Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ez egy több mint fél éves Portable_ImgBurn_v2.4.4.0_hun progi.
portable cuccokat igyekszem megbízható, ismert oldalakról tölteni. a "nagyok" szerint tiszta és mivel már elég régi nem hiszem h késõbb jeleznének rá. persze bármi lehet...
nem látok a rendszeremben semmi gyanúsat. te már találkoztál ilyen trójaival ? mik voltak a tünetek ?
ha vki tudná vagy szeretné tesztelni, akkor feltöltöm vhova.
A tudással nő a kételkedés is...
Álltalában trójai szokott lenni, majd meglátod, ha majd egypár nap múlva újból analizísre küldöd. Szerintem, akkor a detektálási arány több lesz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egyem a husod.
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
trial változata!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.multiupload.com/77ARDBHUCH
A többit ld. a zipben lévõ readme fájlban!
trial változata!
A többit ld. a zipben lévõ readme fájlban!
nekem az a lényeg , hogy ne várjak egy évig míg bejön egy oldal.
azért avira , kav .<#vigyor1>#vigyor1>
Linux Mint 13 Cinnamon
fuck mmo's..i.,
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
VT
Anubis
futtattam a programot sandboxie-ban és mivel nem láttam semmi gyanúsat /csak a saját mappájában hozott létre pár fájl-t/ ezért simán is elindítottam. meglepõdtem VT eredményén, és Anubis eredménye sem egyértelmû nekem. légyszi segítsetek.
köszi
A tudással nő a kételkedés is...
És igen, közel van a végleges verzió, a német már RC-nél tart.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy milyen?
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A rohadt anyját a keptarolo.hu-nak...
De gondoltam rázavarom mégegyszer az oldalra és azóta tartalomkódolási hibát jelez az oldalra.
Antivirus - To protect and to serve
Így vezettem le a feszültséget.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
"Sajnos rengeteg probléma volt az atw-vel, ezért az oldal az extra-ra költözik."
Alól van egy kép, amire rá lehet kattintani.
Valami: Js:cruzer-B(Trj)
Vakriasztás?
Az oldal tiszta.
NIS nem jelez semmit.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Antivirus - To protect and to serve