41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
PunkZoli #36423 köszönöm, de ez nem lesz így jó :D szeretném én is saját magam kiszedni onnan a kulcsot, több gépre kell feltennem nemsokára
tényleg kösz
(a végén lehet valami gebasz, mert amint leokézom, átdob az avira oldalra,de ott csak a bevásárlókocsi van, nem a szokásos kulcs és progirész; plugin sem blokkolja az oldalt) -
KaBuTo666 #36422 APSS key
AP key -
PunkZoli #36421 kösz, de nem sikerül sehogyan sem megszereznem a key-t
az oldalon van ugye a kitöltős, ami után nem csinál semmit sajnos
közelebbit tudnál mondani erről? mert szerintem jól csinálom, csak неправильно -
#36420 kösz mindenkinek majd megpróbálkozom, de az én gépemen tutira semmi nincs mert át lett vizsgálva nem 1x a legújabb nod32-vel is meg más progikkal.
Viszont a pendrive-on mindig előjön....:S -
#36419 "Hitman Pro és/vagy Avert nevű többmotoros víruskeresőkkel."
A Hitman Pro esetén - bár weboldalukon több víruskereső motrot emlegetnek - keresés közben nem látszódik a több víruskereső motor. Aztán rájöttem a turpisságra, amikor az egyik huncut alkalmazást elkezdte feltölteni "Cloud vizsgálatra" (de odáig semmi jelét nem mutatta a több víruskereső motor múködésének)... Szóval nem győzött meg maradéktalanul.
Az Avert már felépítéséből ítélve egy több víruskereső motort használó alkalmazásra utalna (mármint maga az alkalmazás állományszerkezete), csak sajnos Windows XP alatt "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra" hibaüzenet fogadott. Kár, pedig reménykedtem benne.
Továbbra is várok hasonló megoldásokat. Gondoltam már olyasmire is, hogy az állományokról készítek egy MD5/SHA ellenörzőösszeget és az ellenörzőösszeget elküldöm online állományellenörző-szolgáltatásoknak (Virustotal, jotti.org,...). -
Black7Seven #36418 Vagy futtasd az eset online scannerét. Dugd be a penndrive-ot is és úgy kerestess vele. Kiválasztható a meghajtó.
Vagy még egy megoldás ami így első olvasatra nem tűnik rossznak. Itt a linkje, olvasd át. Link. -
#36417 mivel ezt a saját gépeden aktiválódott vírus csinálja ezért nézd át a géped mondjuk a malwarebytes-antimalware szoftverrel.
Az autorun nem hiszem hogy tudna fertőzni de az általa elindított kártevő pedig igen:) -
#36416 Srácok mivan akkor ha a pendrive-on mindig előjön az autorun.inf virus vagy mi, de a gépeket nem fertőzi meg, és ha kitörlöm egy idő után megint előjön a pendrive-on????
Létezik hogy nem terjed pendrive-ról tovább de ott sem lehet eltávolítani? -
#36415 Egy ember csinálja és teljesen ingyenes. Jó az, hidd el. :p -
#36414 Kicsit furi nekem ez az avert . A honlapja mondhatni nulla. semmi info, kép a termékről stb stb.
Inkább Hitman pro -
#36413 Avert 2.1 épp most jelent meg.
7 víruskereső motor. -
#36412 Hitman Pro és/vagy Avert nevű többmotoros víruskeresőkkel. -
#36411 Hogyan oldanátok meg, több tetszőleges adathordozón levő állományok minél gyorsabb, minél több víruskereső motorral való átellenőrzését? A lényeg a sebességen van (több processzormag kihasználása, esetleg fürtözés), illetve a több víruskereső motron (több szem többet lát alapon). -
#36410 Comodo ha mindig érteni fogod a Comodo riasztásait. Avira ha nem vagy biztos az informatikai tudásodban. :)
Teljesen más elvet vall a 2 cég, mindkettő jó csak ellenkező oldalról közelítik meg az antivírus fejlesztést. Comodo abban hisz, hogy a teljes kontrollt a felhasználóra kell bízni, Avira pedig mindent automatizál mert szerintük a felhasználó nem feltétlen rendelkezik megfelelő tudással a veszély elhárításához. -
Gaberking #36409 Kizárólag a védelem hatékonyságát nézve, melyik a jobb?
1; avira premium security suite
2, comodo internet security -
KaBuTo666 #36408 Nem kérdés. BluePoint Security rulez. -
#36407 Hát ez elégé failre sikerült -
#36406 MRG Flash Test 2/05/2011
-
#36405 Az legyen az én bajom.
Ahogy visszanéztem ezt a kócsot tavaly novemberben rakták fel azóta megyen.
Próba cseresznye. ha letiltják akkor is jó volt nézni milyen kulcsom volt. -
#36404 De akkor is 1-2 hónap alatt kideríthetik.Nehogy már, amit sokan használnak azt nem gyanús nekik?! -
KaBuTo666 #36403 #36389
Addig is mehetne a Hasznos dolgok :) közé gergely úrfi turfi. -
PunkZoli #36402 avira kulcs link please? :) -
#36401 A találatot megerősítsem a youtubon találtam. -
kl24h #36400
gergely1991: Szerintem sem nem lehet lopott cuccnak mondani, ha egyszerűen megkapod Google, Yahoo vagy más keresővel az interneten. Ha vannak olyan oldalak, amelyek az ilyen kulcsokat vagy ilyen hackelt dolgokat nyilvánossá teszik és a felhasználó megtalálja, akkor az nem lopott dolog és ezért nem a felhasználót vonhatják felelősségre, hanem azt az oldalt.
Ha esetleg a uTorent-el töltöd le, de nem osztod meg mással (vagy ha meg is osztod), akkor sem lehet lopásnak nevezni. -
#36399 Csúnya kifejezés a lopott szó. mondjuk úgy, hogy találtam. -
Gaberking #36398 Sziasztok!
Sokat kísérleteztem mostanában, hogy milyen védelmet használjak.
Voltak: Kaspersky IS 2011, Nod32 + Outpost FW, Avira + Comodo FW, Avira + Outpost FW
Van: Avira PSS
Azt kell mondjam, az egész rendszerem észrevehetően most a leggyorsabb. Védelem szempontjából szerintem jól döntöttem!
Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon... -
#36397 ha ez lopott akkor szerintem 1-2 hónapig fog működni -
KaBuTo666 #36396 Erre van, az erre szakosodott Nod topik. Kérlek, tiszteld meg jelenléteddel az ottani közösséget.
-
KaBuTo666 #36395 PM-be már elment, az üres pm válaszért meg bocs csak ma már ittam. -
#36394 Úgy döntöttem,hogy kicsit menőznék.nod -
Gaberking #36393 Szia!
Én is köszönöm szépen a key-t az avirahoz!
Írtad, hogy ez az APSS -hez jó.
Az APSS, vagy az avira antivir + comodo firewall az erősebb védelem?
Az APPSS -ben mit hogyan kell állítani, hogy jó védelmet adjon?
Írtad még, hogy az a key nem lesz blacklistes. Ez mennyire biztos? Csak mert olyan gépére is feltenném, aki nem tudna egy másik kergetőt feltenni helyette, ha ez nem működik. Ha máskor is találsz ilyen kódot, oldalt, szívesen olvasnám a fórumban :)!
Előre is köszönöm válaszod! -
KaBuTo666 #36392 Nem írtam sehol hogy promóciós kulcsok, a kommentekből meg kiderült, hogy nem lesznek blacklistesek, már rég óta töltenek fel ide ilyen keyket, nem ma kezdték. (oroszokból amúgy is bármit kinézek, még nem csalódtam bennük) -
#36391 Nem erősségem jelenleg az orosz habár próbálták belénk verni anno .
Nekem úgy tűnik mintha ezek maszek kulcsok lennének nem promok.
Mondjuk sebaj de ha blacklistes lesz akkor nuku neki. -
#36390 Na erre azt tudom, mondani,hogy doomi egy arany ember. -
KaBuTo666 #36389 Te tulajdonképpen információt kértél, amit meg is kaptál.
De nesze neked, válogatós fajtádat. -
#36388 Én tudom de nálam akkor elhassal rajta. Így végleg letettem a kav ról .
Amúgy is a 9 verzió óta nagyon elkakiltál a kavot.
Marad az avira,vipre, de most a nod ot nyúzom és ne tudok rosszat mondani egyelőre rá. -
kl24h #36387 Feltelepíted az APSS de úgy, hogy ami nem tetszik, azt nem telepíted fel.
Az APSS-ból lehet Avira Antivir Premium is csinálni a fenti módszer szerint. -
kl24h #36386 A KAV vagy a KIS esetében be lehet állítani, hogy scannoláskor ne tömörítse ki a nagy csomag fájlokat, megvan a beállításokban.
Köszönöm KaBuTo666! -
#36383 Ugyanilyen kaspersky betegség miatt hagytam el a kav ot mert az is fenakadt tömörített állományokon.
Hát én fél óra googlizés mellett se találtam. én igényelném az infot ha ha az avira a. p. hoz is van. -
kl24h #36382 Az ESET NOD 32 igen, elintézted, de az ESET Smart Security-hez kapnál cuccot?
Az ESET Smart Security teszteltem a múltkor, és egy erdekes hibát találtam, ami nem lett volna szabad, tehát leblokkol scannoláskor egy adott mappánál egy *.zip fájnál, ami egyáltalán nem nagy méretű. Minden más antivírus azon átlépett, de ez a hires ESET SS leblokkolt, és ezért a védelem is nem volt garantált, csak az újraindítás oldottam meg.
Megjegyzem, hogy nem volt vírus a gépen, sem nem volt vírusos az a csomagfájl. Ezért is Uninstall-kor bejegyeztem ESET-eknek, hogy mi volt a gond, hogy letöröltem. Egy kicsit nézzenek utána.