Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam be is köszönt percre pontosan. Kép.<#vigyor>#vigyor><#eplus2>#eplus2>
86 rosszindulatú lekvárt talált /hölgytulajdonos/
kérdésem a következõ az oké , hogy megtalálja de a beállításokba most nézem hogy át kell állítani az opciót mit csináljon találatkor és hiába állítom átt , hogy törölje keresés közbe akkor kifagy az egész.
Linux Mint 13 Cinnamon
Továbbra is tesztelem....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én pl. mivel nem frissítem a Windows-ot és ekkor már semmi értelme használni a Windows Tûzfal-át, ezért szükségem van az adott antivírusból a teljes csomagra (pl. ...Internet Security vagy ...Total Security).
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Másik még languy99 Comodo vs. "tesztjei"... na az még egy külön misét megérne...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
EZ akkor is teljesít 😛<#ravasz1>#ravasz1><#bee1>#bee1>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
A másik meg a comodo-nak is van saját tûzfala miért nem azt tesztelték😄
L7wy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én egyetértek azzal amit írsz, de:
1. már egyre több helyen látom, hogy szembe állítják az ingyenes és fizetõs termékeket, a szakmai érvek pedig háttérbe szorulnak. Egy külföldi fórumon az av-comparatives tesztekkel kapcsolatban volt olyan hozzászólás, hogy az "ingyenes termékek alázzák a fizetõs termékeket". Én meg írtam, hogy nem ingyenes és fizetõs termék van hanem jó és rossz. Felejtsük el, hogy valami ingyenes vagy fizetõs és csak szakmai kérdésekkel foglalkozzunk. Milyen jól védi a rendszerem? Mennyire szükséges a user beavatkozása ahhoz, hogy jól védjen? Mennyi erõforrást használ? stb.
2. Én azt látom, hogy egy hangos kisebbség a Comodo közösségben folyamatosan cukkolja a többi termék használóit, languy99 munkássága kiemelkedik mind közül mert õ videókkal támasztja alá azt a tényt, hogy rohadtul nem ért ahhoz amit csinál. Nem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen, hogyan mûködik az a termék amit most éppen mocskol. Pl. nem oly rég az elsõ nagy frissítésen átesett Vipre 4.0-t tesztelte, majd full scan után mikor el akarta távolítani azt a pár tracking cookie-t amit talált, kérte a Vipre, hogy regisztráljon(regisztrációval 30 napig lehet tesztelni a Vipre-t, regisztráció nélkül 15 napig), ezután kijelentette, hogy a Vipre nem távolítja el próbaidõszakban a fertõzéseket. Ami nem igaz, csak lusta volt utána járni. Mindeközben persze a Comodo-val kapcsolatos videóknál fényezi a Comodo-t egyfolytában, semmi objektivitás nincs benne. De nem kell aggódni mert a Comodo CEO-ja, is adja a lovat alájuk, a hülyébbnél hülyébb kijelentésekkel(pl. Comodo fórumon "hívta ki" Symantec-et egy tesztre úgy, hogy Symantec választja ki, hogy ki tesztelje le õket, a Norton termékek szinte minden tesztben részt vesznek, Comodo-nak csak annyi lett volna a dolga, hogy kopogtat pl. az av-comparatives-nél).
Engem nem zavar ha õ a Comodo-t szereti de akkor ne fikázzon úgy terméket, hogy közben utána se olvasott. Bunyip783 néven youtube-on videoteszteket készítõ srác is nagy Comodo user, de õ sokkal-sokkal tárgyilagosabban csinálja ezeket a házi teszteket. Õt pl. nagyon komálom, szerintem jó arc és megnézem a Comodo-ról készült videóit is mert teljesen korrektül mutatja be, hogy mit tud a Comodo. 😊
1.) Az idõzített folyamatokban (vírusellenõrzés) mindenképp meg kell adni vmilyen kritériumot.
Azonban remélem, hogy mivel nincs engedélyezve a folyamat, így nem fog lefutni. Ha jól értelmezem. Ezt csak most vettem észre, hogy van egy check-box is az elsõ sorban, hogy engedélyezem-e; vagy sem. 😊
2.) Sajnos csak free szerverekrõl kap le frissítéseket. Ha megnézem firssítés közben a letöltési sebességet akkor ez látszódik is.
(frissítés közben meg lehet nézni a frissítési folyamatot és sajnos elég "csiga" tempóban tölti lefelé az adatokat)
1ébként faszányos!
<#eljen>#eljen>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
De ha valaki elhiszi ezeket a teszteket, kérem, emelje fel a kacsóját!
#34923😄e a felismerési képességet (ez esetben) is a védelemben soroljuk😛
Ick: Olvasgatva azt az oldalt felröhögtem az eredményektõl..olyan marhaságnak tûnik az egész😄..ezért nem hiszek a tesztekben😄
De majd felteszem a Commodo-t és kiderül mennyire lassítja a gépem.
Comodohoz néhány gondolat.
Elõször is ami ingyé van, és ezzel nem azt állítom, hogy rosszak lennének a free termékek, ahhoz nincs utólagos - de egyébként semmilyen - reklamáció a gyártó felé. Pénzt nem fizettél érte így nem is kérheted számon a gyártótól, hogy hát de elnézést, én nem azt kaptam ám amit vártam vagy írtak róla. Ingyé van, hát kussolj utána. Ha meg nem tetszik? Hát akkor vegyél magadnak pénzért jobbat.
Másik. Ugye milyen vonzó és vásárló csalogatóak a leárazások például? A sok emberke ugyanazt az árut amit egyébként meg sem venne, ilyenkor nagy büszkén mégis megveszi, (hiszen le van akciózva!) holott tudja és tisztában van vele, hogy ettõl nem lett jobb a minõsége.
(Tömeg irányítottviselkedés pszichológia és marketingeseknek tanítják is)
Sokakat ismerek akik ilyenkor vásárolnak és pontosan tudják azt, hogy nem igazán jó az a termék de mégis megveszik, mert akkor éppen olcsóbb volt. (most itt nem az antivirusokra és tûzfalakra gondolok)
Harmadikként. Az Agnitum tûzfala - csak hogy egy ellenpéldát hozzak legalább olyan jó(szerintem jobb nála) mint a Comodo és az abban lévõ Defense+. Az Outpost-ban is van ilyen modul, csak azt máshogy hívják. Rendszervédelem a neve. Az oroszok, Õk alapították és indították el az Agnitumot 1999-ben, ezt a modult már a kezdetektõl használják a tûzfalukban, így a Comodo D+ nem egy újdonság ma már akár mennyire is büszkék rá.
Na persze az egyik ingyenes a másik meg nem. És hát ugye az ingyenesség nagy csábítási erõ volt és lesz is egy ideig még.
Én kíváncsian várom😊
Új technológián dolgozunk amely ha kész lesz jelentõs mértékben megnöveli a kártevõ felismerési arányunkat.
Ez a jobb lesz mint a G Data vagy minden más, ez marketing bullshit. Olyan mint a Norton-nál a compare to other products, de ott legalább oda írják, hogy honnan szopták azt, hogy hány százalékkal jobb a másik terméknél(nagyrészt av-comparatives tesztekbõl).
Nagyon utálom az ilyen fanboy kijelentéseket, persze ösztönös dolog ez, hogy az ember azt védi amit használ, van ez így autóknál, focicsapatoknál és pc hardver részlegen is, de akkor is zavar. 😛
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Aaaaazztaaa még a most megjelenõ(ebben az órában:percben:másodpercben) kártevõket is felismeri?
Amúgy tetszik ez a Comodo marketing, nem tudni semmit az új "technológiájukról" de jobb lesz mindennél. Asszem hétfõn így megyek be dolgozni, mondom a fõnöknek, hogy nem csináltam semmit, de azt kurva jól.
Linux Mint 13 Cinnamon
Külön külön majdnem ennyibe került volna csak az egyik.
viccen kivül nem lett patch olva. csak serial lett beadva neki ami szerintem nem nyúl bele a progiba.
Linux Mint 13 Cinnamon
Microsoft Security Essentials Windows7 v1.0.2498 32-bit (magyar)
Microsoft Security Essentials Windows7 v1.0.2498 64-bit (magyar)
Egyelõre AVG Free miatt szóba sem jöhet. <#alien>#alien>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10