41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Mindenki felelős lesz az e-biztonságért
  • dragon11
    Helló!

Régebben toltam egy tört szerón srot.. aztán tegnap beléptem újra.. és lám, eltűnt a karim helyén egy Persephone nevű karakter.Oo

Keylogger ilyen védelem mellett kizárva (Avira PSS) + ésszel netezek, tölteni is csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mo. egyik legnagyobb torrent oldaláról szoktam

ezt az accot lehet tudta 1ember.. de nem hinném h ő árult el. Letöltöttem valami silkmodot, amiben van nodc.. nem vírusos (tesztelték), de lehet elküldte az adataimat..?

Vagy hogy törhettek fel? Annyira nem keserít el, mert nem szeretnék többet ott játszani, viszont egy új szerveren igen.:( És ott is feltörhetnek....

köszönöm a segítséget

UI.: Avira lefutott full scanben, semmi találat. A-squared meg sztem Spy Countert lefuttatom.
  • kl24h
    Úgy kezdődött, hogy a hackernek visszaütöttek
  • Wreck86
    Köszi!:)
  • Doomista
    http://biztonsagportal.hu/lehorgonyoztak-a-toplistas-virusok.html

1. Win32/Conficker féreg (6.31 %)
    2. Win32/Agent trójai (5.04 %)
    3. INF/Autorun vírus (4.90 %)
    4. Win32/PSW.OnLineGames trójai (3.51 %)
    5. INF/Conficker vírus (2.19 %)
    6. Win32/VB.EL féreg (1.72 %)
    7. Win32/Packed.Autoit trójai (1.05 %)
    8. Win32/Shutdowner trójai (1.00 %)
    9. Win32/Mebroot trójai (0.87 %)
    10. Win32/Tifaut trójai (0.84 %)
  • L7wy
    xDxD kockaálmok :P szerintem próbáld ki :)
  • Puhos
    Szia!

Bocsi, hogy most válaszolok de nem voltam gépközelben. Úgy döntöttem, hogy először a NIS2010 (próbaverziót) utána a KIS2010 próbaverziót. Amelyik jobban produkál, tetszik azt fogom megvenni.
  • Apocalipto
    Azt álmodtam hogy felraktam a BitDefender 2011 bétát. Tegyek e így a valóságban is?
  • Doomista
    Jó már.
  • Pano
    Várok még, hátha elindul. Most nem fogom megint máshova feltölteni.
  • gergely1991
    Nincs banner,és nem is megy a szerver:DDD
  • Doomista
  • Black7Seven
    Hali !

Mit fogsz használni utána?
  • lck
    Helyesen döntöttél.
  • Puhos
    Gondoltam rá, de inkább úgy döntöttem, ha lejár akkor nem használom tovább.
  • isss
    Szívesen. Az újságos kódokkal még mindig tudod használni.
  • Puhos
    Ok. Köszönöm.
  • isss
    Még 14 -napig elfogadja a felhasználóneved és jelszavad, magyarul frissít és ugyanúgy véd !
  • Puhos
    Csá!

Ma reggel a gép bekapcsolása után az ESS4 zöld ikonja átváltott narancssárgára és azt írta ki, hogy "Felhasználói beavatkozás szükséges" ugyanis 14 nap múlva lejár a korábban vásárolt licencem. Megújítani nem szeretném. Kérdésem ettől még a védelme működik rendesen vagy esetleg már rakhatok is mást fel helyette? Köszönöm a segítséget.
  • grebber
    Megnéztem a regeditben ezt a helyet és ott nincs bent az svchost fájl.
  • gergely1991
    nézd meg az adatbázis kezelőben(ne módosíts) hogy milyen értékre utal.
    Tudtommal a svchost-ot is hamisítják(szerintem ez az)
  • grebber
    Malwarebytes talált egy ilyet.Ezt nem tudom törölni ugye mert rendszerfájl? Mit lehet ez ellen tenni?

• L7wy
    Protect the people you care about by inviting your closest contacts to install Immunet and become a part of your community. People you invite who install Immunet Protect will appear in your "My Community" screen and you will be able to see their protection status and know they are safe from viruses.
  • lck
    Ha van olyan elvetemült topic-társ, aki feltelepítette az Immunet 2-t, privátban elküldhetné az Immunet-es e-mailcímét hogy a My Community-ben felvegyük egymást partnernek.
    /Ne kérdezzétek hogy ettől jobb vagy rosszabb lesz-e a program, mert fogalmam sincs, csak gondoltam miért ne./
  • kl24h
    Hát pl. ha vírus van a gepen, akkor ilyen is történhet, egyébként nem szabad, hogy eltünjön az ablak.
    Inkább telepítés elött futtass le egy Malwarebyte's Antimalware-t (letöltöd a free verzióját frissíted és lefuttatod), nehogy vírus okozna a próblémát.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom a tegnap nagytakarítás történt ebben a topikban!
  • gergely1991
    Ha FF-et használsz akkor a eszközök>Kiegészítők>Kiterjesztések fülnél kijelölöd és katt az eltávolításra...
    Egyéb esetben:futtatás>appwiz.cpl>Ask toolbal unistall:P
  • Man19
    Üdv!

Egyik ismerőmnél azt csinálja az avast telepítő, hogy elkezdi telepíteni és eltűnik az ablak... Letöltött a gyártó honlapjáról is egyet és az is ilyet produkál, tudja vki, mitől lehet???
  • lck
    Figyelmetlen voltál telepítéskor - ki lehet venni a pipát.
  • Arkon
    Hali!

Én azért válaszoltam úgy, hogy próbáld ki mindkettőt mert csak így tudod Te magad eldönteni, hogy melyik lesz a befutó. Mi itt csak javaslatokat tudunk adni ebben de semmi mást. Itt egyébként az tuti, hogy mindenki mást javasolna és azon kívül még minden konfigon kicsit máshogy is viselkedik az adott vagy az általunk éppen javasolt program. Ezért vannak a próbaverziók, hogy kipróbáljuk és döntsünk utána.
  • Narxis
    Ez a szar szó nélkül felrakta az Ask toolbart... az első verzióval elvoltam, de asszem mostantól hanyagolom.
  • Puhos
    Arkon, kl24h köszönöm mindkettőtöknek a válaszát. Egyébként úgy terveztem, hogy a NIS2010-el kezdek próbaverzió formájában és majd utána a KIS2010-et rakom fel. A kérdést azért tettem fel, hogy ki melyik programot részesíti előnybe és miért.
    Kl24h memória van a gépben 4 gb, gondolom hogy ezzel a részével nem lesz gond.

Köszönöm.
  • Arkon
    Jogos a két pont.

Tudtommal nem lehet, de majd egy NIS fan megmondja a tutit erre.
  • Pethy23
    NIS esetén azt újra lehet kérni? Vagy ott nincs ilyen trükközés :D?
  • Narxis
    NIS-ből van 90 napos is.
  • Arkon
    Szia !

Ilyenkor az a legjobb megoldás - tapasztalatból mondom -, ha egyenként kipróbálod őket. Felteszed az egyiket és 30 napig használod. Ebből már lesz tapasztalatod. Utána felteszed a másikat szintén 30 napra. (bár a NIS-ből mintha csak 15 napos trial lenne)
    Ezek után már könnyebben tudsz választani, hogy melyik jön be Nálad.
  • kl24h
    Mindkettő szuper jó.

Én jelenleg a NIS2010 használom, meg is vagyok elégedve vele.
    Ami jó a NIS-ben, hogy minden oldalt enged felnyítni, ha pedig támadó az oldal, akkor leblokkólja. Nem blokkolja csak úgy hiába az egyes oldalakat, mint ahogy egyes antivírusok csinálnak. Sok oldalnál jelzi, hogy az oldal nem biztonságos, de ha az adott oldalt letisztították, akkor tökéletesen felnyílik.
    Van egy hátránya is, hogy egy kissé fogja a gépet, csak akkor, amikor frissít vagy valami mást dolgozik. Ezért kell egy kis RAM memoria is, pl. Windows XP SP2 esetén elég az 512MB.

A KIS-ről nem tudok saját véleményt mondani, mert nem használtam, de ebben a topikban vannak akik használják es jobban hozzá túdnak szólni.

Ahogy mondták a itt a forúmozók a KIS is nagyon szuper jó védelmet ad.
    Ennek alapján en mindkettöt pont úgy túdom ajánlani.
  • Puhos
    Csá!

A közeljövőben lejár az ESS4 licencem és ne akarom hosszabbítani. Most két program közül kéne választanom KIS2010 vagy a NIS2010. Mindenképpen összetett (magyar nyelvű) programban gondolkodom (vírusirtó, tűzfal, spyware védelem). Kérnélek benneteket, hogy véleményezzétek a két programot, ki melyiket ajánlja, miért és miért nem.

Köszönöm a segítséget mindeniknek.
  • RETROB0Y
    CSAK MA!

INGYEN DAEMON TOOLS PRO STANDARD!
    LINK
  • RBJ
    én is vipi zek most mert a kav 2011 kiakasztott. párszor elfagyott a gépem miatta . főleg keresés közben.
  • RETROB0Y
    Hali!
    A Vipre Antivirus+Antispyware 4.0 kurva jóó!!

Sztem egy egyéves liszenszre be fogok ruházni ha esetleg már nem lesz kód az egyik magyar számitógépes ujsághoz!

Jah és nmutolsósorban gyorsabb picivel mint a NOD32 de a Kasperskynél sokkal

A magyar forditás igényes a programot ajánlani tudom csak

A tűzflalról nem tudok mit mondani mert direkt olyat változatot szedtem le amiben nincs