41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #34944 Milyen szempontból nem jött be?
Én pl. mivel nem frissítem a Windows-ot és ekkor már semmi értelme használni a Windows Tűzfal-át, ezért szükségem van az adott antivírusból a teljes csomagra (pl. ...Internet Security vagy ...Total Security). -
#34942 JAJA -
#34941 Nem mondtam, hogy nem teljesít, csak mellőzi a fanboyságot és eléggé objektíven mutatja be, így kell ezt. :)
Másik még languy99 Comodo vs. "tesztjei"... na az még egy külön misét megérne... -
#34940 Te mit is használsz? Comodo IS ? -
#34939 Tőlem lehet Bunyip789 is :D
EZ akkor is teljesít :P -
#34938 Akkor miért fordul elő még most is ez a téma azért hogy egy jó röhögjünk, akkor elnézem?! :)
A másik meg a comodo-nak is van saját tűzfala miért nem azt tesztelték:D
L7wy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy tudom hogy végülis ez egy tűzfal teszt nincs köze a kártevő felismerésre..... XD
-
#34937 Hali!
Én egyetértek azzal amit írsz, de:
1. már egyre több helyen látom, hogy szembe állítják az ingyenes és fizetős termékeket, a szakmai érvek pedig háttérbe szorulnak. Egy külföldi fórumon az av-comparatives tesztekkel kapcsolatban volt olyan hozzászólás, hogy az "ingyenes termékek alázzák a fizetős termékeket". Én meg írtam, hogy nem ingyenes és fizetős termék van hanem jó és rossz. Felejtsük el, hogy valami ingyenes vagy fizetős és csak szakmai kérdésekkel foglalkozzunk. Milyen jól védi a rendszerem? Mennyire szükséges a user beavatkozása ahhoz, hogy jól védjen? Mennyi erőforrást használ? stb.
2. Én azt látom, hogy egy hangos kisebbség a Comodo közösségben folyamatosan cukkolja a többi termék használóit, languy99 munkássága kiemelkedik mind közül mert ő videókkal támasztja alá azt a tényt, hogy rohadtul nem ért ahhoz amit csinál. Nem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen, hogyan működik az a termék amit most éppen mocskol. Pl. nem oly rég az első nagy frissítésen átesett Vipre 4.0-t tesztelte, majd full scan után mikor el akarta távolítani azt a pár tracking cookie-t amit talált, kérte a Vipre, hogy regisztráljon(regisztrációval 30 napig lehet tesztelni a Vipre-t, regisztráció nélkül 15 napig), ezután kijelentette, hogy a Vipre nem távolítja el próbaidőszakban a fertőzéseket. Ami nem igaz, csak lusta volt utána járni. Mindeközben persze a Comodo-val kapcsolatos videóknál fényezi a Comodo-t egyfolytában, semmi objektivitás nincs benne. De nem kell aggódni mert a Comodo CEO-ja, is adja a lovat alájuk, a hülyébbnél hülyébb kijelentésekkel(pl. Comodo fórumon "hívta ki" Symantec-et egy tesztre úgy, hogy Symantec választja ki, hogy ki tesztelje le őket, a Norton termékek szinte minden tesztben részt vesznek, Comodo-nak csak annyi lett volna a dolga, hogy kopogtat pl. az av-comparatives-nél).
Engem nem zavar ha ő a Comodo-t szereti de akkor ne fikázzon úgy terméket, hogy közben utána se olvasott. Bunyip783 néven youtube-on videoteszteket készítő srác is nagy Comodo user, de ő sokkal-sokkal tárgyilagosabban csinálja ezeket a házi teszteket. Őt pl. nagyon komálom, szerintem jó arc és megnézem a Comodo-ról készült videóit is mert teljesen korrektül mutatja be, hogy mit tud a Comodo. :) -
#34936 Kisebb hátrányok:
1.) Az időzített folyamatokban (vírusellenőrzés) mindenképp meg kell adni vmilyen kritériumot.
Azonban remélem, hogy mivel nincs engedélyezve a folyamat, így nem fog lefutni. Ha jól értelmezem. Ezt csak most vettem észre, hogy van egy check-box is az első sorban, hogy engedélyezem-e; vagy sem. :)
2.) Sajnos csak free szerverekről kap le frissítéseket. Ha megnézem firssítés közben a letöltési sebességet akkor ez látszódik is.
(frissítés közben meg lehet nézni a frissítési folyamatot és sajnos elég "csiga" tempóban tölti lefelé az adatokat)
1ébként faszányos!
-
#34935 Milyen linkre gondolsz? Amit úgy linkelt Levi, hogy idézte? Mert azt elolvastam és arról írtam. -
#34934 Itt szerintem senki sem hisz az ilyen tesztekben, de ezt is vagy ezerszer kitárgyaltuk. :-)
De ha valaki elhiszi ezeket a teszteket, kérem, emelje fel a kacsóját!
-
#34933 Inkább az a 100%-os védelem az ha be sem kapcsolják a gépet
#34923:De a felismerési képességet (ez esetben) is a védelemben soroljuk:P
Ick: Olvasgatva azt az oldalt felröhögtem az eredményektől..olyan marhaságnak tűnik az egész:D..ezért nem hiszek a tesztekben:D
De majd felteszem a Commodo-t és kiderül mennyire lassítja a gépem. -
Black7Seven #34932 Hali!
Comodohoz néhány gondolat.
Először is ami ingyé van, és ezzel nem azt állítom, hogy rosszak lennének a free termékek, ahhoz nincs utólagos - de egyébként semmilyen - reklamáció a gyártó felé. Pénzt nem fizettél érte így nem is kérheted számon a gyártótól, hogy hát de elnézést, én nem azt kaptam ám amit vártam vagy írtak róla. Ingyé van, hát kussolj utána. Ha meg nem tetszik? Hát akkor vegyél magadnak pénzért jobbat.
Másik. Ugye milyen vonzó és vásárló csalogatóak a leárazások például? A sok emberke ugyanazt az árut amit egyébként meg sem venne, ilyenkor nagy büszkén mégis megveszi, (hiszen le van akciózva!) holott tudja és tisztában van vele, hogy ettől nem lett jobb a minősége.
(Tömeg irányítottviselkedés pszichológia és marketingeseknek tanítják is)
Sokakat ismerek akik ilyenkor vásárolnak és pontosan tudják azt, hogy nem igazán jó az a termék de mégis megveszik, mert akkor éppen olcsóbb volt. (most itt nem az antivirusokra és tűzfalakra gondolok)
Harmadikként. Az Agnitum tűzfala - csak hogy egy ellenpéldát hozzak legalább olyan jó(szerintem jobb nála) mint a Comodo és az abban lévő Defense+. Az Outpost-ban is van ilyen modul, csak azt máshogy hívják. Rendszervédelem a neve. Az oroszok, Ők alapították és indították el az Agnitumot 1999-ben, ezt a modult már a kezdetektől használják a tűzfalukban, így a Comodo D+ nem egy újdonság ma már akár mennyire is büszkék rá.
Na persze az egyik ingyenes a másik meg nem. És hát ugye az ingyenesség nagy csábítási erő volt és lesz is egy ideig még. -
#34931 Ha elolvastad volna a linkelt hsz-t annyi van írva hogy kész a technológia, most éppen a jogilag levédés van terítéken, jó hogy addig nem beszélnek konkrétumokról.
Én kíváncsian várom:) -
#34930 Nem a francokat. Ha hír lett volna akkor így szólt volna:
Új technológián dolgozunk amely ha kész lesz jelentős mértékben megnöveli a kártevő felismerési arányunkat.
Ez a jobb lesz mint a G Data vagy minden más, ez marketing bullshit. Olyan mint a Norton-nál a compare to other products, de ott legalább oda írják, hogy honnan szopták azt, hogy hány százalékkal jobb a másik terméknél(nagyrészt av-comparatives tesztekből).
Nagyon utálom az ilyen fanboy kijelentéseket, persze ösztönös dolog ez, hogy az ember azt védi amit használ, van ez így autóknál, focicsapatoknál és pc hardver részlegen is, de akkor is zavar. :P -
#34929 :D -
#34928 Ahhoz Comodo sem kell, csak egyszerűen nem kell csatlakozni az internethez...a.k.a netkábel kihúz...router kikapcs éssatöbbi. -
#34927 -
#34926 pontosan, megvéd. egyszer feltettem a comodot próbaképpen, teljesen blokkolt minden forgalmat ki-be, gyakorlatilag nem ment az internet. na ezért ad 100%-os védelmet -
#34925 "Azellen nem vééd - igymagyará sztaki Árpi..." -
#34924 Nem ismered az akció-reakció törvényét? xD Ha 100%al ütsz, akkor 100%os védelmet ad a tarkójuk xDxDxD -
#34923 Nem mondta h felismeri, megvéd tőle :P -
#34922 Ezek tesztjeinek készítőit jól tarkón basznám izomból a kezemmel, aztán a szemükbe néznék, és megkérdezném, hogy hány százalékos védelmet nyújtott a tarkójuk a kezem ellen? 100% mint a Comodo-nal? 3% mint az Avira-nal? Vagy lefizettem őket hogy a legjobb %-t érje el a tarkójuk, és így az első lesz a kezem 100%-kal. -
#34921 Ezt a Független Matousec teszt állítja. Nem Comodo reklám. Matousec tesztjeit teljesíti 100 %-ra. Nem tudom mit ütköztök meg rajta annyira. -
#34920 Ő sem gondolta komolyan. 99%-t akart írni. El ne hidd! :D -
#34919 100%-os védelem?
Aaaaazztaaa még a most megjelenő(ebben az órában:percben:másodpercben) kártevőket is felismeri? -
#34918 Erre a Comodo áprilisi tréfára kíváncsi vagyok. -
#34917 Ez nem marketing még, csak egy hír :) Nyugi Narxis, nem kell mérgelődni :) -
#34916 Ez nem 100%-os védelem, hanem egy "teszten" elért 100%-os eredmény.
Amúgy tetszik ez a Comodo marketing, nem tudni semmit az új "technológiájukról" de jobb lesz mindennél. Asszem hétfőn így megyek be dolgozni, mondom a főnöknek, hogy nem csináltam semmit, de azt kurva jól. -
#34915 Hát az igaz h a proaktív védelme megvéd már szinte mindentől, de azért nem árt egy erős AV rész sem :) -
Möbiusz #34914 Hát én nem tudom, hogy hova kepeszt még a Comodo, de már eddig is megvolt (egyedüliként) a 100%-os védelme. -
#34913 Mert tudják, hogy gyengék mint a harmat. -
#34912 A nagy mellény már megvan. Grat. -
#34911 Állítólag AV-comparatives-en hamarosan rajta lesz. -
#34910 Na kíváncsi vagyok a nagy comodo dobásra. eddig csak a tűzfalát használom évek óta. furcsa is hogy a comodo is t soha nem méretettik meg av teszteken , hogy hogyan szerepel. -
Möbiusz #34909 Tavaly karácsony előtti akció volt az agnitum.com oldalán. Összesen ha mindkettőt megveszem lifetime, akkor 59.99 $-ért adták ezt a párost.
Külön külön majdnem ennyibe került volna csak az egyik. -
#34908 A nagy durranás, melyre a Comodo készül, jelenleg DACS néven fut és az 5.1-es verzióban debütál, még idén decemberben.
Semmi konkrétumot nem ismerünk, amit tudni lehet az az, hogy drasztikusan megnöveli az av felismerési arányát, állítólagosan a piacon elérhető legnagyobb lesz, megelőzve a Gdata-t is.
Maga a technológia kész, jelenleg implementálják a CIS-be! Azt ígérik, amint a szabadalmi folyamat végére érnek és a módszer védve lesz, megosztják a részleteket velünk.
Gauranga! CIS -
#34907 Szép. -
Möbiusz #34906 Azért ez inkább. Kép 1. és Kép 2. -
#34905 Lifetime-os jelszó beírás után után nálam sem lehetett, gondolom azért mert valahogyan a key-t is ellenőrzi ami ugye végig nulla. ( Egyébként is uninstall, mert fagyott tőle a win.) -
#34904 Én.? kikérem magamnak .
viccen kivül nem lett patch olva. csak serial lett beadva neki ami szerintem nem nyúl bele a progiba.