t vagy ebbéb eltávolítókat
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Amellett meg a Kaspersky sem talál semmit melette, sõt eddig a Malwarebytes sem talált igazán veszélyes cuccot szerencsére.
Még talán az A-Squared-et próbálom valahogyan meg.
Drukkoljatok! <#eljen>#eljen>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Egyszerûen nem igaz, hogy nem tudja helyreállítani annyi karbantartó és tisztító!
Na próbálkozom az említett dolgokkal!
Azt furcsálom, hogy egyik pillanatról a másikra csinálja ezt és nem is adtam neki rá okot.
Egyébként a gép sebességével sincs semmilyen gondom mert ugyanolyan gyors az egyéb programokban mint máskor és ha a net is elindul akkor igazán gyorsan reagál mindenre! <#eljen>#eljen>
Egyedül a Firefoxot buheráltam nem is kicsit az meg nem hiszem, hogy ilyen gondot okozna.
Szerintem egy speci trójai van a gépedben, azért futtasd le Malwarebytes-t (Free verziót töltsd le). Lehet, hogyha ez sem segit, akkor le kel futtasd Avira (Free verziójat).
Ha mégis tiszta a géped, akkor valami kemény hiba kellett tõrténjen a rendszerben.
Nem okozhat ilyet valami kártevõ?
A gépemre semmilyen programot nem tudok feltelepíteni és uninstallálni sem mert beragad a feladatkezelõbe és onnan sehogyan sem tudom kiszedni! <#falbav>#falbav>
Futtattam F-Secure-t, majd Kaspersky-t legmagasabb beállítással rendszerkarbantartót is futtattam reg adatbázis tisztítót és karbantartót is futtattam de semmi.
Viszont egy idõ után a feladatkezelõben a folyamatok közt megjelenik egy control.exe fájl amit már feldobtam a virscanre és a VT-re is de nulla veszély. Következõ indításkor eltûnik majd következõnek megint látható. Outlook Express hol mûködik, hol nem, a firefox indításkor gondolkodik kb. 1 percet és utána minden megfelelõen megy rajta.
Semmilyen terhelést nem tapasztaltam, csak az említett dolgok semmilyen módon nem akarnak mûködni.
Gyanakodjak valami kártékony féregre?
Szerintetek?
Ez a program tiszta (VT), csak érdekelne, hogy milyen program ez vagy miért fut állandoan.
Ha jól tudom ez a Runservice.exe BitDefender-hez tartózik, de nem vagyok biztos benne, azért kérdem, hogy kinél van még ilyen program.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jah ez a "joker" vírus Windows 95,98 és NT rendszerre van írva.
Azért látszik, hogy a gyerek is élvezte, 1 perc 30+ másodpercig elvolt a cursorral 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ezenkívül számos vírus létezik õket se ártana beszerezni(bár az újakra nem igen könnyû rákeresni).
Én általában beleszoktam nézni hogy mit akar futtatni a win. ha valami gyanús akkor kutató munkát végzek róla..
Egyes, leülhet.
<#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Vagy nem?
Valamikor õ Norton párti volt, aztán igaz, hogy lecserelte Kaspersky-re (ha jól emlékszem).