Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
"Korunk kapcsolat teremtésének fõ jellemzõje, hogy az embereknek sejtelmük sincs arról, mi zajlik a másik emberben."
A tudással nő a kételkedés is...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Imádom ezt a szöveget 😄 Amikor gyakorlatba kéne hasznosítani, akkor már sose megy 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Linux Mint 13 Cinnamon
azt nem hiszem h gondot jelentene ha letörölted, mivel nem használod.
én csak írtam neked ,hogy az valójában nem kártevõ volt ,hanem a rendszer része. mint ahogy a dátum is mutatta...
neem nem...😊 én utálom már a gépes témákat, sok-sok idegeskedéssel jár, de vannak alap dolgok ,ami miatt fontos h jól mûködjön és ezért nem árt magamat képezni. mint írtam korábban #30996 hsz kénytelen vagyok vele foglalkozni nincs, aki segítene. de hála a google és az ilyen fórumok, néha nagyon sokat segítenek.
képek kellenek ? /sztem egy fórumon ez nem olyan fontos 😊/ korábban már linkeltem az iwiw címemet 😊 most az adatlapomra kiírtam a weboldalam címét😊 , de kérlek a külsõm ne befolyásoljon...mert tudod, néha a lélek teljesen mást rejt ,mint ,ami a látszat.
Pano: akkor jó <#wink>#wink>
Próbáld meg azt, hogy (ehhez fel kelle tenned újra a Malwarebytes'-t, ha nincs fent) majd telepítsd ezt is Revo Uninstaller. Utána csökkentett módban indítva a Windows-t a Revoval leszeded. Elvileg így le kell szednie teljesen és maradványok nélkül.
Már az eltávolítás közbe is jött ez a hibaüzenet!
Az elmúlt 3 napban a kártevõkkel kapcsolatos kérdésekkel bombáztam az SG fórumot. Anélkül, hogy paranoiával vádolnátok, még egy kérdés e témakörben.
Amikor belépek ebbe a topicba, a Malwarebytes Anti-Malware 1.45 programom valósidejû védelme ("Webhely blokkolása"modul) IP kapcsolódási kísérletet jelez. A progi szerencsére sikeresen blokkolja.
Ti is tapasztaltok ilyen támadásokat? Mi lehet az oka?
Üdvözlettel: gy?jt?
Emsisoft/Ikarus Dual Antivirus and Antimalware engine. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
sajna nem megyen 64 bit en.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
milyen motort is használ a g tata.? bitdefender és avast ?
Linux Mint 13 Cinnamon
Egy korábbi bejegyzésemre szeretnék visszatérni(#30979).
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/oDomXYSEJ47sCNBM3603ks3kskXL010006153kskXLH3UrCIDg.jpg
Az autochk.exe parancsfájl-ról valahol az olvastam, hogy teljesen felesleges minden bootolásnál lefuttatni.Ezen kívül arról is szó volt, hogy káros program is lehet.
http://www.auditmypc.com/process/autochk.asp
Gyenge angoltudásommal nem tudtam megfejteni a fenti weboldalon leírtakat.
Mindenesetre nálam a COMODO Defense+biztonsági szint modulja Tiszta PC mód opcióban minden gépindítás után megjeleníti a kis eseményjelzõ ablakában. Mi a véleményetek? Helye van az autochk.exe fájlnak a fenti képernyõképen jelzett mindkét könyvtárban?
Elbizonytalanodtam! Pár perccel ezelõtt letöröltem 2 helyrõl az msmsgs.exe fájlokat. Jelenleg csak a Messenger könyvtárban található.
A gépem naplózása ezidáig nem jelzett problémát.
Megjegyzem, hogy a Start>Beállítások>Vezérlõpult>Programok telepítése és törlése>Windows összetevõk hozzáadása vagy eltávolítása ablakban a Windows Messenger nincs telepítve. Jelenleg nem használom ezt a programot.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
azon is meglepõdtem ,hogy be lehet állítani ,hogy melyik motort akarjuk használni a g tata nál.
Linux Mint 13 Cinnamon
Már nagyon hozzá szoktam ezen a laptopon a KIS adta sebességhez, legyen ez akár bebootolási vagy böngészési sebesség. Nos a változások G Data által.
Bebootolás a bekapcsolást követõen 50-50 secundum között van és már > ezt < látom addigra. Hadra fogható a laptop. KIS -el ugyan ez az idõ úgy és általában 80-90 sec. között volt. Ez jelentõs eltérés és elõször hinni sem akartam a szemenek. Többször is lemértem, de valóban ennyi az idõ.
Aztán így elsõ és rövid együtt létünk tapasztalatai: gyorsabban nyílnak meg böngészéskor az oldalak G Data-val. Már belém rögzõdtek a KIS-nél ezek az idõk és most/ezért azonnal és érezhetõen feltûnt a változás.
És ami a legfontosabb, hogy az elõzetes félelmem nem igazolódott be, miszerint fogná a gépet majd és lassulásokat okozna. Ez most egy nap tapasztalata de egyelõre csak pozitívumokat tudok mondani. Majd meglátjuk, hogy idõvel mi lesz. Marad a G Data vagy hoz majd olyan bugokat ami miatt le kell szednem.
és még Sandboxie-t is használom böngészéshez, már alap lett nálam és imádom 😊
Bitdefender IS-t és Trend Micro IS-t használok kb 6 éve 😊
/Avira egy olyan notin van, ahol apu csak email-eket és híreket olvas./
KIS-rõl meg már írtam korábban h többször próbáltam még tavaly is 2 különbözõ gépemen /intel és AMD/ és utálták. Amikor betöltõdött a rendszer ,akkor a virtuális memóriát 0-ra ette és nem lehetett semmit csinálni. de ennek ellenére én nem tartom KIS-t olyan jónak ,mint mások. 😊 ez van. mindenkinek más jön be 😉
nekem az amcsi ,de japán fejlesztésû Trend M. volt a favorit, csak 2008-tól azok is újítottak és nagyon fogta a gépet, most az újabb ezért csak a notimon van fent. és hát közben a kulcs is lejárt. 😞
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
régen sok telefonomba került...inkább utána olvasok neten.
kénytelen vagyok ,mert sok dolgot csinálok a gépen és fontos h jó legyen 😊
tegyük fel h kártevõ lenne ,akkor a méret is változott volna vagy a Dátum ,amikor módosítva lett nem 2008.04.14 lenne
C:\Program Files\Messenger
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\ServicePackCacheQi386
azért érdeklõdtem az Antiy-AVL után ,mert egyedül csak az és Prevx jelzete VT-n kártevõnek a portable foxit reader-t. és a jelzésre értettem h false lehet.
Megpróbálok megszabadulni a felesleges példányoktól.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.