Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
de ha tud valaki jobbat help.<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
VB100 Award WINNER of Virus Bulletin comparative review on Windows XP Service Pack 3 platform on April, 2010. "
és ezek: Rising eredmények
utánanéztem Wiki-n és valóban kínai.
A tudással nő a kételkedés is...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
/a jele olyan ismerõs 😊/
· Zero day protection with Rising Cloud Security
· Firewall Protection
· Antivirus & Antispyware Protection
· Advanced System Protection
· File-Monitor
· Email Monitor
· System Reinforcement
· Application Control
· USB PLUS Security
· ARP Spoofing Protection
· Web Trojan Defense
· Malicious Behavior Interceptor
· URL Alert
· Intrusion Detection
· Smart Botnet Protection
· Anti Drive by Protection
· Rising Standby Scan
· Detailed Logs
· Web Trojan Defense
· Great Usability and Small Resource Consumption
· Very small resource consumption
az AV-hez van most 9 hónapos promo.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nem igazán talizok hozzá. olyan kaki csak nem lehet.<#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
és megnézem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Linux Mint 13 Cinnamon
Elérhetõ a kaspersky 2011 Beta!
http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/11.0.0.187/
régi kérdésre válaszolva még mindig ikarus van fent.<#vigyor1>#vigyor1>
Linux Mint 13 Cinnamon
ill funkcionál e tûzfalként, és a böngészõben megnyitott oldalakt ellenõrzi e, és tudja e blokkolni
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
(Arkon féle relativitás elmélet)<#nyes>#nyes>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Vigyázat! WindowsXP-gyilkos frissítés
Úgy ahogy megtõrtént az AVG-vel (és még más antivírusokkal is, sõt a Microsoft is tévedett...) valamikor, hogy olyan frissítést tettek fel ami kitörõlte a .../System32/ mappából az user32.dll, hogy többet a rendszer nem indult el.
Ez még ünnepélyes dolog.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
megértem h néha becsúszhat ez az, de basszus nézzék át azt a kva frissítést ,amit kiadnak, mert már egyre gyakrabban van ilyen több programnál is.
nagyon durva volt mikor feljöttem a géphez és az a látvány fogadott. <#gonosz3>#gonosz3>