41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    Egyszer már leírtam hogy regisztráció hiányában kb 3 hónap után frissítési problémák lépnek fel. Az még kimaradt hogy:Ez akkor is érvényes ha az illető újratelepíti a AV-t egy ideig működik utána megint nem hajlandó updatetelni.
  • bmate0007
    Egy ideig úgy is jólesz. Aztán majd pár nap után nem fog frissíteni, legalábbis nálam úgy volt.
  • kl24h
    Látom itt nagy problémák vannak az Avira 10 free verziójával, letöltöm és én is megpróbálom frissítést.
  • goodspeed
    Tudtok olyan lehetőleg friss és hiteles tesztet, ahol látható összehasonlításban a Comodo AV és az MSE , nagy számú mintán tesztelt eredménye ?:)
  • Krystalx
    az én gépemen ghostolok, de azon a gépen nem sok lehetőségem volt, és az a durva h valóban visszaállította a korábbi időpontokra , de pont az avira (9 ) nem tudott betöltődni. pedig az még rendesen működött előtte...
  • Krystalx
    sajnos ezt írja ki h októberig van csak támogatás...talán addig javítják a 10-est
  • gergely1991
    nem mindig jó dolog rendszer-visszaállítást alkalmazni:)
  • Krystalx
    neked is ez volt a free-nél a hiba ,ami a képen van #32963 ?
    és most mégis frissített ? különben nem értem, mert tegnap manuális update után jó lett ,és pár perc után magától is megcsinálta az update-t...
  • Pano
    a 9-esnek a támogatása meg fog szűnni a nyáron, nem lesz hozzá update.
  • Krystalx
    premiumra ? kapok tőled 1éves kulcsot ? mert sokszor írtam h nem az én gépem ! a 3 hónapos kódokat egy hozzá nem értő ember nem fogja keresgélni ! én meg nem ülök ott.
    visszacsesztem a 9-est, egy vicc a windows is. csináltam visszaállítási pontokat ,2 kül időpontra állítottam vissza, végzett írta h sikeres aztán win indít és mit ír ki na mit ? Avira error nem tud vmi file betöltődni...kb 3 órás szenvedés után most újra fent van a 9es, a régi 2 warning szintén :@ és most annyi a kül. h minden indításnál még lassabban nyílik ki az ernyő és közli h van már 10es és töltsem le. (ami ügye nem képes frissíteni)
  • bmate0007
    Nem bírtam magammal, felcsaptam és 3 hónapig jó a promóval jeee
  • kl24h
    Nem, sőt ajánlom az APSS, mert még nagyobb védelmet ad.
    Itt van az összehasonlítás
  • bmate0007
    Security Suitera hülyeség lenne?

#32963: Nekem ma frissített:D
  • Doomista
    Ezek már baljós jelek.
    Itt az ideje, hogy Free-ből átválts Premiumra.
  • Krystalx
    ma sem jó a frissítés , ezt a hibát írja ki...elegem van a sok bugos kis xar programból.:@
  • gergely1991
    ajánlom neked is #32956 :)
  • bmate0007
    "majd installnál elakadt és kiírt vmi olyasmit h nem tud hozzáférni a rendszerfájlokhoz és error"

me2, #32888
  • Krystalx
    igen már láttam h Avira oldalán is azt írták h a 9-eshez van. furcsállom h még nem írták oda ,hogy az jó a 10-eshez is. elég megtévesztő, annak aki nem ért hozzá vagy nem meri kipróbálni. a lényeg h nálam is jó lett és remélem nem lesz vele több gond. különben nagyon nem értem mi volt a gondja. telepítés után kiírta h 10Mb a frissítés. letöltötte, majd installnál elakadt és kiírt vmi olyasmit h nem tud hozzáférni a rendszerfájlokhoz és error.pf
  • Doomista
    "A hülye"
  • kl24h
    Négyig jutott a Microsoft

Kettessel már nem lehet átmenni biztonságból
  • kl24h
    "Optimalizálták a NOD32 motorját"

Ezek útán ki tér át az ESET termékekhez?
  • gergely1991
    Csakhogy tudd ki volt írva hogy 9-esre volt ajánlva de kipróbáltam 10-essel és azzal is ment:D
    Tessék itt "AntiVir VDF update (so called multiple VDF update with up to 32 files)" szakaszt próbáltam ki és elfogadta:D
  • Krystalx
    köszi ,szerencsére nem win hiba volt ,mert az avira reinstall után mindkét warning eltünt...
  • Krystalx
    Nagyon szépen Köszönöm Gergely!
    amit én leszedtem def. file-t a softpedia-ról /Avira-Antivir-Virus-Definition-File-Update
    ott azt írták h az a 9-es avira-hoz van / Please use the AntiVir VDF update, if you are using...: Avira AntiVir Personal from version 9 /,ezért azt nem mertem feltenni, de amit te linkeltél az tökéletes lett ! azóta már automata frissítés is volt és az is ok.
  • gergely1991
    Ezt töltsd le majd a avira indítópultjánál lévő Update>Manual update(kézi frissítés) menüpontjában...
    10-esben ez működik:)
  • Krystalx
    jaj de ideg vagyok! feltettem azt a kva 10es free Avira-t arra a másik gépre, minden jól ment egészen a frissítésig. írja h megtalálta az új szarjait letölt 10Mb-t aztán intall és kiírja h nem sikerült neki és kész. szóval ez nem a tipikus frissítési hiba h nem tud csatlakozni a szerverhez, ez letölti csak az install nem megy neki.
    lehet ezt javítani vagy tegyem vissza a régi 9est?
    légyszi help.
  • Apocalipto
    Optimalizálták a NOD32 motorját

" A gyártó belső tesztjei szerint a fájlokban történő víruskeresés 29 százalékkal, a rendszerindulási idő 53 százalékkal, az internetről történő letöltés pedig 46 százalékkal gyorsult fel......A felhasználóknak nem kell újratelepíteniük a használt alkalmazásokat ahhoz, hogy ki tudják használni az újítást, az 5187-es számú vírusdefiníciós adatbázissal már mindenki automatikusan megkapta a szükséges frissítéseket."
  • gergely1991
    gondolom azért mert futó folyamathoz tartozó fájlokat nem tudja olvasni
  • gergely1991
    Értelmezésem szerint kb annyit jelenthet mint a nod32-nél(fájl ellenőrzése nem történt meg).
    Ha esetleg sérült a fájl helyre tudod állítani ha a jelenlegi windowsod telepítőjét beteszed és a parancssorban vagy a futtatásba ezt beírod:
    sfc/scannow
  • kl24h
    Nem újdonság, mert nálam valamikor 3 fájlnál írt hasonlót: hiberfil.sys, pagefile.sys és a ...System32/Drivers mappában, azt hiszem még egyet, de nem jut eszembe melyik volt.
  • bmate0007
    Sosem hallottam erről a GFI Software-ről. És most egy ilyen noname ratyi, már bocsánat, vásárolja meg a Sunbeltet?:\\\
  • kl24h
    Sűrű fillér: ritka hacker
  • Apocalipto
    A GFI kezébe kerül a VIPRE vírusírtó
  • Doomista
    Ez egy windows fájl, így windows hiba, van rá javítási lehetőség, ahhoz kell egy windows cd, egy két parancs a futtatásban, de szerintem hagyd hidegen, nem lesz ettől semmilyen rendszer károsodás, de ez a fájl okozhat kék halált is, ha meg okoz, akkor viszont jobb ha javítod.

• Krystalx
    sziasztok. Avia (free) scan-t futtattam tegnap apu gépén.
    0 Viruses and/or unwanted programs were found...
    de volt egy 1 Warning. ez milyen hiba lehet ? ->

C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab
    [WARNING] An exception has been identified!
    [WARNING] In the module 'aecore.dll' an exception occured.
    Calling the function AVEPROC_TestFile in file: \\?\C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab
    Error description:ACCESS_VIOLATION
    EAX = 028FA308 EBX = 0744D798
    ECX = 00000001 EDX = 00000063
    ESI = 00000000 EDI = 0744a2cd
    EIP = 012CF096 EBP = 00000000
    ESP = 01E1E389 Flg = 00010202
    CS = 00000023 SS = 0000001B
  • nandorb
    gmailt hasznalj ott a spam folderba automatikusan bedobja.
  • Rash87
    Lehet,nem pont ehhez a témához tartozik, de most lett elegem,hogy naponta kapok az email címemere 5-10 spam levelet. :\
    Ezzel véletlenül nem lehet valamit kezdeni?
  • Madmano
    Pont erre gondoltam.Valaki egyszer azt mondta a KAV nem fogja a gépet annyira,mint a KIS.Eddig ok.De ha a Kav mellett lenne egy külön tűzfal?Akkor elvészne a sima KAV előnye?
  • bmate0007
    Ha konkrétan a KIS-re gondolsz, akkol nem nagyon. A Kasperskynek is elég jó a tűzfalja, és ha mondjuk Kasperskyt használnál Comodoval, nem sok különbség lenne, maximum jobban fogná a géped. A KIS-szel is nyugodtan biztonságban érezheted magad, szvsz.
  • kl24h
    Már linkelve volt, #32924.