Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RETROB0Y
És a Vipre Antivirus+Antispyware az milyen?

Mert vagy Nod32 vagy Vipre-hez van kulcsom a Gamestarból

Csak virusirto jó me a securityk vagy a cracket vagy a torrentelést basztatják

nandorb
Kis detektalas,10% hogy kepes torolni vmi virust... ja es bena/lassu.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

RETROB0Y
Egy dolgot nem értek a Nod32 miért rossz?

A Vipre például jó?

gergely1991
Na de miért váltottál? <#fejvakaras><#fejvakaras>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Még valami: Lassan már oda jutunk hogy a kaspersky olyan gépekre javasolt ahol warezzolnak vagy poreszt után kutatnak <#nyes>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hali!

Ne bántsd a nodot mert jó program. Nálam az itthoni gépen (laptopon KIS van) évekig NOD volt és nem kellett vírus miatt újrahúznom a windowst, pedig többnyire asszony nyúzta a gépet és Õ bizony nagyon sokszor kattintgatott aztán mindenre. NOD a naplóját nézve - ha kellett - fogott mindent.

gergely1991
Ha kicsit te is gondolkodnál akkor rá jönnél hogy a Kaspersky sokat vesz a teljesítménybõl aztán meg panaszkodnak jaj de lassú a gép lassan tölt be a net stb.Azért mert te a nod-ot avirat avastot mondod fos minõségûnek annak csak az gondja hogy nem értesz az optimális beállításukhoz....

nandorb
Felti a reputaciojat mert tudjuk hogy az avira fos... Doom is olyan mint narxis ra akarjak huzni az emberkeket hogy fost hasznaljanak. Ilyen nod32-tot meg Avirat,avastot...

gergely1991
A kaspersky-t a géped(akár a net is) teljesítményétõl függõen használhatod...

<#wave><#integet2><#pias>

Óh igen látom! Logódon van ki vagy.
A neved rövid, de VIP tagságod nagy.
Bár ezt a jelet magad raktad rád,
szó nélkül vállalva az avirát.

Aviráról mire lehet váltani?

Bármire. <#vigyor0>

Narxis
Teljesen normális Comodo-tól... 😄

Tessék kérni ingyen liszenszet a Pro CIS-hez. Küldesz egy privát üzit Melih nevû tagnak és kapod a kulcsot. 😄 Megpróbálják visszaszerezni a reputációt.

Az a durva, hogy normális cégek létrehoznak egy külön oldalt a promo kulcsokhoz, itt viszont privát üzenetben kell kérni és meg kell adni az adataidat. Amihez ugye regisztrálni is kell a Comodo fórumon... vajon miért? Nem akarok találgatni de van egy sejtésem.... 😊

Ja és erre az igéretre is kíváncsi lennék:

Virus-Free Guarantee

Comodo believes security software companies should stand behind their products, which is why we back Comodo Internet Security Complete with a unique guarantee. If your PC ever becomes infected, our online technicians will correct the problem at no addition cost to you. To back this up, Comodo's Guarantee covers your PC with up to $500 for repair costs (For US based customers), should your PC become infected with a virus or malware and we can't restore you to working condition. With Comodo Internet Security Complete, you get Security, Software, Support plus peace of mind.

500$ értékben állják a géped javítási költségeit ha vírusos lesz és nem tudják a Comodo supportosok visszaállítani.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bmate0007
Omg:| És még mindig megy..
[/url][/img]

Doomista
Aviráról nem érdemes másra váltani. <#smile><#smile>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Máté94
Szerintetek Aviráról mire lehetne váltani? Szeretnék mást is kipróbálni. Kaspersky vagy Symantec?
<#ejnye1><#ejnye1>

RBJ
semmi baj a kav al.
most levakartam nemrég az avirat 10 . és azt kell mondjam a kav 9 es gyorsabbnak tûnik mint az avira .

Linux Mint 13 Cinnamon

Andr0
köszi szépen 😉

Armin & Ayu fan

<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

Meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó a detektálása, egy kicsit javítottak rajta. Csak ajánlani tudom. Azért is tetszik, mert kevés a false riasztása.
Hátránya, hogy egy kissé lassítja a gépet.

Szerintem a Kaspersky (inkább Kaspersky Internet Security) is jó cucc. Nem használtam, de itt a fórumozok közül van aki használja és több információt nyújthat.
nandorb
haha...

Narxis
Majd mék és a Nod nevében lekésellek. 😄

Narxis
Asszem kapott egy viselkedéselemzõt, de az ingyenesben csak félig mûködik, a fizetõsben teljes körû.

Szvsz nem nagy durranás, én inkább mást választanék mert ingyenesben is van jobb nála.

nandorb
Menny BC2-zni akarlak lekeselni jo parszor megerdemled mar.

Narxis
<#ejnye1>

Pano
Azért bármi nem, mert pl egy Virusbusternél vagy a mai F-Prot-nál még a nod32 is jobb 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Ja, és jó tudni, hogy a FREE verzió a végtelenségig leegyszerûsített verzió. Tehát nincs külön web monitor, beállítási lehetõségek se sok van és nincs automatikus frissítés. Egyetlen nagy elõnye a felhõ alapú technológia, azaz real-time kapcsolódsz a legfrissebb védelmhez és a felhasználók támaszkodnak egymásra.
De ha már free-t keresel, sztem Avira Free-vel sokkal jobban jársz. De ez saját vélemény.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

nandorb
hat Nod32-tol barmi jobb.

Pano
Megfelelõ antivirus, ha olyan gépre telepíted,

- Amin csak dolgozol
- Csak általános weboldalakon böngészel (hírportálok, közösségi oldalak, e-mail, chat, általános fórumok stb).

Ha már szoktál letöltögetni, szeretsz egyik oldalról a másikra ugorgatni, felfedezgetni, akkor inkább más.

RETROB0Y
Kijött az 1.1es Panda Cloud Antivirus

Ez most végülis micsoda?

Érdemes használni?

Jobb mint a Nod32?

Andr0
Ki használ Nortont? az Antivírus verziója állítólag most elég jó (olyan téren, hogy napi frissítsek, gépigény, böngészés sebesség detektálás) Ha valaki használja asziszem talán a 2010-es verziót akkor írjon már véleményt róla hogy mégis mennyire jó? A másik opció a Kaspersky. Szerintetek ezek az indokok alapján melyiket válasszák? (Én Avira-t használok:d számomra a best (Y) so nem nekem lesz az infó) Elõre is köszi 😉

Armin & Ayu fan

lck
Seven alatt én is.
gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt egy-két egyszerû módszerrel megoldom
<#hehe><#hehe>

nandorb
Hat detektalasban kb. Nemtom nem hasznalt hosszutavon a vipret de allandoan jon toluk spam az mar idegesit.

Amúgy lehet ebben a fizetett reklámban valami.Ahogy végigpörgettem,mindegyiknél a Vipre-t hozza ki nyerõnek....

Pár hszólással lejjebb te írtad,egy szinten van a Kaspersky és a Vipre....

nandorb
Nem kell vmi. teszt hogy megbizonyosodj ezekrol mert szerintem a Vipre fizetett reklamat lattod ott.Kaspersky nem reklamozza magat.

Ehhez mit szóltok?Konkrétan ahhoz,hogy e szerint a Vipre a nyerõbb a sima KAV-nál.

Akkor mégis mi a különbség a kettõ közt,ami a KIS oldalára billenti a mérleget?

Köszi.

Nem hinném, hogy kevesebb védelmet adna mint a KIS.<#vigyor0>

Persze,hogy nem gond.Leszedtem a Premiumot.Leszedem a KIS-t,aztán meglátjuk.A KIS-nél kisebb biztonságban leszek a Vipre-al,mit hallottatok?

Hali!

Ha nem gond az angol akkor a 4.0 Vipre-t tedd fel. Az már kiforrottabb. Magyar nyelvû a 3.1-es.
Ha még többre vagy kíváncsi - és errõl a tapasztalatod engem is érdekelne - akkor próbáld ki ha javasolhatom a Vipre Antivirus Premiumot. Ez tûzfalas és (állítólag) teljesen újra írták az eddigi Sunbelt(Kerio) tûzfalat ebbe a verzióba.
Majd írd be ide a tapasztalataidat.
Ha jól látom akkor lehet kérni 30 naposat is belõlük. Link.

Én is gondolkodom a Vipre kipróbálásán.Nem tudom,miért,de bassza a csõröm.A Kaspersky után,közben.Ha lecsippentem a KIS-t,fõlhányom a Vipre-t,aztán vissza(mivel a Vipre csak 15napos trial)nem marad semmi,ami megakadhat a KIS torkán,igaz?

lck
Minden rendben vele. Soha nem voltak ilyen jellegû gondjaim. Vizsgál - frissít - irt. <#nemtudom>
L7wy
A kis gépigénnyel nekem se volt gondom, de pl a scan résznél csak az ikonok voltak, és nem lehetett vizsgálatot indítani, a frissítés elindult, majd jelzi hogy frissült, de a frissítés lapon még mindig megy a letöltés... nálam ilyen abszurd dolgok jöttek elõ, és azért mondtam h nem stabil...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

lck
Semmi gondom nincs vele. Teljesen stabil, megbízható, kis gépigényû.
Rage47
total commanderrel akarok másolni a másik gépre, de mindig ki kell hozzá kapcsolnom a tûzfalat :|
L7wy
Valamelyik nap feltettem avast! ot, hát borzasztó XD annyit szenvedtem vele..., nem egy stabil program...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

lck
Avira free minden frissítésekor felad egy reklámablakot - hogy vedd meg. Avastban nincs ilyen. Ezt is vedd figyelembe, hogy zavar-e.
MeoH
Mind2 jo valasztas, kis gepigeny es megbizhatoak. Detektalasban talan Avira erosebb, Avast viszont magyar.

fuck mmo's..i.,

Hello
Ingyenes vírusírtók (tûzfal nélküli) közül melyik a legjobb választás egy abszolút kezdõ user számára? Avirara illetve Avastra gondoltam, melyik jobb választás?