Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Linux Mint 13 Cinnamon
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gergely nem jóó !
Mr Trojan(s) : Lewi és Doom
Miss Virus: Én
Worm(s) : Te és a többiek XD
A tudással nő a kételkedés is...
Kipróbáltam ezt az új CIS-t 😊
Megmondom õszintén nem mélyedtem benne el igazán .. de nagyon kellemes eddig.. igaz én még mindent alapban hagytam..
Megjegyzem tévhit,hogy sokat kérdez.. nem kérdez semmivel többet mint bármely tûzfallal kombinált ,komplex védelmet biztosító eszköz.
Nekem egyelõre tetszik! 😊 Persze én az elõzõ verzók egyikét sem próbáltam ki.
Nem a CIS-hez kapcsolódik viszont az a kérdésem,hogy nem tudja valaki véletlen,hogy lesz e a Kaspersky PURE-ból valah magyar mert egy ügyfelem szeretné megvenni csak várná szegény a magyart!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én : Trojan
Doom : virus
nandorb: Worm

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
és kellemesen csalódtam így egyelõre maradok NAV 2011 felhsználó.
Emlékszem anno milyen körülményes volt egy instal-uninstal.
Most meg sity-suty minden rajta.
a kav a rendszeres kifagyásával betette nálam a kaput.
Linux Mint 13 Cinnamon
Én olyat csináltam, hogy a webfilterben maxra húztam a védelmet és így a heurisztika egy rakás kártevõt megfogott, viszont vakriasztásokat még így sem kaptam!
Egyedül a gépigénye és néhány bug miatt szedtem le, a patch "b" után nekem minden frissítésnél csontra fagyasztotta a gépet, elõtte ilyet sose csinált, illetve megakasztotta BSplayert miközben filmet néztem. De tartom továbbra is, hogy az egyik legjobb védelmi program.
Így pedig nem teljesen megbízható.
Safe desktop-ot ezek után már nem próbáltam, 400-as buildet dolgoztattam a KIS 2011-bõl.
Nem gyõzött meg, de mint látom, téged sem.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy a 2011-es verzióban debütált safe desktop-ot próbáltad-e, amikor az egész asztal körül van a zöld jelzés és felül is kiírja, hogy a homokozóban futnak a cuccok.
Nem kell magyarázkodni, meg kifogásokat keresni, a safe run koránt sem tökéletes.
http://www.nibiru.hu/informatika/info1bevezeto.htm
Sokkal tobb van leirva benne mint szimplan melyik a jo virusirto fogalma, hanem az op rendszererk sebezhetosegetol kezdve a spamig minden.
Persze nem maradnak ki belole a virusirtok sem, a spybot vagy mondjuk a winpatrol.
Erdemes elolvasni mindenkinek aki nem verprofi vagy csak kivancsi.
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
ESET Smart Security
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Aki már telepített fel VirusBuster IS-t, annak ismerõsen köszönnek vissza a telepítési beállítás ablakai. Nagy a hasonlóság.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Igen, Õk (ketten) nagyon profik.<#wave>#wave><#vigyor0>#vigyor0>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Valamint a nem rossz védelmi képessége, egy nagy kupac bogárral meghintve.