41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #32565 Mindenki felelős lesz az e-biztonságért -
#32564 Helló!
Régebben toltam egy tört szerón srot.. aztán tegnap beléptem újra.. és lám, eltűnt a karim helyén egy Persephone nevű karakter.Oo
Keylogger ilyen védelem mellett kizárva (Avira PSS) + ésszel netezek, tölteni is csakSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mo. egyik legnagyobb torrent oldaláról szoktam
ezt az accot lehet tudta 1ember.. de nem hinném h ő árult el. Letöltöttem valami silkmodot, amiben van nodc.. nem vírusos (tesztelték), de lehet elküldte az adataimat..?
Vagy hogy törhettek fel? Annyira nem keserít el, mert nem szeretnék többet ott játszani, viszont egy új szerveren igen.:( És ott is feltörhetnek....
köszönöm a segítséget
UI.: Avira lefutott full scanben, semmi találat. A-squared meg sztem Spy Countert lefuttatom. -
kl24h #32563 Úgy kezdődött, hogy a hackernek visszaütöttek -
#32562 Köszi!:) -
#32561 http://biztonsagportal.hu/lehorgonyoztak-a-toplistas-virusok.html
1. Win32/Conficker féreg (6.31 %)
2. Win32/Agent trójai (5.04 %)
3. INF/Autorun vírus (4.90 %)
4. Win32/PSW.OnLineGames trójai (3.51 %)
5. INF/Conficker vírus (2.19 %)
6. Win32/VB.EL féreg (1.72 %)
7. Win32/Packed.Autoit trójai (1.05 %)
8. Win32/Shutdowner trójai (1.00 %)
9. Win32/Mebroot trójai (0.87 %)
10. Win32/Tifaut trójai (0.84 %) -
#32560 xDxD kockaálmok :P szerintem próbáld ki :) -
Puhos #32559 Szia!
Bocsi, hogy most válaszolok de nem voltam gépközelben. Úgy döntöttem, hogy először a NIS2010 (próbaverziót) utána a KIS2010 próbaverziót. Amelyik jobban produkál, tetszik azt fogom megvenni. -
Apocalipto #32558 Azt álmodtam hogy felraktam a BitDefender 2011 bétát. Tegyek e így a valóságban is? -
#32557 Jó már. -
#32556 Várok még, hátha elindul. Most nem fogom megint máshova feltölteni. -
#32555 Nincs banner,és nem is megy a szerver:DDD -
#32554 -
Black7Seven #32553 Hali !
Mit fogsz használni utána? -
#32552 Helyesen döntöttél. -
Puhos #32551 Gondoltam rá, de inkább úgy döntöttem, ha lejár akkor nem használom tovább. -
isss #32550 Szívesen. Az újságos kódokkal még mindig tudod használni. -
Puhos #32549 Ok. Köszönöm. -
isss #32548 Még 14 -napig elfogadja a felhasználóneved és jelszavad, magyarul frissít és ugyanúgy véd ! -
Puhos #32547 Csá!
Ma reggel a gép bekapcsolása után az ESS4 zöld ikonja átváltott narancssárgára és azt írta ki, hogy "Felhasználói beavatkozás szükséges" ugyanis 14 nap múlva lejár a korábban vásárolt licencem. Megújítani nem szeretném. Kérdésem ettől még a védelme működik rendesen vagy esetleg már rakhatok is mást fel helyette? Köszönöm a segítséget.
-
#32546 Megnéztem a regeditben ezt a helyet és ott nincs bent az svchost fájl. -
#32545 nézd meg az adatbázis kezelőben(ne módosíts) hogy milyen értékre utal.
Tudtommal a svchost-ot is hamisítják(szerintem ez az) -
#32544 Malwarebytes talált egy ilyet.Ezt nem tudom törölni ugye mert rendszerfájl? Mit lehet ez ellen tenni?
-
#32543 Protect the people you care about by inviting your closest contacts to install Immunet and become a part of your community. People you invite who install Immunet Protect will appear in your "My Community" screen and you will be able to see their protection status and know they are safe from viruses. -
#32542 Ha van olyan elvetemült topic-társ, aki feltelepítette az Immunet 2-t, privátban elküldhetné az Immunet-es e-mailcímét hogy a My Community-ben felvegyük egymást partnernek.
/Ne kérdezzétek hogy ettől jobb vagy rosszabb lesz-e a program, mert fogalmam sincs, csak gondoltam miért ne./ -
kl24h #32541 Hát pl. ha vírus van a gepen, akkor ilyen is történhet, egyébként nem szabad, hogy eltünjön az ablak.
Inkább telepítés elött futtass le egy Malwarebyte's Antimalware-t (letöltöd a free verzióját frissíted és lefuttatod), nehogy vírus okozna a próblémát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látom a tegnap nagytakarítás történt ebben a topikban! -
#32540 Ha FF-et használsz akkor a eszközök>Kiegészítők>Kiterjesztések fülnél kijelölöd és katt az eltávolításra...
Egyéb esetben:futtatás>appwiz.cpl>Ask toolbal unistall:P -
Man19 #32539 Üdv!
Egyik ismerőmnél azt csinálja az avast telepítő, hogy elkezdi telepíteni és eltűnik az ablak... Letöltött a gyártó honlapjáról is egyet és az is ilyet produkál, tudja vki, mitől lehet??? -
#32535 Figyelmetlen voltál telepítéskor - ki lehet venni a pipát. -
Arkon #32534 Hali!
Én azért válaszoltam úgy, hogy próbáld ki mindkettőt mert csak így tudod Te magad eldönteni, hogy melyik lesz a befutó. Mi itt csak javaslatokat tudunk adni ebben de semmi mást. Itt egyébként az tuti, hogy mindenki mást javasolna és azon kívül még minden konfigon kicsit máshogy is viselkedik az adott vagy az általunk éppen javasolt program. Ezért vannak a próbaverziók, hogy kipróbáljuk és döntsünk utána. -
#32531 Ez a szar szó nélkül felrakta az Ask toolbart... az első verzióval elvoltam, de asszem mostantól hanyagolom. -
Puhos #32530 Arkon, kl24h köszönöm mindkettőtöknek a válaszát. Egyébként úgy terveztem, hogy a NIS2010-el kezdek próbaverzió formájában és majd utána a KIS2010-et rakom fel. A kérdést azért tettem fel, hogy ki melyik programot részesíti előnybe és miért.
Kl24h memória van a gépben 4 gb, gondolom hogy ezzel a részével nem lesz gond.
Köszönöm. -
Arkon #32529 Jogos a két pont.
Tudtommal nem lehet, de majd egy NIS fan megmondja a tutit erre. -
#32528 NIS esetén azt újra lehet kérni? Vagy ott nincs ilyen trükközés :D? -
#32527 NIS-ből van 90 napos is. -
Arkon #32526 Szia !
Ilyenkor az a legjobb megoldás - tapasztalatból mondom -, ha egyenként kipróbálod őket. Felteszed az egyiket és 30 napig használod. Ebből már lesz tapasztalatod. Utána felteszed a másikat szintén 30 napra. (bár a NIS-ből mintha csak 15 napos trial lenne)
Ezek után már könnyebben tudsz választani, hogy melyik jön be Nálad. -
kl24h #32525 Mindkettő szuper jó.
Én jelenleg a NIS2010 használom, meg is vagyok elégedve vele.
Ami jó a NIS-ben, hogy minden oldalt enged felnyítni, ha pedig támadó az oldal, akkor leblokkólja. Nem blokkolja csak úgy hiába az egyes oldalakat, mint ahogy egyes antivírusok csinálnak. Sok oldalnál jelzi, hogy az oldal nem biztonságos, de ha az adott oldalt letisztították, akkor tökéletesen felnyílik.
Van egy hátránya is, hogy egy kissé fogja a gépet, csak akkor, amikor frissít vagy valami mást dolgozik. Ezért kell egy kis RAM memoria is, pl. Windows XP SP2 esetén elég az 512MB.
A KIS-ről nem tudok saját véleményt mondani, mert nem használtam, de ebben a topikban vannak akik használják es jobban hozzá túdnak szólni.
Ahogy mondták a itt a forúmozók a KIS is nagyon szuper jó védelmet ad.
Ennek alapján en mindkettöt pont úgy túdom ajánlani. -
Puhos #32524 Csá!
A közeljövőben lejár az ESS4 licencem és ne akarom hosszabbítani. Most két program közül kéne választanom KIS2010 vagy a NIS2010. Mindenképpen összetett (magyar nyelvű) programban gondolkodom (vírusirtó, tűzfal, spyware védelem). Kérnélek benneteket, hogy véleményezzétek a két programot, ki melyiket ajánlja, miért és miért nem.
Köszönöm a segítséget mindeniknek. -
#32523 CSAK MA!
INGYEN DAEMON TOOLS PRO STANDARD!
LINK -
#32522 én is vipi zek most mert a kav 2011 kiakasztott. párszor elfagyott a gépem miatta . főleg keresés közben.
-
#32521 Hali!
A Vipre Antivirus+Antispyware 4.0 kurva jóó!!
Sztem egy egyéves liszenszre be fogok ruházni ha esetleg már nem lesz kód az egyik magyar számitógépes ujsághoz!
Jah és nmutolsósorban gyorsabb picivel mint a NOD32 de a Kasperskynél sokkal
A magyar forditás igényes a programot ajánlani tudom csak
A tűzflalról nem tudok mit mondani mert direkt olyat változatot szedtem le amiben nincs