Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Ezt majd randomszerûen választom ki😉

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

AVG Free vagy AVG Internet Security?
gergely1991
És még valami:Szegényes funkciók illetve beállítási lehetõség,valamennyire nehezen lehet eligazodni a beállítások között....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Na próbáltam AV-t cserélni.Kíváncsi voltam hogy egyesek miért nem kedvelik a VB-t.A Internet Security webvédelme látszólag az IE kompatibilis volt(az ff-nél nem láttam eszköztárát még restartoltam is a böngészõt) a Prof-nál mintha nem találtam meg a manuális frissítést(vagy fáradt állapotomban nem figyeltem ezekre).A home és profnál (IS-ben mindha láttam volna)a találati tevékenységeknél hiányzik az ún. "Rákérdezés" lehetõség,e mellett volt rename delete, majd Send quarantine,már idegesen írogatok-.-
Ideiglenesen fent hagyom majd az AVG-vel próbálkozok

Doomista
Még gondolkodom a nevén 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991

Narxis
<#wow1>

aszittem nem fog tetszeni, de akkor örülök!<#vigyor2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi a gyors választ, hamarabb és ügyesen válaszoltál a kérdésemre, mint Doomista barátunk!
Narxis
Trojan.Backdoor.Hupigon.Danger!!!

Milyen névre gondoltál?
F34R
Kössz a gyors választ avast még nem volt 😉

Sucked Security++

Pano
Épp a minap raktam fel egy régi, nem akkora hardveres erõvel bíró laptopra win7-et. Annál nagyon jól bevált a legújabb 5-ös avast free, teljesítményre/védelemre is. Õ 50 mega körül eszik a memóriából (ha jól emlékszem), viszont nem fog vissza és rendelkezik minden funkcióval. Detektálási arányban is egész elõkelõ eredményeket mutat.
KAV-ot 5 éves gépre semmiképp. Utóbbival magam ellen beszélek, mert én azt használom, de úgy vagyok vele, hogy kényelmesen csak olyan gépen használható, amibe azért van nafta. De tény, hogy nagyon jó.
Avira free vagy premium szintén jó lehet rá, mert annak sem nagy az erõforrás igénye. Remek a detektálási aránya, de azért produkál falseokat, ez így igaz. Már nem annyit, mint régen, de itt-ott elõfordul. Az ingyenes verzónak a nagy hátránya, hogy nincs pl web védelem, napi 1 és lassú update.

Summa summárum, én Avast 5-öt tennék rá.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

F34R
Segítséget szeretnék kérni, nemrég váltottam Win 7 re a sok évi XP uralom után egyelõre nem raktam fel Antivírust, pont azért mert döntésképtelen vagyok. Leírom eddigi tapasztalataimat , fontos lenne nem nagy erõforrású AV mivel régebbi hardverrel rendelkezem (5 éves)Nemutósorba vmi free esetleg hosszabb trial jöhet szóba

KIS 2010 PRO/Konta(megfelelõ biztonságot nyújt,KB 35 MB rendszermemória normál állapotban ,lassú update állandóan "ugat"(jelentésekre gondolok hiába vannak kikapcsolva)vsizonylag rövid 30 napos trial lassú scan-time

NOD kilõve számomra nem nyújt semmi pluszt/védelmet amiért felraknám

Microsoft Security Essential (Ingyenes gyorsan scan-nel elegendõ védelmet nyújt A friss Antivírus viszont eléggé sokat 70 Mb eszi állandóan

Avira Personal : ez is ingyenes bár itt a fórumon írták ez keveset tud
különös tapasztalatom nem nagyon volt vírusnak észlelt oylan állományt ami fontos volt ezért került cserére

AVG Antivirus 9 (Ezekbõl volt Ingyenes meg tört is )Sok Task Proccess volt amit nem nagyon lehetett követni a böngészõbe épített link-check-errel meg iszonyat lassú volt a böngészés)
Aránylag ez is jól védett míg benem kaptam egy komolyabb vírust amit nem észlelt.

Elõre is köszönöm ha vki írna

F34R

Sucked Security++

Szerintem megérné,de a KIS-hez van egy licenszem,ami még 239napig jó.Nem akarok kidobni ennyi napot,pl.30napért.

Andr0
elég ígéretesnek néz ki de van egy összehasonlítás a Kaspersky oldalán nézd meg hogy megéri-e neked az a pár új funkció fõként a személyes cuccok védelmére fektettek hangsúlyt

Armin & Ayu fan

Most lesem ezt a Pure-t.Hmm.Érdemes a KIS-rõl váltani?<#fejvakaras>

Narxis
Megjelenéstõl számítva pár hónap elvileg, nem szoktak pontos idõpontot adni, esetleg írj a magyar forgalmazónak egy e-mailt.

JoeFromHun
Sziasztok! Ebbõl a Kaspersky PURE-ból lehet tudni,h mikor lesz magyar?
Valakinek esetleg van vmi infója?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Doomista
Csak kár hogy rendes nevet nem tudtak neki adni <#smile>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

belapeter
Bocsi,és köszi 😊

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Congratulations for Symantec!
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Doomista
Nem tartott sokáig.

" This video has been removed by the user. "

<#nyes><#hehe>

Doomista
Kezdõre, újoncra utal 😄D

gergely1991
Hát nem sokat mutat sajna.De az nem értem hogy miért egy beviteli mezõjû ablak ugrik fel

Doomista
TE report
Anubis reportban annyi van, hogy 2 db fájlt hoz létre, az egyiket ha jól emlékszem, a windows mappába, a másikat a c meghajtón az antivírus mappába.

Doomista
Youtube magasabb rangú nála, õk meg videót tudnak törölni.

gergely1991
1.Nincs (még) accountom😄
2.Úgyis törölni fogja a kommentet XD

Doomista
Lám-lám 😄DD Commentbe kell cselekednünk 😄

gergely1991

gergely1991
Szerintem ezt a antivirus2010.exe-et átírták hogy kevés eséllyel ismerjék fel a AV motorok ;D

Doomista
Várom a 2011-es verzióját a következõ évben ^^ 😄

gergely1991
De érdekes ez:
original name: Antivirus2010.exe
internal name: Antivirus2010.exe
😄

Doomista
De hát látod, free! ;D

Narxis
Durva cucc.

Doomista

gergely1991
Akkor gondolom hogy neked is fix ipcímed van

Pianista
*magát a programot tartalmazza...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
khm... írtam hogy töltsd le... nézz bele hogy hogy épül fel... nem olyan program mint avira vagy gdata, hanem mint egy mindent egybefoglaló "ablak" ha belemész a könyvtárába, akkor látsz soksok más mappát, ami a különbözõ programok telepítõjét, esetleg maga a programot tartalmazza... röviden ez egy úgymond "futtató" program...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

RBJ
igen fix ip s mivel upc s. fiber 60

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
De a mondatomba ott van, hogy Premium, és Security Suite.
Szerintem egyértelmû, logikus.

dragon11
Igen, erre magamtól valahogy rájöttem..😊 az volt a kérdés, hogy itt a "Security Suite" az az igazi "Premium Security Suite" akar lenni?

Doomista
Tedd vissza 😄 Reinstall windows, és kész 😄

Doomista
E topik bannerja alatt a --Hasznos oldalak-- menüpontjában megtalálod külön a Premiumhoz, külön a Security Suite-hoz az 1 hónapos promó kulcsot kérõ oldalt.

Jim Morrison
#30563 & #30566
Eddig avirat hasznaltam, nem volt vele gond. De most, mikor 6 oram ment el erre a szarra kicsit ideges voltam/vagyok. Bocsanat. Ki is csillagoztam, egy kettonel csak nyomkottam a csillagot 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dragon11
Sry, elolvastam a hasznos oldalakat télleg.. de az Avira Premium Security Suitehez hol tudok ingyenes kulcsot kérni?:S

premium, meg külön security suitekat találtam..

vagy a sima security suite lenne a premium security suite?😄

ty

gergely1991
Van egy elméletem:Neked fix ip-d van?

RBJ
érdekes nekem személy szerint semmi bajom az uj avira val.
meg vagyok elégedve vele teljes mértékben.
azért finomaban is megfogalmazhattad volna az elégedetlenségedet.
Ne csodálkozz azon ha figyelmeztetést fogsz kapni.

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Milyen érdekes hogy mostanság nincs letölthetõ adatbázis frissítésük 😄 link

Narxis
😄

Jim tesa