Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert vagy Nod32 vagy Vipre-hez van kulcsom a Gamestarból
Csak virusirto jó me a securityk vagy a cracket vagy a torrentelést basztatják
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ne bántsd a nodot mert jó program. Nálam az itthoni gépen (laptopon KIS van) évekig NOD volt és nem kellett vírus miatt újrahúznom a windowst, pedig többnyire asszony nyúzta a gépet és Õ bizony nagyon sokszor kattintgatott aztán mindenre. NOD a naplóját nézve - ha kellett - fogott mindent.
A neved rövid, de VIP tagságod nagy.
Bár ezt a jelet magad raktad rád,
szó nélkül vállalva az avirát.
Bármire. <#vigyor0>#vigyor0>
Tessék kérni ingyen liszenszet a Pro CIS-hez. Küldesz egy privát üzit Melih nevû tagnak és kapod a kulcsot. 😄 Megpróbálják visszaszerezni a reputációt.
Az a durva, hogy normális cégek létrehoznak egy külön oldalt a promo kulcsokhoz, itt viszont privát üzenetben kell kérni és meg kell adni az adataidat. Amihez ugye regisztrálni is kell a Comodo fórumon... vajon miért? Nem akarok találgatni de van egy sejtésem.... 😊
Ja és erre az igéretre is kíváncsi lennék:
Virus-Free Guarantee
Comodo believes security software companies should stand behind their products, which is why we back Comodo Internet Security Complete with a unique guarantee. If your PC ever becomes infected, our online technicians will correct the problem at no addition cost to you. To back this up, Comodo's Guarantee covers your PC with up to $500 for repair costs (For US based customers), should your PC become infected with a virus or malware and we can't restore you to working condition. With Comodo Internet Security Complete, you get Security, Software, Support plus peace of mind.
500$ értékben állják a géped javítási költségeit ha vírusos lesz és nem tudják a Comodo supportosok visszaállítani.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
most levakartam nemrég az avirat 10 . és azt kell mondjam a kav 9 es gyorsabbnak tûnik mint az avira .
Linux Mint 13 Cinnamon
Meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó a detektálása, egy kicsit javítottak rajta. Csak ajánlani tudom. Azért is tetszik, mert kevés a false riasztása.
Hátránya, hogy egy kissé lassítja a gépet.
Szerintem a Kaspersky (inkább Kaspersky Internet Security) is jó cucc. Nem használtam, de itt a fórumozok közül van aki használja és több információt nyújthat.
Szvsz nem nagy durranás, én inkább mást választanék mert ingyenesben is van jobb nála.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
De ha már free-t keresel, sztem Avira Free-vel sokkal jobban jársz. De ez saját vélemény.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
- Amin csak dolgozol
- Csak általános weboldalakon böngészel (hírportálok, közösségi oldalak, e-mail, chat, általános fórumok stb).
Ha már szoktál letöltögetni, szeretsz egyik oldalról a másikra ugorgatni, felfedezgetni, akkor inkább más.
Ez most végülis micsoda?
Érdemes használni?
Jobb mint a Nod32?
Armin & Ayu fan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hinném, hogy kevesebb védelmet adna mint a KIS.<#vigyor0>#vigyor0>
Ha nem gond az angol akkor a 4.0 Vipre-t tedd fel. Az már kiforrottabb. Magyar nyelvû a 3.1-es.
Ha még többre vagy kíváncsi - és errõl a tapasztalatod engem is érdekelne - akkor próbáld ki ha javasolhatom a Vipre Antivirus Premiumot. Ez tûzfalas és (állítólag) teljesen újra írták az eddigi Sunbelt(Kerio) tûzfalat ebbe a verzióba.
Majd írd be ide a tapasztalataidat.
Ha jól látom akkor lehet kérni 30 naposat is belõlük. Link.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
fuck mmo's..i.,
Ingyenes vírusírtók (tûzfal nélküli) közül melyik a legjobb választás egy abszolút kezdõ user számára? Avirara illetve Avastra gondoltam, melyik jobb választás?