41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    like like :)

Gergely nem jóó !
    Mr Trojan(s) : Lewi és Doom
    Miss Virus: Én
    Worm(s) : Te és a többiek XD
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Kipróbáltam ezt az új CIS-t :)
    Megmondom őszintén nem mélyedtem benne el igazán .. de nagyon kellemes eddig.. igaz én még mindent alapban hagytam..
    Megjegyzem tévhit,hogy sokat kérdez.. nem kérdez semmivel többet mint bármely tűzfallal kombinált ,komplex védelmet biztosító eszköz.
    Nekem egyelőre tetszik! :) Persze én az előző verzók egyikét sem próbáltam ki.

Nem a CIS-hez kapcsolódik viszont az a kérdésem,hogy nem tudja valaki véletlen,hogy lesz e a Kaspersky PURE-ból valah magyar mert egy ügyfelem szeretné megvenni csak várná szegény a magyart!
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És a szereposztás:
    Én : Trojan
    Doom : virus
    nandorb: Worm
  • Doomista
    Esti cukiság.

• gergely1991
    ja meg csináltam neki skint is:)
  • gergely1991
    aszem 2007-es de csak ez ment fel probléma nélkül és ez még magyar is pl.:az egyik (ha jól emlékszem) olyan kért hogy szabadítsak fel xy helyet hiába töröltem róla felesleges dolgot akkor is is kiirta .
  • Doomista
    Az Avira mivel is ? pm-be mond!!! ez nem publikus !!!!! :DD
  • goodspeed
    Ez 2006-os ?:D
  • RBJ
    Örömmel közlöm , hogy több évnyi kav és avira használat után próbát tettem a nortonnal.
    és kellemesen csalódtam így egyelőre maradok NAV 2011 felhsználó.
    Emlékszem anno milyen körülményes volt egy instal-uninstal.
    Most meg sity-suty minden rajta.
    a kav a rendszeres kifagyásával betette nálam a kaput.
  • gergely1991
    kép
  • Narxis
    Egyik legjobb Internet Security-nek tartom, gépigényén javíthatnának illetve kicsit gyorsabb és jobb bugjavítás kéne de tapasztaltam, hogy remekül fogja szignatúra alapján a kártevőket és szinte nincs is vakriasztás, amit nem fog szignatúra alapján azt fogja az url filter, amit nem fog az akkor letöltve és safe run-ban futtatva fogja a proaktív része. Gyorsan keres, jó az antispam-ja is betanítás után.

Én olyat csináltam, hogy a webfilterben maxra húztam a védelmet és így a heurisztika egy rakás kártevőt megfogott, viszont vakriasztásokat még így sem kaptam!

Egyedül a gépigénye és néhány bug miatt szedtem le, a patch "b" után nekem minden frissítésnél csontra fagyasztotta a gépet, előtte ilyet sose csinált, illetve megakasztotta BSplayert miközben filmet néztem. De tartom továbbra is, hogy az egyik legjobb védelmi program.
  • Doomista
    Nem tehetek róla ha pár üveg sör után így sikerült elolvasnom... :D
  • Evil Varlok
    Figyelj, az sem segít, kijutnak belőle, bár az igaz, hogy nem sok minden. Az alkalmazások legtöbb folyamatát kontrollálja, de nem az összeset.
    Így pedig nem teljesen megbízható.

Safe desktop-ot ezek után már nem próbáltam, 400-as buildet dolgoztattam a KIS 2011-ből.
    Nem győzött meg, de mint látom, téged sem.
  • Narxis
    Nincs olyan, hogy maximális beállítás, pár dolog legyen bekapcsolva, pl. hogy nyírja ki a process-t ha külső függvényt hív meg.

Egyébként kíváncsi lennék, hogy a 2011-es verzióban debütált safe desktop-ot próbáltad-e, amikor az egész asztal körül van a zöld jelzés és felül is kiírja, hogy a homokozóban futnak a cuccok.
  • Evil Varlok
    Ha a safe run maximális beállítása nem jó, akkor mi az?

Nem kell magyarázkodni, meg kifogásokat keresni, a safe run koránt sem tökéletes.
  • Narxis
    Akkor nem jól volt beállítva.
  • Evil Varlok
    Nálam pont, hogy 32 bites rendszeren jöttek ki belőle...
  • Jakuza001
    Amugy ezt sem artana betenni a hasznos oldalak koze.

http://www.nibiru.hu/informatika/info1bevezeto.htm

Sokkal tobb van leirva benne mint szimplan melyik a jo virusirto fogalma, hanem az op rendszererk sebezhetosegetol kezdve a spamig minden.
    Persze nem maradnak ki belole a virusirtok sem, a spybot vagy mondjuk a winpatrol.
    Erdemes elolvasni mindenkinek aki nem verprofi vagy csak kivancsi.
  • Jakuza001
    Erre csak azt tudom mondani, hogy kotekedes helyett tanulj meg olvasni. :D "az egyik legjobb" != "legjobb"
  • goodspeed
    Köszi, kiegészítem ;)
  • Doomista
    Bazd :S
  • Plag
    Nem véletlen a hasonlóság, mivel egy közös megállapodás keretében ugyan az van az Agnitum IS-ben és a VB IS-ben. Egymás termékeit licencelik közös megállapodás keretében.
  • Narxis
    Nekünk lehet, de többségnek nem, tegnap is hívtak egy helyre, hogy "ez a szar böngésző kétszer nyit meg mindent", átmentem, csináltam egy ki víruskeresést a pendriveomon lévő portable cuccokkal, szétnéztem feladatkezelőben, automatikusan induló programoknál stb. nem találtam semmit, aztán mondom ezzel semmi baj nincs, erre odaül a csaj, aztán kétszer klikkel a linkekre, mondom az a baj, hogy csak egyszer kell xD :D
  • L7wy
    Lehet azt érezni h allow vagy block hidd el :D xD
  • Black7Seven
    A cikket annyival kiegészíteném, hogy a VirusBuster AV és MSE mellett a NOD32-vel is remekül együtt tud dolgozni.
    Aki már telepített fel VirusBuster IS-t, annak ismerősen köszönnek vissza a telepítési beállítás ablakai. Nagy a hasonlóság.
  • Narxis
    Max. 64biten, 32bites rendszeren ott a safe desktop, abból semmi nem jön ki.
  • Narxis
    Felesleges az autosandbox, annyi esze mindenkinek van, hogy a kétes eredetű fájlokat abban futtatja. Nagyon jól működik a proaktív része, rengeteg mindent ismert fel és vágott karanténba miután sandboxban futtattam. Defense+-nál meg a franc tudja mikor kell block vagy allow. :D
  • Arkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Thx, de ma már mostam hajat.
  • nandorb
    osztanak ilyen szart 6honapra.
  • goodspeed
    Agnitum Outpost Firewall Pro 6.7.x
  • Arkon
    "...le a kalappal trend és eset előtt, ők vagy profik, vagy ...

Igen, Ők (ketten) nagyon profik.
  • Evil Varlok
    Sajnos a KIS sandboxa sokkal rosszabb. Gyakorlatilag elég könnyen kijön belőle sok minden.
  • L7wy
    Hát nincs auto sandbox, és tudtommal nem is működik ilyen gyorsan meg jól, defense+ meg mindig block kivéve ha nem :D
  • Narxis
    sandbox van KIS-ben is, defense+ pedig csak akkor véd ha tudja user, hogy mikor kell block-ra kattintani. :D
  • kl24h
    Egy százalék a hackereknek
  • L7wy
    Tűzfalilag Comodo erősebb, antivírusban gyengébb kicsivel, viszont Comodonál már régen rossz ha az antivírusra kerül a sor, mert előtte vagy sandbox vagy defense+ megvéd a vírustól :D
  • Narxis
  • Doomista
    Nincs olyan, hogy legjobb.
  • Evil Varlok
    A múltja és a neve.
    Valamint a nem rossz védelmi képessége, egy nagy kupac bogárral meghintve.
  • Jakuza001
    KIS az egyik legjobb antivirus/tuzfal megoldas, felesleges Commodora lecserelned.