Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
valaki megmondaná hogy hogyan kell virusölõt letölteni? aki tudja irja meg."
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Jó, persze, megértem, nem is szép dolog ilyenen nevetni. <#vigyor>#vigyor>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Persze minden hónapban aktiválni kell, de az nem nagy cucc!
Bár vannak bugjai még. Ilyenek például, hogy akadozik a virusadatbázis frissítés nála. Akár 3-4 szignatura bélyeggel is késhet. Ez legalább egy napi késés idehaza a legfrissebbhez képest!
Aztán van amikor lefagy a böngészõben egy megnyitandó oldal.
Ezeket másik fórumban olvastam és nem az én tapasztalataim!
nandorb
Az, hogy olcsóbb azt aláírom. De hogy kb. egyenlõ lenne tudásban egy Kaspersky-vel az azért erõs túlzás.
Olcsobb mint a Kaspersky. Kb. egyenlok.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
http://biztonsagportal.hu/check-point-ujdonsagok-kkv-k-szamara.html
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Na he ezt a képet beteszed a nodos totyikba is akkor tutira ki leszel onnan tiltva. <#wave>#wave><#vigyor>#vigyor>

<#eljen>#eljen><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
<#pias>#pias>
Kipróbáltam, egész jónak tûnik, szerintem mehet a --Hasznos oldalak-- menübe.
Innen leszedheted ha érdekel.
Ez a ZA free a 9.2-es lenne talán?
Linux Mint 13 Cinnamon
<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Ugyan ez fordítva is majdnem igaz. ZA-ba pedig Kaspersky-ék gyúrták át a saját (anno még 7-es motorral kezdve) majd utána a 8-as és 9-est is. De az AV motorokat szigorúan Õk fejlesztik.
A ZAEX-ben például jól elvannak, de hát ott belenyúltak az amerikaiak.
Ki kivel van meg jobban? <#fejvakaras>#fejvakaras>
KIS önmagával vagy a KAV + ZA egymással?
Szerintem a KIS a jobb, ráadásul jobban megvannak egymás mellett.<#wink>#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wave>#wave>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)