Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RBJ
most erõsen filózok rajta, hogy igyak e kis sört este vagy ne.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
mond már meg kicsi doomista mi az a ték ?<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
ték

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Amúgy kijöttek a 2011es norton termékek bétái.
RBJ
mi van mindenki strandol ? nagy a pangás.

Linux Mint 13 Cinnamon

Ez a KIS bejövõs nekem.Csak ne terrorizálna elég gyakran ezzel a "PDM keylogger"témával.....

gergely1991
Avira,Kis se reagált rá? 31314 hsz is említette Kaspersky recue cd, Avg Recue CD,Avira Recue CD.Ellenõrizd a futó folyamatokat,nézd át az automatikus indítást,talán msn jelszóváltoztatást.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
szanaszét kerestem magam ikarus license ügyén. ha valaki tud segíteni szívesen fogadom. igaz van 30 demo kulcs igénylés.
de ha tud valaki jobbat help.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
már töröltem mert a hitman is vinnyogott rá.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Szerintem ne használd:

Threat Expert jelentés

RBJ
kínai macskakaki<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Krystalx
engem ez tévesztett meg... "RISING Internet Security 2010
VB100 Award WINNER of Virus Bulletin comparative review on Windows XP Service Pack 3 platform on April, 2010. "
és ezek: Rising eredmények

utánanéztem Wiki-n és valóban kínai.

A tudással nő a kételkedés is...

Pano
A rising tudtommal kínai és ótvar rossz a detektálása, sorra bukott el mindenen, még egy csomó VB teszten is.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Krystalx
mennyire ismeritek a Rising termékeit ? elég jókat írnak róla. ha jól tudom Ausztrál cucc.
/a jele olyan ismerõs 😊/
· Zero day protection with Rising Cloud Security
· Firewall Protection
· Antivirus & Antispyware Protection
· Advanced System Protection
· File-Monitor
· Email Monitor
· System Reinforcement
· Application Control
· USB PLUS Security
· ARP Spoofing Protection
· Web Trojan Defense
· Malicious Behavior Interceptor
· URL Alert
· Intrusion Detection
· Smart Botnet Protection
· Anti Drive by Protection
· Rising Standby Scan
· Detailed Logs
· Web Trojan Defense
· Great Usability and Small Resource Consumption
· Very small resource consumption

az AV-hez van most 9 hónapos promo.

RBJ
valahonnan szereznem kellen ikarus key t kezdem megkedvelni.

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
Mert a VIPRE nem csekkolja a tömörített fájlokat letöltés közben, csak kicsomagoláskor. Ugyanis becsomagolva nem életképes a viri.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ
zip re is mindenre is jelez.

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb
zip-re is? Nekem nem engedi letolteni a KIS,a haver aki adta annak Vipre annak leengedi tolteni csak a kicsomagolast nem engedi.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

RBJ
ikarus jelzett.

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb

nandorb
Szt. vegyel meg1 vinyot,v masik gepre csatlakoztasd azt a vinyot es ott format.Ja szedd le utkozben a Kaspersky Rescue Disk-et meg magat a programot is es azzal scanneld boot-nal is a gepet meg emogy is.

Doomista
#31309: Mégis... :\

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RBJ
ikarus ra tud valaki key t vagy serialt ?
nem igazán talizok hozzá. olyan kaki csak nem lehet.<#zavart1><#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
tessék
narxis

Linux Mint 13 Cinnamon

Sziasztok, van egy kis problémám és szerintem valami kártevõ okozza. A rendszerem WinXP Prof x86 A szitu a köv, valószínû valami messenger photo virust kaptam be ami tacsravágta az msn-t. Ismerõstõl jött csak késõn kapcsoltam mi is valójában, klikk a linkre és megbolondult az msn. Nem enged aktív partnerrel csevegni, ki bejeltkezik, lemegy a tálcára visszajön stb. Na mondom mondom szupi izzíhatom a az msn photo virus removert, meg is történt de semmit sem talált, ezután spybot -ot majd egy adaware-t izzítottam hátha valami spy okozza de azok sem teláltak semmit. Na mondom ez valami komoly ezért egymás után jöttek a vírusírtók, Nod 4, AVG 9.x, AVAST, majd végezetül Panda. De ezek sem találtak semmit, de a probléma továbbre is fent állt. Na mondom OK legyen Win reinstall, lemez be gomb lenyom és semmi, fekete képernyõ. Optika csere de továbbra is ez áll fen. Diagnosztika lemez be, majd a PM Magic 8 kiírja hogy a lemez csak olvasható. Mármint a vinyó és gondolom ezért is nem lép tovább a telepítõ sem. A kérdésem a következõ, ezt okozhatja vírus? Mármint zárolhatja a vinyót csak olvasásra? Ha igen akkor most mit tegyek, mert már 15 éve foglalkozok PC-vel de még ilyen nem fordult elõ, és fogalmam sincs mit tegyek. a segítséget elõre is köszönöm.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Doomista
Nem.

Narxis
Töltsd fel ide: www.data.hu

és megnézem.

RBJ
szerintetek ez rosszindulatú lekvár ?lrkvár

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
KAV nincs ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Figyelem!

Elérhetõ a kaspersky 2011 Beta!
http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/11.0.0.187/
RBJ
na visszagyûttem. itthon vagyok pár nagyívû kommentet eleresztek majd.
régi kérdésre válaszolva még mindig ikarus van fent.<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

qetuol
az átlaghoz képest? ill az esethez, avirához, kasperskyhez, nortonhoz, rendes pandaAV-hoz
ill funkcionál e tûzfalként, és a böngészõben megnyitott oldalakt ellenõrzi e, és tudja e blokkolni

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ez csupán csak viszonyítás kérdése. Mihez képest mennyire jó?
(Arkon féle relativitás elmélet)<#nyes>

qetuol
a panda cloud az mennyire jó?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár ha nem írtad volna le akkor nem lennének féltékenységi reakciók😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
minden hír tele van ezzel...ennek viszont alig megtévesztõ a címe pff.a cím alapján azt hittem megint a win update-el volt a gond.
Vigyázat! WindowsXP-gyilkos frissítés

Krystalx
hát nem emlékszel ? te élesztettél újra 😄

MeoH
Hát igen, ha van kéznél Windows telepítõ CD 😛

fuck mmo's..i.,

Hát igen, ha van kéznél Windows telepítõ CD. Ha nincs, akkor format C és Windows install.
gergely1991
Egy rendszer telepítõlemez behelyezése és egy J billentyû sokat segíthet ezen😄

Nem kell idegeskedni, megtõrténik.
Úgy ahogy megtõrtént az AVG-vel (és még más antivírusokkal is, sõt a Microsoft is tévedett...) valamikor, hogy olyan frissítést tettek fel ami kitörõlte a .../System32/ mappából az user32.dll, hogy többet a rendszer nem indult el.

Ez még ünnepélyes dolog.
Doomista
El is ájultál ? <#ravasz1>

Krystalx
nálam kb fél éve a SuperAntiSpyware csinált ilyent...ellenõrzés után kiírta azt a több 100 vagy 1000 találatot ,amit õ ismer és úgy írta ki mintha azok az én gépemen lettek volna. nagyon megijedtem ,de mikor átnéztem a találatokat, akkor láttam h nálam nincsenek is olyan mappák. gondoltam h vmi program hiba. persze ezt leírtam a másik fórumba(ph),ahol akkor kvára sztárolták ,de páran még nekem ugrottak h biztos az én rendszerem a szar és h ilyen "kis" hiba miatt letöröltem egy idõre a SAS-t. /pedig találtam pár külföldi fórumot ,ahol pont errõl a hibáról panaszkodtak, szal nem egyedi eset volt/

megértem h néha becsúszhat ez az, de basszus nézzék át azt a kva frissítést ,amit kiadnak, mert már egyre gyakrabban van ilyen több programnál is.
nagyon durva volt mikor feljöttem a géphez és az a látvány fogadott. <#gonosz3>

gergely1991
Igazi adware iqbajnokoknak

Doomista

gergely1991

gergely1991
Nem tudom hogy a stinger nevû vírus eltávolítójuk mennyire megbízható ezekután..

lck
Persze, bocs #31281-re.