Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krystalx
jaj még mit nem találnak ki ?:@
ZIP-hiba: titokban települ vírus a gépünkre

A tudással nő a kételkedés is...

Krystalx
pár napja volt egy promo...sztem onnan.

Arkon: miért bánnád meg? felismerésben nagyon jó.külön a BD is. és minden IS lassítja kicsit a rendszert. ez van. amelyik nem lassít ,azok többsége nem olyan jó felismerésben /szerintem/.

RBJ
honnan a kócs ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Én visszafejtettem, és az jött ki, hogy:

Doomista The Best!
<#eljen><#pias><#worship><#nezze>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Krystalx
milyen komponens hiányozna ? bármikor Decryptelni tudom 😊
egy text encrypter progival írtam /reagálva egy korábbi valóban értelmetlen hsz-re,ami aztán törölve lett/ és azért mert számodra értelmezhetetlen, még nem az!! különben jelszóval is védve van, szóval nem hiszem h könnyen visszatudnád fejteni. és annyira nem is fontos. egy tök átlagos szöveg volt benne.

Doomista
m?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
m?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Váltottam.
Remélem nem bánom meg. <#vigyor>

30922
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sosem késõ.
<#vigyor2><#integet2><#pias>

#30928 és #30929Bocsika. Rátenyereltem véletlenül a billentyûzetre.
<#vigyor><#vigyor>

Doomista
abszint mellékhatása - hallucináció.

RBJ
valahogy meglett. csak azt nem értem én ki vette ki a pipát az asztali elemek megjelen elõl.<#zavart2>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
azt írja hogy a rendszervisszaállítás sikertelen mert a rendzser file jai nem módosultak. ikonom egy se.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
na ilyen se volt még nekem. eltunt az összes ikonom az asztalrol.
egyedul a rocekdock maradt meg.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Most kezdek neki.

<#vigyor>

gergely1991
A hsz-hez csak annyit hogy normális beállítás mellett szerintem menne(a free-re pedig megy is).A legnagyobb gondot, az idõt igénylõ állomány kicsomagolása jelenti,mely ez valóban lelassíthatja a rendszert(pl 3-600 mb-os anyagon)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
De ha letörölted akkor telepítsd vissza, aztán Vezérlõpult-Programok eltávolításából töröld, újraindítod a géped, aztán lefuttatod ezt a fájlt és megint újraindítod, aztán már gond nélkül telepítheted és mûködnie kell, hanem akkor passz.

Ez sem segít sajnos! :-(

Mi a franc van!
Narxis
Ezzel távolítsd el: Klikk

Portable Malwarebytes.Anti-Malware -vel és most próbáltam a

Malwarebytes.Anti-Malware.1.45_Portable
Szintén: 30912
Narxis
Narxis

Újra tudtam tenni végül is, így most alapba automatikusan induló, elõtte persze ki volt kapcsolva.
De sajnos ugyan az a helyzet, hibaüzenet!
RBJ
nekem is ez volt mostanába.
uninstalláltam. majd az hivatalos oldalról leszedtem a 1.45 legfrissebbet .
de szerintem lehet azért nem megyen mert kiszedted az autostart bol a malwarabytes t.
nekem ez volt a gond.

Linux Mint 13 Cinnamon

Sziasztok.

Malwarebytes' Anti-Malware nem indul, ilyen hibaüzenettel és eltávolítás, újra rakás közbe is ez jelenik meg többször:

Mi ez?
Mi lehet a probléma?

ESET Smart Security 4, a-squared Free -vel átnéztem a gépet, de semmi.

Köszi elõre is!
... alakul valami ...?
<#vigyor>

Doomista
Morzekódot csipem valamennyire, többirõl sosem hallottam 😄

Csak egy tippem van arra, hogy ez így mi lehet 😄

Kódolt üzenet...?

<#eljen><#eplus2><#nyes>

Csak tippem van arra, hogy ez így mi lehet, mert hiányzik belõle egy komponens és így értelmezhetetlen. (szerintem...<#vigyor>)

L7wy
Szerintem nem fog menni neki XD de egyenlõre nem becsülöm le... amúgy 1001 féle kódolás van, talán a törölt üzenetekben van valami kulcs a megfejtéhez, mert ez így eléggé lehetetlennek tûnik 😊

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
jah az igaz h a legtöbb usernél nincsen bekapcsolva a rejtett fájlok és kiterjesztések láthatósága...
nálam ez alap, ezért hirtelen erre nem is gondoltam, h ennek bedõlnek.
és valóban az is jó trükk ha átnevezik a kiterjesztést.

Doomista drágám látom rosszalkodós kedvedben vagy 😊
ez egy kódolt üzi neked: JE14R8á/FJDD4BHRG2C=)ViG8A82DW3<8GM4G.IW-8J799@9JRRV,BR45:@FD¶
ú>D1FR<ö0Jö?DM:4GRG2C=2bJ-MéEELC=8Q,:B@^
vissza tudod fejteni ?

gergely1991
Hála a fájlkiterjesztés elrejtésének köszönhetõen sokan kihasználják ezt, hogy még egy megbízhatónak látszó kiterjesztést még odaírnak de a megtévesztés érdekében még úgyis álcázzák mintha az adott program által támogatott formátumáról lenne szó.
Ezért a Sajátgép>Eszközök>mappa beállításai>nézet fülön kipipálni az ismert kiterjesztések elrejtése opciót.
Fontos tudni: "A látszat néha csal"

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
értm mire gondolsz...cukkcukk XD,de egy .exe az nem videó. se nem sexy kép. ezt még a kisfiúknak is tudni kéne.
az utolsó jelecske olyan mint aki a 220ba nyúlt 😊) be van gyorsúlva rendesen

Narxis
sunáznád

Doomista
Komolyan van! Fõleg ha Megan Fox, fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ááááááéééééééé

Krystalx
most komolyan van olyan aki elindít egy megan fox nevû .exe-t ?
mit hisznek h majd 3D-ben megjelenik a csaj ?

NIS szerint nem veszélyes.
Polonic
Avira és IE8 is blokkolja.

sznorbi2
Na ez aztán tényleg veszett nagy féreg lesz:

Csak saját felelõsségre: Mytob Worm!

Valóban blokkolja a Firefox azonnal.

Antivirus - To protect and to serve

Firefox:Bejelentett támadó webhely.Vírusirtó minek ide ha a böngészõ már alapból blokkolja<#nyes>

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

sznorbi2
Pedig a novirusthanks-en semmilyen kártevõt nem jeleztek az antivirusok.
Akkor ez most Fp-nek néz ki!

Igen bejelez.Lehet nem csípi a konkurenciát<#nyes><#vigyor><#nyes>

sznorbi2
Látom ismét kibillent a kultúra mérlege a topikban!

Nektek is bejelez az avg.hu-ra az avira, no persze aki avirát használ, mert a másik fórumba ezt kérdezik.
Tehát?

gergely1991
De legalább annyira nem terheli a rendszert mint a KIS.Amúgy neked fix ip-d van?

Doomista
FAIL! Épp tegnap linkeltem tegnapi dátummal és egyébbel, ami bizonyítja hogy Avirát használok még mindig😄 EPIC!

De ezért a szádba köpök, mikor alszol!
<#oooo><#oooo><#merges3><#merges3><#vomit><#vigyor1>

Narxis
XD

nandorb
jaj,negyere ma beallitod itt az AVira logoval mintha fizzetnek neked hogy reklamozd amott meg kasperskyt hasznalsz...kis buuuuzi.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Arról nem tehetek, hogy egy-két ember képtelen azt felfogni, hogy ha egy vírusirtó az illetõnél nem mûködik megfelelõen, avagy bugos, attól még nem "szar". Magyar mentalitás egyik példája, röhögni jó, néha már tényleg fáj, egy enyhe kínzásnak elmegy, fõleg fárasztásnak. 😊

Doomista
Az jó kombináció, bár én az Avast mellé se raknék Malwarebytest, Avast önmagában is elismerõ védelmet tud nyújtani.

gergely1991
Biztos azzal a szöveggel jön hogy jaj nem mûködik a netem mikor be van kapcsolva a webvédelem..

Jó, tudom te "Avira the best"-es vagy. Sokat olvasom a topicot, de idáig nem szóltam hozzá. <#vigyor2> Ám én Avast + Malwarebytes-t használok.