Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Bakker....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Ilyenek:

Ez nem nagy. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Nagyok a melleid...pedig férfi vagy :S

Narxis
Nagy a fejed...

Doomista

Narxis
De már nem zabál sokat!

lck
Igen az volt ! 😊
Doomista
G-Data is sokat zabált a RAM-ból az elsõ verziójával.

lck
Egyébként régebben találkoztam már olyan védelmekkel amik simán bekajáltak 250 Megát. ( Nem is használtam sokáig )
lck
Persze simán vannak ilyen különbségek - amiknek esetleg jelentõsége van ha van 256 vagy 512 Mega Ramod. De szerintem mondjuk 1 Giga felett már igazából ennek nincs nagy jelentõsége. Amúgy lehet hogy az a védelem ami több ramot eszik egyébként nem fogja annyira a gépet. Másrészt én sem szeretem ha mondjuk 40 fölött fogyaszt a védelem.
Doomista
http://biztonsagportal.hu/Kiberelheto az imddos botnet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem béreljük ki? Mindenki bedob egy kis zöldhasút. :-)

KranaZoli

Avast!

Vmit rosszul nézek?!?! <#wow2>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli

Azért Avira is tud tömeget növelni ha akar. 😄

Ez utóbbi meg MSE 64 bit. 😄

Ez sem piskóta. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Doomista
Van egy kettõ hogy is mondjam....szóval...szóval egy kettõ olyan van.... mint például a antirootkit programoknál...van egy pár belõlük, de hogy minek az más kérdés...csak vannak, fapadosan vagy szarrá dizájnozva, de jó pár nem jó semmire, fõleg hogy nem is igen foglalkoznak a fejlesztésükkel, béta itt béta ott...Sophos kivéve, az adja neki a mércét, de azon kívül...szóval ezek a pendrive antivírusok egyenlõek szinte a nullával, persze biztos vagyok benne, hogy az autorun vírust felismerik !!!!!!!!!! (kiabálva mondja) Csak hogy azt a legfõbb antivírusok is...szóval elvileg meg kellene fogniuk ha pendriverõl beakarja lovagolni az istállóba....csak hát mivel nem csak autorun vírus van pendrivere....rejtély hogy ezek az usb antivírusok megfognak e egyáltalán mást is...de nem szeretném ezeket én letölteni se, nem nagyon merem, max virtuális pendriven...vagy valami fekete piacon vett pár forintoson, na mind1.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Jól értem ami pendrive-ról indul?:S
Ha igen akkor szinte lehetetlen dolog mert futtatni kell, automatikus futtatásához(csatlakoztatás után) egy autorun.inf-et kell írni igen ám de a vírus felülírhatja ezt a fájlt.Avira-ban van olyan opció amely blokolja az automatikusan futtatandó állományt vagy egy reg.bejegyzés ami kikapcsolja a pendriveról való automatikus futtatást(fejbõl nem tudom se a kulcs helyét se a érteket se a azonosítót)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Wreck86
Sziasztok!

Pendrive-ra tudtok vmi megbízható vírus és kémprogramvédelmet?
Eset-tõl esetleg?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

KranaZoli
Mind1. Amúgy is felsoroltak egy raklap kontrát. 😊

Doomista
fail 😄

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fenébe már kár volt elaludnom-.-

Jim Morrison
fail, mar bocs 😄 am jol tetted

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
Avira free-ben lévõ reklámot (progit) a tûzfallal blokkoltattam[/spoiler]

Most figyelem a Comodo Internet Security Pro 2011 videóját és ha megfigyelitek a videót, mikor eljut a magyarázattal a Comodo livePCsupport részhez és amikor mutat egy példát az Username-re, ahogy látom én egy román név jelenik meg: SorinTascu-PC\SorinTascu.
Érdekes...
Narxis
Így reklámozzák a pc analyzert.

Nálam most jelenleg 134000 k a firefox.exe és a plugin-container.exe 24000 k.
Lehet több is, nem vírus, nyugodt lehetsz.
RBJ
hát engem is elért az avg láz. 10 percet nem volt fent az av . szerintem a norton fényévekkel kevesebb erõforrással is beéri. nálam nem volt igaz a gyorsabb gép avg vel. a linkscannerje még mindig fogja a böngészést.
egyet nem értek még, minek a pc analyzer bele az avg be ha nem lehet használni.
még ha a pro vagy is be használható lenne úgy lenne értelme de így hogy külön megvételre szólít fel kár beletenni <#conf>

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
fenébe 😄

NAAA vissza kaptam a vip jogomat 😄
Doomista
...és minden alkoholt tartalmazó üvegnek van 2 nyitási lehetõsége.
<#vigyor>

KranaZoli
Ja-ja, így értettem Én is. Ofkórz, minden érmének van legalább 2 oldala. 😉

Doomista
Hogy mi az értelme, az nézõpont kérdése 😊

KranaZoli
"a, Avira ikon dupla katt a tálcán->Help menü-License management-"I already have a valid hbedv.key Licence file" mondaton belül katt a hbedv.key-re, kékkel van írva, és betallózod a key fájlt."

És, valóban. 😊

Akkor ennek így annyi az értelme, hogy megunja az ember a 3 havonta történõ fiktív e-mail címeket, vagy xyz emil címeket és elõfizet?!

Doomista

Doomista
1. Nem kell 10 perces e-mailt SE megadni, simán írj krikszkrakszokat...pl:
[email protected] ; A lényeg, hogy ne add meg ugyan azt az e-mail címet.
2. Ha 90 napon belül akarod újra meghosszabbítani az Avira licencet, akkor két féle lehetõség áll rendelkezésedre;
a, Avira ikon dupla katt a tálcán->Help menü-License management-"I already have a valid hbedv.key Licence file" mondaton belül katt a hbedv.key-re, kékkel van írva, és betallózod a key fájlt.
b, Simán rányomsz duplán a letöltött key fájlra, ha az ikonja piros Avira key.

KranaZoli
Valóban. <#idiota>

Ennek így mi az értelme?

KranaZoli
Hát beszarok, hogy mik vannak. <#zavart1>

<#taps><#worship>

Narxis
Kamu e-mail címet is adhatsz mert utána egybõl letöltheted a kulcsfájlt az oldalról.

Kérj egy másik e-mail címre mert erre már generáltak egyet. Erre (is) van kitalálva a 10 Perces Mail

KranaZoli
Most próbáltam, erre ezt kaptam:

"A license file has been already generated for this email address. You can get only one license file per promotion!"

Narxis
Bármennyiszer és bármikor igényelhetsz új 90 napos kulcsot.

KranaZoli
Avira-val kapcsolatban, ami nem teljesen világos:

Ha felteszem az Avira Premium Security Suite-ot, akkor ahhoz elsõ körben van egy 90 napos licensz fájlom. (már csak 80 nap 😊

Ha ez az idõ lejár, utána mi van?!

Mert ha most kattintok arra, hogy "Renew", akkor behozza a fizetõs palettát. 😞

Meg kell várni, hogy leteljen a 90 nap és csak utána lehet újra ilyen 90 napos promóciós licensz fájlt igényelni, vagy ezt csak 1x lehet eljátszani és utána már csak fizetõsként?!

A Free verzióról nem sok jót olvastam:

"Elõnyök:

-Szinte a legjobb védelem otthonra.
-Szinte a leggyorsabb az ingyenesek közzül.
-Nagyon kevés erõforrással is beéri.
-Ingyenes 😊
-Viszonylag egyszerû kezelés.

Hátrányok:

-Idegesítõ reklámok, de természetesen ennek a kiiktatását is megtaláljátok az oldalon.
-Esetleges ütközések Windows XP vel.
-Esetleges téves riasztások, a túlzott védelem miatt.
-Updatek csak a lassú csatornán. És általában mindig verzió lemaradásban van a fizetõshöz képest.
-Csak Angol nyelven érhetõ el."

Forrás: DirtyWindows

<#nemtudom><#worship>

atenza
Semmi más nincs. Teljesen jó minden csak ez az egy dolog idegesít.
avp.exe nevû feladat terheli feladatkezelõ szerint, mellette meg ott van jobboldal h kaspersky anit-virus :S

Narxis
Kaspersky amúgy is gépigényesebb. Lehet összeakad más védelmi programmal. Csak Kaspersky van a gépeden? Nincs valami kiegészítõ védelem, spybot, vagy ilyesmi?

atenza
Eddig nem volt semmi bajom a kaspersky-vel, de amióta az új 2011-es van, kb 5 percenként leterheli a 2magos procit full-ra egy olyan 20mp-ig. Win7 x64 új rendszer és fogalmam sincs miért csinálja, frissítések is idõzítve vannak...ötlet?

Narxis

Doomista

Doomista
Ezzel szerintem õ is tisztában van.

Én most de ennék egy olaszos rizottót bakker.

gergely1991
Lehet az is sok lap van megnyitva egyszerre.(nálam 1 lapnál kb 117 mb)
De ha nézet menü> oszlopok kiválasztásra mész és a virtual memóriát kiválasztod(ha állítottál neki)egybõl észreveszed hogy mennyi részletet foglal el a HDD-dbõl.
Amúgy meg Olasz😄

Doomista
Bazd...én azt hittem hogy ebben a topikban lévõ valamelyik képen látható...szörnyû, szörnyû-szörnyû gyerek vagy te Argentin!
FF topikban tárgyalj ez ügyben, ne aggódj nem vírus miatt van.