Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
És?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"AVira kizarva" <#hehe>
Doomista
Avira.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
P4 2.13Ghz,256MB DDR1,128Mb grafikus, erre a kofigra mien antivirus jo ami nem terheli a halozatot de,kb. a virusokat meg a tobbi szartol vedd,ja es ne lassitsa a Boot idot. NOD,AVAST,AVG,AVira kizarva... Gondolkoztam Vipre-rol,G-Data,F-secure-rol. Mivel a Kaspersky nagyon leterhelne.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hát ha van a C:\WINDOWS\system32\Bifrose\ rejtett mappa, akkor biztos van gyanús tevekenység.
RBJ
szerintem ezt nem nekem szántad.<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Krystalx
ne ijesztegess 😊
ez egy több mint fél éves Portable_ImgBurn_v2.4.4.0_hun progi.
portable cuccokat igyekszem megbízható, ismert oldalakról tölteni. a "nagyok" szerint tiszta és mivel már elég régi nem hiszem h késõbb jeleznének rá. persze bármi lehet...
nem látok a rendszeremben semmi gyanúsat. te már találkoztál ilyen trójaival ? mik voltak a tünetek ?
ha vki tudná vagy szeretné tesztelni, akkor feltöltöm vhova.

A tudással nő a kételkedés is...

Hát ez nekem ismerõs: Backdoor/Win32.Bifrose.gen
Álltalában trójai szokott lenni, majd meglátod, ha majd egypár nap múlva újból analizísre küldöd. Szerintem, akkor a detektálási arány több lesz.
gergely1991
Persze miután bekerült a cache-ként és az állandó védelme be nem riasztott rá😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Akkor kapcsold ki a webvédelmet.Nálam akkoriban a free avira is beriasztott amikor egy gyanús url teljes címet be másolva keresgéltem az egyik legismert keresõszolgáltatásban <#nyes>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
találtam is bebebe.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
gondolom , hogy a sajátnevembebeszélek nem promosokat blokkolják mókuskám.
egyem a husod.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Saját nevedbe beszélj, a promosokat nem blokkolják.

Köszöntem a választ.

RBJ
na csodás most blokkolták az avira nal a kulcsokat
<#kuss>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Igen, nálam is 2 darab nvvsvc.exe fut.

barátnõmnek küld egy idegen. és a cím sem ismerõs, tehát felvette, és azóta ilyeneket küld neki.

Ikovacs
Az alábbi linkrõl letölthetõ az aktuális Bitdefender Total Security 2010
trial változata!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BDTS.2010.32.bit.zip (552 K😎
http://www.multiupload.com/77ARDBHUCH

A többit ld. a zipben lévõ readme fájlban!

Ikovacs
Az alábbi linkrõl letölthetõ az aktuális Bitdefender Total Security 2010
trial változata!

A többit ld. a zipben lévõ readme fájlban!

Egy kérdés.GeForce videó kártyám van és most vettem észre a Feladatkezelõben Win7 64bitesen,hogy kettõ nvvsvc.exe fut egyidõben.Ez normális?

RBJ
ezért nem szeretem a g tata t mert fogja a rendszert. böngészést.
nekem az a lényeg , hogy ne várjak egy évig míg bejön egy oldal.
azért avira , kav .<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

MeoH
Hacsak az antivirus megy, tuzfal kikapcs., akkor nem olyan veszes, bar azert erezheto, hogy fogja a netet. Kivancsian varom az ujat.

fuck mmo's..i.,

Pano
Jah vágom. Amúgy a 2010-es se rossz, mert a rendszert sztem az se fogja vissza. Viszont a böngészést mocskosul.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Krystalx
köszönöm a gyors választ
jó éjt !<#kacsint>

Doomista
Ártalmatlan jószág.

Krystalx
szerintetek ezek az eredmények false-ok?
VT
Anubis
futtattam a programot sandboxie-ban és mivel nem láttam semmi gyanúsat /csak a saját mappájában hozott létre pár fájl-t/ ezért simán is elindítottam. meglepõdtem VT eredményén, és Anubis eredménye sem egyértelmû nekem. légyszi segítsetek.
köszi

Narxis
Nem tom, nem tesztelem csak olvasom a német és angol fórumokat. Ott azt írják nem rossz, kisebb lett a rendszerterhelése és cloudot használ az adathalász és fertõzõ oldalak azonosítására. A 2010-esben 10-20 percenként lehetett frissíteni a phishing filtert itt akkor ez már lehet nem szükséges.

És igen, közel van a végleges verzió, a német már RC-nél tart.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Feltelepítettem csak magát az antivírus részt a sallangokat kihagytam.Még szebb kezelõfelület,viszonylag kicsi rendszerterhelés kb,mint a 2010 de lehet jobb lesz ha beáll majd rendesen.Az alantabb jelzett linkeket blokkolta szóval elsõ ránézésre jónak tûnik.

gergely1991
Lehet hogy a AV karanténba zárta azt a js állományt és emiatt nem stabil megjelenést eredményez(töröld a karanténból)

gergely1991

Pano
Állítólag ebben a hónapban adják ki a véglegest. LEgalábbis a CeBiten azt publikálták, hogy áprilisban.
Amúgy milyen?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis

A rohadt anyját a keptarolo.hu-nak...

Narxis
Angol G Data 2011 Beta

64biten is mûködik az új viselkedéselemzõ:

sznorbi2
Az F-Secure is azonnal ugrik az oldalon valami Javascript szemétre.
De gondoltam rázavarom mégegyszer az oldalra és azóta tartalomkódolási hibát jelez az oldalra.

Antivirus - To protect and to serve

Doomista
Avirát kicsit megedzettem.
Így vezettem le a feszültséget.

Megnéztem laptopon,simán beengedett,semmi nem jelzett,igaz,ezen NOD van.

belapeter
Ezt nekem sem engedi megnyitni,mert riaszt.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Pano
nem hiszem, hogy az.

Nálam szépen felnyilik az oldal és ez van benne:
"Sajnos rengeteg probléma volt az atw-vel, ezért az oldal az extra-ra költözik."
Alól van egy kép, amire rá lehet kattintani.
Nekem erre az oldalra ugrik az Avast:http://www.naigen.atw.hu/
Valami: Js:cruzer-B(Trj)
Vakriasztás?

Én ahogy láttam, tényleg nincs miért jelezzen.
Az oldal tiszta.
Narxis
Ez a NIS.

Az oldal szépen bejön.
NIS nem jelez semmit.
Doomista
Ez nagy teszt volt!

nandorb
A haver azt mondja le se birja szedni,mert a vipre rogton blockolja.

Doomista
#30831 ?

nandorb
nemtom mie,nekem is ez volt.

sznorbi2
Virscan eredménye:
Ez lett
Virustotalon hibát dob a képernyõre.
<#confused>

Antivirus - To protect and to serve

RBJ
arkon kicsit elferdult szegény virtuális pun...ra izgul.

Linux Mint 13 Cinnamon

NOD32 azonnal karanténba rakta.<#nyes>