Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Ezt nem kellet volna. Ezért a szádba köpök mikor alszol!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a k*rva retkes fas******* avira a k*rva anyja p******* bas****** !!! ez a ki**szott **** egy nagy fos. egesz nap nem ment a netem, 3 ora utan kiderult, hogy valamit szur ez a szarfos a netemen, leuninstatllaltam es meg az eszkozkezeloben meg mindig ott volt 4 aviras ******** ! most sikerult megoldani, mer ez a *********** avira, bent maradt es 5 menu utan ki kellett valasztani es onnan torolni ! az a ****** ******* miatt nem volt eddig netem. eddig szerettem ezt a ******** avirat , de most betelt a pohar, meg egy ilyen *********t nem teszek fel a gepemre. Ti is inkabb toroljetek le a ******* !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Még nincs kint.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RBJ
csak gondoltam.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Ki mondta, hogy lelehet tölteni?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RBJ
honnan lehet leszedni ezt a iobit malware fighter t? sehol nem találom.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
tényleg most kitõl fognak adatbázist lopni.?<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
köszcsy :*

Narxis
jah 😄

Doomista
Csini cuki muki a tigris avatarod logouton.

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most meg a pandamacitól fog lopni?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Nem mutatja képeket? grrr

Akkor itt van: Link

Narxis
IObit Malware Fighter, cloud alapú cucc, IObit Security 360-at fogja váltani.. 😄

Narxis
lol

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pano
Jó ember, figyelj. S a takarításkor, hogy 1 adott programban több motor van, szerinted nem kell összehangolni? Egy programról beszélünk. EGY program, amiben több antivirus van. Szerinted azt nem kell összehangolni?
Te meg próbálj meg mondatot értelmezni, mielõtt írsz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pianista
elõbb töltsd le, nézz bele és utánna írj... abból a 14-bõl 3 ami aktív védelmes... a többi az takarításra van...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Szerintem az sem lenne elég, legalább ennyi, mint a lenti listában.
gergely1991

gergely1991

sznorbi2
Mekkora FP-ket produkálhat kb. 1-1,5 milliós vírusadatbázisból? <#levele>
A másik oldalon már jeleztek, hogy a Norton Safeweb ugrik rá mert valamilyen Adware van az oldalon az egyik fájlban ha letölti az ember és a WOT is racsít az oldalra.

Antivirus - To protect and to serve

Pano
Nem csak a terheléssel van a gond, hanem rettentõ bugos is. Bár nem csoda, ennyi motort összehangolni normálisan, szinte lehetetlen.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

sznorbi2
Mondjuk 14 antivírussal felszerelkezve még a NASA gépeit is megizzasztaná!
Jól gondolom? <#vigyor>
Gondolom nem is igazán létezik ennél összetettebb védelmi szoftver.

Pano
Hát, anno nagyon nagy király volt, még én is használtam 😊 De már 10 éve csak árnyéka önmagának, semmire nem való. Harmat gyenge 😞 Kb a Virusbusterel van egy szinten.

Pano
Nem kamu, valóban létezõ hivatalos dolog, csak kb használhatatlan annyira terhel és annyira lassú.

Ajánlom a következõ tesztet elvégezni azoknál az antivírusoknál, amelyeknél van lehetõség fájlokat hozzáadni a karanténba.

Felnyítjuk az Internet Explorer-t és www.youtube.com oldalon megkeresünk egy akármilyen videoklippet. Megvárjuk amig betöltõdik, közben halgatni/nézni is lehet.
A videófájl betöltõdik a C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temporary Internet Files\...\*.flv (vagy kiterjesztés nélküli)formátumba és még egy helyen szerepel, a C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temp\*.tmp formátumba.

A teszt abból áll, hogy ezt a *.tmp fájlot hozzá lehet adni a karantén fajlok közé, a hozzáadást, ha lehet, úgy kell végezni, hogy a *.tmp fájlot ne tõrõlje az antivírus, mert akkor Error-t adhat az Internet Explorer.

Saját tapasztalatom szerint az avast! 4.8 verzió nem tudta karanténba helyezni. Ha jól emlékszem az Avira sem tudta vagy csak egy 0 B fájlot másolt a karanténba, de ezt nem mondom biztosra. Az AVG-nél azt hiszem nincs lehetõség ilyenre. A többit nem teszteltem.
Ma teszteltem a Norton Internet Security 2010 és sikeresen karantenba tudta helyezni.

Ezt a tesztet csak azért hoztam fel, hogy megmutatja milyen "erõs" az antivírus, tehát, hogy ha egy fájlt használ egy prógram, akkor képes-e a fájlról másolatot írjon a karanténba. Ha véglegesen akarjuk tõrölni, akkor lehet, hogy az a prógram ami használja a fájlot Errot ad vagy egyszerûen az antivírus kéri a rendszer újraindítását.
RBJ
most botlottam bele egy oldalon az f-prot ba.
azt hittem , hogy már rég kihalt. ha jól emlékszem anno win 98 on volt divat.
most tud valaki valami véleményt mondani ?

Linux Mint 13 Cinnamon

sznorbi2
Errõl hallottatok már?

GSA Security(Cobra Security)
Jól olvastam?
14 önálló antivirus scan-je van?
Nem durva egy kicsit?
Ráadásul FREEWARE!
Itt a kép is róla:
GSA Security picture
Vagy ez valami kamu? <#nemtudom>

gergely1991
Ja és még valamit: Lassabb lesz a gép és kevesebb eséllyel fog indulni a gta vagy bármely más játék😄

L7wy
KHÜK

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Jim Morrison
😄

Kellemes Húsvétot Kívánok mindenkinek!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Pano
1.- Azért, mert valaki nem azonnal válaszol még nem kell lesüllyedni iskolázatlan buták szintjére és szidalmazni a másikat.
2.- Mivel ma Jézust Ünnepeljük, hozzá méltóan válaszolok neked, attól függetlenül, hogy te miként cselekedtél, tehát: Abban az esetben, ha nincs annak az antispyware programnak rezidens (állandó) védelme, nem gond, ha egyszerre vannak fenn a gépen. De több antivirust, vagy antispyware programot egyszerre nem ajánlatos állandó védelemmel használni, mert szét vághatják a rendszert és összeakadhatnak. Többet ártasz vele, mint használsz.
Az, hogy egyszerre több ilyen programot használsz állandó védelemmel, nem fog nagyobb védelmet biztosítani, sõt, bizonyos esetekben pont az ellenkezõjét éred el, csökkented a hatékonyságukat.

<#wave><#wave><#pias><#pias><#integet2><#integet2><#vigyor0><#vigyor0>

Doomista
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

<#integet2><#pias> <#pias><#wave>Kellemes Húsvéti Ünnepeket

gergely1991
<#hehe> <#integet2> Kellemes húsvétot mindenkinek <#wave> <#hehe>

Doomista
Kellemes Húsvétot Kívánok mindenkinek! <#pias><#pias><#integet2><#integet2>

Jim Morrison
bocsi a sok postert de megvan 😄 At kellett rakni kezire majd onnan automatikusra 😄

Jim Morrison
Itt ranyomtam az elindiitra es jo !

Jim Morrison
itt pl a scheduler le van tiltva, csak mikor at akarom rakni automatikusra azt irja a hozzaferes megtagadva :/ rendszergazdakent inditottam.

Jim Morrison
30nap mulva kar le. eddig se ment, most csak ujratelepiitettem

gergely1991
Nem sokat remélek de hátha, próbáld meg a következõt: futtatás>services.msc meg keresed a Avira antivir guard-ot majd jobb egérgomb újraindítás
Nem járt le a licenszed?Nem akadt össze valamivel?

Jim Morrison
Ami a Start Antivir felett van, az mind szurke :/ Egyikre sem tudok kattintani.

gergely1991
Jobb gomb lenyomása az óra mellett lévõ ikon majd Antivir Guard enabled-re kattintasz

Jim Morrison
Nem hiszem el. Avira premium azt irja:
AntiVir Guard : Service stopped
Hol a francba lehet bekapcsolni ?? Sehol sem talalom 😄

belapeter
Hali.
Volna egy kérdésem.
Egy PC-n lehet több ilyen Anti-Spywares program?
Mert már van fenn 3 ilyen víruskeresõ,és nem-e baj ez?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Melyik másikba? Én mindkettöt összecsomagoltam, tehát a *.html és a mappát is egyhelyre.
gergely1991
és ha másik mappában van?

Miért nem alkalmas?
Sajnos nem látható, hogy én mit linkeltem be a VT oldalra, megsugom, hogy amit elküldtem analízisre, az a lementett *.html oldal és a létrehozott mappa összecsomagolva (Webpage, Complete...). Szerintem így már megtalálható az esetleges kártevõ kód.
gergely1991
A VT nem igen alkalmas ilyenekre inkább olyannal kéne átnézni ami magát a webhelyet átnézné.
Bár ennek tartalmának lehet hogy nincs víruskód de a javascriptek,flash,java alkalmazások amit forrásként használ a weblaphoz azok is?