41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#34743 Nem egészen.
kivétel, ez is kivétel -
#34742 Összehasonlításképp:
Avira Premium Security Suite
(Csak tűzfal és backup nincs telepítve)
AVG 2011
-
#34741 Igen, az Avira-ban nincsenek ilyenek, nyilván valamelyik antivírusban van valamely általad felhozott Babi Néni-ség, de egyik se tökéletes, az egyiknek jobb a detektáló képessége, a másik kevés RAM-ot eszik és így tovább (ebbe ne menjünk bele, sokszor le volt írva) ezért kell saját magad eldöntened hogy mit használsz és nem cikkekre, tesztekre hallgatni, max más élőlényre de csak ha tapasztalt emberről van szó...Szóval egyszerűen fogod az antivírust, feltelepíted-beállítod-kitanulod a használatát, hogy ebbe segít e valaki vagy önmagad, lehetőleg mind a kettő a jó szempont, (már ha van mit kitanulni a programon), figyeled több téren és ha beválik, akkor minek is váltani? Ez itt a kérdés...
Amire van válasz...
Unalomból...ez egy ok ami sok emberen eluralkodott itt, én még tartom magam de nehezen, ez már egy átok vagy valami fertőző új vírusos betegség, nem tudni.
Szóval láthatod saját agyaddal is, hogy az antivírusoknak van még mit fejlődniük, de nem adnak ki hetente új verziót ami tartalmazna ilyen téren lévő frissítést, szerintem nem is probléma de megsúgom Avirával ez az egy bajom, hogy nem ad ki évente újabb verziót, ami tartalmaz pár újítást, finomságot, nyálcsorgató érzést keltő dolgokat, túlélhető sorscsapás ez is. -
Azt nem értem, ha 1x minden vírusnyalogatóban van kivétel mappa és process a real-time védelem alól, akkor már miért nem lehet olyat beállítani, ha xy alkalmazás fut, akkor pl. ne kezdjen bele időzített víruskeresésbe; frissítés letöltésbe, sötöbö. :(
Az időzítésben az a bibi, ha akkor nincs bekapcsolva a gép, akkor a legtöbb nyalogató az első adandó alkalmat kihasználva rögtön elkezdi a frissítést és egyéb időzített eseményeket, ha az kimaradt.
Ez így okés is, de intelligens(ebb) lenne, ha akkor is csak akkor, ha egyéb beállított feltétel épp nem fut-e a gépen. Pl.: egy alkalmazás. Aztán most az tök mind1, hogy ez videó lejátszó; játék; ... EXE azt csókolom. -
#34739 Magyarul az aláírásomban :D
Megfelelő beállítások elvén azt értem, hogy az antivírus nem az alap beállításnak megfelelően fut, hanem kézi, azaz manuális eljárással van beállítva, így növelhető több komponens védelmi szintje. Ha érdekel, itt letudod tölteni hozzá a rendes beállítást vagy itt is meg tudod nézni...persze ha valami nem tetszik azt nem úgy állítod be.
Frissítést meg nem lehet úgy beállítani, hogy filmnézés és játék közben ne frissítsen, azaz nap/óra/percre pontosan állíthatod be mikor nézzen utána frissítésnek, és azt töltse le. -
#34738 Notin még(!) Nekem is van. -
#34737 Doomista
Ez mit jelent a szignódban?!
"Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi."
Azért kérdem, mert Avira-t fogom visszapakolni. Mit értesz a megfelelő beállítások alatt?! Én azt csináltam ezelőtt, hogy Unwanted kategóriából bepipáltam mindent (ezt mindig így teszem, amelyikben van ilyen opció); kivételek közé betettem azokat a mappákat ill. fájlokat, amiket nem akarok, hogy pl. az on-access scanner vizsgáljon (játék mappák és document and settings-ben a mentéseik, stb...). Mit javasolsz?!
Azt nem néztem, hogy lehet-e a frissítést úgy konfigolni, hogy bizonyos időszakban ne frissítsen a háttérben (pl.: filmnézés; játék), amikor nem tudom, hogy mitől lassul be a gép. :)
-
F1re #34736 amit linkeltem kép az 32 bites ! -
#34735 Barátom, te nagyon el vagy puhulva, szunnyadva, lustulva :D
De értesz engem...pl: "Avira-nál meg bejött a képbe a 3 havonta történő újraaktiválás." - ezért váltottad le...:D Tudok egy javaslatot, hogy ne legyen ezzel problémád. Megoldás.
És szeretnék szólni, hogy az Avira hivatalos oldala új dizájnnal él. -
kl24h #34734 Nemcsak neked mondtam, hanem mindenkinek. -
#34733 Elhiszem hogy elmondtad fél éve, de azóta sok agysejtem pusztult el, így sok mindenre nem emlékszem már pl arra se, hogy te ki a rákom vagy :DD -
kl24h #34732 Tehát, az az igazi mérés, ezt még megmondtam ezelőtt egy fél éve kb., hogy bekapcsolod a gépet antivírus nélkül és megnézed mennyit használ a RAM-ból és azután feltelepíted az antivírust és akkor is megnézed. Ez az igazi mérés.
Én ezeket mértem:
Avira 80-100, AVG 250-300, NIS 2010 120-150, Vipre AP 50-70, és a többire nem emlékszem. -
#34731 Önmagában az a tény, hogy vmi xy MegaByte csak egy dolog. Attól mert vmi több MB-ot igényel nem biztos, hogy pl. lassabb a működése.
Ami inkább csalódás, hogy a 64bit-es AVG-nek 1/3-a 32 bit-es. Ez túl sok process. És Nekem az lett a benyomásom, hogy adnak egy free verziót, amiben megpróbálnak eladni egy PC Tune Up és egyéb AVG alkalmazásokat. :(
Ettől még lehet jó, de csalódtam benne. Ja, és amit írtam, hogy vírusellenőrzés előtt több percig csak optimalizál. Persze lehet, hogy ezt csak 1x teszi, de Nekem az is épp elég volt. :) -
#34730 Furkót így se veri, az 2 MB körül zabált :-) -
#34729 Nincs ilyen botnet -
#34728 Ez a mondat vagy hibás és csak én vettem észre, vagy hibás és észrevette más is, csak este van.
-
F1re #34727 így is szar a gépem:D -
#34726 -
Arkon #34725 Hát ez pusztán csak egyszerű matematikai alapművelet kérdése.
100 MB - 20 MB az = 80 MB. A 20 MB az ott van, csak másképpen. -
kl24h #34724 Inkább írd úgy, hogy az Avira 80MB - 100MB körül zabál. -
#34723 Mert az antivírusprogram így lett megírva ? :-)
Avira olyan 20 MB körül zabál. -
#34722 Nálad jobb a helyzet :D -
#34721 Úgy látom ez mindenhol 12-13 folyamat. -
F1re #34720 -
#34719 CPU time-ot muti már -
#34718 Nem az, bőven elfér a 4GB-ban ennyi, de fingom sincs, hogy miért futtat ennyi process-t?! Ahány alkalmazás az AVG-n belül, annyi process és ami elkeserítő, hogy 64bit-esnek van titulálva. Ebből 5db 32 bit-es alkalmazás. "Fasza!" -
#34717 Mint ahogy Horti Gábor mondta:
Szörnyű, szörnyű-szörnyű!! -
#34716 Dobjál már egy screen-t plz! System és User folyamatok és alap AVG mellett. Nálam dettó ugyanilyen x86-on és x64-en is. Arról nem is beszélve, hogy mire a teljes vírus keresést beindítja, mert optimalizál az elején, percek kérdése. :( -
Arkon #34715
LOL -
#34714 Ez a defaults beállítás. Rémisztően sok process fut szerintem. És szépen látszik, hogy a natív 64 bit-esben mennyi x86-os alkalmazás. -
#34713 Nálam 7 folyamat 20 Mega - belefér. -
kl24h #34712 Ha csodálkozni akarsz, hogy milyen kevés erőforrást használ az antivírus, akkor tegyél VIPRE Antivirus Premium-ot. -
#34711 Nem értem miért fut a parancssoros keresőeszköz:S
Nehogy azt mondjátok hogy annak is futnia kell:D -
kl24h #34710 Ez a legjobb védelmi rendszer, már kezdettől fogva véd, mert saját maga az operációs rendszer. Tehát Security + OS... Csak vicceltem, akik nem jártasak a fórumban, ne vegyék komolyan. -
Asszem Nálam se lesz hosszú életű, ilyen erőforrás igénnyel.
Dettó ugyanez x86 és x64 esetén is. Megy vissza az Avira. -
#34708 Én úgy döntöttem, hogy nem váltom le az Avirát. AVG-re se, hiába kezdődik ez is 'A'- betűvel. -
kl24h #34707 Ha jól tudom, akkor én kezdtem meg az AVG-t, tehát én tettem fel leghamarabb, de a 9-es verziót. -
Arkon #34706 Innen.
LOOOOOOOL
-
#34705 LOL -
#34704 AVG Antivirus 2011(nen a FREE) 64 bites verzioja honnan szerezhető be?