41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• KaBuTo666
    Nem kérte senki, szóval nem. (amúgy is 1 perc googlezés)
  • RBJ
    Ha már a nod osokról volt szó most azt kóstolgatom. szégyellem bevallani de tetszik. régen fűt, fát köpködtem rá. Vagy én javultam vagy a nod fejlődött.
    És, hogy irigykedjetek bebebenod

Nem akarod megosztani ama csinos orosz blogot a jelenlevőkkel?
  • KaBuTo666
    Valami full orosz blogos oldalról szedtem...
  • kl24h
    Kulcsot azért lehet máshonnan is kapni, nemcsak a promóciós oldalakon.
  • kl24h
    Én nem néztem meg, hogy működik a kulcskérés vagy nem az orosz oldalon, másképpen pont te mondtad, hogy nem lehet.
  • KaBuTo666
    Fuck yeah! Találtam keyt oroszoknál. (2011.08.01)
  • kl24h
    Szerintem egy arab oldalon találsz. Én is utána fogok keresni.
  • KaBuTo666
    Ne is törődj velük :D Sok NOD fan...el is felejtik hogy a havi magazinos kódokkal nyalják ki a seggüket.
    Amúgy meg meg vagyok kösz, nem esek depresszióba hogy nincs promó oldal, és az se biztos hogy már nem lesz.
  • RBJ
    Ja egyből nekiestek az embernek de azt se tudjátok miről van szó.
    Sajnos csak ennyit tudok mondani,hogy tehetek egy szívességet.
  • RBJ
    Én nem akarom használni csak megesett az áldott jó lelkem doomistan.
    Szét kerestem neki az agyam de nem találtam semmit neki. De nem adom fel.
  • kl24h
    Ami sok az sok! Kellene fizetni is valamit!

Januári kártevő-statisztika a Kaspersky víruslaborból
  • Narxis
    Azért, hogy vedd meg ha használni akarod.
  • RBJ
    Nem is értem,hogy miért építette le lassan az Avira a promos lehetőségeket.
  • KaBuTo666
    Sajnos nem létezik hozzá semmilyen "fekete" módszerrel aktiválható lehetőség. Ha jól emlékszem akkor a scanja ingyenes, szóval megtalálja a vírusokat de csak akkor fogod tudni eltávolítani, ha megveszed.
  • KaBuTo666
    F-Securet
  • F34R
    nah mit ? :D

Joe From Hun ilyesmiről sose hallotam náluk erősen mindig a fizetés volt a lényeg
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Ki szeretném próbálni a PrevX-et... ahhoz nem létezik valami Promó féleség vagy DemoKulcs?
    Sok helyen olvastam róla jó dolgokat.
    Köszi előre is ha valaki tudna nekem ebben segíteni!

Üdv:Joe!

• KaBuTo666
    Már tudom hogy mit fogok használni, de csak a licenc lejárta napján fogom feltelepíteni.
  • KaBuTo666
    Egyesült két trójai program
    Biztonsági rést foltozott be a Facebook
  • F34R
    Nah ha találsz annak én is nagyon örülnék :D

* Goni leszek használj Comodo-t :) vagy Eset-et
  • Evil Varlok
    Dehogy veszed meg.
    F-secure-t fogsz használni, hiszen az jobb.
  • KaBuTo666
    Dehogy fogom megvenni, áttérek másik antivírusra. (nem az f-securere).
  • KaBuTo666
    Ha 1 hónapon belül nem találok rá rendes promóciós licencet, akkor meg fogom venni.
  • KaBuTo666
    Semmi baj, de nagyon felkaptam a vizet :D
  • Evil Varlok
    Használd akkor a pénztárca promóciót.
  • Narxis
  • gergely1991
    Azok a felhasználók akik itt a fejlécen nyissák fel a weboldalt azok még kaptak is egy figyelmeztettetést a promóció lejártájáról.
    Tudom hogy dühös vagy de +2 posztot ne smile-val töltsd ki légyszíves :)
  • KaBuTo666
    Bakker, az orosz promotion oldal is felmondta a szolgálatot...
  • goodspeed
    +1 :)
  • KaBuTo666
    Waledac hír

Magyar rootkit

• KaBuTo666
    Gondoltam hogy ez lesz a reakciód, nem is számítottam másra. De legalább így nekem is egyszerűbb volt.
  • Narxis
  • gergely1991
    "Akkor nincs értelme beszélgetni, ha szerinted az összest egyformának kell tekinteni."

"Amúgy meg pontosan az lenne a lényeg, hogy a különbségekről beszéljünk, arról, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb, mint a többi."

Pont azt írtad le.Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai...én erre gondoltam..nem a kezelésükre(gondolok a felületére,beállításaira) hanem hogy hogyan ítéljük meg.....
  • Evil Varlok
    Ennek mi értelme lenne?
    Akkor nincs értelme beszélgetni, ha szerinted az összest egyformának kell tekinteni.
    Ennek a szofisztikai csavarásnak csak akkor lenne értelme, ha én, teszem azt, leszaroztam volna valamelyiket, de ilyet nem tettem és nem is fogok, mivel az összes ismert av képvisel akkora nívót, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik.
    Amúgy meg pontosan az lenne a lényeg, hogy a különbségekről beszéljünk, arról, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb, mint a többi.
  • Evil Varlok
    Hogy érted, hogy azonos bánásmódot képvisel?
    Ha arra gondoltál, hogy azonos bánásmódit igényel, akkor természetesen nem értek egyet, hiszen nagyon különbözőek a programok, nem egyformán kell kezelni őket és nem egyformán kell figyelni a tevékenységükre és riasztásaikra.

Egyiket sem nézem le és nem is írtam ilyet. Az, hogy vannak jobb és rosszabb av-k is, teljesen nyilvánvaló és evidens.
    Ha egyforma jó lenne mindegyik, akkor könnyű lenne választani, mert csak a külcsínnel kéne foglalkozni.
  • gergely1991
    Akkor félrenézted mert nem erre gondoltam(vagy már fáradtan fogalmaztam):
    jav: Minden vírusirtó azonos bánásmódot képvisel, ezért egyiket se szabad lenézni még ha tényként közlöd akkor SE !

Minden vírusirtót egyenlőként kell nézni és nincs kiemelés vagy lenézés.Sokan nem szeretik az ilyet hogy ez rossz a másik a jó (mert más nem úgy gondolja).Jobb lenne ha ilyet inkább nem is írnánk csak vitát válthat aminek akár befejezése nincs.Vírusdefiníció frissítése segíthet de nem elegendőt.Inkább tisztában kell lenni a fenyegetésre és ügyelni arra hogy ezeket kikerüljük...
  • Gaberking
    megnézem
  • kl24h
    Elvileg minden vírusirtó azonos, csak ahogy mondod más bánásmódot képvisel, inkább a szakemberek tevékenységétől függ, hogy milyen gyorsan teszik fel az új vírusdefiníciókat.

Gaberking:
    Az av-comparatives.org elég megközelítő, én próbáltam a legújabb trójaiakat és a VT analízis szerint az F-Secure legtöbbször detektált. Valamennyire tükrözi a valóságot.
    Többször jó betekinteni a Prevx oldalra, mert a jobb oldalán a Prevx Malware Center-ben a Threats missed by other vendors megmutatja a jelenlegi statisztikát, ami elég igaznak tűnik.
  • gergely1991
    Minden vírusirtó azonos bánásmódot képvisel ezért egyiket se szabad lenézni még ha tényként közlöd akkor SE !
  • Gaberking
    Hasonló válaszra számítottam és magam is így gondoltam. Egyébként az én gépemre kell. A hozzáértéssel szerintem nem lesz gond...