41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    NÁLAD A HIBA!
  • Pano
    Avira SS jó lenne, csak nekem az új több mint a felére zabálta le a sávszélességem. 2 hete feltettem hátha javult valamit, de ugyan az.
  • kl24h
    Avira Premium Security Suite, de nekem az nem tetszett benne, hogy sok oldalt blokkolt, ezért NIS2010 használok. APSS nagyon kevés memoriát eszik.
    Pl. a Comodo Internet Security mintha mégkevesebbet enne az APSS-hez képest, csak azon még kell csiszolniuk a szakembereknek, mert nem annyira biztonságos még.
  • Madmano
    Szóval.Tudom,maceráltalak benneteket már ilyennel.De mégis.Fönn van a KIS2011.Előtte volt a 2010.Nem tartom gyengének a masinám,de azért csak észre lehet venni,hogy fogja a KIS valamennyire.Valami kis gépigényű,mégis jó víruskergetőt javasolnátok?Ha lehet olyan "minden egyben csomag"-ot,mint a KIS.Pano a megmondthatója,hányszor maceráltam például azzal,hogy a Vipre csomagját érdemes-e főlrakni?Vagy esetleg az Aviratól valamit?Valami olyan kéne,ami közel olyan védelmet ad,mint a KIS.
  • kl24h
    Ez azt jelenti, hogy nálad az antivírus szoftverek az áraik szerint vannak elhelyezve a ranglistán és akkor ezekszerint dőntsz, hogy melyiket érdemes feltenni. Van egyes antivíruskonál, hogy a te elméleted beválik, de van amelyeknél nem.
    En is valamikor a áraik után dontöttem, hogy melyiket teszem fel, aztán idővel rájottem, hogy tévesen gondolkoztam.
  • Pano
    Miért is?
    Nagyon jó program, főleg a detektálási aránya. Most az, hogy a 2011-es verzió jó bugos lett, attól még a 2010-est tudja használni rendesen.
  • N0RB3RT
    Olcsó húsnak híg a leve.
  • RETROB0Y
    G Data Antivirus 2010 4999FT

Most rendeltem meg

Több teszt alapján mg a trial alapján jóféle

Vélemény? Tapasztalat?

• Zune
    Aztakurva! 262 millió!!! dollárért vásárolta meg a Symantech a PCTools-t!
    Azonban megmarad mint különálló vállalat.
  • dragon11
    Köszi szépen a segítséget.:)
  • kl24h
    Jó a reklám!
  • Pano
    BSZ Doom.

Nekem majd 28.-án lesz :D
  • kl24h
    Valószínűleg nem kaptál be semmit, vagy bekaptál, de rövidesen törlődött és esetleg az az idő alatt valami adatokat küldött el a vírus.

Gondolom, hogy ezek útán már tiszta a géped.
  • RBJ
    Akkor igyon ma annyit ami belefér.
  • dragon11
    Boldog szülinapot Doom!
  • dragon11
    Értem!

Most futtatom már. Köszi a segítséget mindenkinek!

Egyébként currports és security task manager segítségével átnéztem a gépemen futó procceseket és nem talált egyik sem semmi különöst.

Ha ez a Malwarebytes/Spyware Doctor doú sem talál, akkor feltehetőleg nem kaptam be valami rosszindulatú vírust?

Köszönöm.
  • RBJ
    Én.
    az az igazság ,hogy a kav 2011 valahogy nekem nem jött most be többször is kifagyott a gépem csinált 300-400 mb memória fogyit.
    avira 10 meg lassabb lett mint a 9 ezért kóstoltam rá a vipire. eddig meg vagyok elégedve vele.
  • Doomista
    Végül is nekem is eszembe jutott egy eset, ugyan ez volt velem, egyszer csak feltörtek, de én Lineage 2 tört szerveren voltam. Én biztos vagyok benne hogy az adminok voltak vagy azok adták ki az adataimat másnak, vagy valami ilyesmi, de túlzottan nem vetettem rá magam, mert a tört szerveren nem érnek semmit a karakterek.
  • FSpofon
    tört "szerón" az a valószínűbb hogy egy admin/gm kiadta az adataidat, vagy vmi gubanc volt az adatbázisukkal és törlődtek, törölgettek dolgokat.
  • kl24h
    Én úgy tudom, hogy ha egy program fut, annak kell legyen valami bejegyzése a registry-ben, hiába van a program pl. a D particióba.
    De persze azért le lehet egészen futtatni a nagyobb biztonságért.
    Ez a két program nagyon odafigyel a registry-re és azért mondtam, hogy elegendő csak egy gyors scannelés.
  • dragon11
    Miért?

Amúgy szted hogy törhettek fel?:S

Ilyen védelem mellett + ésszel netezek..
  • kl24h
    Elegendo csak egy gyorsfuttatást adni, nem szükséges a Full scan.
  • dragon11
    Rendben.. éjjel lefuttatom mindkettőt.

köszönöm.

jelentkezem ha valami történt
  • kl24h
    Nem árt lefuttatni, lehet, hogy még talál valamit.
  • kl24h
    Húsz évet kaphat a terrorral fenyegető pedofil hacker
  • dragon11
    Nem, viszont Counter Spyware és A-squared igen, és találtak 2trójait..:D de elvileg ártalmatlan, fake alert.. de töröltem

lefuttassam mindkettőt??
  • kl24h
    Látom komoly teszteket végeztél egyes antivírus szoftverekkel, hogy ilyen bő véleményt túdsz mondani. Ügyes!!!
    Na ezt a mondatodat érdekeznek találom:
    "Avast 5 elvileg szép és jó lenne, de nálam mindig csinál valami érdekes dolgot, amin csak pislogok (pl néha a vizsgálat lapon nem elérhető semmi)."
    Annyit tudok mondani az Avast5-ről, hogy nálam sem volt elérhető/aktív semmi, amíg átállítottam valami vízuális dolgot a prógramban, már nem emlékszem, hogy hol volt az és akkor szépen lehetett clickelni az Avast ablakban mindenfélére.
  • Black7Seven
    más nem használ vipre-t.
  • Doomista
    És ki az a más?
  • RBJ
    másnak van olyan gondja a vipre vel , hogy nem frissit automatikusan csak manuálisan.
  • L7wy
    Feldobom egy kicsit a topikot, leírom a véleményemet a jelenlegi AV állásról :P
    Jelenleg ESS van a gépemen, nem szívesen használom, mert számomra kicsit ellenszenves a cég üzletpolitikája, de jelenleg sajnos ezt a programot tartom legkevésbé irritáló programnak, mindjárt kifejtem miért is.
    Nálam fontos az is, hogy egy AV ne csak védelmi szinten állja meg a helyét, hanem mint program is kézre essen. Gondolok itt arra például, hogy egy ablak legyen már méretezhető, ha kitalálták ezt a dolgot...
    És legyen logikusan működő is. Avira 10-es verziója például nálam ellehetetleníti a tesztelést... mondom is az általam használt mechanizmust: sandboxban böngésző, amit az av felismer, azt törli, ami megmarad azt recoveryzem és menne a laborba, nade Avira a 10 es verzióban minden realtime talált vírus után elindít egy system scant, ami nálam eltart egy kis ideig...így iszonyatosan lassú lenne végigszaladni a linkeken... Comodo-t is megkedveltem mostanában, de vannak benne elég idegesítő bugok (updatetask.exe:ask toolbar), és a sandbox, is bugos kicsit. Kaspersky megeszi a gépem, szintúgy a Bitdefender motorokkal ellátott AV-k. Avast 5 elvileg szép és jó lenne, de nálam mindig csinál valami érdekes dolgot, amin csak pislogok (pl néha a vizsgálat lapon nem elérhető semmi). Pandával nincs sok bajom, de az a GUI nem egy informatikusnak lett kitalálva, hanem kisgyerekeknek. Nortonnak elvileg mindent tiltania kéne ami nem fehérlistás (Bluepoint stratégia), mégis be lehet vele kapni vírusokat könnyedén...
    Ezek után valahogy úgy gondolom, hogyha a Microsoft ki tudott adni egy normális OS-t (Win7), az Opera, Firefox, Chrome, IE is egyre csak fejlődik, a WLM 2010 beta is igen jóra sikerült, akkor nem tudom megérteni, hogy egy AV esetében miért nem figyelnek már oda egy kicsit arra a védelem erősítéseken kívül a program is tényleg felhasználóbarát, logikusan működő és bugmentes legyen (azt nekem senki ne mondja, hogy nem lenne elég tesztelő...)
  • kl24h
    Malwarebyte's Antimalware es a Spyware Doctor le volt futtatva?
  • Doomista
    Biztonságosabb és stabilabb lett a Firefox!

Buhera - hibajavítások
  • dragon11
    Jól van, szánalmas ami itt megy. Minek ez a topik?

bb.
  • kl24h
    Hacknagy úrnak jelentem!
  • dragon11
    Lefutott counter spyware és talált 2trójait.. de sikeresen karanténba rakta, majd töröltem a számítógépről.

Lehet lefuttatom még az a-squaredet.
  • gergely1991
    Hát nem tudni pontosan hogy "mi zajlott" a kis kockánál XDD
  • dragon11
    help?
  • Doomista
    A kocka perverz állatja :D
  • kl24h
    Illetéktelen virtuális behatolás