41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Madmano
    Egy olyan kombináció,hogy mondjuk Kaspersky vagy bármilyen AV+mondjuk Outpost vagy Comodo tűzfal.Ez mennyivel marad el védelemben egy integrált megoldástól?Pl. KIS.
  • cserre
    Sziasztok!

Leírná valaki, vagy adna egy linket a júliusi Pcworld-ös Agnitum Outpost Security Suite Pro-hoz a kódot?

Előre is köszi!
  • Doomista
    Június havi kártevő-statisztika a Kaspersky víruslaborból
  • lck
  • Black7Seven
    Hali!

Másik fórumban (Te tudod melyikre gondolok) vannak viruscsomagok elég sokszor. Na én ott az elején rendre ráengedtem az én kergetőimet. (laptopon KIS, otthoni gépen ESS)

Eredmény? Amiket nem detektáltak, azokat elindítottam futtatásként, természetesen virtuális gépen. Érdekes módon eddig egy sem okozott kárt, mert mindegyiket fogta a két AV heurisztikája. Néhány ilyen után úgy gondoltam, hogy merő időpocsékolás az ilyen fajta "játszadozás". Mostanában már nem is válaszolok és írok be ilyen tartalmú hsz.-eket oda, mert értelmetlennek tartom. (gondolom ezt látod is)

• Krystalx
    nagyon szívesen és örülök h sikerült megoldani a problémát
  • Doomista
    Akinek nem inge, ne vegye magára.
  • gergely1991
    Adatlopásnál a felhasználónak elég oda figyelnie itt nem igen tudna detektálni az AntiVirus, max a browser blokkolhatja(FF,Opera)mondjuk bejelentettel vagy SSL kapcsolatnál lejárt vagy nem megbízható tanúsítványa miatt.Az AV topik nem csak a felismer-nemismeri dolog miatt hanem tanácsadás fertőzöttség vagy AV-s problémákra islásd topikcím).Csak a smile tartalmú hsz-eket jó lenne tényleg kihagyni.
  • Narxis
    Szerencsére itt vagytok ti egymásnak és nem marad el a napi 5 smiley-val való köszönés. Ezt tényleg nem lehet msn-en vagy egy csevegő topikban csinálni?

Felismeri-nem ismeri téma:

Aki max. flash játékokkal játszik a gépén annak tényleg mindegy, hogy zombi-e a gépe vagy sem. Én viszont szeretném tudni, hogy melyek azok a védelmi programok amik mellett nyugodtan intézheti banki ügyeket az ember online és nem lopják el a Steam accountját a 40-50 játékával együtt, hogy aztán VAC bant kapjon mire a Steam support visszaadja.(Tessék csak tomonor nevű fórumozót kérdezni..)

Persze van a józan ész faktor, de én nem csak a saját gépemet üzemeltetem hanem rokonok, haverok gépeit is szoktam karban tartani, ők nem olvasgatnak se sg-t se prohardver-t, ők az átlag felhasználók, vagyis a többség.

Tehát bármilyen furcsa is, de ez a topik ennek a megvitatására jött létre, nem pedig tiniribancként teleokádni szmájlikkal a topikot.
  • Arkon
    Ja ja. Legalább el vannak egymással ...

• kl24h
  • Doomista

Én csak annyit mondok erre, hogy sok a szabadidejük, de nekem erre nincs szabadidőm, úgy hogy rájuk hagyom.
  • Arkon
    Engem sem érdekel.

Olyan gyermeteg dolog ez a felismeri-nemismerifel. Túl kellene már lépni ezen végre. Vagy ennyire unatkoznak erre felé a topik társak?
  • kl24h
    Június havi kártevő-statisztika a Kaspersky víruslaborból
  • kl24h
    Én azért elindítottam volna, úgy ahogy csináltam a NIS-sel.
  • kl24h
    Congratulations for Norton Internet Security 2010!!!
  • Doomista
    Le sem töltöttem, de nem is érdekel ez az egész dolog.
  • kl24h
    Az Avira sem detektálja, ha elindítod a programot, mint gyanús tevékenység?
  • Doomista
    Kurvára nem mondtak újat. Évente 2x elmondják ezt csak mindig más cég más megfogalmazással, de kb ugyan az lényege az egésznek, istenem már, ez már unalmas, leiszom magam, úgy nem lesz.
  • Narxis
    A felhasználóknak a közeljövőben fokozottan kell figyelniük az adataikra és fájljaikra vadászó kártevőkre - állapították meg a G Data számítástechnikai biztonsági cég munkatársai.

http://www.sg.hu/cikkek/75624/egyre_tobb_a_kemprogram
  • Narxis
    Kevés.
  • Doomista
    Valamelyik detektálta, hahó!

• Narxis
    Sima tűzfalukat most is használom, nagyon jó.
  • kl24h
    A sharing opciót láttam, de akkor azt jelenti, hogyha beteszem a megosztott mappák közé, akkor hozzáférhető lesz a mappa.
    Én gondoltam erre, de gondoltam, hogy van más opció is.
  • kl24h
    Nálam a NIS megfogta.
    Előszőr a fájl scannelésére nem mond semmit, de mikor felnyítom az m.exe, akkor megfogja.
  • mrzoltan
    Az új Outpostot próbálta valaki?
  • gergely1991
    Ezt már máshol olvastam:D
    A bay-felhasználók nagy bajban vannak hiába javították a hibát mégis néhány "fontos" információ kiszivárgott:D

Milyen szép már hogy a html kódokat nem szűrik a "komentek"nél és igen a refresh megint győzedelmeskedett.:D
  • Narxis
    Ezt képtelenek vagytok detektálni: Klikk

• Doomista
    Igy hekkeltek meg a pirate bay-t.
    Indavideo injekcio
  • bmate0007
    erre már alig emlékszem:DDD
  • Arkon
  • Doomista
  • L7wy
    Van egy erős tippen, hogy kifelejtetted az egyszerű fájlmegosztásos lépést.
  • kl24h
    Érdekes, hogy nálam nincs ilyen beállítási lehetőség.
    Tehát a System Volume Information mappára jobb click, Properties és itt csak 3 fül van: General, Sharing, Customize, amikbe nincs Security (biztonság) opció, amit leírtál.

Azt tudom, hogy mikor egy kis trójai volt a gépemben, akkor egyszerűen duplaclickkel fel lehetett nyítni, úgy a C-ben mint a D-ben levő System Volume Information mappát.
  • bertino
    Nagyon Szepen Koszonom!

Rengeteget segitettel, ki is toroltem a banatba a kerdeses fajlt.

• gergely1991
    nem hinném hogy van
    futatás>osk
  • dragon11
    köszi
  • Doomista
    Tessék
  • nandorb
    Aszem nincs.
  • Madmano
    Az Avira Security Suite-nek van virtuális billentyűzete?