Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veled meg mi történt?
Én nem!!!
gergely1991
Üdv
Ha nem bírnád idegekkel akkor keres valami mást vagy ha megfelel a feltételekkel akkor a "képfeltöltés" gombra kattintva is lehet(20 kb max) vagy számos képfeltöltõ van nevet sajna nem tudok mondani.
(picassa-t hasznalom gugli fiókkal igényelhetõ max 1gb

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Omg minden idelátogató fiú szegény kristalx kolléganõt zaklatják 😄D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szia!
Az ismétlés csak amiatt történt, mert az elsõ alkalommal bemásolt linket a gépem valamilyen ok miatt nem jelenítette meg.

Üdvözlettel: gy?jt?

gergely1991
Látom mintha 2x ugyan azt van linkelve..

Narxis
Ejnye mibe futottam:

magneskapcsolo.hu/web.php?red=haiti-earthquake-statistics

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sznorbi2
Bitdefender Internet Security 2010, 360 napos licensz! <#taps><#eljen>

Bitdefender IS 2010 version 360 days licence!

Ez fõleg Krystalx-nek szólt, mivel Õ nagy Bitdefenderes, vagyis inkább használja.

Antivirus - To protect and to serve

Doomista
Hali!
Csak egy sima kép, nem jelent semmit!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szia!
A következõre: #31115

Doomista
Hali gyûjtõ!

Melyik hsz-ra érted ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Elnézést!
Valami malõr történt a korábbi (#31123-as)bejegyzésemben.
Kép

Szia Doomista!
A hivatkozott bejegyzésed azt jelenti, hogy az alábbi kis ablakban megjelenõ üzenet fertõzést jelent?
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/J1oiYZRDwqmJmawSCU03ks3kskXL010101383kskXLV1TJErji.jpg

RBJ
Gyerekek egy Istennõ van közöttünk.
muszáj lesz virtuálisan udvarolnom.<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
a kutymorgó westie ?

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Jé tényleg te vagy. szerelmes lettem . hát csak ilyen egyszerû emberek mint mi biztos nem érdekelnénk téged.
De mondjuk még mindig bennem van a kétkedés.
tényleg te vagy ?<#puszi>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Na újra lett téve már a windows?

gergely1991
Juj a nagy valaki XD

Narxis
Én megnéztem, jól nézel ki.<#kacsint>

Krystalx
azok hát 😊
a többségnek ,ami ismeretlen az nem jó...használjanak nod-ot (ha már a díszíteni akarják a rendszerüket)

na sikerült megnézni a képeimet ? (a nagyok privátok,de van egy slide-show ott látni kb20at) ,mert akkor majd törlöm a weblapom címét az adatlapomról

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista

gergely1991
Nálam is megvannak ezek és ugyanott:S

Örömmel olvasnám az ajánlott oldalt, de nem merem.....
5-ik éve netezek és ilyen nem volt, hogy holmi vírus szabaduljon rám, mióta a jelenlegi védelmet használom. Nincs más alternatívád a gondomra?
Lefuttattam az MSE-t teljes vizsgálaton, elég érdekes eredményt adott. 2 órán keresztül futott, több mint 1 millió fájlt vizsgált át. A végeredmény: Talált 1 db cracket. Nem tudom eldönteni, ez most jó, vagy rossz eredmény...
RBJ
feltettem a g tata egy filemegosztó oldalra és ilyeneket kapok a hozzászólásokba.
"Annyira kiváló, hogy a többség nem is ismeri? 😄
Nem igazán bízok/bízunk(sztem a többség is), az ilyen homemade cégek szoftvereiben.
Amúgy ölt ez már neked vírust, vagy csak dísz? 😄"

ezek nagyon hülyék sajna

Linux Mint 13 Cinnamon

nálam nem tiltja a g-data <#wow2>

WOT és G Data is tiltja !!!

A WOT tiltja. Szép piros Warning........
Szervusztok!
Két éve nem volt gond a gépemmel, most elért a baj.
2-3 napja elég sûrûn lefagy a gépem. Avast keresés eredménye:
relevant knowledge rlvknlg exe
relevantknowledge\rlservice.exe
Karanténba tettem, de egy Index fórum látogatásakor ismét lefagyott a gép.
Keresgéltem Google-ban, de kevés vagyok hozzá. Segítsetek, mi ez és mit kell tennem?
nandorb
en talaltam olyan cuccot amit 1antivirus se detektal de virus... nem pont mien de azt tudom mikor felraktam hogy programokat kapcsolgatott ki magatol.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Aranyos.<#hehe><#nyes>

Narxis
Aranyos.

VT

Doomista
        David         üzenete (13:25):
*http://img43.funny-picz.info/david/DSC9213.JPG

kabuto0 huahahaha 😄 😄
         KaBuTo         ┌∩┐(◕_◕😉┌∩┐ a következõt mondta (14:02):
*lol

Doomista
Igazából csak xp-n kell óvatosan...vistán/7-n már kevésbé...ott ha megnyitsz véletlen egy vírusos *.exe fájlt, arra rákérdez, és még el tudod utasítani az aktiválását, de xp-n...XP-n párszor szívtam ez miatt, ezért 5-10+ perc volt leirtani a vírust...7-n nincs már ilyen gondom 😄

A lényeg lemaradt a link:
Domain list

Én itt szoktam tesztelgetni ez szinte zero day de csak óvatosan!<#vigyor>

RBJ
malware pack gyûjtemény linkjeit betenné valaki.
tesztelném a g tata t.
hála az istennek csak soroztem tegnap reggel 5 ig. és semmi bajom.

Linux Mint 13 Cinnamon

Mindent próbáltam szinte, csak a csökkentett módos pucolást nem, kiment a fejembõl, de mért! (pedig nem vagyok kezdõ egyáltalán)

Megoldottam máshogy:

Amit nem akartam: Rendszer vissza állítás (csak elõtte kellett "mentés").
Lepucoltam, mert elõször nem indult, újra tettem. Most jó, remélem így is marad!
Szia!
Még egy képet rakok fel, ami egy korábban említett megjegyzésemet egészíti ki. Az autochk.exe és smss.exe fájlok "tisztasága" volt a téma.
A gépemen minden indítás után a bejelentkezési folyamat végén megjelenik az alábbi ablak:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/J1oiYZRDwqmJmawSCU03ks3kskXL010101383kskXLV1TJErji.jpg
Mi a véleményed róla?
Ami a telepített Windows-t illeti, az én lemezem még SP2 verzió.A frissítések rendben lefutnak automatikus módban.

gergely1991
A hiányok pótlására 2 tippem is van:
1.A Jelenlegi Windows(ami most a gépen telepítve van) telepítõ lemezét berakni és start menü >futtatásba begépelni ezt: sfc -scannow (hiányzó fájlok azonnali ellenõrzésére és pótlására szolgál)
2.Lehet (de nem erõsíteném meg)hogy a két helyrõl törölt állományok frissítéssel jönnek le(lehet hogy ezért van 1 fájl-om az off miatt) akkor kicsit várni kell a következõ frissítésnél(azt még hozzáteszem hogy 2004-es az msmsgs állományom)
Amúgy meg erre gondoltam:
C:\Windows\
C:\Windows\system32
Akkor félreértettük egymást.
Nálam a képmegjelenítések érdekesen zajlott le...

Szia gergely 1991!
Válasz #31028 #31023
Az msmsgs.exe fájlok törlése kapcsán valóban megoldást jelenthet - ha szükséges - a másolás a Windows Messenger mappából. Ezzel valójában nincs is problémám.
Jobban aggaszt, amit a link alapján találtál (#31023).
A weblapon levõ információkat még alaposan át kell néznem.

sznorbi2
Gondolod, hogy nem indítja el mint pl. a tegnapi Megan Fox-os exe-t ami képnek volt álcázva!
Aztán meg jön a jó kis Mytob féreg hatás!
Blokkolja a vírusvédelmi oldalakat és igen nehéz lesz frissítenie a védelmi programjait és egyéb programokat is blokkolhat.

Ezt biztosan olvastad.

Botnetek: majdnem mindenki fertõzött!

Na és hogyan?

Antivirus - To protect and to serve

gergely1991
Addig nem amíg el nem indítja õket és esetleg nem restartolja azonnal a gépét<#beka3>

Csupán csak vázoltam és elõre vetítettem a lehetõségét annak, amivel szembesülnie kell az olyanoknak, akik warezos trial resetert használnak. Nincs ebben semmi rosszindulat a részemrõl. Sajnálom, hogy ha így jött le Neked.

Narxis
Nem, de itt van akinek kell.

http://www.symantec.com/norton/beta/

Elnézést Narxis NIS 2011 betara gondoltam.
Füstöl... hát én azt nehezen hiszem.
Doomista
Ezt nem kellet volna.