41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    a win rendszer visszaállítás be van nálad kapcsolva ? ilyenkor ki kell kapcsolni és az mindent töröl a system volume inf. mappából.

ha netán nincs nálad bekapcsolva, akkor a win intézőben a mappa beállításoknál a rejtett fájlok és mappák megjelenítése pipa be kapcs., és az egyszerű fájlmegosztás használatát ki kapcs. ezután a system vol. inf mappán jobb klikk - tulajdonságok - biztonság ,hozzáadás . ott beírod felhasználó neved ( elég az elejét és a check name kiegészíti pontosan )
    ezután már megtudod nyitni a mappát és törölheted belőle a felesleges dolgokat.
  • dragon11
    Doom, vagy a többi Avira szakértő: Adnátok az Avirahoz beállítást? Anno képekkel volt illusztrálva, hogy a configurationba mit kell állítani.

fontos lenne!

köszi szépen
  • bertino
    hat tudom bakker, csak most hirtelen elgondolkodtam, hogy mi a turot lehetne ezzel igy kezdeni :D

metal mindenekfelett -.-

#32893 hat mashol nem jelzett semmi semmit halleluja.
  • Doomista
    Nagyon metál antivírusod van! Metál jó. Nagyon metál.

• kl24h
    Az akkor nagyon jó, hogy nem tudsz a mappához hozzáférni (ellenben vírus okozhatja a System Volume Information mappához való hozzáférést).

A trójai, amelyik ebben a mappában volt, nem okozhat gondot, a lényeg az, hogy nem legyen máshol a trójai, tehát a System Volume Information mappán kívül.

Lehet false is az egész. De lehet, hogy egy pár nap múlva a Malwarebytes Antimalware is trójainak fogja detektálni, csak epp tegyák fel a megfelelő frissítéseket.
  • bertino
    a picsaba.

system volume information mappaban talalt avira egy trojai-t.

nem vagyok boldog, karantenba tette es nincs hozzaferesem a mappahoz, gondoltam majd belepek es torlom siman a problemas fajlt.
    de nem tudok belepni a mappaba.

trojai irtokat mar toltok le vagy 3at, remelem azokkal ki tudom takaritani.

MBAM meg azt mondta, hogy nincs a mappaban semmi kartekony.

lehet csak vaklarma lenne ?
  • bmate0007
    Érdekes, mert mindent bekonfigoltam rajta, beleértve a regelést is.
    És még emlékszem is, régebben írtam ide, hogy baj van az update-tel. Aztán válaszolta valaki, hogy a free verzió frissítési gondokkal küzd. Akkor átváltottam Premiumra és csodák csodájára minden működött. Nemtudom már hogy miért, de utána jött az Avast. Most megint kipróbáltam, hogy tudok-e az ingyenes Avirával frissíteni, de nem. Úgyhogy nekem elegem lett belőle. Az biztos hogy soha többet nem rakom vissza.. Lehet megkövezni.
  • gergely1991
    Hát volt olyan mikor 40 min-t is várni kellet mire lejöjjön az update...
    Általában kb 3 hónap után ha még nincs regisztrálva akkor tud (frissítéssel kapcsolódó) gondokat okozni...
  • Black7Seven
    Ashampoo-AntiMalware Free 180 napos promo.
  • bmate0007
    Valamilyen rendszer komponenseket nem ér el.. De volt már vele baj régebben is. Valahogy csak a free nemakar frissíteni.
  • Doomista
    Az, hogy.
  • Pano
    mi a baj vele?
  • gergely1991
    Olcsó húsnak híg a leve:/
    Ha nem tetszik használj (free) avast-ot
  • bmate0007
    Istenem, Avira free frissítése epic fail..
  • gergely1991
    upsz kicsit elirtam:)
    hkey_current_user>Software>microsoft>windows>currentversion>run
  • Adi
    HKCU>Software>microsoft>windows>currentversion>run Kéne lennie elvileg. A HKCU az minek a rövidítése?! :O
  • gergely1991
    Nézd meg itt:
    hkey_local_current_user>Software>microsoft>windows>currentversion>run (Vigyáz arra hogy más adatot ne módosítsd mert a win összeomlását okozhatja!)
    vagy msconfig-ban nézd meg hogy a 3.oszlopban hol van a helye...
  • dragon11
    Köszi, valóban tiszta.:)
  • Adi
    Itt megtaláltam; Start-Futtatás-msconfig
    Rendeszerkonfigurációs ablakban automatikus indítás fül halo 2 néven, viszont ahol te mondtad ott nem :( :(
  • Adi
    köszönöm!:)
  • kl24h
    A Media1168.rar amit belinkeltél, kicsomagolva lesz a Media.pk2 fájl, ami kb. 529 MB nagyságú.
    A NIS szerint tiszta.

Jó lett volna kibontani (ha lehet) azt a Media.pk2 fájlt. Akkor jóbban le lehet ellenőrizni.
  • dragon11
    tehát tiszta?:D
  • Doomista
    Jó há, hisz én pénzzel kezdeni nem tudnék semmit, sörrel viszont annál többet!
  • Arkon
    Hozzám kell befizetni a lóvét a vizsgálatra, én meg küldöm cserébe a söröket Neked. Jó lesz így?
  • Doomista
  • Doomista
    Az utolsó már sörbe fog kerülni, állod?
  • Narxis
    Ez már pénzbe kerül.
  • dragon11
    Nem, ez az utolsó fájl amit megkérdeznék.
  • Pano
    Most őszintén dragon, te interaktív vírus scannereknek nézel minket?
  • dragon11
    Media fájl

virustotalra beküldtem, de azt írta ki hogy túl nagy a fájl mérete..

valaki leellenőrizné, hogy vírusos-e?

elvileg 400valamennyien használják. . .
  • dragon11
    Köszi a felvilágosítást.:) jó tudni ezt is.

nagyon megnyugtattál még tegnap, hogy nincs a friss rendszeremen vírus.=)
  • lck
    Ha kicsomagolod még nem aktiválódik. Csak ha futtatod.
    A legtöbb vírusirtóban van olyan opció hogy valós időben vizsgálja a tömörített állományokat vagy ne. Ha ez a vizsgálat van állítva és a tömörített állomány nincs jelszóval védve akkor kicsomagolás nélkül is megtalálja ( ha ismeri ).
    Egyébként erre túl nagy szükség nincs, hiszen tömörítettként úgysem tud futni. A futtatáshoz a kicsomagolt állomány kell, akkor meg már megtalálja,még a futtatás előtt.
  • dragon11
    Kaspersky Internet Security 2011 tuti jelzett volna, ha kicsomagolom.(Ugye akkor aktiválódik a vírus)

de így hogy nem tettem, ez a legbiztosabb.:)
  • gergely1991
    amúgy az AV is bejelezne ha valami nem stimmelne vele(ha felismeri)
  • dragon11
    Fogalmam nincs mi volt becsomagolva, gondolom az, mivel egy generátor.

Ismétlem, nem nyitottam még, bele sem néztem.. ki sem csomagoltam.

Akkor tuti nincs baj.

most nagyon megnyugodtam.->nincs vírusom/keylogom:-D

köszi szépen!:)
  • lck
    Ha exe volt becsomagolva és nem indítottad el akkor nem történt semmi. - Azért nem kell túlmisztifikálni a vírusokat.
    Ez már majdnem olyan mint amikor múltkor azt álmodtam hogy vírusos lett a gépem. Ott küzdöttem vele mint az állat - még a biost is átírta, az irányítása alá kerültem, teljesen a rabja voltam. :)))
  • dragon11
    Mindenki azt mondta eddig,hogy nincs gáz, nem tudott települni, mivel a kurzurt sem húztam rá.

de ugye ez biztos, hogy nem tudott települni semmi????????????
    Tényleg csak letöltöttem és ott állt magának.:-s aztán törlésre került=)
  • lck
    Attól nem.
  • dragon11
    Lenne még egy kérdésem..

Letöltöttem ugye ezt a tömörített CID generátor fájlt.. de ugye .rar kiterjesztésű, tehát tömörített. Semmit nem csináltam vele, bele sem néztem, nem futtattam. KB a kurzort sem húztam rá... de most letöröltem.

Progmatos haverom azt mondta, hogy minden vírusnak/spywaret futtatni kell ahhoz, hogy aktiválódjon. Mert ezek is programok. Viszont én említettem, hogy hozzá sem nyúltam, nem még kicsomagolni és futtatni.

Tehát csak letöltöttem és ott állt magának.. akkor ugye nem kaphattam be semmit?
  • dragon11
    senki?..