41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#33017 Biztonsági központ, régi vírusirtó és tűzfalbejegyzés eltávolítása:
Nyitsz egy parancssort, lehetőleg jobb egér futtatás adminisztrátorként opcióval. Aztán egyesével kiadod a parancsokat:
net stop winmgmt - Leállítja a winmgmnt szolgáltatást
cd /d %windir%\system32\wbem - Belép a system32/wbem könyvtárba
ren repository repository.old - Átnevezi az állományt
net start winmgmt - Elindítja a szolgáltatást -
#33016 Megcsináltam mindkettőt, a Revoval is, és a Registry Cleanerrel is.
Hát kapjabe. De legalább ha most kapcsolom be a win tűzfalat, csak azt jelzi ki.
-
#33015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik ismimnek kéne avast 5 pro (nem int sec) okosság, de sehol nem találok olyat, amit nyugodt szívvel felajánlanék. Valaki tud? -
Black7Seven #33014 Hali !
Avira Registry-Cleaner -
Arkon #33013 Négy van ha jól emlékszem ugye? Nah de minegyis.
A Legalsót!
Nagyon nézd meg mit jelölsz be!
Amelyik pipa doboz mögött félkövér a bejegyzés azt azonnal bepipálhatod, de ha csak a plusz jel akkor azt nyisd meg előtte! Látni fogod majd, hogy melyik lesz félkövér.
De ha bizonytalan vagy akkor mielőtt pipálsz nyisd meg és látni fogod alatta a listát.
De ha tutira biztosra akarsz menni akkor a Revot csökkentett módban indítod el és úgy szeded le az avirat. -
#33012 Oké, csinálom:) Melyik szintet válasszam uninstallnál? -
Arkon #33011 Bocsi.
Hogyan szedted le az avirat? Én minden programot a Revo-Uninstaller-el szoktam leszedni.
Kicsit munka igényes lesz (ha bevállalod) amit javasolok, de próbáld ki a következőt.
Szedd le az avastot és tedd vissza az avirát. Utána ezzel a Revoval távolítsd el az avirát, de amikor az eltávolítási folyamat vége felé a Revo kéri majd az újraindítást akkor ne azt válaszd, hanem újraindítás később és folytasd a folyamatot. Ez azért fontos, mert ilyenkor még kilistáz egy rakat bejegyzést a Revo és ezek szoktak hasonló gondokat okozni, mint ami most Nálad is van. Amikor teljesen végeztél akkor jöhet a restart.
Arra figyelj, hogy csak a félkövéren jelzetteket pipáld be törlésre! Nyisd meg a plusz jellel és nézd végig !
Majd egy regisztry tisztítás, mondjuk a CCleanerrel. Szerintem ekkorra már nem lesz majd bent a BK.-ban az a tűzfal bejegyzés. -
#33010 Kipróbáltam, de nemjó. A program vírusok eltávolításához való és nem magához a progihoz. Néztem fórumokat még, de ott sem írnak ilyesmiről.. -
Arkon #33009 Próbáld talán ezt. Avira-antivir-removal-tool
Ha nem sikerülne akkor majd Doomista (ha jár majd erre felé) remélhetően tud majd Neked segíteni ebben, hiszen Ő itt az egyedüli nagy avira fan. -
Arkon #33008 Sokáig használtam avast mellett, még az "ingyenes szoftverek" korszakomban, és onnan a tapasztalat. Volt, hogy az egész 'C' partíciómat fertőzött vírusnak vélte és töröltetni akarta volna velem. -
#33007 Sziasztok!
Avira Premium Security Suite volt fent, de voltak vele problémáim, úgyhogy töröltem (utáljatok:D). Namost, szerintem a tűzfalját nem sikerült normálisan eltávolítani, a biztonsági központ is így gondolja. Egyenlőre csak Avast van fent. Mit tegyek, hogy eltünjön az Avira tűzfala?
Íme a képek:
-
Apocalipto #33006 Amióta fennt van, nem kérdezett semmit...Az csak akkor van ha bekapcsolod az advanced részt a real time vádelemben. -
Arkon #33005 Úgy szintén.
Állandóan csak kérdez és kérdez, és dobálja fel a hülye ablakait. Nekem ettől lett tele a törpöm. Még arra is rákérdez, amikor légy száll a gépre, és most mit tegyen. Nonszensz! -
kl24h #33004 Én úgy állapíttottam meg, hogy a Spyware Terminator a veszélyes trójaiakat nem detektálja és ezért nem vagyok megelégedve vele. -
Apocalipto #33003 Spyware terminator Beta 64 bit támogatással:
Klikk -
#33002 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1279365158 -
Puhos #33001 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
Puhos #33000 [/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] -
Puhos #32999 [/URL][/IMG]
[IMG]http://www.kephost.com/view3.php?filename=4ymwthts0zt1zna6lkou.jpg][/URL][/IMG] -
Madmano #32998 Lenne egy kérdésem Hozzátok.KIS 2011-et használok.Tegnap akartam innen letölteni az első fájlt.De menet közben valami generic trojant jelzett a KIS rá.A webes része a KIS-nek úgy van beállítva,hogy ha gáz van,blokkolja a letöltést.A naplójába erről az időszakról ez került"2010.07.15. 16:12:05 Firefox Web Anti-Virus Detected: HEUR:Trojan.Win32.Generic http://gf.wiretarget.com/wop/vty-wicf.7z//RUSSIAN/acess.exe" majd a következő bejegyzés:"2010.07.15. 16:12:05 Firefox Web Anti-Virus Denied: HEUR:Trojan.Win32.Generic http://gf.wiretarget.com/wop/vty-wicf.7z//RUSSIAN/acess.exe".Ez ismétlődött 15ször.A gépre egy sérült rar került le,amire a KIS nem jelzett semmit.A grafikus report ablakban a fölső grafikonon írja a 15 vírust.Viszont máshol sehol semmi.Sem karanténban,sem sehol.Akkor elvileg a gázos fájl nem került le a gépre,igaz?
-
#32997 aham...
namost akkor ezt akár fel is lehetne használni a hasonló terjedés ellen nem?
pl modomazt átírni ugy hogy mikor bedugsz/csatlakoztatsz egy drive-ot, akkor legelőször fusson le egy kis parancs, pl hogy "del autorun.ini"
nem? :D
vagy ez nem ien egyszerű? -
#32996 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl Amikor rákattintasz a meghajtóra vagy ha csatlakoztatod(lásd pendrive)illetve aszem ha előhívod a meghajtónál a helyi menüt akkor lesz egy open felírat is köztük.(utóbbit ellenőrizheted)
És igen az lefut(a kis piszok) -
#32995 jah akartam amugy kérdeztni, hogy ez mi a seggemet jelent az autorun.ini-ben?
shellexecute=Recycled\ctfmon.exe
shell\Open(&0)\command=Recycled\ctfmon.exe
shell=Open(&0)
ez azt eredményezi, hogy azonnal futtassa az Recycled\ctfmon.exe-t?
mert figyelgettem kb mit csinálnak pontossan ezek a virusok... -
#32994 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az /F a kényszeres leállítást eredményezi az im pedig az futó állományt.Amúgy ez elégé gyenge..És miért pont batchba elég az ink-is:S -
#32993 kis lóv. mármint aki beszél a vidiben. -
#32992 már megelőztelek;) -
#32991 IsmeremXD
-
#32990 thx zsir elolvastam... -
kl24h #32989 USB kulccsal zárhatják el a vizet és a gázt a hackerek -
#32988 gergely ál-vírust készít!!!! -
Black7Seven #32987 Hali!
Itt egy részletes leírás, hogy mi is ez a ctfmon.exe. Katt ide. -
#32986 jah én letiltottam
:D
-
#32985 Ajánlott dokumentáció -
#32984 egy van a win\sytem32-ben(az nagyon fontos mert futó folyamat) -
#32983 jah thx meglett, amugy ez a ctfmon, nem kell a rendszernek?
törölhetem végleg? -
#32982 Még valami:Az eredeti ctfmon.exe a windows mappájában található de mivel ez egy álca szerintem ezért töröld.És nézd át a gépet mondjuk egy nod32-vel vagy a stinger-el -
#32981 attól tartok hogy igen mert nem a windows mappában van:S -
#32980 üdv....van egy kis gond.
ez virus vajon?
autorun.ini tartalma:
[autorun]
shellexecute=Recycled\ctfmon.exe
shell\Open(&0)\command=Recycled\ctfmon.exe
shell=Open(&0)
és ehhez van még 1 Recycle valami is, amit ha kitörlök megmarad az autorun.ini, ha meg az autorun-t törlöm ki, akkor a Recycle szar marad meg, aminek ez a tartalma:
ctfmon.exe
deskstop.ini
INFO2 -
#32979 Jelszavakat-lopkodott-egy-firefox-kiegeszito
A-virusirok-sem-maradtak-le-a-labdarugo-vilagbajnoksagrol
A VirusBuster 2010. júniusi vírus-toplistája:
1. Backdoor.Nepoe.IF (35.07 %)
2. Trojan.DR.Agent.WQBB (22.44 %)
3. Trojan.Meredrop.ZXX (10.79 %)
4. Trojan.DR.Inject.WFA (8.13 %)
5. Perl.Shellbot.T (4.51 %)
6. Trojan.Oficla.BAW (2.71 %)
7. Backdoor.Bredolab.AJM (1.90 %)
8. Trojan.Meredrop.ZXE (1.80 %)
9. Trojan.Wigon.AE (1.35 %)
10. Trojan.DR.Agent.WLRE (1.23 %) -
#32978 nálunk a 9-es több mint egy éve van azon a gépen és soha nem volt gond a frissítéssel. karácsony óta még hétvégén is van frissítés :) (addig hétvégén nem volt)és mint a képen is látható,/amit belinkeltem/ nem a szerverükkel van a gond ,mert megtalálja és le is tölti,de intallnál kiírja h sikertelen...fogalmam sincs milyen rendszer komponensekhez nem fér hozzá, miután már sikerült neki egyszer :(
az 100% ,hogy októbertől nem lehet már egyáltalán frissíteni a 9-est? nagyon durva...sztem sok olyan felhasználó van ,aki nem használja mindenből a legújabbat. pl anno én a trend micro 2006-ot használtam még 2008-ban is ,mert a 2007-es nagyon lassította a gépet és amit beletettek újdonságot arra nem volt szükségem. kártevő felismerése pedig ugyanaz volt. KIS vagy G-data esetén sem mindenki a legújabbat használja, mert van akinél az új van akinek a tavalyi működik jobban.