Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem csupa zöld pipáim lettek a HijackThis elemzése után. Semmi piros ikszek. <#eplus2><#eplus2><#hehe>

gergely1991
most látom 64bites géped van Sysinpector ....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
szio, én a Trojan Remover-t Link futtatnám még le. érdekes az a HijackThis log. , nem lehet h a piros X-ek nagy része a win7 miatt van ? pár hónapja a Lewi-nek volt hasonló a seven miatt :\

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
Analizálásra a SysInspectort (katt ide > <#email> ) illetve a Avira AntiRootkit Tool-t ( katt ide > <#gun> ) próbáld ki....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
GMER nem talált semmit.
Sophos Anti-Rootkitet futtatom, az kompatibilis Win7-tel.

Köszi!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Meg még Hitman Pro-val is csinálhatnál egy scan-t.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
rootkit lesz az, GMER-el kell megnézni.

http://www.gmer.net/

Doomista
Hát én ezt nem értem...Kép. Ma csináltam egy scant Hijackthissel, és ez az eredmény.

Amit eddig cselekedtem:

Hijackthissel töröltem az összes X által jelölt folyamatot, majd újraindítottam a rendszeremet, de csak kb. a felét törölte, ezt megismételtem, de a többit harmadszorra se akarja törölni.
Process Explorer programmal utánanéztem a folyamatoknak, de csak a rendes svchost.exe folyamatokat írja ki, mivel lehet csak azok is futnak, amiknek szintén utánanéztem, de mind1tõl egyig rendes Windows szolgáltatási folyamatok.

Avirát, Kaspersky Antivirust, Malwarebytest, SuperAntispywaret, a-squaredet lefuttattam, egyik se talált semmit.
Online scannerekkel is próbálkoztam;
BitDefender az csak sima quick scan, nem ért sokat...
Nod scannere nem megy proxy gondok miatt.
F-Secure-vel lescannoltam, az sem talált semmit.

Pano úrnak szólnék, hogy az --Online keresõk-- menüpontban az F-Secure (csak IE!)-t változtassa meg F-Securere, mivel FF alatt is megy. Kasperskynek meg egy ideig nincs, mivel dolgoznak rajta.

Visszatérve...A rendszer egyáltalán nem lassú, gyors mint eddig, és a Feladatkezelõben sem találni gyanús futó folyamatokat...
Szóval tanácstalan vagyok, de biztos, hogy több fajta AV-t nem fogok futtatni...most szépen visszarakok mindent úgy ahogy volt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
TE Elég nehezen jött meg az e-mail...

Doomista
Ja.

nandorb
Szal ne basztassam magam,vele mert fake...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Anubis
Sandboxievel is futtatva...

gergely1991
olvasd már át a topik szabályzatot-.-

Narxis

Doomista
Hát figyelj, el sem indul Win7 alatt...Ezzel a hibát produkálja:

Doomista
Biztos nincs a legmagasabb fokozatúra beállítva, vagyis a paranoia módra <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1>

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így reggel elolvasva kiolvadtak a szemeim 😄 Bevetek minden makrót! --
De hát miért nem szereted? Ez nagyon szomorú dolog, zsebit kérek :-(((( --
A CIS meg számomra szimpatikus, de mind mondtam nem cserélgetem az IS-ket, se az AV-kat, még ha sokat is innék akkor se tenném...😄 Ha egyszer az embernek meg van a nyugodt élete a rendszeren, nem akarja felbolygatni a kast. Meg persze tudom magamról, hogy ha most CIS-re váltanék, semmi nem történne, szintén azt produkálná mint az Avira, azaz nem kapnék be semmi rosszindulatú programot és egyebet azzal se, mint ahogy az Avirával se. Tesztelgetni meg nem szeretnék, más megteszi helyettem, azt szívesen el is olvasom, mert érdekel. Képek és felhasználói leírások alapján megfelelõ védelmet ad és a dizájn is tetszik. Itt jó pár embernél mind1 hogy milyen IS, AV-t raknának fel, nem igazán kapnának be kártékony programokat és egyebet.<#finom><#finom>

nandorb
Vki. erre?

RBJ
már így doomi logójára visszatérve erõs HALO feelingje van.
lefuttatam a comodo leaktest et. 220/340 . ennyit értem el ami azért érdekes mert comodo tûzfalat használok tanuló mód beállítással.
szerintem halvány eredmény született.

Linux Mint 13 Cinnamon

Ezt már én is kérdeztem Többször is.

nandorb
Spoilert nem?

gergely1991
Ezt a pinkelést nem unjátok még?-.-

nandorb
Ezt scanneljetek le.
Link:http://www.mediafire.com/?l3z4m0wyfmy

Krystalx
lol a bor eszembe sem jutott, biztos azért ,mert nem szeretem. nekem a vodka és a mézes pálinka jobban ízlik 😊
mindenható ? na na, azért nem kell oda akkora tudás 😊 akkor mást kérnék 😉 Neked nem szimpi a Comodo ? próbáltad az újat ? én még nem ,de csak jókat hallok és olvasok róla.

Doomista
Szerintem az Aviránál kellene maradnod, egy gonddal kevesebb lenne.

Doomista

Nem vagyok mindenható, sajnos így nem tudom átírni!

vörös

Doomista
Én a vörösborra gondoltam 😄D

Krystalx
lehet az a baja h piros <#nevetes1> nem írnád át nekem pinkre ? az jobban illene hozzám <#miaz>

Krystalx
ha arra gondolsz ,ami nálam a tálcán az óra mellet lévõ ikon 😊)) akkor elárulom h utálom és kvára elegem van belõle. nagyon jó a védelme, de már idegileg kicsinált annyira megzabálja az egész rendszert.pár hete, amikor 2011-re frissítettem kb 15 percig nem volt AV a rendszeren...jaj mintha új gépem lett volna kb 20x gyorsabb. aztán feltettem és vége a jó világnak <#sir> erõsen gondolkodom h kipróbálom a Comodo IS-t <#email><#integet2><#merges2>

Doomista
<#integet2><#worship><#pias><#puszi>
A vörös színt szereted, nem? <#nevetes1><#help>

Krystalx
nekem tetszik , színek is jók 😊 én pl nem szeretem a pirosat
<#puszis>

Doomista
Na jól van most már...szólhatja olyan is akinek bejön...😄

úr isten mi ez a kép ? 😄 avirát vissza !! iszuunk ?
Doomista
Nem! Ez a Xolion program képeleme.

bmate0007
halálcsillagos😄

Doomista
:-(

Narxis
omg milyen logo ez? 😄 ennél még az avirás is elviselhetõbb :p

RBJ
Ugye ugye milyen csodálatos a magyar nyelv.

Linux Mint 13 Cinnamon

Ha egyszer oda lett írva akkor nem lehet nem észrevenni.<#eplus2>

Talán ha esetleg nem írta volna oda ...

Doomista
<#eplus2><#eplus2><#nevetes1>
Te bazd+ mindenbõl kinézed az eset szót 😄

<#taps><#eljen>
... évekig hol kav ot vagy avira 9 t használtam ... eset áll fent ...

Most akkor kav, avira vagy eset?<#eplus2><#vigyor><#eplus2>

Jó lenne eldöntened.<#vigyor>

Doomista
gondold át újra <#eplus2>

gergely1991
gondold át újra <#eplus2>

RBJ
Pedig igaz évekig hol kav ot vagy avira 9 t használtam és látom a különbséget.
itt nem az az eset áll fent , hogy a kezelõ hülye. és nem is a rendszer kaki.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991

gergely1991
Ne aggódj téged is ugyanúgy nehéz megérteni ;-)

Doomista
Téged olykor nehéz megérteni. :-)

Doomista
Az ön rendszerében a hiba. <#whatever><#whatever>

Ez fals megállapítás. Méghogy az Avira fogná a böngészést? Avira ilyet ne csinál(?).<#eplus2><#eplus2><#vigyor>