Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem bírnád idegekkel akkor keres valami mást vagy ha megfelel a feltételekkel akkor a "képfeltöltés" gombra kattintva is lehet(20 kb max) vagy számos képfeltöltõ van nevet sajna nem tudok mondani.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ismétlés csak amiatt történt, mert az elsõ alkalommal bemásolt linket a gépem valamilyen ok miatt nem jelenítette meg.
Üdvözlettel: gy?jt?
magneskapcsolo.hu/web.php?red=haiti-earthquake-statistics
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bitdefender IS 2010 version 360 days licence!
Ez fõleg Krystalx-nek szólt, mivel Õ nagy Bitdefenderes, vagyis inkább használja.
Antivirus - To protect and to serve
Csak egy sima kép, nem jelent semmit!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A következõre: #31115
Melyik hsz-ra érted ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A hivatkozott bejegyzésed azt jelenti, hogy az alábbi kis ablakban megjelenõ üzenet fertõzést jelent?
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/J1oiYZRDwqmJmawSCU03ks3kskXL010101383kskXLV1TJErji.jpg
muszáj lesz virtuálisan udvarolnom.<#zavart1>#zavart1>
Linux Mint 13 Cinnamon
De mondjuk még mindig bennem van a kétkedés.
tényleg te vagy ?<#puszi>#puszi>
Linux Mint 13 Cinnamon
a többségnek ,ami ismeretlen az nem jó...használjanak nod-ot (ha már a díszíteni akarják a rendszerüket)
na sikerült megnézni a képeimet ? (a nagyok privátok,de van egy slide-show ott látni kb20at) ,mert akkor majd törlöm a weblapom címét az adatlapomról
A tudással nő a kételkedés is...
5-ik éve netezek és ilyen nem volt, hogy holmi vírus szabaduljon rám, mióta a jelenlegi védelmet használom. Nincs más alternatívád a gondomra?
"Annyira kiváló, hogy a többség nem is ismeri? 😄
Nem igazán bízok/bízunk(sztem a többség is), az ilyen homemade cégek szoftvereiben.
Amúgy ölt ez már neked vírust, vagy csak dísz? 😄"
ezek nagyon hülyék sajna
Linux Mint 13 Cinnamon
Két éve nem volt gond a gépemmel, most elért a baj.
2-3 napja elég sûrûn lefagy a gépem. Avast keresés eredménye:
relevant knowledge rlvknlg exe
relevantknowledge\rlservice.exe
Karanténba tettem, de egy Index fórum látogatásakor ismét lefagyott a gép.
Keresgéltem Google-ban, de kevés vagyok hozzá. Segítsetek, mi ez és mit kell tennem?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
*http://img43.funny-picz.info/david/DSC9213.JPG
kabuto0 huahahaha 😄 😄
KaBuTo ┌∩┐(◕_◕😉┌∩┐ a következõt mondta (14:02):
*lol
Domain list
tesztelném a g tata t.
hála az istennek csak soroztem tegnap reggel 5 ig. és semmi bajom.
Linux Mint 13 Cinnamon
Megoldottam máshogy:
Amit nem akartam: Rendszer vissza állítás (csak elõtte kellett "mentés").
Lepucoltam, mert elõször nem indult, újra tettem. Most jó, remélem így is marad!
Még egy képet rakok fel, ami egy korábban említett megjegyzésemet egészíti ki. Az autochk.exe és smss.exe fájlok "tisztasága" volt a téma.
A gépemen minden indítás után a bejelentkezési folyamat végén megjelenik az alábbi ablak:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/J1oiYZRDwqmJmawSCU03ks3kskXL010101383kskXLV1TJErji.jpg
Mi a véleményed róla?
Ami a telepített Windows-t illeti, az én lemezem még SP2 verzió.A frissítések rendben lefutnak automatikus módban.
1.A Jelenlegi Windows(ami most a gépen telepítve van) telepítõ lemezét berakni és start menü >futtatásba begépelni ezt: sfc -scannow (hiányzó fájlok azonnali ellenõrzésére és pótlására szolgál)
2.Lehet (de nem erõsíteném meg)hogy a két helyrõl törölt állományok frissítéssel jönnek le(lehet hogy ezért van 1 fájl-om az off miatt) akkor kicsit várni kell a következõ frissítésnél(azt még hozzáteszem hogy 2004-es az msmsgs állományom)
Amúgy meg erre gondoltam:
C:\Windows\
C:\Windows\system32
Akkor félreértettük egymást.
Nálam a képmegjelenítések érdekesen zajlott le...
Válasz #31028 #31023
Az msmsgs.exe fájlok törlése kapcsán valóban megoldást jelenthet - ha szükséges - a másolás a Windows Messenger mappából. Ezzel valójában nincs is problémám.
Jobban aggaszt, amit a link alapján találtál (#31023).
A weblapon levõ információkat még alaposan át kell néznem.
Aztán meg jön a jó kis Mytob féreg hatás!
Blokkolja a vírusvédelmi oldalakat és igen nehéz lesz frissítenie a védelmi programjait és egyéb programokat is blokkolhat.
Ezt biztosan olvastad.
Botnetek: majdnem mindenki fertõzött!
Na és hogyan?
Antivirus - To protect and to serve
http://www.symantec.com/norton/beta/