Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A Kaspersky 2011-hez használhatom azt a licenszemet amit használok a 2010 verzióhoz? KIS rõl van szó!
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

F34R
köszönöm szépen meglesem az Avira-t 😊

Sucked Security++

Doomista
Avira Premium Security Suite-t ajánlom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én Norton Internet Security-t használok, meg is vagyok elégedve vele, egy kissé több memoriát használ, mint az Avira, de a biztonság kedvéért én is az Avira-t ajánlom.
Tehát az Avira Premium Security Suite.
gergely1991
de úgyis értelmezhetõ hogy egyszerre 5-öt;P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg: #31372

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Azt írta nem akar tesztelni 5 vírusirtót. 😛

Ezek közül én is Avira-t vagy Kaspersky-t ajánlom.

gergely1991
ne is rakj fel 5-öt azzal csak ártani lehet haszna pedig nincs.
A KIS-nek jó a detektálása ugyan de sokat lefoglal a teljesítménybõl.
Az avira-nak is jó (közepes) de az szépen nyugalmasan és nem a RAM CPU teljesítményétõl megfosztva figyeli a gépet.Az elsõ 2-rõl nem tudok mondani semmit..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

F34R
hali bocs hogy megint zavarok de legem lett a free antivusokból mien Internest security-t ajánlanátok??

F-secure, Norton , Kaspersky vagy Avira =( maygarul arra vagyiok kiváncsi meik a jobb nem akarok felrakni 5 öt tezstelés képpne 😊

elõre is köszönöm😛

Sucked Security++

gergely1991
szép kis autorunos kártevõ bezonyám <#awink>

Nem tudom miért nem jelez az a-squared...
Egy Memory Stick-en ezt találta a NIS: analízis eredmény
gergely1991

gergely1991
hehe a féjszbuk televan biztonsági fenyegetéssekkel😄

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dejó. ^^
gergely1991
juuuhééé <#wow3>

RBJ
most nézem , hogy a hitman pro frissitett magyar nyelvi file ra.
most már magyarul is elérhetõ már ha számít valakinek.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Jah, én is.

Winportal...hol van az már...kár érte, pedig minden nap néztem azt az oldalt.
Narxis
Durva, hogy moonman ilyet kirakott winportalra.

c:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ASWEH6HT\winxp_simulator<1>.exe

winxp_simulator<1>.exe: Backdoor Trojan
Narxis
Ejnye!!!

winportal.net/downloads/articles/hogyan_orizzuk_meg_windowsunk_egeszseget/winxp_simulator.exe

thx már le is van frissítve 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Pano
Avast 4.8-ra nem mondok semmit, mert régi. Az 5.0-át veszem alapul

Elõnyök:
- Ingyenes
- Jobb detektálás, mint a nod32 esetében.
- Több funkció
- Kevesebb gépigény
- Folyamatosan fejlesztik és karban tartják.

Hátrányok:
- Napi max 2 frissítés
- Itt-ott még bugos lehet, de szerencsére ritka.
- Van nála jobb is.

NOD32.

Elõnyök:
- Kevés erõforrásigény, de már sajnos nem annyira kevés, mint régen.
- Van hozzá legális magazinos kulcs, amivel használható.
- Jó heurisztika
- Van 64 bites változat.

Hátrányok:
- Gyér detektálás, spyware és adware cuccok ellen közepesen hatékony
- Maradjunk annyiban, hogy érdekes frissítések.
- Nekem lassította a letöltéseimet.
- Szûkös funkciók, szerény véleményem szerint technikailag lemaradott program.

Ez személyes vélemény. Mind a kettõnél találsz jobbat, de ha kettõjük közül kéne választani, én tuti az Avast 5.0-át használnám (NEM a 4.8-at!).

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Egyiket se XD Avastból már van 5ös, ESETbõl meg 4.2 vagy minimum 4.0

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Szerintetek melyiket használjam inkább az Avast 4.8 home edition-t (ez van jelenleg is és nekem nagyon bejött ) vagy az ESET 2009 NOD32 Antivirus-t ? Elõnyök , hátrányok , a "gépigény" összehasonlítása érdekelne ja és személyes tapasztalatok ??

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

RBJ
hehehee<#fogmosas>

Linux Mint 13 Cinnamon

Próbáld meg itt
<#vigyor>

gergely1991
Na de kérem szépen:Rendszertelepítõ lemez berak majd javítás kiválasztása..
Jobb védelemért használjon avirát
<#idiota><#eplus2>
Amúgy inkább a nodot telepíteném legalább nem csalogatja magához a megkefél userjeit.

Doomista
Ez jó volt 😄

Narxis
Google translate vagy webfordítás.<#eplus2>

Sunbelt 6 hónap próbaidõt ad saját vállalati termékébõl McAfee vállalati usereknek.

Norton leírja a hiba megoldását és magyarázatát aztán a végén magukat fényezik, hogy mekkora királyok.

ESET szerint ez csúnya hiba de bárkivel elõfordulhat.

Doomista
Magyarul?

Narxis
Páran hasznot akarnak húzni a MegKefél hibájából:

Sunbelt

Norton

ESET visszafogottan reagált

gergely1991
az elején és se értettem aztán rájöttem hogy ez egy hülyeség😄

L7wy
kerek vagy ritka számokkor kiírja hogy ezt a hsz számot õ vitte XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Pano
Mert nem rövidítés, hanem a "take" magyarosított változata 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ
HÁT ha megharapom se tudom minek a rövidítése.<#dumcsi>

Linux Mint 13 Cinnamon

A 2010 is tud.
Már tud ilyet is:

Nehezen hiszem, hogy az AVG kevesebbet enne, mint az Avira.
gergely1991
nem használtam még, ellenben az avg-t

gergely1991
egyrészt ezért másrészt mert nem lassítja a 600-800 mb-os tömöritett fájlok ellenõrzését,ezért pipáltam ki a zip rar állományok figyelését😄

bmate0007
Ezeket ismerem, de csak az AVG-vel nem voltak problémáim. Például játéknál nem zavart be, Avirával, Avasttal el sem indultak. Kevesebbet is eszik mint az elõzõ kettõ szerintem.
A CIS-rõl van valami tapasztalatod?

gergely1991
Ha ingyenest akarsz akkor az elsõ kettõ "free" változata az utóbbinak van webvédelme is(avast).

gergely1991
avast,avira(gyors teljesítményû géphez:kis,kav)
avg nem hiszem hogy jó ötlet lenne:S

gergely1991

bmate0007
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Comodo Internet Securityról?
A tûzfalát tudom hogy perfekt, de engem inkább az antivírusa érdekelne.
Szerintetek megérné lecserélnem a PC Tools tûzfal + AVG free-t egy CIS-re?

A ték az ték. Mit nem lehet ezen érteni? Ezt még a kisiskolások is tudják.
<#vigyor><#nyes><#wave>