41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Evil Varlok
    A második lehetőség, viszont a kezelésük nagyobb hozzáértést kíván, ezért nem mindegy, kinek a gépére köll.
  • Evil Varlok
    Bocsánat, hogy véletlenül nem nyomtam meg a válasz erre gombot.

Én nem nyomom offba, mivel másra is tartozik.

De, ha csuklóból így leszólod az f-secure-t és lekezelően kezelsz engem a válaszomért, akkor azt bizonyítod.

Semmivel sem megbízhatóbb av az avira, mint az f-secure és ezt nem az bizonyítja, hogy itt hányan használják vagy sem a finn cuccot.
    Tudom, hogy régóta használod az avirat, évek óta olvasom ezt a fórumot is, teljesen mindegy, mikor regisztráltam.
    Senki sem bántotta az avirat, pusztán azt az egyszerű tényt írtam le, hogy IS verzióban akárki jobban jár az F-Secure-ral.
    Újoncnak, kezdőnek pedig különösen azt ajánlanám a kettő közül, mivel kisebb hozzáértést vár el az f-secure és a nyújtott teljesítménye stabilabb és megbízhatóbb. Ettől még az avira, mint antivírus, az egyik legjobb, viszont, ismétlem, komplett csomagról beszélünk, abban sok más cég terméke jobb, és nem azért, mert én azt mondom, hanem azért, mert ez egyszerűen tény.

Nem, nem tanultam semmit.
  • Gaberking
    az av-comparatives.org oldal szerint a 2010-es év terméke az F-Secure IS. Mennyire lehet hinni ennek az oldalnak, ennek a tesztnek?
  • Gaberking
    Hello!
    A norton internet security 2011 vagy az Avira free + Comodo Firewall biztosítja a jobb védelmet?
  • gergely1991
    mondjuk az avast free:)
  • R3TR0
    Hello!

Free virusirtokbol az Avira a lgjobb?

VAgy melyik a lgjobb választás az ingyenesek közül?
  • kl24h
    Csorbát szenvedett az e-tőzsdézés biztonsága
  • gergely1991
    "de hiába az antivírus, ha az emberi ész nem fog össze vele, mégis inkább megpróbáljuk az újonc segítség kérőknek jobb, minőségibb antivírust ajánlani, mint hogy teszt alanyoknak használjuk őket."

milyen igaz:)
    ráadásul egyesek, nincsenek tisztábban a fenyegetésekkel az őket érintő veszélyekkel,ezért is jobb ha nem is a legjobb de egy megbízhatóbb védelmi terméket ajánlani
  • KaBuTo666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt kinek írtad? :D Ne felejtsd el használni a "válasz erre" gombot, kedves újonc tag.

ad1: nem tudsz minősíteni, mert nem mutattam semmit a tudásomból ebben a topikban (legalábbis az óta biztos nem ketyegettem a tudásommal, mióta regisztráltál), és nem is fogok. [erre is van magyarázat hogy miért, de nem kezdek el panaszkodni, az nem én vagyok]

ad2: Félreértetted, mivel nem a sértettség szólt belőlem, én a véleményemet írtam le, amit ugye szabad mert a fórum erre is szakosodott, de először is a fórum fogalmával legyél tisztában! Viszont te megsértődtél az én, rád vetett hozzászólásommal...lehet nyers voltam, de ebben az esetben igaz. (itt a hozzáértők közül nem ajánlaná senki neki az f-securet, amíg van norton, avira, kaspersky, avast, stb. de persze ezt se tudod, mostanáig) Mivel tényleg nem vagy tisztában a dolgokkal, le írom külön hogy azért írtam azt, hogy inkább Avirát használjon az F-Secure helyett, mert egy nem hozzáértő ember (ez esetben Gaberking) jobban jár az Avirával, de akár írhatom most azt is, hogy inkább Norton, mint F-secure. Ez is csak egy elv, és sok elv játszik szerepet itt, mindenkinek van elve itt, nem egyszer fordult elő hogy egy ember antivírust keresett, aztán 4 hszben 4 más antivírus neve volt leírva. Egyszóval ezzel nem azt akartam mondani, hogy majd az F-Securevel befog nyalni valamit, de hiába az antivírus, ha az emberi ész nem fog össze vele, mégis inkább megpróbáljuk az újonc segítség kérőknek jobb, minőségibb antivírust ajánlani, mint hogy teszt alanyoknak használjuk őket. Az hiszem most megint tanultál pár új dolgot.
    :-)
  • Evil Varlok
    IS-ben, erre vonatkozott ugyanis a kérdés.
    Pont ezzel a kommenteddel bizonyítottad, hogy ad 1: nem vagy hozzáértő, ad 2: a sértettség szól belőled.
  • Gaberking
    Köszönöm szépen a tanácsokat! Kipróbálom az avira + comodo párost!
  • KaBuTo666
    F-secure Avira helyett? Ebben nincs igazad, maradj egyenlőre az olvasom a hozzáértők kommentjét féle módban, köszönjük.
  • Narxis
    Attól függ mennyire érted a Comodo riasztásait. Ha profi vagy akkor mehet az 1. ha nem vagy azt akarod, hogy csendben de hatékonyan védjen a vírusirtód akkor 2.

Btw. megjelent a Norton 360 v5
  • Evil Varlok
    Szerintem az első opció.

kl24h
    Az APSS nem túl jó választás, akkor sokkal inkább az általad említett másik három.
    Nálam nem ez az erősorrend.
  • Gaberking
    Miért jobb egy teljes csomag?
  • kl24h
    Jobb egy teljes csomag, ha neked megfelelő az F-Secure IS, akkor az is jó.

Én ezeket ajánlanám:

1. Avira Premium Security Suite
    2. Norton Internet Security 2011
    3. Kaspersky Internet Security 2011
    4. F-Secure Internet Security

közben egy kicsi ideiglenes ranglistát is állítottam fel.
  • Gaberking
    Szerintetek melyik az "erősebb" védelem?

1; Avira free + Comodo Firewall
    2; F-secure IS 2011

???
  • kl24h
    Nem foglalkoztam vele, nem tudom ha valamit lehetne állítani rajta, de sok biztonságos program kapcsolódását az internetre a felhasználó kell engedélyezze. Nézz be a beállításokba, hátha lehet valamit állítani.
  • R3TR0
    Mennyire gázos a tüzfal?

Kell vmit állitani rajta?
  • kl24h
    Jó a detektálása meg a tűzfalát megszokod.
  • R3TR0
    FASSSZA NEKEM IS MGJÖTT A F-secure kód!

Rakom is fel!!!

Fél évig nincs gond a virusirtoval XD XD fassssza

Ha kell vkinek van egy fölös kódom
  • kl24h
    Ezt már rég láttam, csak nem szóltam.
  • KaBuTo666
    Van.
  • gergely1991
    Nincs még egy FB fiókod?
  • immposible
    Mit ajánlotok állandó virusirtónak illetve néha teljes gép átvizsgáláshoz?
  • KaBuTo666
    Tisztelt Felhasználó!

Örömmel vettük, hogy lájkolta a Facebook-on a Vírus Híradó oldalát. Ígéretünkhöz híven küldjük az F-Secure Internet Security 2011 használatához szükséges fél éves licenckulcsot, amellyel Ön 2011. július 31-ig jogosult használni az F-Secure Internet Security 2011-es változatát korlátozások nélkül.

A szoftver letölthető: http://www.2f.hu/files/fsecure/fsav/homeuser/fsavis_2011_build197_rtm.exe

Licenckulcs: EC28-64HF-KRD7-XXXX-XXXX

• Narxis
    Nem jönnek elő, törlődnek valószínűleg. Sok vírusirtó megkérdezi uninstall esetén, hogy törölje-e a karanténban lévő elemeket.
  • immposible
    Srácok az avg talált elég sok dolgot néhányat törölt néhányat karanténba tett, felszeretnék rakni egy másik virusirtot is de az avg-t letörölném, szóval ha letörlöm akkor az avg karanténjában lévő cuccok előjönnek vagy ilyenkor mi történik azokkal?
  • gergely1991
    A symantec bővítette biztonsági termékeit
  • Gaberking
    Sziasztok
    Jelenleg a Kaspersky Internet Security 2011 -et használom. Windows7 64. Mióta a Kaspersky van a gépemen, elő elő fordul 1 - 1 kék képernyő. Előtte soha nem volt és pár napig a nod32 + comodo fal használata alatt sem jöttek a kék képernyők. Viszont egy nap nod32 + comodo használat után 6 nyomkövető kukit talált a spybot search and destroy, miközben a kaspersky mellett egyet sem.
    Valami hasonlóan erős védelemre szeretném lecserélni a kasperskyt (a kék képernyők miatt). Lehet fizetős is, de ha ingyenesben van megfelelő védelem, az jobb lenne.
    Milyen antivirus + tűzfal kombinációt, vagy internet securityt javasoltok (erős gép, átlagos használat)?
  • Narxis
    avast! Antivirus 6.0.934 Beta

What's new
    Main changes/improvements:
    - AutoSandbox – suspicious programs will be optionally run sandboxed
    - avast! WebRep – browser plugin for website reputation rating; a combination of data from our virus lab and community voting
    - Script Shield now even in the Free AV
    - Site Blocking now even in the Free AV
    - SafeZone – a special virtualized area for sensitive transactions (e.g. secure online banking) (paid products only)
    - Restore factory settings command (Settings -> Troubleshooting)
    - Automatic actions in the boot-time scan
    - New compression method in the installer makes the setup packages about 20% smaller.
    - Script Shield now functional even with IE8/IE9 Protected Mode
    - Sidebar gadget
    - Improved stability/compatibility of the Behavior Shield
    - Improvements in the avast! sandbox

Known issues
    - Help files not updated yet
    - Localizations incomplete yet
    - SafeZone not yet accessible (Pro AV / IS only)
    - WebRep only available for IE and Firefox (Chrome is coming soon)
    - Firewall: per-application packet rules not yet accessible
    - Firewall: uTorrent conflict not yet resolved
  • KaBuTo666
    Son, I am disappoint.
  • gergely1991
    F-Prot
  • KaBuTo666
    Középen balról a 5. kék ikon, benne egy piros kis ponttal...az melyik antivírus?
  • R3TR0
    Ashampoo Anti-Malware-t raktam fel egy gépre most és egész jópofa!

Mg nm hallottam róla de mivel ingyen volt gondoltam felrakom

Mennyire jó am?
  • KaBuTo666
    Némelyik antivírusra van jó pár ikon ilyen dizájnos skinnelős oldalakon. Jobban jársz azokkal, mint ahogy te körülvágod, ami meg is látszik a nem fehér résznél. Egy példa. Hajrá.
  • Narxis
    Na ez már jobb banner, de lehetne némelyik logo élesebb gerg. :-)

Január 27-től újraindult az MRG Flash teszt
  • KaBuTo666
    SPAM világ statisztika
  • Narxis
    Kaspersky forráskód torrenten

Ez még a 2008-ban ellopott kód, az újdonság, hogy most már bárki megnézheti. :-)
  • kl24h
    Csak egy nagyon rövid ideig tettem fel, aztán letöröltem.
    Nagyon jó a detektálása, a tűzfala mindenbe beleszól, ami az internetre akar kapcsolódni.
    Tedd fel és akkor meglátod.