Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ZIP-hiba: titokban települ vírus a gépünkre
A tudással nő a kételkedés is...
Arkon: miért bánnád meg? felismerésben nagyon jó.külön a BD is. és minden IS lassítja kicsit a rendszert. ez van. amelyik nem lassít ,azok többsége nem olyan jó felismerésben /szerintem/.

Doomista The Best!
<#eljen>#eljen><#pias>#pias><#worship>#worship><#nezze>#nezze>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egy text encrypter progival írtam /reagálva egy korábbi valóban értelmetlen hsz-re,ami aztán törölve lett/ és azért mert számodra értelmezhetetlen, még nem az!! különben jelszóval is védve van, szóval nem hiszem h könnyen visszatudnád fejteni. és annyira nem is fontos. egy tök átlagos szöveg volt benne.
Remélem nem bánom meg. <#vigyor>#vigyor>
30922
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
egyedul a rocekdock maradt meg.
Linux Mint 13 Cinnamon
<#vigyor>#vigyor>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mi a franc van!
Malwarebytes.Anti-Malware.1.45_Portable
Szintén: 30912
Egy elégedetlen Avira user. :o
De sajnos ugyan az a helyzet, hibaüzenet!
uninstalláltam. majd az hivatalos oldalról leszedtem a 1.45 legfrissebbet .
de szerintem lehet azért nem megyen mert kiszedted az autostart bol a malwarabytes t.
nekem ez volt a gond.
Linux Mint 13 Cinnamon
Malwarebytes' Anti-Malware nem indul, ilyen hibaüzenettel és eltávolítás, újra rakás közbe is ez jelenik meg többször:
Mi ez?
Mi lehet a probléma?
ESET Smart Security 4, a-squared Free -vel átnéztem a gépet, de semmi.
Köszi elõre is!
Csak egy tippem van arra, hogy ez így mi lehet 😄
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Csak tippem van arra, hogy ez így mi lehet, mert hiányzik belõle egy komponens és így értelmezhetetlen. (szerintem...<#vigyor>#vigyor>)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
nálam ez alap, ezért hirtelen erre nem is gondoltam, h ennek bedõlnek.
és valóban az is jó trükk ha átnevezik a kiterjesztést.
Doomista drágám látom rosszalkodós kedvedben vagy 😊
ez egy kódolt üzi neked: JE14R8á/FJDD4BHRG2C=)ViG8A82DW3<8GM4G.IW-8J799@9JRRV,BR45:@FD¶
ú>D1FR<ö0Jö?DM:4GRG2C=2bJ-MéEELC=8Q,:B@^
vissza tudod fejteni ?
Ezért a Sajátgép>Eszközök>mappa beállításai>nézet fülön kipipálni az ismert kiterjesztések elrejtése opciót.
Fontos tudni: "A látszat néha csal"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
az utolsó jelecske olyan mint aki a 220ba nyúlt 😊) be van gyorsúlva rendesen
mit hisznek h majd 3D-ben megjelenik a csaj ?
Csak saját felelõsségre: Mytob Worm!
Valóban blokkolja a Firefox azonnal.
Antivirus - To protect and to serve
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Akkor ez most Fp-nek néz ki!
Nektek is bejelez az avg.hu-ra az avira, no persze aki avirát használ, mert a másik fórumba ezt kérdezik.
Tehát?
De ezért a szádba köpök, mikor alszol!
<#oooo>#oooo><#oooo>#oooo><#merges3>#merges3><#merges3>#merges3><#vomit>#vomit><#vigyor1>#vigyor1>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life