Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eddigi tesztjeim alapján a NIS 2010 top helyen van. Én nem foglalkozok beta verziókkal.
Narxis, feltennéd a NIS 2010 beta verziót?
sznorbi2
Ha lehet akkor inkább privátba küldöm el neked mert még valaki aki nem ismeri úgy a dolgokat mint aki itt állandóan fórumozik úgy megfertõzheti a gépét, hogy csak úgy füstöl!

Antivirus - To protect and to serve

Tudd valaki vmilyen nagyon vírusos oldalt ahol tesztelni lehet a vírusírtót?

Doomista
Nem rossz, majd kl24h beszámol róla 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nem sok újdonság...

Here is a list of some of the new features, and a short description for them:

Performance Monitoring

Performance Monitoring is new for 2011. It provides informative alerting based on application performance. If an application is using too much CPU, Memory, writing too much to Disk, or using too many Handles, we’ll alert and let you know who the culprit is. We’ll provide information by way of a notification alert, Application Card, and Security History logging.

Download Intelligence 2.0

Download Intelligence was introduced for Internet Explorer and Mozilla Firefox in the Norton 2010 products. This year we have added support for many other applications (or "portals") which are used for downloading.

Reputation Scan

Reputation Scan is a new feature for Holmes. Reputation Scan expands upon the File Insight and Norton Insight features in the NIS/NAV 2010 product. Reputation Scan extends that by allowing the user to collect reputation information for files in any user specified directory.

Norton Bootable Recovery Tool Wizard

This new feature will create an up-to-date bootable tool which will allow you to scan your computer outside of the Windows Operating System. You can use the wizard to make a boot disk on CD, DVD, or even on a USB (for computers that support booting on USB devices).

There are many other features that are not elaborated on in this post. In the next couple days, we will post more detailed information on other major new features.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Norton 2011 Beta

sznorbi2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Öcsém látom ma nagyon ráértetek és tartottatok egy piszológiai ismereteket is no meg a nõket is kielemeztétek.
Tele lett a fórum spoilerrrel meg egyéb tuningalapokkal!
Elképesztõen pörög a fórum, nem is emlkszem, hogy megjelenésem óta mikor volt 1 nap ennyi beírás!
Hajrá!

RBJ: a Virustotalhoz hasonló linkek ha még nem adtak neked infokat róla akkor a következõk:

novirusthanks

virscan

Antivirus - To protect and to serve

Narxis
Hát ezen most hangosan felröhögtem.. 😄DD

Doomista
Okoskodó társadalomban élünk <#levele>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Elrészegesedett társadalomban élünk <#levele>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Az alloszaurusz...XD

Narxis
Sok falloszaorusz... 😄

Doomista
Sok bránermájszter... 😄

Narxis
Sok alkesz... 😄

Doomista
Ezt most a nénikédnek 😄

RBJ
van neked a nénikéd. én nem vagyok olyan bánat hogy egyedül iszok otthon.<#levele>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Te meg megint be vagy baszva!

RBJ
hogy te milyen rosszindulatú vagy. <#beka3>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
<#ticking><#ticking>

Majd lesz hamarosan. Ne aggódj.<#nyes><#eplus2>

RBJ
már kár a gõzért rányomtam rég a resetert.
utána malwarebytes al hitman al csináltam egy ellenõrzést.
nuku semmi.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Ennél szebben meg sem lehetne fogalmazni. Minden benne van.

Narxis
not-a-virus:Hacktool.TrialReset

Én ezek után meggondolnám annak a trial resetnek a használatát.

Narxis
Már nincs, épp pár napja néztem meg és egy hosting oldalra vezetett, szerintem megszûnt. Töröltem is könyvjelzõkbõl.

Doomista
Akkor hát mivel eszébe jutott, létszíves töröld a 31057 hsz-met, nincs értelme válaszolni rá, meg ezt is, köszi.

Pano
FEltöltöd mondjuk threatexpertre

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ
ja már kozbe eszembe is jutott.
mennyire bizzak abban hogy a trial reset nem volt rosszindulatú?
soha nem használtam resetert de kezdem megkedvelni a gtata .
sot az ára se egy egetverõ dolog.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
hitman pro?

RBJ
valaki segíthetne van valami cloud alapu viruskergetõ vagy 4-5 motort használ prevx, avira,nod, stb nem jut eszembe a neve.

Linux Mint 13 Cinnamon

Valóban.
Nem akartam én semmi mást, csak azt, hogy JÓL látható legyen a lényeg.
<#nyes>

Doomista
http://nwfilm.com/video.html
Warning!

Kommenteken jót röhögtem 😄

Pano
"Mit szólsz hozzá?"

Azt, hogy üvölt róla a képszerkesztéshez való nem hozzáértés <#hehe>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ
adjatok már a virus totalhoz hasonló elemzõ oldalak linkjeit.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Undorító 😄

RBJ
én is utáltam a g tata de tegnap óta fent van igaz a AV és megvagyok vele elégedve. és azt veszem észre hogy gyorsul t. mintha menet közben tanulná a folyamatokat és úgy vesz vissza a rendszerterhelésbõl.
ez csak saját vélemény. a böngészõ lassításra én is alergiás vagyok.
na kipróbáltam a trial restert. mûszik. remélem nem tettem valami kakit gépemre.
doomista lesz a hibás ha valami bibi lesz mert rá hallgattam.akkor megyen a picsánrugás.<#eplus2><#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Szia Pano

Van egy újabb fejléc.
Mit szólsz hozzá? <#vigyor>

Pano
<#hehe>

Én, amíg a netezést is úgy belassítja, mint a szar nem fogom feltenni. Amikor volt az IS promo feltettem meglesni, hogy hova fejlõdött. A rendszert valóban nem terhelte egyáltalán, elismerõ voltam. Egészen addig amíg neki nem álltam netezni...

Pano
Narxis.. még pár hónappal ezelõtt (vagy tavaly? már nem emlékszem) belinkeltél egy hivatalos, angol nyelvû Gdata fórumot. Be tudod linkelni újra?

RBJ
na nagyon elkanyarodtunk.
van egy rossz hírem . megkedveltem a g tata t. már csak valami promo t kellene találni az av hoz.
a reseterbe nem bízok.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
Te jó ég.. ezt ugye te se gondoltad komolyan? 😄

Doomista
Téged ki kérdezett te mitugrálsz ?

L7wy
Akkor mégis szoknyapecér vagy ha nem magad adod, hanem a már bevált dumát nyomod 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
Te már csak a vírusokra buksz nõkre már nem😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Hülyeség há...de köztudott tény, hogy a kigyúrt informatikusra jobban buknak a nõk.

<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>

gergely1991
Amúgy binárisan szoktál válaszolni?😄

Pano
(a szarkazmusod értettem 😄) De ez hülyeség Doom. A szakmának ehhez rohadtul semmi köze. A nõkkel nem kockulni kell, meg nem fárasztani õket a számítástechnikával és ennyi. Sok informatikus ott bassza el, hogy túl sokszor belemerül a saját érdeklõdési körébe. Az egy nõvel tabu téma, nem szabad felhozni. Ha csak õ nem kérdez rá 😊. Egy szó, mint száz: a hozzáálláson és a viselkedésen múlik az egész

Pano
Most attól, hogy sok nõvel vagyok bizalmi kapcsolatba, az miért szoknyapecérség?😄 Amúgy nem vagyok az a casanova -minden nõt a farkamra húzok- típus, szal én a kiélõs korszakomon már túl vagyok. Arról meg nem tehetek, hogy imádnak velem beszélgetni 😄

RBJ
én meg azt hittem férfias bikákra .<#zavart1><#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Köztudott tény, hogy az informatikusra buknak a nõk! 😄