Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
10.1.85.3 verzió a legfrissebb.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A 10.1-es Flash playerrõl beszélsz?

Ahhoz képest még mindíg tiltólistán van az oldal...Köszi a Flash playerrõl az értesítést.Amúgy eddig ki volt kapcsolva.

Doomista
Szeretnék szólni, hogy új Adobe Flash Player verzió jött ki, töltsétek.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Nem. Amúgy is már 1-2 napja javították.

Köszönöm a válaszokat.Szóval.Akkor jól látom,hogy csak úgy magától nem fertõzõdhetett meg a gépem a HOC-tól?Ha nem kattintottam hírdetésekre.

gergely1991
Valakinek valami nem tetszik
link

link

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szasztok.Nem tudom,hallotatok-e a HOC(Hardware OC)oldalának az esetérõl:állítólag hétvégén felkerült a Google fekete listájára.De,mivel én nem a keresgélést követõen megyek egy oldalra(ki van könyvjelzõzve),hát felmentem a hétvégén.A Firefox nem jelzett semmit.Ma olvastam elõszõr errõl.Még ma is fel tudtam menni a HOC oldalára.De már egyik jobb oldali kis ablakban a Firefox "Bejelentett támadó webhely"virított.Aztán,mikor másodszor fel akartam menni,már nem is engedett a Firefox,mert az egész oldalra ezt a figyelmeztetést adta ki.Szóval a kérdésem hozzátok,tanult kollégák:fertõzõdhetett a gépen a hétvégén vagy most?

gergely1991
mindegy
csak az AV-ben ne legyen tûzfal😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!

Szeretnék kérni segítséget. Telepítenék egy AV-t és egy tûzfalat. Külön külön program mindkettõ és nem is azonos gyártótól vannak. Melyiket tegyem fel elõször? (Windows XP-re)
Hogy legyen a sorrend? Vagy mindegy?

Köszi elõre is a segítséget.
gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Amúgy elkaphatná ezt a betegséget a többi topig lakó is."
Már sejtem kitõl kaphattam el énis 😄 Szerencsére az én gépem még nem tüsszent vissza és a bitdefender még nem dobja fel ablakait😄

lck
A TuneUp által nyújtott szolgáltatásokért bõven megéri az a háttárben futó 2 folyamat - 3 Mega RAM-igénnyel - és a 0%-os processzorhasználat.
Ha meg üresjáratban éppen dolgozik valamin és a géphez nyúlsz, azonnal a háttérbe húzódik.
Narxis
Live Optimization fut, annak gyorsítania kellene és nem lassítania, olyan cucc mint a Process Lasso, menedzseli/priorizálja a futó folyamatokat.

Doomista
Amúgy elkaphatná ezt a betegséget a többi topig lakó is.
Most már nem csak én vagyok náthás, a rendszerem is tüsszent.

Doomista
Talán be kellene ide másolni vagy ilyesmi 😄

Doomista

RBJ
nekem ez már magas amit a hijackthis kidob.<#falbav>

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Nekem 32esem van és ugyanezek a hibák😄 és igen, és is feladtam 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Te ez a Windows 7 Manager program nem is olyan rossz 😄

Doomista
Be lehet állítani hogy ne fusson állandóan, és a tálcán se hagyja ott állandóan az ikonját...Nem néztél eléggé utána, de szerintem már a program se jött be úgy neked, így nem is ez a fõ oka az egésznek 😛

L7wy
Tuneup nekem az utolsó verzió óta nincs, ne akarjon nekem állandóan futni, avval +ba lassítja a gépet... Windows 7 manager, CCleaner pont elég 😊

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991

Doomista
Tuneup Utilities õrjöng érte, hogy kapcsoljam ki, én vele kapcsoltattam ki még régen 😄 De most be van kapcsolva 😄

L7wy
Van aki úgy kezdi Win 7 használatát hogy kikapcsolja 😄

Doomista
Alapbeállításon be van kapcsolva. ^^

L7wy
Tudtommal akkor van ha UAC be van kapcsolva 😄

Doomista
Hijackthis elemzést készítettél ?

Doomista
Ha engedélyezed, akkor igen.

L7wy
Az a pajzs azt jelenti h a program rendszergazdai módban fog futni nem???

gergely1991
emlékeztet az egyik regue antivírusra 😊

RBJ
azt ma tettem fel a hitman találat miatt de semmit nem talált a loaris.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Minek ennyi program?

Loaris-ban nem nagyon bízok mint trójai eltávolító. Azt töröld le, lehet az kavar be.

RBJ

és most újraindítottam a gépet és ezen pajzsok megjelentek a parancsikonjaimon.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
na letiltottam a windows search ot. akkor nem jelenik meg ez az állomány az adott mappában mint ha nem is létezni. de mikor el van inditva a szolgáltatásokban a windosw search akkor egybõl megjelenik ez az állomány.
gondolom ez windows search állománya ami a mûködéséhez kell csak azt nem értem miért veszi a hitman rosszindulatunak.

Linux Mint 13 Cinnamon

És szépen megférnek egymás mellett?
Internet Security legyen, mert akkor nincsenek nézeteltérések.
Van olyan ezet, amikor szépen megférnek egymás mellett, de inkább jobb valamilyen IS védelmet feltenni.
BitDefender
Doomista
APSS

Arról minden fórumon csak azt olvasom, hogy gondok vannak vele. Nem is kevés.
Más ötlet?
NOD/Outpost nem jó?
Narxis
KIS legyen.

Sziasztok!

NOD32/Agnitum Outpost párosítás elég védelemnek vagy inkább valamilyen IS legyen?
KIS/APSS/ESS/NIS/ ...
Gépigény nem számít, van erõ bõven.

Köszike.
Doomista
Csökkentett módban beállítottad hogy lássa a Windows a rejtett fájlokat is?
Windows search szolgáltatást azt ki lehet kapcsolni.

RBJ
nem tudom csökkentett módban törölni mert olyankor nincs a mappában az adott állomány. vt feltöltéskor meg azt írja ki hogy a windoswsearch használja és nem hozzáférhetõ akármilyen file müveletet akarok végrehajtani rajta.<#shakehead>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Nem hiszem hogy kártékony/fertõzõ lenne, manuálisan próbáld törölni csökkentett módban. Meg ha talán feltudnád tölteni VT-re?

RBJ
a 34368 as hozzászólásomhoz semmi tippetek ?<#wow1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Zone Alarm csak kiegészítõ védelem. <#nevetes1><#nevetes1>

Doomista
Él és virul.

gergely1991
ASCII kódrendszere szerint: alt+146 kombináció = å
alt +161 = í

Tudom, hogy sokféle nyelven le lehet tölteni a Mozilla Firefox-ot, közöttük magyarul is, de nélam nem zavart, hogy angolul van, és legalább megtudtam azt, hogy hogyan lehet hozzáadni helyesírás pluginokat.
Nem betát használok (version 3.6.10).
"Elsõ a biztonság! - ZoneAlarm Internet Security Suite 2010 megfelelõ beállítással"
Mi lett az APSS-val?