Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rokon már amúgy is régóta baszogat vele, hogy õ Gdata-t akar. Hát most megkapja.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na jó nem, csak elrakom, van pc tools, a-squared, norton, kaspersky 1 éves promo kulcsaim. Szüleim gépére pl. felraktam a-squaredet mert így nem kell havonta új liszenszet kérnem mint pl. Nod-nál.
Szóval majd jó lesz valamire alapon kértem G Data kulcsot. 😛
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak azért kérdem, mert ha mondjuk valaki 2 hét múlva tudja, vagy veszi meg az újságot, az bukja a promo-ból azt a 2 hetet? 😉
Anno mindegyik más ilyen promo akciónál a kulcsok az aktiválástól voltak használhatóak 180 napra.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Valószínûleg mindenki ugyanazt a kulcsot kapja meg és azt használja mindenki a lejárat idejéig.
Antivirus - To protect and to serve
A régi "szerelem" újra éled? <#vigyor>#vigyor>
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
G Data Internet Security 2010, 180 napos promoja!
Csak gyorsan akinek kell mert hamar megszüntetik a promot.
AV-Comparatives tesztgyõztes!
Antivirus - To protect and to serve
Természetesen megkereshetsz, ha aktuális. Amennyiben tudok segíteni, megteszem.
KIS topik
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Olvastam a KIS-rõl készült írásodat. Gondolom a magyar verzió beállítása is hasonló módon történik. Ugyanis a nyáron lejár az ESET-nek a licensze és úgy gondoltam, hogy a KIS 2010-re fogok váltani.
Ha segítségre lenne szükségem, fordulhatok hozzád/hozzátok a beállítással kapcsolatban?
Köszönöm részletes válaszod ( a témához írt többi üzenettel egyetemben).
A Comodo jelzéseihez még annyit,hogy teljesen tisztának bizonyult(régóta használt és az elmúlt évek során többféle vírus- és egyéb fertõzéseket ellenõrzõ programokkal többször vizsgált programok) esetében is "felfigyel" a korábbi bejegyzésemben említett csomagolt fájlokra.
Ezek szerint a Comodo heurisztikája érzékenyebb, mint több más vírusirtó programé?
Üdvözlettel: gy?jt?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Vannak hivatalos és nem hivatalos tömörítési eljárások. Általában a hiteles és megbízható fejlesztõk az ismert és megbízható algoritmusokat választják, ebbõl is beazonosítható a megbízható forrás (inkább feltételezhetõ).
Azonban vannak tipikusan olyan csomagolási eljárások, amiket általában vírusírók szoktak elõszeretettel használni (pl UPX). Ha az adott állomány ilyennel van lefedve, arra a heurisztika jobban figyel, mert nagyobb mértékben feltételezhetõ, hogy káros kódot rejt (ugyanis hivatalos fejlesztõk nem alkalmazzák).
A te esetedben még nem ismert ilyen eljárásról lehet szó, ezért figyelt fel rá a comodo heurisztikája.
Remélem kimerítõ voltam 😊
Elõfordulhat hogy téves riasztás lenne,bár nem sok esély van arra de lehet hogy nem...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Comodo Internet Security Free 4.0 vírusellenõrzõ programot futtattam le kézi indítással a gépemen. A program szépszámú Heur.Packed.Unknow nevû fertõzést jelzett. Ezt követõen a jelzett fertõzött fájlokat leteszteltem a VirusTotal on-line vizsgáló programmal. A vizsgálat eredményei többségében 1 találatot hoztak ki (Comodo), esetenként - ritkán - elõfordult 2 találat is. Az alábbi címen ellenõriztem a Heur.Packed.Unknow fertõzés mibenlétét.
http://www.pc1news.com/virus/alias-heur-packed-unknown-91824.html
Amint a weblapon látható, sok vírusellenõrzõ program megjeleníti (más-más néven) az általam vizsgált fertõzést.
Csak azt nem értem, hogy a listában megjelenõ programok , amelyeknek többsége a VirusTotal rendszerben is futnak, miért nem jeleztek, amikor lefuttattam ott a fertõzött fájlokat? Van valami ötletetek?
Üdvözlettel: gy?jt?
Évek óta ez a felállás: Avast, ZA tûzfal, S.Terminátor.
Gondom még sosem volt.
De most valamiért nem kedvelik egymást.
Megpróbálom a Malwarebytes-t
Tanácsot kérek tõletek.
S. Terminátort használok évek óta. Mostanában összeveszik a ZA tûzfalammal, néha betöltésekor lefagy a gép, így keresgéltem helyette másikat. Az a-squared Free-t néztem ki. Kérdésem, van valós idejû védelme? Ha lecserélem,van olyan hatásos, mint a S.Terminátor?
A jelenlegi fenn lesz még 15 napig majd az avira 10-el folytatom.
Tehát ezeket használnám jelenleg:
Avira,Avast...
Én minden esetre nagyon elvagyok Arkon barátommal <#integet2>#integet2><#pias>#pias><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#szomoru1>#szomoru1> Szegény Pano <#szomoru1>#szomoru1>
Either your file is not a valid Windows executable or some of its startup-dependencies have not been met.
According to the Unix file command your file is of the following type:
MS-DOS executable, NE for MS Windows 3.x
hm 😞
Van itt minden, Avira proof, új Vipre teszt stb.
Vipre-n csak ez az egy fogott ki:
cactuscappers.com/Downloads/Shot.exe
VT
Zone Alarm ismert spyware-nek azonosítja, de látom csak valami vicces, de idegesítõ cucc. 😄