Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Kaspersky 2011-hez használhatom azt a licenszemet amit használok a 2010 verzióhoz? KIS rõl van szó!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tehát az Avira Premium Security Suite.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezek közül én is Avira-t vagy Kaspersky-t ajánlom.
A KIS-nek jó a detektálása ugyan de sokat lefoglal a teljesítménybõl.
Az avira-nak is jó (közepes) de az szépen nyugalmasan és nem a RAM CPU teljesítményétõl megfosztva figyeli a gépet.Az elsõ 2-rõl nem tudok mondani semmit..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
F-secure, Norton , Kaspersky vagy Avira =( maygarul arra vagyiok kiváncsi meik a jobb nem akarok felrakni 5 öt tezstelés képpne 😊
elõre is köszönöm😛
Sucked Security++
Áruba bocsátott Facebook adatok
Féreg került az egészségügyi rendszerbe?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
most már magyarul is elérhetõ már ha számít valakinek.
Linux Mint 13 Cinnamon
winxp_simulator<1>1>.exe: Backdoor Trojan
winportal.net/downloads/articles/hogyan_orizzuk_meg_windowsunk_egeszseget/winxp_simulator.exe

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Elõnyök:
- Ingyenes
- Jobb detektálás, mint a nod32 esetében.
- Több funkció
- Kevesebb gépigény
- Folyamatosan fejlesztik és karban tartják.
Hátrányok:
- Napi max 2 frissítés
- Itt-ott még bugos lehet, de szerencsére ritka.
- Van nála jobb is.
NOD32.
Elõnyök:
- Kevés erõforrásigény, de már sajnos nem annyira kevés, mint régen.
- Van hozzá legális magazinos kulcs, amivel használható.
- Jó heurisztika
- Van 64 bites változat.
Hátrányok:
- Gyér detektálás, spyware és adware cuccok ellen közepesen hatékony
- Maradjunk annyiban, hogy érdekes frissítések.
- Nekem lassította a letöltéseimet.
- Szûkös funkciók, szerény véleményem szerint technikailag lemaradott program.
Ez személyes vélemény. Mind a kettõnél találsz jobbat, de ha kettõjük közül kéne választani, én tuti az Avast 5.0-át használnám (NEM a 4.8-at!).
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Amúgy inkább a nodot telepíteném legalább nem csalogatja magához a megkefél userjeit.
Sunbelt 6 hónap próbaidõt ad saját vállalati termékébõl McAfee vállalati usereknek.
Norton leírja a hiba megoldását és magyarázatát aztán a végén magukat fényezik, hogy mekkora királyok.
ESET szerint ez csúnya hiba de bárkivel elõfordulhat.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

A CIS-rõl van valami tapasztalatod?
avg nem hiszem hogy jó ötlet lenne:S
Mi a véleményetek a Comodo Internet Securityról?
A tûzfalát tudom hogy perfekt, de engem inkább az antivírusa érdekelne.
Szerintetek megérné lecserélnem a PC Tools tûzfal + AVG free-t egy CIS-re?