41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#32977 Egyszer már leírtam hogy regisztráció hiányában kb 3 hónap után frissítési problémák lépnek fel. Az még kimaradt hogy:Ez akkor is érvényes ha az illető újratelepíti a AV-t egy ideig működik utána megint nem hajlandó updatetelni. -
#32976 Egy ideig úgy is jólesz. Aztán majd pár nap után nem fog frissíteni, legalábbis nálam úgy volt. -
kl24h #32975 Látom itt nagy problémák vannak az Avira 10 free verziójával, letöltöm és én is megpróbálom frissítést. -
goodspeed #32974 Tudtok olyan lehetőleg friss és hiteles tesztet, ahol látható összehasonlításban a Comodo AV és az MSE , nagy számú mintán tesztelt eredménye ?:) -
#32973 az én gépemen ghostolok, de azon a gépen nem sok lehetőségem volt, és az a durva h valóban visszaállította a korábbi időpontokra , de pont az avira (9 ) nem tudott betöltődni. pedig az még rendesen működött előtte... -
#32972 sajnos ezt írja ki h októberig van csak támogatás...talán addig javítják a 10-est
-
#32971 nem mindig jó dolog rendszer-visszaállítást alkalmazni:) -
#32970 neked is ez volt a free-nél a hiba ,ami a képen van #32963 ?
és most mégis frissített ? különben nem értem, mert tegnap manuális update után jó lett ,és pár perc után magától is megcsinálta az update-t... -
#32969 a 9-esnek a támogatása meg fog szűnni a nyáron, nem lesz hozzá update. -
#32968 premiumra ? kapok tőled 1éves kulcsot ? mert sokszor írtam h nem az én gépem ! a 3 hónapos kódokat egy hozzá nem értő ember nem fogja keresgélni ! én meg nem ülök ott.
visszacsesztem a 9-est, egy vicc a windows is. csináltam visszaállítási pontokat ,2 kül időpontra állítottam vissza, végzett írta h sikeres aztán win indít és mit ír ki na mit ? Avira error nem tud vmi file betöltődni...kb 3 órás szenvedés után most újra fent van a 9es, a régi 2 warning szintén :@ és most annyi a kül. h minden indításnál még lassabban nyílik ki az ernyő és közli h van már 10es és töltsem le. (ami ügye nem képes frissíteni) -
#32967 Nem bírtam magammal, felcsaptam és 3 hónapig jó a promóval jeee -
kl24h #32966 Nem, sőt ajánlom az APSS, mert még nagyobb védelmet ad.
Itt van az összehasonlítás -
#32965 Security Suitera hülyeség lenne?
#32963: Nekem ma frissített:D -
#32964 Ezek már baljós jelek.
Itt az ideje, hogy Free-ből átválts Premiumra.
-
#32963 ma sem jó a frissítés , ezt a hibát írja ki...elegem van a sok bugos kis xar programból.:@
-
#32962 ajánlom neked is #32956 :) -
#32961 "majd installnál elakadt és kiírt vmi olyasmit h nem tud hozzáférni a rendszerfájlokhoz és error"
me2, #32888 -
#32960 igen már láttam h Avira oldalán is azt írták h a 9-eshez van. furcsállom h még nem írták oda ,hogy az jó a 10-eshez is. elég megtévesztő, annak aki nem ért hozzá vagy nem meri kipróbálni. a lényeg h nálam is jó lett és remélem nem lesz vele több gond. különben nagyon nem értem mi volt a gondja. telepítés után kiírta h 10Mb a frissítés. letöltötte, majd installnál elakadt és kiírt vmi olyasmit h nem tud hozzáférni a rendszerfájlokhoz és error.pf -
#32959 "A hülye" -
kl24h #32958 Négyig jutott a Microsoft
Kettessel már nem lehet átmenni biztonságból -
kl24h #32957 "Optimalizálták a NOD32 motorját"
Ezek útán ki tér át az ESET termékekhez? -
#32956 Csakhogy tudd ki volt írva hogy 9-esre volt ajánlva de kipróbáltam 10-essel és azzal is ment:D
Tessék itt "AntiVir VDF update (so called multiple VDF update with up to 32 files)" szakaszt próbáltam ki és elfogadta:D
-
#32955 köszi ,szerencsére nem win hiba volt ,mert az avira reinstall után mindkét warning eltünt... -
#32954 Nagyon szépen Köszönöm Gergely!
amit én leszedtem def. file-t a softpedia-ról /Avira-Antivir-Virus-Definition-File-Update
ott azt írták h az a 9-es avira-hoz van / Please use the AntiVir VDF update, if you are using...: Avira AntiVir Personal from version 9 /,ezért azt nem mertem feltenni, de amit te linkeltél az tökéletes lett ! azóta már automata frissítés is volt és az is ok.
-
#32953 Ezt töltsd le majd a avira indítópultjánál lévő Update>Manual update(kézi frissítés) menüpontjában...
10-esben ez működik:) -
#32952 jaj de ideg vagyok! feltettem azt a kva 10es free Avira-t arra a másik gépre, minden jól ment egészen a frissítésig. írja h megtalálta az új szarjait letölt 10Mb-t aztán intall és kiírja h nem sikerült neki és kész. szóval ez nem a tipikus frissítési hiba h nem tud csatlakozni a szerverhez, ez letölti csak az install nem megy neki.
lehet ezt javítani vagy tegyem vissza a régi 9est?
légyszi help. -
Apocalipto #32951 Optimalizálták a NOD32 motorját
" A gyártó belső tesztjei szerint a fájlokban történő víruskeresés 29 százalékkal, a rendszerindulási idő 53 százalékkal, az internetről történő letöltés pedig 46 százalékkal gyorsult fel......A felhasználóknak nem kell újratelepíteniük a használt alkalmazásokat ahhoz, hogy ki tudják használni az újítást, az 5187-es számú vírusdefiníciós adatbázissal már mindenki automatikusan megkapta a szükséges frissítéseket." -
#32950 gondolom azért mert futó folyamathoz tartozó fájlokat nem tudja olvasni -
#32949 Értelmezésem szerint kb annyit jelenthet mint a nod32-nél(fájl ellenőrzése nem történt meg).
Ha esetleg sérült a fájl helyre tudod állítani ha a jelenlegi windowsod telepítőjét beteszed és a parancssorban vagy a futtatásba ezt beírod:
sfc/scannow -
kl24h #32948 Nem újdonság, mert nálam valamikor 3 fájlnál írt hasonlót: hiberfil.sys, pagefile.sys és a ...System32/Drivers mappában, azt hiszem még egyet, de nem jut eszembe melyik volt. -
#32947 Sosem hallottam erről a GFI Software-ről. És most egy ilyen noname ratyi, már bocsánat, vásárolja meg a Sunbeltet?:\\\ -
kl24h #32946 Sűrű fillér: ritka hacker -
Apocalipto #32945 A GFI kezébe kerül a VIPRE vírusírtó -
#32944 Ez egy windows fájl, így windows hiba, van rá javítási lehetőség, ahhoz kell egy windows cd, egy két parancs a futtatásban, de szerintem hagyd hidegen, nem lesz ettől semmilyen rendszer károsodás, de ez a fájl okozhat kék halált is, ha meg okoz, akkor viszont jobb ha javítod.
-
#32943 sziasztok. Avia (free) scan-t futtattam tegnap apu gépén.
0 Viruses and/or unwanted programs were found...
de volt egy 1 Warning. ez milyen hiba lehet ? ->
C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab
[WARNING] An exception has been identified!
[WARNING] In the module 'aecore.dll' an exception occured.
Calling the function AVEPROC_TestFile in file: \\?\C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab
Error description:ACCESS_VIOLATION
EAX = 028FA308 EBX = 0744D798
ECX = 00000001 EDX = 00000063
ESI = 00000000 EDI = 0744a2cd
EIP = 012CF096 EBP = 00000000
ESP = 01E1E389 Flg = 00010202
CS = 00000023 SS = 0000001B -
#32942 gmailt hasznalj ott a spam folderba automatikusan bedobja. -
#32941 Lehet,nem pont ehhez a témához tartozik, de most lett elegem,hogy naponta kapok az email címemere 5-10 spam levelet. :\
Ezzel véletlenül nem lehet valamit kezdeni? -
Madmano #32940 Pont erre gondoltam.Valaki egyszer azt mondta a KAV nem fogja a gépet annyira,mint a KIS.Eddig ok.De ha a Kav mellett lenne egy külön tűzfal?Akkor elvészne a sima KAV előnye? -
#32939 Ha konkrétan a KIS-re gondolsz, akkol nem nagyon. A Kasperskynek is elég jó a tűzfalja, és ha mondjuk Kasperskyt használnál Comodoval, nem sok különbség lenne, maximum jobban fogná a géped. A KIS-szel is nyugodtan biztonságban érezheted magad, szvsz. -
kl24h #32938 Már linkelve volt, #32924.